Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
nekem meg nincs

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

s0n1c
szerver?
TDC Geronimo
Van már fórum, de az 500mb-os patchnek nincs noteja csak a mai kis patchnek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hát akkor emo sorci leszek xD

killing one enemy is nothing but a waste of time that could be much better spent killing ALL of their enemies^^

Lassan itt lenne az ideje, hogy fellõjék a fórumot is, tegnap estére ígérték. Kíváncsi lennék a patch notesra.

s0n1c
reggel 7kor még nem voltak szerverek
Pari
Nektek mennek a szerverek?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
Ja most hogy így mondtad olyan is volt, hogy a bebindelt gombom mindig kitörlõdött 😊

Key bindingsnél is van még bõven ilyen, sajnos bug, amit nem is értek, mert tök egyszerûen tárolt rendszerrõl van szó, van egy \user\UserSettings.xml fájlunk és ebben van minden. Ez mondjuk nem túl örömteli, mert minden karira ugyanazok a beállítások vonatkoznak. A lényeg, hogy jelenleg ez tárol mindenféle adatot, de néha ha olyan kedve van, akkor visszaállnak bizonyos részei alaphelyzetbe. Múltkori patchnoteban volt is errõl szó, hogy részben javították illetve bétateszter fórumon még régebben olvastam, hogy mindenképp javítják és elvileg megcsinálják azt is, hogy karakterenként lehet majd settingelni az UIval kapcsolatos dolgokat.
TDC Geronimo
Azt más is tapasztalta, hogy nem ment el 1-2 dolgot a settingsbe a game? Gondolok itt pl a target feje felett lévõ nyíl ki-bekapcsolására.

Tatyla
jelenleg nincsenek szerverek.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AndrewCB
Meddig lesz zárt béta? Mert elvileg Pénteken kezdõdik a nyilt béta azoknak, akiknek van preorderes kulcsuk. Vagy becsatlakoznak hozzánk? 😊

Vagy nagyon meleg van és félrebeszélek? <#idiota>

AndrewCB
Nekem szedi.

TDC Geronimo
Annyit lehetett olvasni, hogy a combatot érte a legdrámaibb változás, illetve az animációkon finomítottak valamennyit. Többirõl nem tudok.

Patch notesot talált vki? Eu fórum még mindig halott.

Tatyla
ja a hunter,kár hogy ezekbõl nem lehet female 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bazki, 10 perce jöttem meg és próbáltam, még nem volt semmi.

TDC Geronimo
Lehet szedni az új patchet, ha valakit érdekel. Az az 550mb-os, amirõl beszéltünk régebben.

Elég sok videót láttam már a játékról és egyre jobban tetszik. Már meguntam a WoW-ot és valami újdonságra vágyom.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

BEAST
OMG, csak nem te is? :'(

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Amikor elõsször megláttam az ugráló squig npct ahogy az arcára tapad a nyelve egy-egy szökkenés után és a gülüszemei is jojóznak hangosan felröhögtem és követtem, annyira tetszett. 😄

TDC Geronimo
Hát az a pet az... :d

nekem az a mokas squidherder vagy hogyhivjak tetszik 😄
gömbivel D:

anti hero

RatBaG
gyertek csak, kell a heal <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Te is jössz goblinnak!

Mérget nem vennék rá, de emlékszem, hogy az elsõ karimnál tûkön ülve vártam a lev10et, hogy legyen még1 trófea slotom 😊 Hogy ezt az infót ingame vagy valami fórumon szereztem arról nem tudok biztosat mondani.
bazmeg ezek a képek most hogy megneztem, gyonyoruek oO
utolso foleg, 😄

anti hero

Hmm, ezt tuti kiírta? Néztem még régebben, de csak annyit írt ki, hogy egyelõre nem elérhetõ.

Alapból 1 slot volt használható és minden 10. szint után kaptál még1et. De ez nem bug volt, mert eleve ha ráhúztad az egeret a lezárt slotra odaírta, hogy "Requires level 10" és így tovább... Magyarul 10 szintenként lehet +1 trófeánk, így 40es szinten 5 lehet rajtunk.
s0n1c
vazze, aszittem a reggeli képeket ingame csináltad 😞(
Pontosítok, 1 slot volt csak használható a talán 5-bõl.

Nekem eddig egyetlen trófeával volt dolgom, ami a játék elején járt egy küldiért és én is azt hittem, hogy még nincs megjelenítve, de amint lett vállasom a trófea is látható lett, mert mint kiderült a trófea a vállashoz volt kötve, mert arra volt ráakasztva. Szóval elvileg már bentvannak,de más trófeával még nem találkoztam.
Amúgy azt sajnálom még, hogy a trófeák megjelenését a karaktereken még nem kapcsolták be, baromira érdekelne hogy néz majd ki egy tökig feltrófeázott chosen. 😄

s0n1c
dark elf = emo 😄
BEAST
Majd kiderul, Destruction oldalon is van par faj/kaszt ami a "menogyilkologepvagyok" tiniknek bejohet, szoval nem kell majd a szomszedba menni ha hulyeket keresel, lesz mindket oldalon mint mindig 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Remélem ma estére fellövik a szervereket az új patchel.

buláj lesz!!!!

anti hero

Ugyanmár kis gobok nem fognak ünnepelni, a gyolyófogó fogyóeszköz😛

Magh
Õszintén szólva kicsit fosok Ordertõl, az ilyen PEGI 12+ cuccnál hajlamos minden "kispajtás" a jókhoz menni, aztán majd téphetem a hajam scenariók alatt.

TDC Geronimo
<#hehe>

BEAST
En ezt inkabb ugy mondanam hogy az elso nagyobb csata utani gyozelmi unnepsegen a koponyadat korsokent adogatjuk majd korbe, mig a tobbi reszeden Malav es ratyi goblin haverjai csamcsognak 😄

Magh
Magus egyébként kinézetre sosem testszett, és mióta tudni, hogy majdnem valódi petclass, egyáltalán nem érdekel.

Magh
Bright Wizard, nem koszlott magus és DE csõcselék. Égni fogtok.

s0n1c
már miért ne lehetne, mmofps
nekem order jobban bejön.
ha kipróbálom, valszeg order oldal lesz belõle (azt még nemtom mi). már a pnp verzióban se komáltam a destru oldalt, csak arra voltak jók, hogy legyen mivel olajoznia a baltáját a törpe giant-slayeremnek 😄

Szaruman
Mert a 40k-t sztem nem lehet megcsinálni rendes mmonak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

nem tudom überelni, mivel gõzõm sincs róla, hogy hol van az a Ráday utca vagy mitõl olyan pro az a hely 😊
itt ilyen nevû ucca nincs, ahol én vagyok, még a közelben sem...

A képeket nézve nagyon szép a game. Szerintem ha lesz trial bekukkantok én is. Bár warhammerbõl a 40K jobban érdekel. Miért mindenki fantasy-t fejleszt amikor abból van a legnagyobb konqrencia...rejtély.
Torzonborz
béta =! ingyen kipróbálási lehetõséggel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/