Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RedDevilsza

s0n1c
de ezen a videon jobban látszik
s0n1c
a térkép nem helyes ez tiszta sor, de nem találtam jobbat a zónák felépítésére 😊 a lényeg rajta van, ami meg "alatta" van azt nem kell figyelembe venni
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de szerintem egy tisztességesen megalkotott és részletekbe menõen kidolgozott szerepjátékvilágban a legkevesebb kreativitás a világtérképhez kell. Nem tudom, hogy mennyire van tisztességesen/részletesen kidolgozva a warhammer világa, de más szerepjátékokból kiindulva távolról sem a kreativitás hiánya az oka annak, hogy egy "alternatív" Földön játszódik. Hidd el, hogy egy jó szerepjátékrendszer fejlesztési idejének a töredéke alatt lehet nonfiguratív kontinenseket rajzolgatni egy térképre domborzattal, vízrajzzal és összevissza szétszórni rajta a kitalált népeket ráadásul még könnyebb dolgod is van, mert mindent úgy rajzolsz meg, ahogy Neked, az alkotónak "kedvez".
Torzonborz
p&p rpg nekem is csak késõbb jött ( 20+ ) de én élveztem , megvan annak is a hangulata nem is kicsit. szerepjáték szempontjából egyik mmo sem mérhetõ ahoz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Én meg a Dunát néztem egy nagyobb térképen. Úgy néz ki, mint a kémiaórákról ismert közlekedõedény, csak fejreállítva. 😄

Ja, leveszi a kreativitás nehéz terhét az alkotók válláról plusz a játékosok is otthonosabban mozognak egy ismerõs világban. 😊
Én nem szerepjátékoztam soha és ezután sem akarok tollal, papírral, de mégcsak nem is számítógépeztem fiatalon. És erre büszke is vagyok, nekem a klasszikus sebek, horzsolások jutottak és a harc is csak a fociban fordult elõ. 😄

énis <#duhos2>

Torzonborz
látom a Balatont ! 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Aki esetleg már szerepjátékozott komolyabban, annak ez egyáltalán nem új, rengeteg szerepjátékvilág helyezkedik el egy "alternatív" Földön. De Kornya mester is boncolgatja ezt abban a bizonyos cikkben amit már oly sokszor linkeltem.
Mellesleg azon mosolyogtam, hogy anno a warhammer alkotói fogtak egy Föld-térképet, kicsit szétkenték photoshoppal és bamm kész lett a warhammer világ térképe. 😄

Jaja én is épp ma néztem kicsit utánna a warhammer világának munkaszimulátor módba kapcsolva. 😄

Tess, ráadásul amit linkeltél vízszintesen tükrözve van. 😄

Torzonborz
hmm nem mennek a serverek ? franc..

Bucser
ez csak empire és chaos.

Emelett van még a többi (DE, HE, Hreenskin, Dwarf területek.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem tudom, ez a térkép honnan származik, de semmi köze a valósághoz.

- az elf zúzda ott van ahová a térképeden Nordland van írva.
- az emberek a Chaos-szal az EMPIRE felirat M betûje környékén/fölött háborúznak.
- A törpök a zöldbõrûek fejét a PIRE felirat alatt zúzzák szét és fordítva 😊

Pontos térkép ITT a 40. másodpercnél.

EZEN a térképen lehet egyeztetni a zónák neveit EZZEL a listával.
Torzonborz
bár nem én kérdeztem de ez jól jön , köffi.

s0n1c
nem tudom már ki kérdezte (ha egyáltalán kérdezte 😊, de így helyezkednek el a zónák:

Okés,koszi.

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
Nézz körül betaleaksen. Van ott minden.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha valakinek vannak beta kepei,vagy fog csinalni,pl msn-en tudna kuldeni?Nagyon erdekelne,elore is koszi. [email protected]

Jimi Hendrix

Pari
Jaj, olyan borulatoak vagytok. A game jo lesz es egyre jobb, biztos nem lesz akkora tabora mint a wownak, de ep elmeju ember nem is akarhat ilyet...az meg hogy mi szamit sikeresnek teljesen relativ szerintem, 1M aktiv acc teljesen elfogadhato,daoc ami azert mai napig etalon pvpbe, talan 30-50k!!! elofizuval bir es legaktivabb koraban sem volt soha 1M.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Solid Snake
Sziasztok!!
Ez a meghívásos dolog ez hogy mûködik?
Mert nagyon érdekelne a game csak én nem kaptam semmit! <#nemtudom>
MeoH
Hat en "szerencses" vagyok. Uj lakas, felujitas, berendezes... szoval nincs igazan "kedvem" elorendelni. Mire 1enesbe jovok, addigra pedig kiderul, hogy erdemes-e😛

fuck mmo's..i.,

BEAST
undeadek tenyleg jok lennenek 😊 ... de attol felek ha be is rakjak oket, akkor csak Destruction oldalra kerulnek, nem kulonallo frakciokent 😞

Bar kar elore ilyesmikert jajgatni😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
ah, van nagyon sok faction még mindkét oldalon, bár én aminek örülnék az undead vagy vampire counts faction 😄
BEAST
Nem csak rad :d ... mar nem is merek elorendelni, nem hogy early startba kezdeni 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MeoH
Hat a kieggel csak lassan, eloszor valtsa be elesben elvarasokat. (Hu vazzeg, de rossz hatassal volt ram a AoC...😛)

fuck mmo's..i.,

Pari
En majd egy-ket kieg mulva varom a skaveneket...kivancsi leszek, lesz-e ellen oldali parja...

BEAST
Valoban, daocra nem is gondoltam -.-

Szerintem egyszerûen nem volt idejük 3 realmet teljesen kidolgozni. Tapasztalat az meglett volna Daocból hozzá.

BEAST
Tegnap elovettem megint a Mark of Chaost/Battle Marchot (en ebben talalkoztam elosszor a Warhammer Fantasy vilaggal) az jutott eszembe hogy nem lett volna nehez 3 oldalt letrehozni. Persze egyszerubb "jofiuk" vs "rosszfiuk" harcat feldolgozni ... de A Jo, a Rossz és a Csuf haborujaban is lett volna fantazia. A greenskinek amugy is eleg sokfelek, es eddig is rarontottak mindenki masra, legyen az Empire vagy Chaosbeli, vagy akar csak egy masik Greenskin torzs tagja 😄

Valoszinuleg a balance miatt nem eroltettek ezt, de tobb oldal csataja mindig izgalmasabb :p

BEAST
<#szeret>

TDC Geronimo
Ezek a Chosen armorok elég durvák

s0n1c
wow tank után nem csodálkozom, hogy nem érti ezt a karriert
BEAST
Ahogy nezem mas forumokon mar eleg regota lelkesen belekezdtek az "ez a kaszt valodi szerepe rerollolj ha nem tetszik" temaba D: ... itt most foleg a Chosenre gondolok, a legtobb forumon mar kezdik a wowban megszokott "lolret" fele postokat, csak itt "lolchosendps" van -.-

Pari
stunies vs bloody sun boys ftw😊

Ez tiszta sor, csak ahogy mondtam az elején a lowrank karik általában vagy EvC-be mennek vagy sehova.

s0n1c
bár szvsz nem lehet majd felállítani a "jól bevált" tank-healer-dd-cc plusz két "töltelék" setupot fgra, mert a specelés plusz a taktik skillek rengeteg variációs lehetõséget adnak, és ez benne a jó
s0n1c
értem, hogy mit mondasz, de a factionok keveredése elkerülhetetlen lesz minden fronton, már csak azért is, mert a mirror classok a legtöbbször nem az "ellentétes" factionokben helyezkednek el, nyílván direkt csinálták így, hogy rálegyél kényszerülve, hogy gyönyörû darkelfként egy hónalj szagú ork védelmét élvezd 😄
A baj, hogy szerintem annyi tankot meg healert nem tudsz pótolni a DE frakcióba, hogy ne HE dominancia legyen a legtöbb helyen, ez meg a 10 választható career miatt van.
Ez az elõbbi persze csak olyan következtetés, amit a bétás tapasztalatok alapoztak meg; soha nem nyertem DE scenariot, még úgy sem, hogy volt velünk goblin sámán is. 😄
Nem az adja a népszerûségét az EvC-nek, hogy népszerû, szerintem még a játékosok 1%-a sem rendelkezik warhammeres elõélettel, csupán a mindennek otthont adó fõvárosok ott vannak, ez az "emberi" része a játéknak (van az az elméletem, hogy mindig a "human"-szerû oldal a legnépszerûbb 😄), plusz talán a legkidolgozottabb rész, a Praagos rvr zóna miatt is.
De mondtam, végjátékban nyilván rugalmasabb lesz a dolog, mint az elején.

Tudok, csak nem éreztem megoldásnak. 250-es a "manapool", ha jól tévedek 60 és 70 az ára a két mellesleg nagyon gyenge healnek, a channelinges spellnek meg ha jól emlékszem cd-je is van, a fõ gondot pedig azt jelenti, hogy az elõbb említett üvegbõl készült kasztokra kell nyomnod ezeket.

s0n1c
nem érzem ilyen mélyûnek a problémát, más factionokból kell pótolni a hiányzó szerepkört, a különbözõ archetypeokon belül is vannak bõven különbségek, egy disciple healjei nem érnek fel egy zealot backoff healjeivel, ahogy az archmagenél is effektívebb tank healer egy runepriest, nem hinném, hogy emiatt kiüresedne bármelyik front is, nyílván a legtöbben az empire chaos fronton lesznek, ezt viszont én annak tudnám be, hogy ez a két legnépszerûbb faction a warhammerbe, legalábbis szerintem
Arról azért érdemes lenne tudnod, hogy mind a WP-nek, mint a DoK-nak van egy AP-t "healforrássá" konvertáló channelinges spellje, amivel simán teljes értékû hílerek tudnak lenni, ha a helyzet úgy kívánja...
Arról nem is beszélve, hogy ezekszerint szinte semmit nem néztél meg a játékból, mert itt csak minimális 30-40%-os snarek vannak, tehát bárki ott tud hagyni ha nem figyelsz. Az 1-1 cc csak rövid ideig hat nagy cd-vel.

Bucser
Hát eléggé nagy gond ha állsz egy helyben.

buffok nélkül és morale nélkül kb 5 skillt használok harcban. ebbõl egyik hátbatámadja az ellent a másik ha már megvan az effekt a hátbatámadás miatt szigorít még rajta egy kicsit a 3. átadja a lionnak a prédát a 4. pedig lecsap minden skill után egyszer. és erre jön a morale skill. na most ha állnék mint f*sz a lakodalomban akkor nem tudnék hátbatámadó skillt nyomni és átadni a lionnak az ellent hiába csökkenti a felém való hostilityt a skill mert az oroszlánnak is támadnia kell egy ideig a mobot.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A DE oldalnak szar a career setupja, ez részint azért van, mert ugye a tank kikerült a palettából, másrészt az egyetlen healerük a disciple, még nagy jóindulattal is csak maximum a support healer szerepkörbe fér be, mivel "másodlagos manapoolból" healel, ami csak úgy töltõdik, ha az elsõ sorban harcol. Ez a HE tank és az petes kettõazegyben agyonarmorozott white lion, plusz ranged dd, plusz normális healer ellenében kb. azt jelenti, hogy amint odaér instagibbelik szerencsétlent, majd közvetlenül ezután a melee dd, szintén üvegbõl készült witchelfet is. Empire oldalon ez nyilván nem érzõdik majd, mert az a párosítás mindenki fõcélpontja (fõváros miatt "fõpárosítás", pszichológiai okok), az elsõ perctõl kezdve sok faj fog átvándorolni és a nagy számokban elvész ez az egyenlõtlenség. Kis revampot kellene meggondolni mind a disciple, mind a warriorpriesteknek is, hogy legalább 1-1 action pontból használható healjük legyen.
Végjátékban nyilván kiegyenlítõdik majd a dolog, de az ugyanolyan aprólékosan megtervezett alsóbb tierekben úgy gondolom kiüresedik ez a front és emiatt a végjátékban is többször lesz az EvC megszerzése utáni 3. célpont, mint 2.

s0n1c
mi a baj a két elf factionnel?
Akkor örülünk. A fejlesztés iránya az, aminek lennie kell.
Akkor már csak két problémám van, a crashelések meg a HEvDE pairing.

TDC Geronimo
"I don't think this newest patch is available for EU, so this is before the performance fix. This fix is for US Elder testers only at this point.

It will be rolled out to the rest of the servers by mid-week."

Valószínûleg ezért 😊 Állítólag valami 550mb-os patch volt ez is.

Ahogy olvasgattam a béta fórumot nem gép függõ, mert high és low-end géppel rendelkezõknek is van ilyen jellegû problémájuk.
Olyan találgatások is vannak, hogy azoknak crashel, akik régebben szedték le a játékot és az azóta kiadott párgigás patchek teleszemetelték a könyvtárat. A frissen letöltötteknek jó állítólag, de ez csak urban legend.