Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy álmom marad😛
amúgy a DandD MMORPG-t atomul elbaszták,pedig annak is,de örültem anno....
WHO amolyan testvérmûfaj ezért bízom benne.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ezzel a buggal eléggé ki lehet healelni az egész bandát
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem aztán tökmind1 melyik oldalon játszom, elõsször ordert próbáltam én is, de a destruction oldal vhogy hangulatosabbra, jobban designoltabbra sikeredett. Csak ezektõl az "oda megy a sok vérpistike, mert -random indok-, meg mert -random indok-" típusú dolgoktól óvakodjunk ha kérhetném. Mindenhol ugyanannyi idióta lesz, ez egy végtelenül egyszerû játék, nem phd az alapkövetelmény egyik kaszthoz sem. Az ilyen típusú játékokban mindig az "emberközelibb" oldalhoz vonzódik a tömeg érhetõ módon, de itt a zöldeket leszámítva csak humanoidok vannak. Lehet war-ban picivel többen úgy döntenek mint ahogy én is magamról fent leírtam.
A BW-hez még annyit, a tûzeffektek mérföldekrõl látszanak, szóval nem lehet majd bokorból vagy a társak mögött megbújva, észrevétlenül ténykedni. Másik hátrány, hogy a felmérések alapján rengeteg lesz a BW, töbségük természetesen kisgyerek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Per Aspera Ad Inferi.
http://www.akciofigura.hu
,de a témához visszatérve a törpékkel hadilábon állok,igaz volt már rá ellenpélda pl.dalakorán a BORGES család/5 baráttal mind Törpék voltunk/ az akkor nagyon tetszett igaz épp elõtte törölték a 20-as fullos wizardomat/ és idegünkben találtuk ki a törpézést,mert a wizardok alapban szopatva voltak azon a PW-n/
Disciple érdekelne még, az tipikusan az én fajta karim heal/damage ahogy nézem, pár dolgot tudnál írni róla ha próbáltad?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ezenkívül sok spellje termel úgynevezett combustiont, ami növeli a critesélyedet, viszont esélyt ad arra, hogy a varázslataid téged is megsebezzenek.
Amúgy ordernél tank még a High Elf Swordmaster, vagy hogy hívják, épp a napokban próbálgattam, ötletes, tetszetõs karakter. Ne tévesszen meg az,hogy 2kezes fegyverrel kezd, ugyanúgy tud minden nehézvértet és pajzsot használni, mint a többi tank.
Ha megvenném a játékot már csak azért is orderes lennék, mert így a fórumok alapján itt a destru megy a mennyiségre, minden az õ toborzásaiktól visszhangos és csábítanka boldog-boldogtalant, az order meg a minõségre (akinek nem inge.... természetesen van rengeteg kivétel). Arról nem is beszélve, hogy ha a rendes szervereken is több lesz a chaosos (elvileg ezt próbálják majd szabályozni bónuszokkal, amit megintcsak a kisebbségben levõ orderesek fognak megkapni 😊 ), akkor velük tényleg lehet malmozni scenariora meg orderes támadásra várva orderesként pedig bármikor lehetõséged lesz egy jó kis csetepatéra, mert lépni se lehet majd a sok rusnya káoszszolgától 😄
én meg vagy Wizard vagy Full plates warrior/pala szeretek lenni,de én páncélbuzi vagyok😊 és Orderben nem igazán van ami bejönne😛 /momentán/
Sokáig chosennel játszottam bétában, mert rettentõen megtetszett. Lehet vele ugyanúgy zúzni, mint bármelyik másik kaszttal. Olyasmi, mint daocban a paladin volt, egyszerre 2-3 aurát is magadon (ill. debuffként az összes körülötted állón) tudsz tartani ha ügyesen váltogatod õket a megfelelõ idõben. Plusz itt a "sunder armor" rendesen sebez, láthatóan növeli a dmg-et, plusz a pvp taunt is baszott nagy elõny (a tauntolt target(ek)nek -50% dmg mindenkire, rád meg +20-30%... Mondom, emellett teljesen életképes dmg is van, 30%-os lassítással, dottal, nagyobb cd-jû roottal, stb. Én még mindig vacilálok eközött meg a sorcerer között, mert nem mellesleg az egyik legtekintélyparancsolóbban kinézõ kaszt az egész játékban full armorral.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a játékstílus nem idegen😊
Bár most a haver bekavart,mert warrior priest mellett döntött...így bajban vagyok a Choosen-al....
ha NWN-t veszem alapul/nekem az az alap😛 mármint a DandD és ADandD😛/ akkor valamiféle wizard,vagy paladin is szóba jöhet...,de olyasmik nem igazán vannak....ez a bright wizard nekem ADandD-s sorcinak tûnik/sacc/kb/ azt meg nem szeretem....vacilálok😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ennyi és semmi több.
Ugyanez a kérdés még Disciple of Khain vagy mirõl
jelenleg chosen, Disciple, shaman és sorcerer között vacillálok
Kis kedvcsináló. A kép remek hangulata kellemes dungeonra enged következtetni...
Az open béta szeptember 7-én kezdõdik.
Részvételi lehetõségek:
- A korábban emlegetett CE megvétele
- Szeptember elsõ napjától kezdõdõen lehet rá ingyen jelentkezni itt. Amíg a készlet tart.
- Closed bétások accountja az open alatt is élni fog.
anti hero