Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Egy kis videó hangulatfokozónak 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ha daocos mintát vesszük alapul akkor 1-3 fg simán le tud verni 5-10 fg-t is. Kérdés, hogy milyen lesz az ae cc.

Rettentõ sokan akarnak és fognak is majd scenariozni. A daocos fgvsfg fetisisztáktól a zerggyûlölõkön keresztül egészen az olyanokig, akik áttekinthetõbb és szervezettebb rvr-t is akarnak játszani az open rvr mellett, mint pl. én is.

TDC Geronimo
vimeon fent van már, de francia és ratyi minõség. Megvárom a HD-t inkább -.-

Davidus
4 óra körül jön ki

V9ykn8_TZL0

Pari
Ma jon a 3 perces cinematic trailer?
Ha vki ratalal lojjon mar egy linket

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

s0n1c
Warhammer Alliance player's guide!

rengeteg bétás info képekkel illusztrálva
éppen ezért írhattad volna a tapasztalatodat, amit s0n1cnak meg is köszönök 😊

Bucser
bétáztam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

s0n1c
"Például a mágusiskola is egy pve insta destructionösöknek, ha elfoglalták Altdorfot." - finom! 😊
s0n1c
a king fight az más, az a pvp része 😊 én most a pverõl beszéltem, amirõl úgy nyilatkoztak még anno egy interjúban, hogy nem hisznek a 20-30 fõs pve raidekben így minden pve instat/bosst 1 fgre optimalizálnak
Valahol a bétafórumon azt olvastam, hogy 9 groupos PvE instance van a játékban (én egyben se voltam még, csak láttam kettõ bejáratát Altdorfban: a csatorna és a mágusiskola 😊 ). Hogy ezek milyen szintre és hány fõre szólnak azt passzolnám. Némelyikrõl írták, hogy rosszul balanszolt, de van olyan, amelyikrõl azt írták, hogy hihetetlen jó végigmenni rajta.
Elvileg a fõvárosok uralkodója elleni harc is egy 24 fõs instance lesz ami akkor elérhetõ, ha már elfoglaltátok a várost. És az insták nagyrésze ilyen, PvPvel vagy PQzással kell elérhetõvé tenni õket. Például a mágusiskola is egy pve insta destructionösöknek, ha elfoglalták Altdorfot.
s0n1c
abszolút nem jellemzõ az elnagyoltság, õszintén szólva nem is értem, hogy ez a fegyver mit keres a gameban, mert teljesen elüt az összes többitõl
s0n1c
vannak instak, de nagy létszámú pve raidek nem lesznek, az osszes insta (beleértve a bossokat is) 1 fgre vagyis 6 fõre van tervezve
mondjuk nekem sem jönnek be a scenariok, de vki biztos fogja tolni, meg épített csapatok is lesznek rájuk.
elvileg pontokban is sokat fognak érni

ha bétázol írhattad volna a véleményedet, ha meg nem bétázol nem értem a kötözködésed...

Bucser
ki akarna scenáriózni mikor ott az open world rvr vagy PQ???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

olvastál egy mondatot és le is vontad a konklúziót. grat.

fyi a scenariok ugyan úgy instancoltak mint a wow-ban a bg-k

Bucser
láttál egy fegyvert és le is vontad a konklúziót. grat.

Bucser
instázni?? az mi?? itt nem instanceok vannak... open world az egész játék. a PQ-k is az open world részei.

Olvasgattam a trade,gathering skilleket. Jól mûködik,használjátok,van értelme?

Triathlon for life

Nekem nagyon nem jön be ez a nagy vmi a hátán a maraudernek. Remélem nem ilyen elnagyolt fegyverek lesznek a jellemzõek.

antgecc
Köszi!

És ezek szerint itt is lehet majd instázni, mint wowban? Mint eddig minden, ez is új 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Pari
jovanna😊
eh nagyobba😊

Bucser
bélyegnek jó lesz. tud sokkal szebb is lenni ez a játék.

Bucser
Non-Disclosure Agreement - Azaz nem beszélhetsz semmirõl megállapodás.

Arnoux
mi az az NDA?

Jók ezek a képek. Nemis tudtam, hogy palmtopon is fut a beta. <#zavart2>

Pari
maruder lovon az egykezes bardjaval

levitalo zaelot (/special)

TDC Geronimo
Holnaptól elvileg megszûnik az NDA.

1. elvileg 1 oldalon csak 1 frakcióból lehet karaktered és ez minden szervertípusra vonatkozik.
2. a max szint az 40, iletve emellett fejlõdni lehet renown szinteket is PvP-vel, abból a max szintet nem tudom pontosan, de sokfelé írnak 80at.

Tehát WAR szóhasználat:
rank/player rank/R: a klasszikus szint, mint minden szerepjátékban. 40 a max és pvebõl, pvpbõl, pvp és pve küldetésekbõl, PQból, scenarioból, instából lehet fejlõdni.
renown rank/RR: az RvR szinted. scenariokból, rvr zónákba szóló küldetésekbõl és PvPbõl lehet gyûjteni. Talán 80 a max, de nem taáltam erre hivatalos forrást.

Amúgy béta szerveren így adják meg többségében az embere a szintjüket:
R22/RR16 Marauder - ez azt jelenti, hogy egy olyan marauder karrierû emberrõl van szó, akinek a normál szintja 22, a "PvP szintje" pedig 16.
TDC Geronimo
40es a max

Tatyla
bétában indítható mind kettõ nem tudom hogy a véglegesben benne marad e ez.
max szint az 80 ha jól tudom.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
1. Itt is úgy lesz, mint wow-ban, hogy egy serveren csak 1 frakcióval lehet játszani? Szal, ha indítok egy Ordert, akkor ugyanezen a serveren már nem indíthatok Chaost?
2. Mi a maximum szint, amit elérhetünk?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
-1 hónapos elõfizetés: 12.99 € ~ 3,062Ft
-3 hónapos elõfizetés: 35.97 € ~ 8,475Ft
-6 hónapos elõfizetés: 65.94 € ~ 15,550Ft
s0n1c
az eu megjelenés csúszhat maximum pár napot, de erre is minimális esély van
s0n1c
mibõl gondolod, hogy késõbb indul?

4. Will eu get the same amount of time in open beta as the us?

Yes

TDC Geronimo
<#schmoll2>

<#eplus2>

anti hero

Végig vannak külön területek, csak a végsõ, mindent eldöntõ nagy csata, a város ostroma az, amibõl 1-1 van.

A bétás nyüszögésre meg inkább már nem is írok semmit, egyszerûen nevetséges az a whine, amit egyes emberek lemûvelnek miatta... 😄
AndrewCB
Na ez most lehet noob kérdés lesz, de ezt még nem figyeltem.

Végig úgy haladunk, hogy külön faj-faj ellen. Lesz/Van olyan terület (40körül) ahol már csak 1 terület lesz mindenkinek?

TurboX
így már nyugodtan nevezhetjük trialnak, 1 éves zárt béta után pár napos kipróbálási lehetõség😊 sztem nevetséges
TDC Geronimo
~3k

TDC Geronimo
Open beta olyan, mintha a demoját próbálnád ki a játéknak. Csak ugye MMOnál olyan, hogy demo nincsen. Meg aztán 99%, hogy releasekor is lesz egy patch a játékhoz és ebbe belekerülhetnek olyan javítások, amiket az OB alatt reportoltak.

Arnoux
nem tudjátok kb mennyi lesz az európai szerókon a havidíj?

RatBaG
lehet hogy sumákolnak és mégis csúszni fog?

Per Aspera Ad Inferi.

Magh
Az open beta 7-én kezdõdik, itt valószínûleg még késõbb. Addigra már beindul a gyártás. Kérdem én: mi értelme?

Ütés hatására "leesel" a mountról. A mountolás 3 másodperc, a leszállás instant.
TDC Geronimo
Azzal semmi gond nincs. Visz mindent tökéletesen. Betara fogom -.-

Ha egyszer végre VIDEOKÁRTYÁT vennél, akkor nem lenne ilyen gondod... <#eplus2>