Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
pvp, craft és pvebõl lehet cuccokat szerezni, de ezekrõl még igen keveset tudni, lévén bétában a sima mob lootokon kívül, csak a renown seteket lehet látni
antgecc
WoW-ban unjuk és szidjuk a honor és repu farmot. WAR-ban hogy lehet majd cuccokat szerezni?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
ezek factiononként egységes mountok, aztán nem tudom, hogy majd lehet e keverni õket, remélem nem

szerintem teljesen rendben van 😄 nagy szerepet játszik a mérnökség a dwarf kultúrában, kézenfekvõ volt hogy valami ilyesmi lesz
RatBaG
hát ez a goblin kegyetlen, tuti indítok egyet csak ezért. Rock&Roll!

húúú bazz milyen lehet az orkoké <#vigyor5>
az összes dwarfnak ilyen kerti permetezõ lesz a hátán vagy csak az engiknek? szépek lesznek...

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Az a goblinok /special emoteja <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
<#idiota>

LÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL KURVA NAGY!!!!!!!!!!!

és a befejezés ROFL

anti hero

BEAST
tenyleg jol nez ki 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Status: Pre-Release Beta Access: 07/09/08
Live Headstart: 15/09/08
Full release: 18/09/08

TDC Geronimo
köszi

s0n1c
"Regarding the NDA lift, we hope to lift the NDA next week, one month before launch. I wish I could lift it right now but as I’ve said elsewhere, we need to take care of a three issues before the NDA is lifted."

ezt aug 6-án írta Mark Jacobs 😊 meglátjuk mi lesz jövõ héten

itt az egész post
TDC Geronimo
NDA lesz OB alatt is nem tudod?

s0n1c
nem tudom, remélem semmiben 😄 bár már most is a nagyobb patcheknél újra kéne rakni az egész klienst
TDC Geronimo
Vajon mennyiben fog eltérni az OB kliens a CBtõl.

s0n1c
elvileg 18-án indul nálunk, de ettõl függetlenül egyetértek
s0n1c
új gametrailers videok:

char creation

dwarf kezdõ

Bastion Stair
TDC Geronimo
Megint nem mennek az EU szerverek. Hihetetlen mód elhanyagolják az EU játékosokat. Open betaról sincs semmi hír csak a US verzióról <#szomoru1>

cikasz
Én is sajnálom , de eldurrant az agyam.
Az érintetten kivül mindenkitöl elnézést kérek!

http://www.akciofigura.hu

Pari
gg bro

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Fenrir
Uraim: az offot mellõzzük, a személyeskedést pedig privátban intézzétek!

Törlés után mehet a diskurzus újra.

A halál csupán a kezdet...

Faki
Banyek eddig naponta jártam ide WAR infók után kutatva. Eddig kibírtátok fasság nélkül, ma meg elöntöttétek a fórumot hülyeséggekkel. Pedig már kezdtem reménykedni, hogy a WAR-os magyar közössége nem akkora...

ki guildless? heh?
hirtelen egy karimról se tudom, hogy az lenne, a main-emrõl nem is beszélve O.o
ezt nemtom hol álmodtad össze 😊

Oké. köszi, akkor várok.
s0n1c
azért nem fogadja el, mert még csak a tengerentúlon lehet regisztrálni, elvileg 1 héten belül euban is elindul az acc management oldal
Wildor volt az oka az egésznek én láttam... Nemcsoda, hogy állanodan guildless -.-

Sziasztok! Nektek nem volt olyan gondotok, hogy nem fogadta el a pre-order ce kódokat az account kreálásnál? Én bármelyiket próbálom nem fogadja el.
Szaruman
Na ez hiányzott ide...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Srácok,õszintén megmondom,sajnálom,h belerondítottam ebbe a topicba. Nem ez volt a célom. Írtam egy hsz.-t,aminek a végét elütöttem egy poénnal. Erre jöttek a konkrét emberek,akik egy kis kurvaanyázás kíséretében közölték,h húzzak el...Tényleg sajnálom,h mindezt itt kellett olvasnotok.
Lynx_TWL
ez volt a cél <#gonosz1>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Na gyerekek, Cikasz, Siedrenn, arra kérnénk titeket, hogy tûnjetek el másik topikba, nem kell itt sem a paraszt, sem az önmagát értelmiséginek gondoló egyetemista figurája, mindkettõt remekül játszátok, de túl egyértelmû melyikhez is álltok közelebb.

Torzonborz
na most jól belegázoltál a becsületébe. vigyázz mert meg fogja tenni a megfelelõ lépést ! <#vigyor1>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
ebbol az lesz, becsuletsertes meg minden... megyek majd tanunak -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
upsz ebbõl per lesz <#szomoru1>

TDC Geronimo
ez az új logód iszonyat retardált(buzis) :d

Davidus
😄DDDDDD

V9ykn8_TZL0

Tombi
valaki tudna adni 1 beta accot? persze csak kipróbálnám, amikor te nem nyomod, ha igen [email protected]

köszi 😊

ui: ha már aocot beta nelkül vettem meg, warhammerbe nem követném el ezt a hibát..

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

tegla
Ez nagyooon jóóouuoaaa.. 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Lazarus
Aki ráunt a bétára, kölcsön tudná adni hogy más is ki tudja próbálni (nem próbálni, tesztelni és bug-reportolni <#nyes>) plz? Nagyon hálás lennék 😊 Adok majd érte goldot live-on 😛
BEAST
Ezert nem is foglalkozok az egesszel, megjelenik amikor megjelenik, majd jol megveszem es kesz. Nincs mar kedvem betakkal meg headstartokkal bohockodni.

Magh
Nekem már elment a kedven az egész bétától. A release elõtt 2-3 héttel mire jó az egész? Ez már csak irritálja az embert. A headstartnál most ott a CE fej probléma, ráadásul itt a szervezés is olyan, amilyen.

TDC Geronimo
Nem tudja valaki, hogy át lehet-e valahogy írni az EUs klienst, hogy az használható legyen US accal? Mint ahogy lehetett pl AoC esetében.

Én azt mondom rakjunk össze még most bétában destro oldalon egy guildet, fgvsfg-t ki akarom próbálni, Deloryn néven megtaláltok.

BEAST
Nem bantom, csak csipkelodok egy kicsit ^_^

BEAST
😄DDD

Ne bántsd, Magh a gyökerekig ás le minden játék mechanikájába, jól van ez így, mint tudjuk az ördög a részletekben van. 😄

Ne haragudjatok, ezt be kell tennem ide offként, még harmadszorra is visítva röhögtem rajta.

Magh
Akkor egy kis felvilágosítás: a WAR-t a beelentés óta követem, ismerem az össze carreer funkcióját, az összes letisztázott mechanikát, az classom eddig elérhetõ minden spellét etc, szóval van rálátásom.
A dédelgetett AoC-t azért vettem meg, hogy együtt játszhassak egy haverral, aki aztán a release elõtt másfél héttel melót kapott külföldön. Kb. fél-egy évvel a release elõtt kicsit utánajártam, és már látszott, hogy egy kupac hulladék az egész, amit aztán a koncepciónélküli, összecsapott PvP igazolt is.
Az "õsi MMO törvények", amivel azóta heccelnek, a standard tank-healer-MDPS-RDPS szent négyes és ezek egymásra kiosztott sebzésarányai (és amirõl biztosan tudható, a WAR-ban hibátlanul mûködik).

BEAST
Regi szep emlekek, amikor meg AoCban magyarazta felhaborodva hogy a demo kaszt azert szar mert nem az osi rpg torvenyek szerint keszult a jatek. Ugyanis az lenne a normalis ha egy caster kaszt aoe instant olne egesz csapatokat... es errol orakon at meselt nekunk 😄 Valami olyasmi volt a problemaja hogy mobokra 4000 korul sebzett, jatekosra meg csak 1500-2000 korul, es egy jatekosnak van 3000 hpja atlag, tehat kb 2x kellett castolnia, szerinte ez igy szar volt. Egyes reszletek mar nem tisztak, ha szepen megkerjuk biztos elmagyarazza 😊

Miiivan? 😄

Magh
A troll már csak tudja...