Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arnoux
hát igen, kb 2 éve jelentkeztem a bétára azóta ki akarom próbálni a warhammert, végigszenvedtem a letöltést, nem is tudom már hány napja töltöm.. ez a minimum, h legalább kipróbálhassam

Miért érdekel, hogy milyen honfitársakat fogsz bántani a sorcerereddel/magusoddal? 😄

s0n1c
warblog forumon is van két order guild azt hiszem, de 1 biztos
Magh
Apropó headstart. Úgy látom, itt midnenki Destruction karit akar kezdeni, nem tudtok magyar Order guildrõl?

Bucser
Kicsit azt érzem ki a szavaidból mintha ez neked JÁRNA.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magh
Pár nap és kezdõdik az open beta, aztán ki tudja mikor a headtart, most már nem érdemes vele vacakolni szerintem. Ahogy magamat ismerem, én is a napokban fogok keyt kapni másfél év után.

Arnoux
kaptam meghívót az amcsi bétába, nagynehezen leszedtem, ma lejött a patch is erre mikor belépek: the game is currently closed try again later.
Ez meg mi? Lejön végre a játék erre vége a bétának??? Buzi torrent

TDC Geronimo
Te meg ezzel a logóval tudod hova menj 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ez még semmi... már kisfilmeket is forgat!

TDC Geronimo
Ebbõl nem lesz collectorsom szal van még remény! <#idiota>

BEAST
Jah ez igy megy nala, egyik naprol a masikra fikazobol fanboi lesz, es mivel rola van szo, akar ashatjuk is a jatek sirjat! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
nocsaknocsak vkinek hirtelen hogy megváltozott a nick képe 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Hát ahol én vagyok az már nem jelent semmi jót ez tény <#idiota>

malav is betette a lábát. zzz ennek a játéknak is lõttek*
😄DDD

*vége az indiánkorszaknak??!?
😄DDD

anti hero

MeoH
HAt lattom azert a grafon is csiszolgatnak, igy mar nem is tunik olyan rondacskanak.

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
az

TDC Geronimo
Nekem nagyon tetszenek. 99% hogy goblin shamant kezdek majd.

BEAST
Az a fuves ret ozikevel eleg illuziorombolo ... lehetne ... darkosabb! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
AoC topic #5932 ;>

Torzonborz
hát vazz minap megnéztem egy goblint....kész ahogy totyog ott röhögtem rajta 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
3.3as patch?
Na a nagy tartózkodók hogy beszabadultak ide. 😄

Greenskin oldal a legjobb, a goblinok rettenetesen el vannak találva, sokáig kacérkodtam a sámánnal, de magasabb szinten vhogy veszített a vonzerejébõl.

TDC Geronimo
Hogy ne csak off legyen -.-

És a kedvenceim

Ennek csak az lehet az egyetlen oka, hogy nincs otthon Gizi...

TDC Geronimo
Már én se reggelizek azt hiszem <#idiota>

BEAST
Erre inkabb nem mondok semmit 😄

TDC Geronimo
Én meg most keltem na -.-

Fenrir
Gonosz <#eplus2>

A halál csupán a kezdet...

Én meg a Ráday utcában szoktam ebédelni, na ezt übereld. 😄
Mondjuk már nem sokáig, megyek még beljebb... 😄

Torzonborz
én se szoktam csak ha nagyon korán kelek. most meg az volt grrrr

BEAST
En meg nem reggeliztem 😞 ... mondjuk nem is szoktam, reggel nem szeretek enni -.-

Mivel a munkaidõd 90%-ában fórumozol, a maradék 10-ben arena buildeket és taktikákat bújsz, így belefér az tuti.

Torzonborz
én meg kakaós csigát reggeliztem 😄

nálunk a kávéautomata mondta be az unalmast :/
mehettem át a másik épületben lévõ büfébe...
bár igy utólag nem bántam meg, mert ha már ott voltam, ettem egy sonkás-sajtos rántottát is, meg ittam hozzá jó kis fõzõtt kávét.
lehet átszokom a büfébe átmászkálásra, elvégre a munkaidõbe belefér 😄

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
valamelyik filmben volt egy ilyen jelentet 😄 az jó vlt

anti hero

Remélem jól meghajt és természetesen pont az értekezlet közepén... <#eplus2>

en is, cska a matek+fizika az egy perverzióm és érzékeny vagyok rá, mitn látszik :G

anti hero

Fenrir
Most hogy mondod iszom is egyet a kávé elõtt 😄

A halál csupán a kezdet...

s0n1c
megaproblémák így kora reggel 😊
Na már csak ez kellett. Reggel befelé jövet rákészítettem magam, hogy kakaózni fogok, erre nemhogy a kakaó elfogyott és 3 emeletet kellett másznom érte, de még hideg tej sem volt a hûtõben. Szóval ne tetézd!

Ajaj, ez pwn. 😄

picket
Nem emlékezhet rá, legalább 50 éve járt általánosba a papa. Ennyi idõ után már szabad keverni a kettõt.

&#3237;_&#3237;

a közlekedõedényekrõl inkább fizika órán hallottál : )

anti hero

QuippeR
ez mind igaz, csak az nem hogy "kell". nem kell egy tabletop szerepjátékhoz részletesen kidolgozott világ, térképpel meg minden. ezer meg egy példa van arra, hogy anélkül is mûködik a tabletop játék. de ne menjünk bele PnP rpg fejlesztésébe, mert napestig mondanám a hülyeséget, és összevesznénk rajta, pedig itt totál offtopik. (elsõ körben az rpg.hu Saját világok és rendszerek fórumán lenne ez ontopik.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ebbe belesétáltál, nem kell mindent komolyan venni. 😄

erre azért ne vegyél mérget.
a világ megalkotása legalább annyi idõbe kerül (térképestûl, mindenestûl), mint magának a játékrendszernek a kidolgozása, ha nem többe.
ugyanis ki kell találnod magát a világot, azt be kell népesítened, meg kell alkotnod a frakciókat, a városokat, a birodalmakat, azok uralkodóit, az isteneket, meg kell alkotnod a birodalmak közötti politikai viszonyokat és ezek összefüggéseit, és ezt az egészet úgy kell elrendezned, hogy összhangban legyenek egymással, minden szinten.
ugyanis, ha buktatók vannak a rendszerben, azt elég gyorsan kiszúrják a népek, s hiteltelenné válik a világ. én tudom, anno rég már csináltam, s hidd el, a legtöbb idõm a világ megalkotására ment el. ahhoz képest a játékrendszert lefektetni piskóta volt. (a térképet vagy 20x kellett újraszerkesztenem, mert mindig észrevettem valami bakit a rendszerben)

Szerintem jol eltalatak a darkos hangulatot.kep

Jimi Hendrix

Mar a beta kepek is nagyon jol neznek ki,hangulatosak.

Jimi Hendrix

s0n1c
de, csak itt nem találtam meg 😊
Szaruman
Ez a vidi 1x már be lett linkelve, nem? 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.