Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Óóóó, nem szokásom nekem az átkozódás, annyira nem vagyok heves vérmérsékletû 😊

Amúgy ezek a képek normális .jpg linkek nem úgy, mint a képfeltöltõsök, szóval ezeket nem töltögeti folyton teljesen újra (legalábbis nekem nem), csak a méretezésükkel kínlódik egy keveset.
Na persze attól még az elõzõ szösszenetem továbbra is fennáll, semmi értelme belinkelni egy 1920as szélességû képet közvetlenül, ha a fórummotor úgyis leszedi így ránézésre 700as körülire.
De most örülök, mert kiderült, hogy nem töltögeti le minden refreshnél újra és már csak pár post, és lecsúsznak az oldal aljáról a képfeltöltõs linkek, huhúúú, megvolt a napi boldogságadag... 😄
Kábé fél másodperccel több idõ az URL beszúrása "ûrlapot" kitölteni, mint a kép beszúrását, szóval amíg az utolsó sort írtad simán megcsinálhattad volna... De nem baj, lustaság fél egészség 😊
Ezek amúgy több-kevesebb híján 1 megás képek, na abból 5 darab az én netemmel fullsebességgel is 10 másodperc... És nem mind1, hogy ha nyomok egy refresht, akkor fél sec vagy 10 sec alatt tölt be.
És még a havi letöltési limiteseknek is rossz, mert egy nap felnéz/frissít ezen az oldalon mondjuk 50×, akkor az csak a Te képeid miatt (legyenek együtt 4 megásak, tuti nem annyi, csak a példa kedvéért...) 4×50=200 mega adatforgalom.
Arról nem is beszélve, hogy a fórummotor automatikusan lekicsinyíti a képeket, tehát ha normális méretben meg akarom nézni pont ugyanúgy rá kell kattintanom, mintha linket/miniatûrt szúrnál be és nem képet. Rádaásul a kicsinyített kép, amit látok kábé 100 K-n elférne, mégis le kell tölteni az egész képet hozzá.
A fenti pontok némelyike ráadásul fokozódik azzal, ha mindenki elkezdi így linkelni a saját képeit.

Na ennél jobban már nem tudom elmagyarázni, hogy miért lenne jobb URLként/miniatûr hivatkozással linkelni a képeket vagy feltölteni egy olyan képfeltöltõre, ami csinál miniatûröket.
De ahogy mondtam, kibírom, engem annyira nem zavar, ráadásul azt is tudom hogy lehet kilõni a képmegjelenítést, szóval nem elsõsorban és kizárólagosan magam miatt kértem a dolgot, hanem a fórum használhatóságán/élvezhetõségén szerettem volna javítani.

Természetesen mindenki úgy linkel, ahogy akar, szóval nem egy flamewart akarok elindítani, de ha ezzel a hosszabb leírással sikerült akárcsak minden tizedik embert meggyõznöm arról, hogy ésszerûen linkeljen képeket, akkor már megérte 😊
na még pár
(pio a halálba fog átkozni -.-)

(uccsó képen fegyver picit lehetne nagyobb, de a vért az nagyon szép)

na ezekrõl elismerem, odab*sz, tényleg baromi jól néznek ki.

(bocs pio, hogy igy linkelem, de szerintem a 4-8-10 mbites netkorszakban ez már nem gáz)

s0n1c
ironbreaker, black orc, chosen, swordmaster
[HUN]Crassus
lehet megtesztelem....
melyik klassz az ami amolyan páncélos warrior féle?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
Dav berakom helyetted -.-

Pár gyönyörû kép egész nagy felbontásban.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Annak a fagyos-varázsló-csajnak(vagymi) olyan szája van mint angelina jolie-nak.

TDC Geronimo
Nesztek imba wide háttér :p

TDC Geronimo
új ingame trailer GCrõl

Tombi
dobtam pm-et !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Tombi
köszi, igy már nagyon élvezetes 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Szaruman
Pesti vagy?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ha valakit érdekel CE foglaló akkor írjon, sajna nem engedhetem meg magamnak a wart egy darabig.

TDC Geronimo
720p-s változat.

nokolo
Ilyen szeretni való maraudert se láttam még <#szeret>

Torzonborz
na innét szedheted lefelé. jó minõség és fullban is nézheted 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
okok
A legelsõ ilyen árusok az elsõ warcampben vannak. Armor meg weapon merchant a titulusuk. Viszont ott csak R10 alatti itemeket árulnak.
Magasabb szinten ezek az árusok a keepekben vannak a legfölsõ emeleten és nyilván csak akkor elérhetõek, ha Tiétek a keep 😊
AndrewCB
Hol lehet ilyen set-eket venni? Nem találtam egy árúst sem ahol lenne! 😞

Nekem a WP a második karakterem volt és az elsõ pénzér átküldtem neki (az elsõ R14es volt, a WP pedig R12 amikor vettem a setet) és úgy nagyon kényelmesen futotta rá. Az elsõ karimnál R14ig ha jól emlékszem 6 gold gyûlt össze. Nem szabad költeni semmire és mindent el kell adni azt ennyi. Ha lesz végre aukciózás, akkor még jobban fog gyûlni a lé 😊 Kell is neki, mert R20ig össze kell szedni 30 goldot.
Aztán már nagyon meg akartam nézni egy komplett setet ezért vásároltam meg és nem bántam meg, piszkosul szép szerintem.
Arnoux
ti honnan szereztek ien sok pénzt az armorra? full setes rank10es emberkéket látok nekem meg alig volt pár silverem rank10en hogy vegyek egy két cuccot. az összes meg 1.5goldba kerül kb

Torzonborz
no para nem csak Te vagy hisztis 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lehetne egy olyan kérésem, hogy a képeket ne így linkeld? Ha már képfeltöltõre teszed fel akkor ott van miniatûrös linkelés vagy akár csak simán URL-t tegyél ki, mert így minden frissítésnél egy csomó ideig tölt az oldal, mert még a topik alján is a hasonlóan linkelt képeid vannak. Alapból nem olyan gázos, cask a képfeltöltõ szeret lassú lenni...
Persze nem olyan egetrengetõ dolog meg tényleg nem kötekedni szeretnék, csak egy tiszteletteljes kérés a részemrõl meg talán még mások részérõl is bár lehet csak én vagyok ilyen hisztis 😄
TDC Geronimo
Itt egy új videó, pár career special emotejával, jó helyszínekkel, nameg jó kis Ramones zenével :p

RedDevilsza
<#guluszem1> ez... ez.... ez...<#merges2>

s0n1c
új armor

TDC Geronimo
Nem rakható ki fullscreenbe...felejtõs <#idiota>

s0n1c
s0n1c
köszi!
Davidus

V9ykn8_TZL0

s0n1c
linket pls nem találom <#wow3>
s0n1c
jah
Torzonborz
server megy most ?

TDC Geronimo
Na youtuben fent van a 4 és fél perces verzió is, a HD még mindig sehol zZzZ

TDC Geronimo
-már -.-

TDC Geronimo
HD szerintem nem jön már csak GC-n. Akkor meg ha már eddig kibírtam megvárom azt az 5 perces verziót már -.-

Faki
s0n1c
mondjuk elutazhatnátok az ide Games Conventionre Lipcsébe <#hehe>
Jah, ahogy nézegettem nem is fogok annyit kiadni érte, jó lesz az a 40-50k körüli kártya, inkább ahelyett is elutazunk vmi szép helyre, ezerszer többet ér. 😊

Nekem a gyengébb gépemen (P4 prescott 3GHz, 1,5 gbram, 7600gt) ment a játék, igaz ostromon nem voltam azzzal a géppel.

A mostanin (intel 2×3 GHz core2Duo, 2 gbram, inno3d 8800 gt OC) viszont tutira megy minden, nem szaggat, nem lassul semmilyen esetben még külsõ eszközzel beállítgatott élsimítással sem. Kicsit megdöccen zónaváltáskor, ami néha zavaró, mert az RvRzónák pont a zónahatárokon vannka 😊 Mondjuk egyhuzamban 1-2 óránál többet játszani sosincs idõm szóval az igazán durva memória teleszemetelõ dolgoknak nem nagyon van idejük kibontakozni 😊
tegla
Gigabyte GA-P35-DS3P s775 alaplap
Intel s775 Core2Duo 8400 3,00Ghz processzor
Gigabyte nVidia 9600GT 512MB 700Mhz GDDR3 PCIe videókártya
Geil Black Dragon DDR2 1066Mhz 2GB KIT CL5 memória
Samsung Sata2 500GB 7200rpm/16MB háttértároló
Pioneer DVD-RW DVR-108 iró
Chieftec 500W táp
Codegen CM690 ház

Ez a jelenlegi konfigom és az AoC-ra állitottam össze májusban,akkor ez a videokártya 35k körül mozgott szerintem most még olcsóbb lehet.
Full grafikai beállitásokkal fut az AoC nálam 1600x1200-ban és tökéletes.
2gb prémium ram elég,3-4 gigát csak 64 bites oprendszer tud kezelni(Vista)amire az AoC-nál is volt példa,hogy vista alatt szar volt.
A videókártya meg kvára elég nem kell 100k-s vidkártya egy mmo alá;sõt a mai játékok alá sem kell,pénzkidobás.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Szaruman
1 gb ramon szinte minden felejtõs...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Torzonborz
2 gb rammal már lehet próbálkozni.

s0n1c
szerintem az
srácok sztetek amd athlon 3400 + gf7600gt + 1gb ram configon felejtõs a cucc?

Ok köszi mindenkinek, megnézem ezeket a kártyákat.

en is ebben a hd 4870ben gondolkodom most epp, lehet veszek majd egyet mrie WAR kigyun :d

anti hero

enyim is ATI nincs kompatibilitasi problema, ez az x1900 is isten kartya volt 2 eve amikor megvettem kb 😄 de AOCon pl mar elfarad, regi gamek viszik mint az állat, WOW is stabil fix 70fps maxdetail mellett raidben..

anti hero

Torzonborz
van amiben Ati jobb van amiben Nvidia . ár/teljesítményt nézve a 48xx-es kártyák számítanak a legjobb vételnek most.