Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
who eu-s oldaláról....
/kaptam béta kódot😛/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Magh
Honnan töltöd?

TDC Geronimo
Pio nem vágod, hogy a holnap induló PW-re lõnek fel valami új patchet?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
hmmm 84%-on leállt a béta kliens letöltésem és nme mozdul...WTF?

Kövi kérdések. 😄
Mennyire lesz szivás az, hogy Empirenek és Dark elfeknek nincs tankjuk? PQ-k, PVE tartalom, scenariok?
Látott e már valaki kötszert vagy hasonlót vagy majd lehet craftolni? Vagy csak potik lesznek meg talismanok? <#nemtudom>

---+ Chaos never sleeps... +---

Ez így nem igaz. A tier 1-2-3 birtoklása kis mértékben ugyan, de hozzájárul a tier4-es influencehez, viszont nem feltétele. Tier 3 talán még elbírja a rank40-es karaktereket is, bár erre nem vennék mérget. Viszont mondj egy olyan mmo-t, ahol a kezdõterületek nem néptelenednek el ha már beáll a végjátékra a dolog.

Bucser
A tier 1-2-3 kell ahhoz hogy valamelyik frontot megnyerjék mert az endgamehez az kell.

és nem hiszem, hogy elfogynának nagyon az újak. hisz mindig van valaki aki új carrer-t kezd, meg reménykedjünk egy milliókban mérhetõ userszámban😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintetek az RVR rendszernek nem elsz egy idõ után hátulütõje az, hogy a kisebb területeken nem lesz elég aktivitás?
Azaz mennyire kapnak jelentõséget a Tier 1-2-3-as területek a realm szintû RVR-ba, a város ostromokba?
Merthogy ugye alacsony szintû területen csak alacsony szintûek tudnak RVR-ozni (ala chicken rule), de ugye egyszercsak az alacsony szintû karik is elfogynak vagy legalábbis lecsökken a létszámuk.
Szóval, szerintetek?

Magh
Itt van amúgy két nagyon jó videó, amin már normális harcot látni, nem a clickerek szerencsétlenkedését, Ironbreaker karakter. Az elsõ kettõ, érdemes letölteni: link

Üdv!
Ezt a linket érdemes megnézni. Elég sok kasztról van jó minõségû videó, aki nem tud dönteni, annak tudom ajánlani.

Wall of text

elfvarázsmacsek

anti hero

s0n1c
van sorcerer is, male kari
cikasz
nos ö lesz a main-em valószinüleg 😄

http://www.akciofigura.hu

Az fater egy Sorceress. Ugye nem azért sorceress a neve,és nem sorcerer ugyanúgy,mint a witch elf,csak nõstény lehet?
TDC Geronimo
Dark Elf Sorceress

Frostmage! mt

cikasz
A trailerben szereplõ jéggel operáló istennõ milyen kaszt?

http://www.akciofigura.hu

Szaruman
Witch hunter tetszik vkinek? Illetve 1-2 infó érdekelne róla, nem nagyon láttam még semmit ebbõl a kasztból...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

s0n1c
biztos befogják, de nem kell attól félni, hogy nem lesz élet a két másik faction zónáiba, ugyanis city siegehez 2 frontot uralni kell a 3-ból
TDC Geronimo
Remélem azt a 4 fõvárost amit kiszedtek beleteszik ingyen contentpatchként és nem kell rá várni kiegig -.-

s0n1c
vagy nem 😄
s0n1c
majd bekerülnek release után
[HUN]Crassus
hmmm mivan azokkal a klasszokkal amiket kivettek? /most mondja a haver/

Ork Choppa meg knight of the blazing sun....?

Magh
Eltúlzod. Hiába szélsõséges a teljes classeloszlás, a kellõen képzett rétegen belül (a teljes maximum 10%-a), akikkel érdemes együtt menni, viszonylag kiegyenlített. A FotM-effektust én letojom, nem vagyok egy reroller, sehol nincs 5 altom (legtöbbször egy sincs). Azzal megyek, amelyiknek a legjobban tetszik a mechanikája, kész, ezzel sokan így vannak. Pure DPS-re meg mindig mindenhol szükség van, mert egy rozoga tank senkit nem fog megölni 😊

Na azt soha többet... azt most meghagyom a nuboknak <#beka3>

Ez így van. És az idõ azzal megy el, hogy x dps kari egy csapatban keres healert vagy tankot vagy mindkettõt. :-)

TDC Geronimo
Jajj ne...csak healer ne <#hehe>

Torzonborz
dps-re is mindíg szükség van 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Egy MMO-ban a class választás erõsen függ attól, hogy mit szeretnél csinálni a játékban, illetve mi az amire szükség van. Értem ezalatt, hogy most többen beleélik magukat egy-egy class-ba de késõbb egy FOTM csapatban egyszerûen nincs szükség rájuk, nem férnek be. Én pl. emiatt alapból, vagy tank vagy healer karit indítok elsõre. Ez a 2 amire mindig mindenhol szükség van/lesz.

TDC Geronimo
Ingyenfragek -.-

BEAST
<#levele>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
profi!

s0n1c
én pártatlan vagyok jelenleg 😄 oda megyek ahova a ti 😄
Jockey
a 2ik etalon a shaman, pici/nyomi nagy bottal, és aranyos a futés animja+van healje normális és ahogy hallottam sebezni is tud néha..:-)
szal chosen, DOK, shaman asszem szûkül a dolog:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Na már te is order? 😄
Pedig vannak dolgok, amiket közösen jobb csinálni, bár itt a leosztás nem a legjobb. 😄

antgecc
Én tuti, hogy Order oldalon indítok és az elsõ karim Swordmaster lesz. Ahogy észrevettem kevesen választják, illetve kevesen érdeklõdnek ez a class iránt. Nekem bejönnek a szép orderes tájak, városok és a karaktrek kinézete is tetszik. Valahogy undorodom attól, hogy rusnya cigánygreenskinsel játszak, mondjuk ugyanennyire távol áll tõlem a törpe is, valahogy nem bírok vele azonosulni. És ha "hazamegyek", akkor sem egy sötét lepusztult erõdb akarok bemenni, sokkal inkább egy szép, világos várba.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nekem soha nem voltak szimpik ezek a kocsog-sorivo-hegygyomraban kincset kereso-paraszt-szakallas-igenytelen-pallerozatlan bunko stilusu torpurak : )

deviansabb kari kell majd - ilyen marauder, meg a elfvarazsmacskák, meg foleg a desrtu healerekre leszek kivi

anti hero

Jockey
törpék nagyon tetszettek, de megnéztem pár vidijót és nem tetszik a mozgásuk..
meg amúgy is darkosabb style-t szeretem, és valljuk be Chosen azokkal abrutál páncélokkal és ahogy kimagasodik a tömegbõl, elég megnyerõ..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Magh
Itt egy jó kis Ironbreaker leírás: link.

s0n1c
az a baj, hogy atm nem tudom eldönteni 😊 ironbreaker / chosen mindkettõ stílus bejön, pedig teljesen különbözõ
show=shadow. WTB free szerkeszt gomb 😊
ÉS a White Lion az egy egyetlen petes melee a játékban, szóval nem az egész világon, de nem is csak ordernél, így teljes a kép 😊
[HUN]Crassus
huhh elég érdekes a wow után az elosztás

jah, kb oda megyek ahol amelyik faj-class stb a legjobban tetszik

anti hero

Miazhogy! Azon kevesekhez tartozik, akiknek 2 (és fél) is van.
Swordmaster - tank
White Lion - az egyetlen petes melee class
Show Warrior - elsõdlegesen íjász, de meleeben is tartogathat meglepetéseket.
TDC Geronimo
Igen, Swordmaster

TDC Geronimo
"warrior priest > all" <#szomoru2>

Akkor most lesz high elf közelharcos kaszt?
Davidus
[HUN]Crassus
A talentfák WOW-hoz hasonlóan vannak?