Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami még sokat dobna a bétateszt eredményein az az volna, ha vmilyen módszerrel lezárnák az EvC tier4-et és átkényszerítenék a játékosokat a másik két frontra is, mert most tökéletesen üresek azok a zónák, mindenki EvC-n zergeli a másikat. Bánom is én hogy, erõszakkal zárják le a területet, osszanak ingyen zsíroskenyeret a másik két párosításban, de azt is erõltetni kellene.

s0n1c
global cds delay biztos, hogy szerver probléma, tegnap átmentem félórát rvrezni francia szerverre, ég és föld a különbség, deka lag nincs minden szép és folyamatos
Volt is külön topikja ennek a gyors szintezésnek a béta fórumon, valami exploit, de kiszedették a sráccal a leírást, hogy ne használják mások, de nyilván sokan rájöttek és örülnek, hogy mlyen ügyik, hogy exploittal felmentek 40-re. Csak aztán nehogy bant kapjanak a bétáról 😄
Na úgy tûnik a 15-20 percenkénti korábbi crasheket orvosolták, tegnap úgy 2 óra játék alatt egy sem volt, ez mindenképp pozitív. Az animációk tényleg simák lettek, azonnal reagál a karakter a skillhasználatra. Nem tudom, hogy a lag miatt van-e, de én úgy láttam, hogy amin még csiszolniuk kell, nem is keveset az a global cd közben nyomott skillek kezelése. Ilyenkor pl. spelleknél elkezdi castolni, aztán mikor érzékeli, hogy global cd van folyamatban, beleszakít, ráadásul néha még a castbar is "kifagy" a képernyõre emiatt, plusz teleszpemmeli a "not yet ready" felirattal is a kilátást.
Következõ ami nagyon zavart, hogy baromi sok rank40-es mászkál. Megkérdeztem hogy csinálták, mire közölték, hogy 10 órányi pq-val abszolválható az r31-r40 táv. Na ezt ne.
Grovod caversnben tegnap találkoztam az elsõ elhibázhatatlanul magyar orderessel, Igazsagosztoval. Vki innen esetleg? Szépen betolt minket az order a kezdõhelyig, ahonnan mint a birkák egyenként rohangáltunk ki meghalni. Ez még nem is lenne gond, csak a tény, hogy kiportolás után bármilyen aoe, pbaoe spellt nyomta, kb. senkit nem sebzett a tömegben. Nem tudom ez bug-e vagy fícsör, de reportoltam ezt is a fenti dolgokkal egyetemben.

s0n1c
reikland viszont bazi jól néz ki 😊
s0n1c
néha nem túl stabil, dehát remélem majd ezt korrigálják
Már gondolom a laggal nincs probléma, de mi a helyzet az fps eséssel?

minden jó törpe ezt mûveli a gobbákkal xD

s0n1c
kipróbáltam francia szerveren, teljesen jó... ezekszerint nem az fpsel van a gond 😄
TDC Geronimo
Lehet csak az Atimat nem szereti a game -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Érdekes ez az FPS esés tényleg, bár nem tudom mennyi alapértelmezetten az FPSed. Nekem zónázáskor döccen meg a játék amúgy semmi szaggatás függetlenül attól, hogy egyedül vagy 50en vagyunk a képen. Mondjuk most szerencsére elég erõs vasam van 😊

Amúgy az angol bétaszerver az most siralmas, iszonyat ping van, játszhatatlan, összesen vagy fél órát nézelõdtem ma de az is elég volt, hogy teljesen kiábránduljak belõle 😄 Szóval vagy scenariozz, mert az állítólag nem laggol vagy menj át valamelyik másik szerverre 😊
TDC Geronimo
ja meg el is lehet tüntetni elvileg a cloakot meg a headet csak bugos szerintem, mivel semmi hatása nincsen.

s0n1c
na igen, rvr focus testnél nem voltak ilyen problémák, most nem tudom miért ilyen, mindenesetre nem aggódom biztos megjavul
s0n1c
hoppá, most figyeltem fel inventoryba cloak slotnál egy bekapcsolható featurere: "show guild heraldry on cloak" \o/
TDC Geronimo
Na megnéztem ma egy nagyobb tömegbe hogyan megy a game. Hát elkeserítõek az elsõ tapasztalatok :s

Kilátogattam a Praagra. Voltak jó sokan, de az fpsm is 20 környékén mozgott átlagba, ráadásul bûnronda is volt a game ott. Így ment az AoC is csak az százszor szebb volt 😄

na mind1 remélem ezen változtatnak sürgõsen -.-

TDC Geronimo
<#wow2>

TurboX
TDC Geronimo
Mivel keveset játszom, ezért olyan nagy rvrbe még nem volt részem, de vannak helyek így is kisebb tömegnél, ahol lemegy 30 fps környékére, pedig elég randa volt a környezet is ott. A gépem nem igazán lehet probléma, szóval itt valami más van. Ráfér erre is egy nagy adag optimalizáció, fõleg, ha beteszik a magas felbontású textúrákat meg a nagyobb látótávolságot.

s0n1c
😄
Torzonborz
pedig tényleg jók a törpék 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
<#levele>

Es meg azt hittem Malav meg Bhal goblin maniaja rossz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
azért a grafikán még lehetne mit csiszolni . most csak hangyafosnyival szebb a wownál de lehet hogy nem is. túl elnagyoltak a modellek meg mosottak a textúrák :/

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
nekem meg egyre jobban bejönnek a dwarfok :/
Na azt hiszem maradni fogok a sorcerernél, remek kis üvegágyú. 😄
Nektek amúgy mennyire akadozik a játék rvr-ben?

Lazarus
Ja látom ehhez kell login is... remek :/
Lazarus
Az EU-s béta downloaderrel szedett kliens jó lesz az open bétához is?
TDC Geronimo
Ez az új combat fényévekkel jobb, mint ami elõtte volt. Idõben reagál le minden skillt most már. Szépen követik egymást az animációk is. Viszont észrevettem olyan bugot, hogy nem mindig van szinkronban a cast bar és az animáció. A lényeg, hogy jó irányba haladnak 😊

TDC Geronimo
Úgyse megy az oldal lassan 1 napja szal mind1 :d

lol 😄
melohelyen en vagyok a tiltolista
😄

anti hero

nokolo
bakker betaleakset tiltólistára rakták a melóhelyen <#szomoru1>
epic fail

Nem garantálom, hogy a többi kasztnál is ilyen szembetûnõ a változás, de a WPnél nekem az volt... persze az is lehet, hogy csak napszúrást kaptam ebben a b*zi melegben és amiatt látok hülyeségeket... 😄 Õszintén mondom, hogy kíváncsi vagyok, hogy a többi kasztnál érzékelhetõ-e változás, mert hiába csinálok meg XY kasztot, ha nem tudom, milyen volt régen, itt pedig pont azért érzékeltem ennyire a fejlõdést, mert X ideig a régi effektekkel játszottam és most hirtelen változott meg a nagy részük (azért persze nem mindegyik 😊 ).
bélanéni
Srácok, nagyon felkeltette az érdeklõdésemet ez a játékszoftver.
Valaki világosítson fel:

- lehet-e még bétára jelentkezni?
- vagy meg tud-e valaki hívni?
- pontosan mikor jelenik meg MO-n, mert boltokban szept. 30-at látok, itt meg 18 van.
- milyen a játék grafikája, hangulata?
- ebben is muszály napi 5-10 órát eltölteni, hogy haladj is elõre?

Elõre is köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Na menj te a... Úgy döntöttem hazamegyek 1 óra múlva és kipróbálom. 😄
Asszonypajtás ma szerencsére úgyis 8-ig szedi a gyapotot. 😄

s0n1c
brühühü hazaakarok menni kipróbálni :'(
Azért hogy ne legyek félreérthetõ, nem arra gondoltam itt, hogy minden egyes skill valami gigantikus atomcsapás-effekttel rendelekezik, szerintem ugyanis - fõleg ha sok játékos játszik egyszerre - iszonyatosan zavaróak a nagyon cicomás, nagyszabású effektek egy ilyen jellegû játékban. Talán úgy mondhatnám, hogy az új effektek lenyûgöztek szolid eleganciájukkal, visszahúzódó bájaikkal... najó, nem folytatom, ez nagyon hülyén hangzik 😊 A lényeg, hogy az ördög a részletekben lakozik, senki se számítson atomvillanásokra és a kontinens másik végérõl is látható effektekre, mert nem ilyen szempontból tetszettek az új effektek 😊
Megkockáztatom, hogy az az 500 megás patch szinte csak grafikai tupír volt, mert én bevallom eddig is elégedett voltam a warrior priest effektjeivel, mert nem voltak nagy elvárásaim de ami most lett belõle ezzel a patchel az valami iiiiszonyatos 😄 Beszarás jó effektek vannak minden egyes skillen, tényleg végigteszteltem minden alapskillt (talenteseket most nem volt idõm) és bazi jók 😄 És tényleg minden skillhasználat után átmenet van a kövibe. Nincs egyik helyzetbõl a másikba ugráló karakter többé még akkor se, ha megszakítod a kasztolást.
Ezenkívül rengeteg új karaktergenerálási opció került be, menõ arcszõrzetek a WPnek például (sajnos mondom, más kasztot nem néztem de majd írnak a többiek 😊 ).

Mondjuk azért van még benne 1-2 bug, néha kicsit a mob mellett mennek az effektek, néha 2× kezdi el (bár errõl inkább a ping tehet, elemezgették ár ezt a béta fórumon és erre elvileg csak az alacsony ping lesz majd a megoldás 😞 ), a karaktergenerálásnál a menü is a sok új lehetõség miatt szétesett kissé, de ha ezeket a dolgokat rendberakják... 😊 Márpedig az elmúlt néhány hétben eszméletlen mértékût fejlõdött a játék, úgyhogy ha ilyen ütemben adagolják a javításokat továbbra is, akkor simán rendberakják. Ha tudják tartani ezt az elmúlt néhány hetes ütemet, akkor részemrõl teljesen esélyes, hogy egy rendkívül jó játék kerüljön majd a boltok polcaira bõ 1 hónap múlva. Nem azt mondom, hogy tökéletesen hibamentes, de az szerintem egy szinte elérhetetlen cél bármilyen MMORPGrõl is legyen szó.
:o

anti hero

Torzonborz
hmm akkor nem marad más hátra mint halomba aprítani az ork/goblin dögöket <#hehe>

s0n1c
még régen benne volt a tervben, de aztán elvetteték lévén túl sok meló lenne megcsinálni 😞
Torzonborz
jó is az 😊 itt sem ártana egy kis vizi kaland.

TDC Geronimo
Tegnap este óta nincs. Nem tudom mi lett vele -.-

s0n1c
én ott se nagyon használtam pvpben, itt sincs annyira jelentõsége hálistennek
Ez nem wow. Mindenki action pointot használ, más a mechanika, amit könnyebb finomítani.

Tudtommal ilyesmi nincs, legalábbis én nem találkoztam vele. Viszont "out of combat" nagyon gyorsan töltõdik vissza az AP meg a HP is szinttõl függetlenül, szóval nincs belõle probléma.
Viszont HP-t meg AP-t azonnal töltõ potik vannak, illetve olyanok is, amik X statot Y idõre Zvel megnövelnek.
De az ezirányú ismereteim nagyon hiányosak sajnos 😞
s0n1c
te csak menjél vissza csónakázni 😊
Azóta néztem én is, de gondolom az amerikai fórumon azért kint van annak is a notes-a. Ráadásul 1-2 napja a betaleaks is megszûnt létezni.

Torzonborz
jujj mindjárt bepisilek <#nyes>

s0n1c
jóhogy izgulok, szeretném már látni az upgradelt enginet 😄
Valaki nagyon izgul 😊
Forum se megy ujfent

Lera,Dynn,Zulgron

nokolo
tényleg, out of combat táplálkozási lehetõségek? kaja-pia autómata? bandázzss? ezek vannak/lesznek?