Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
szerintem teljesen rendben van 😄 nagy szerepet játszik a mérnökség a dwarf kultúrában, kézenfekvõ volt hogy valami ilyesmi lesz
húúú bazz milyen lehet az orkoké <#vigyor5>#vigyor5>
az összes dwarfnak ilyen kerti permetezõ lesz a hátán vagy csak az engiknek? szépek lesznek...
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és a befejezés ROFL
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ezt aug 6-án írta Mark Jacobs 😊 meglátjuk mi lesz jövõ héten
itt az egész post
Az érintetten kivül mindenkitöl elnézést kérek!
http://www.akciofigura.hu
Törlés után mehet a diskurzus újra.
A halál csupán a kezdet...
hirtelen egy karimról se tudom, hogy az lenne, a main-emrõl nem is beszélve O.o
ezt nemtom hol álmodtad össze 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
köszi 😊
ui: ha már aocot beta nelkül vettem meg, warhammerbe nem követném el ezt a hibát..
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
A dédelgetett AoC-t azért vettem meg, hogy együtt játszhassak egy haverral, aki aztán a release elõtt másfél héttel melót kapott külföldön. Kb. fél-egy évvel a release elõtt kicsit utánajártam, és már látszott, hogy egy kupac hulladék az egész, amit aztán a koncepciónélküli, összecsapott PvP igazolt is.
Az "õsi MMO törvények", amivel azóta heccelnek, a standard tank-healer-MDPS-RDPS szent négyes és ezek egymásra kiosztott sebzésarányai (és amirõl biztosan tudható, a WAR-ban hibátlanul mûködik).