Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Akkor meg fogsz majd lepodni D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Elárulom, hogy de.

BEAST
Neked nem fog tetszeni, nem az osi torvenyek szerint keszul a jatek <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Az valami irgalmatlan összeg lenne, de az is igaz, hogy az EA megengedheti magának. Kezdõdhetne már az opene beta.

BEAST
nem lenne semmi, az biztos 😮

Kommentek kozott ezt irta valaki:

"3 minutes version will be shown on august the 19th.
5 miunutes version will be shown at Games Convention."

5 perc ilyen szintû CGI? Az naaaaagyon baba lenne 😄 Kívánom, hogy legyen igazad 😄
TDC Geronimo
5 perces a full azt hiszem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Majd 19-én meglátjuk, milyen hosszú lesz ez csak a hype, minden nap egy kis részlet 😊
MeoH
HAt nem tul hosszu😊

fuck mmo's..i.,

s0n1c
Torzonborz
én meg szimplán szétrúgom a seggét mindenkinek aki a szarkupacom közelébe jön. 😛 már ha megveszem ugye 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gogo theorycraft. Én speciel szeretnék még picit többet megtudni a világról, sok forrást elolvasgattam már amit találtam a neten.

BEAST
Azert ez sem teljesen igaz 😊 Legalabbis en inkabb a dndben ismert LG-CE skala szerint neznem a dolgokat, vagyis az hogy valaki jo vagy rossz, nem feltetlenul jelenti hogy milyen uton eri el a celjat. Tobbek kozt ezert sem lehet olyan egyszeruen megallapitani hogy melyik oldal mennyire jo vagy rossz... sokan pl abbol indulnak ki eleve hogy az Order oldal is mennyi gonosz rossz dolgot tesz, artatlanok is szenvednek a Chaos ellen vivott haborujuk kozben, de ettol meg nem rosszak, inkabb csak kaotikus jok. A celjaik tisztak, a modszereik vitathatok, de hatekonyak 😄 A Warhammer vilag leirasaban is igy irnak az emberekrol, hatott rajuk is a kaosz, de pont ebben kulonboznek a tobbi fajtol hogy ok nem mutans korcsok lettek, hanem ugymond a "gatlasaiktol" es az egyebb hatraltato moralis gatjaiktol szabadultak meg, igy olyasmit is megtesznek a "nagyobb jo" erdekeben, amit mas nem.

Bar ez meg csak az en theory craftom 😄

Na most sikerült témába vágó módon reagálnod. Megy ez. Az már más tészta, hogy ökörséget. 😄

Már utalhatod is, lévén oldalakkal elõrébb elég sok része a játéknak ki lett tárgyalva. Jó böngészést.

s0n1c
nem kötözködés, de szerintem itt nem lehet egyik oldalról se kategórikusan kijelenteni, hogy jó vagy rossz, hiszen az általad favorizált warrior priest (mint izominkvizítor) se pusztán jóindulatból zúzza be az arcokat, ugyanakkor egy chosen is "csak" az istenét imádja és ennek függvényében cselekszik, aztán ott vannak még a sznob pöcsfej high elfek, vagy a büszke dwarfok, akik 1 gramm aranyért az anyjukat is eladják, a warhammer világa az, ami inkább gonosz a mindent átható és mindenütt jelenlévõ káosz miatt, de ez csak az én kis theory craftom 😄
QuippeR
te meg munkanélküli vagy? (szegény dolgozó embereket már a fórumon se hagyják békén.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Torzonborz
hehe ha én politikus lennék..... 😄 de nem vagyok az. 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

egyetertek

anti hero

Én a wowban high end contentet nyomok, de régóta keresem az alternatívát. A pvp része a wowban is jobban érdekel mint a pve. És ahogy olvasom itt a dolgokat, ostrom, klánháború stb. Hát nagyon esélyes hogy kipróbálom. Illetve megveszem ez már biztos, kérdés hogy meddig tart a lelkesedés. Nekem a grafika nagyon tetszik. Láttam pár videot, ott is bejött. Sajna allis vagyok a wowban (de kiegnél UD DK leszek mert minden szerveren lehet DK ha valahol van 55-ös karid ugye), de itt tuti hogy a "gonosz" szolgálatába állok. Ami az infók alapján bejön az a dark elf varázsló és a warrior priest. ha nem pontosak a nevek az azért van mert nem jól tudom 😊)

Ezekrõl valami infómorzsa teljesen jól jönne. Meg errõl a pvp rendszerrõl, klánháború stb. Aki a leghosszabb és leginformatívabb összefoglalót írja az kap egy raklap tequilát és egy plüss gnómot. teccikérteni?
Jaj borz ne fárassz már... legalább 5 fórumon fentvagy csak itt sg-n és szinte azonnal reagálsz mindenre. Ha ezt munka mellett csinálod akkor te csak politikus lehetsz. <#hawaii>

BEAST

Torzonborz
munka közben , nem helyett 😛

Szerintem meg a gazdaság kifehérítése nem adó és járulékcsökkentéssel érhetõ el, hanem 4-5 generáció-váltással majd valamikor. Amíg mindenki aktívan fórumozik munka helyett és várja a csodát fentrõl nincs mirõl beszélni. <#shakehead>

Azért ez korántsem biztos persze kérdés mit nevezünk jelentõsnek. Azért az Aoc-ot is viszonylag sok wow-os kipróbálta az más kérdés hogy a nagyrészük visszament(mondjuk ez inkább a funcom hibája;p).
persze az valószinû, hogy nem azok fognak elkezdeni warozni akik aktívan raidelnek és megnézik egymásután 5ször a fodrászor video-t(lichkingbõl), de azért abból az xx milliós elõfizetõi táborból van sok olyan is akik csak azért fizetnek elõ mert nincs más amivel játszhatnának.

Lourker

Nem, szerintem meg az adó és járulékcsökkentéssel elérhetõ lenne némiképp a gazdaság kifehérítése.

Továbbra sem hiszem, hogy war jelentõsen megbolygatná a wowozok táborát... lich king-re pedig jelenetõs visszaesés lesz tapasztalható war játékosállomány terén, ez tuti.

Kérdés az, hogy neked mire van szükséged. Az itt írogatók legtöbbjét szinte csak a kiforrott pvp tudja lekötni, a war fõleg ezt nyújtja, korrekt pve content mellett. Én már most béta állapotban tökéletes szórakozásnak tartom arra a heti 1-2 alkalomra, amit rá tudok szánni, de szerintem már most van benne annyi tartalom, hogy "bele lehet költözni" ha vki azt szeretné. 😄
Lich King? Nemtom ki hogy van vele, de én már most az elõzetes infók, videók alapján elõre érzem azt a hihetetlen unalmat, amit eddig nyújtott és ezután is nyújtani fog a játék. Plusz 10 szint, plusz végtelen grind, plusz végtelen honorfarm, nincs benne lényegi újítás, csak az eddigi lerágott csontokból kerül bele mégegy.

Persze, mindent megveszunk!

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
de ha jó lesz akkor jössz Te is és végig kergetlek egész Agonon ( DF világa ) <#idiota>

Utolag temetem ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

BEAST
😊)

Torzonborz
ez igaz. ezért mondtam hogy várjuk meg az elsõ tapasztalatot. DnL-nél is ott derült ki hogy nagy bukta az egész .

Jockey
miért mondod? 7év real experience+még az a pár amíg le nem állítják ezt a projektek is..egy reménységünk van, úgy zárják le, mint mostanába volt rá precedens, a béta fázisba, mert akkor legalább ki tudta próbálni...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Latod latod, elore temetnek egy jatekot! <#idiota>

<#hehe>

Aug 29en lesz 7 eve hogy bejelentettek ;-) Raadasul mindent megigertek hogy lesz benne (arra azert kivancsi leszek hogy talalod el majd egy varazslattal FPS stilusba az ellent ! 😊 ) Szoval dnl2 😛 De ne legyen igazam ;-)

Sry az offert

Lera,Dynn,Zulgron

Torzonborz
ezzel a kijelentéssel azért várjunk még az elsõ tapasztalatig 😉

Jockey
kb.. :-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lazarus
US-ben elvileg már megy. EU-n nem tudni mikor indul, lehet hogy nem is lesz
Darkfall az Dark and Light 2nek tunik ;-)

Lera,Dynn,Zulgron

Mint ha az Open betának is most kéne kezdõdnie (konkrétan ma?). Errõl valaki valamit?

Torzonborz
még én sem tudom megveszem e . nagyon a felé hajlok bár nekem csak ideiglenes mmo lenne addig míg Darkfall meg nem jelenik.

TDC Geronimo
Van még benne bug bõven. Sok téren kell még finomítani és javítani, gondolok itt a grafika/animáció/hangok hármasra. Na meg kezdhetnének valamit az fps esésekkel is. Meglátjuk 5 hét múlva <#lookaround>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

megertem : )
én mondjuk úgy vagok vele, hogy a wow már abszolut nem kot le, egyszeruen nincs benne szamomra semmi szorakoztato..
20akarhanyadikan jar le az acc, de mar hetek ota, csak beloggolok- kiloggolok, aztan inkabb jatszom a Wiivel : )
úgyhogy remélem a war mast fog nyujtani.

amugy nem hinnem, hogy wowkieg alapjaiban megrengetne bennem akarmit is, de akinek tetszik az jatszon vele ofkorsz.

reszemrol cksa egy szorakoztato jatekot varok a WAR szemelyeben, és 5hét van még polirozgani kiadasig, es 5 het munka meg nagy ido, ha valoban munka folyik : )

anti hero

s0n1c
ez nagyban függ attól, hogy mit vársz tõle
antgecc
Én elõrendeltem a játékot, de nagyon bizonytalan vagyok. Lesz ez olyan sikeres, hogy érdmes megvenni és fizetni ért havonta, vagy pár hónap, esetleg 1 év után megy mindenki vissza lich kingezni?

Jó tudom, hülye kérdés, ki tudja elõre... csak úgy kikívánkozott.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
én elfogult vagyok, úgyhogy nem nyilatkozom 😄

najó mégis: apróbb textúra és egyéb bugok javítása plusz vizuális improvement és szerintem jöhet a release, mivel phase 1 óta leginkább a skillekre és azok használhatóságára koncentrálnak ezen a téren már csak finomhangolás szükségeltetik
5 hét van a megjelenésig, ti hogy látjátok, jelen pillanatban, hgoy állnak magukhoz képest?

anti hero

s0n1c
megnéztem tegnap az említett wp változásokat, tényleg improved lett, viszont ilyen mértékû változást nem láttam más karriernél 😊 valszeg akkor folyamatosan adagolják ezt is
s0n1c
engem most az zavar, hogy egérgörgõre nem lehet bindelni az auráimat :/