Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy pvp helyen érdemesebb inkább gyalog kóricálni?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
#3319: én francia szerveren játszottam, ott kábé ugyanannyit nyert mindenki, illetve jelenleg a legnépesebb US szerveren játszok, ott tier1-ben törpöknél order fölény van elég erõsen. Amúgy ugyebár nagyon sok scenario van, szóval szerintem egy adott szerveren belül se lesz mindegyiken ugyanaz a nép fölényben.
#3321 és #3329 3 fajta híler van és mindegyikbõl van mindkét oldalon 1-1 változat:
1. main helaer. APbõl healel, van hotja, nagy healje, fõleg tank kihílelésére je. Order - Runepirest (dwarf), Destruction - Zealot (Chaos)
2. szintén APbõl healel de a sebzõ spelljei a healjeit gyorsítják, illetve az instantokat erõsítik és fordítva, szóval érdemes vegyesen használni a skilleket. Ezeket a kasztokat még nem nagyon próbáltam, szóval sokat nem tudok a healjeik típusairól. Order - Archmage (high elf), Destruction - Shaman (greenskin, goblin)
3. AoEhealerek. Ezek egy másodlagos energiaforrásból healelnek amely energiaforrást a sebzõ skilljeikkel álítják elõ illetve APt is át tudnak alakítani. Healjeik fõleg csapatra/közelben állókra hatnak, 1 targetre vonatkozó healjeik igen fapadosak. Order - Warrior Priest (Empire), Destruckion - Disciple of Khaine (Dark elf)
#3323 kicsit pontosítom a választ, volt már topik ennek a bétafóumon és írta is egy "hivatalos forrás", hogy hamarosan implementálva lesz a dolog. Na persze addig nem 100%, amíg ott nincs az optionsben 😊
#3328 Az elsõ warcampben van átutazássi lehetõség. Ez általában az elsõ zóna "végefelé" van az RvR zóna határán. Az átrepülés a többi warcampbe jelenleg 50 copper szóval ezt össze kell szedni, mielõtt át tudsz menni. Odautazni nem olyan õrületesen vészes, bár azért érdemes figyelni, mert van 1-2 hely, ahol az úton is portyáznak mobok. Érdemes megcsinálni a chapter 1et. Azzal megvan úgy a level4 meg a szükséges pénz (és megvan a carrier trophyd is azt kár otthagyni 😄 ) és így már kényelmesen át lehet menni. Nincsenek külön trainerek karrierenként, tehát ezzel nem lesz gondod, mindent fogsz tudni csinálni/tanulni a másik népnél is.
Karaktergenerálás: patchrõl patchre kerül be rengeteg újítás. Jelenleg átlagosan köbö 6 dolgot tudsz változtatni 1-1 kasztnál és ezekre 10-30 variáció van. De testalkatot sajnos nem lehet változtatni. Ahogy írták az igazi egyediséget a páncélok fogják megadni. Egyrészt nagyon szépek és sokféle van másrészt pedig tetszõleges módon kifestheted õket. Bizonyos vendoroknál is lehet néhány alapszínt változtatni, de szerte a világban találhatóak extra tinták ritkább színekkel és ezekkel olyan részeit is át lehet festeni a ruháknak, amiket vendornál nem.
#3337 az amcsik is egyenlõre csak klienst tölthetnek, nem openbétázhatnak, ott is closed béta van igaz ottani idõ szerint hajnali 4kor több ember van online, mint egy EU szerveren csúcsidõben 😊 Épp a minap nyilatkozta egy GoA-s, hogy ugyanolyan hosszú lesz az open beta itt is meg "odaát" is. FORRÁS és itt görgess le a 8. hozzászóláshoz, ott válaszol a kérdésekre és a 4. az idevonatkozó kérdés.
volt már aug. 15-e aztán 18-a de még mindig semmi 😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez engem is érdekel, átlehet kolbászolni haverhoz?
még mindig nem tudom mit válaszak, annyi jó kaszt van 😄
és egy pici negatívum is...ahogy néztem a videókat a karakter generálás elég fapados, nem tudom mennyit fog változni de most még annak tûnik. AoC ebbõl a szempontból jobb (ha másban nem is).
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egy kis hepl kéne: elindítom a war-t megy faszán elkezd tölteni stb. Bejön a main oldal ahol elvileg a szervereket lehet választani, alul setup, quit, setting etc etc felíratok...
Egyszer csak csengõhang bang és a következõ hiba üzenettel kidob windowsba:
Authentication failed-application will not terminate.
Hiába telepítettem újra fel a war-t, hiába checkoltam le a filekoat egyszerûen nem tudok belépni azaz nem enged tovább a main oldalnál.
valakinek v mi megoldása van ?
Elõre is köszi
Ha valaki meg szeretné nézni és még fent van a youtube-on akkor privizzen rám és elküldöm a linket.
A halál csupán a kezdet...
Eddig is tudtam, hogy a goblint nagyon eltalálták a készítõk (szövegei, mozgása, megjelenése) , de azon a farkason ahogyan ül ahogyan a végén pörög az oldalán az halálos 😊
A halál csupán a kezdet...
Triathlon for life
Per Aspera Ad Inferi.
Ezen felül a szokásos mob dropokon kívül a pve és rvr public kvesztekben nyújtott teljesítményért is sorsolja a rendszer a geart, pl. várfoglalásnál mikor elesik a védõ keep lord, minden az ostromban résztvevõt sorba rak a játék a nyújtott teljesítmény szerint (leadott dmg, heal, killekben való részvétel, nem tudom pontosan mik számítanak bele), ehhez sorsol a játék egy véletlenszerû értéket és a kettõ szorzatából csinál egy sorrendet. Ilyenkor megjelenik egy láda és az elsõ néhány játékos kivehet egy-egy zsákocskát belõle, amit kinyitnak, majd 5-6 tárgyból kiválaszthatják, hogy nekik melyik kell. A rendszerbõl következik, hogy aki leechel maximum egy élménnyel lehet gazdagabb. 😄
A törpökhöz nagyon illik a kopter, marha jó, amikor mész Scenarion és egy ilyen elszáguld melletted 😄
Az empire mount viszont teljesen rendben van szerintem, semmi baj nincs vele, sõt, az általam kipróbált mountok közül számomra a legbejövõsebb... Nyilván nem fogja egy ilyen rossz minõségû videó visszaadni azt, hogy milyen az adott mount pláne hogy végig egyetlen szögbõl mutatja némelyiket.
az a de gyik atomgáz.
a legjobb a törpe, a goblin és az, amelyik a fehér lovon lovagolt, talán he volt...
Order meg megkapja a szokásos girhes kehes lovát. Legalább valami jó kis vaskos Muraközi lenne, vagy talpig páncélben, mert ígí hülyén néz ki a többi között. Roflcopter meg...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Viszont a de gyík (???) nem tetszik...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
US betahoz van rendes downloader(nem a torrent)?