Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezek a képek normális .jpg linkek nem úgy, mint a képfeltöltõsök, szóval ezeket nem töltögeti folyton teljesen újra (legalábbis nekem nem), csak a méretezésükkel kínlódik egy keveset.
Na persze attól még az elõzõ szösszenetem továbbra is fennáll, semmi értelme belinkelni egy 1920as szélességû képet közvetlenül, ha a fórummotor úgyis leszedi így ránézésre 700as körülire.
De most örülök, mert kiderült, hogy nem töltögeti le minden refreshnél újra és már csak pár post, és lecsúsznak az oldal aljáról a képfeltöltõs linkek, huhúúú, megvolt a napi boldogságadag... 😄
Ezek amúgy több-kevesebb híján 1 megás képek, na abból 5 darab az én netemmel fullsebességgel is 10 másodperc... És nem mind1, hogy ha nyomok egy refresht, akkor fél sec vagy 10 sec alatt tölt be.
És még a havi letöltési limiteseknek is rossz, mert egy nap felnéz/frissít ezen az oldalon mondjuk 50×, akkor az csak a Te képeid miatt (legyenek együtt 4 megásak, tuti nem annyi, csak a példa kedvéért...) 4×50=200 mega adatforgalom.
Arról nem is beszélve, hogy a fórummotor automatikusan lekicsinyíti a képeket, tehát ha normális méretben meg akarom nézni pont ugyanúgy rá kell kattintanom, mintha linket/miniatûrt szúrnál be és nem képet. Rádaásul a kicsinyített kép, amit látok kábé 100 K-n elférne, mégis le kell tölteni az egész képet hozzá.
A fenti pontok némelyike ráadásul fokozódik azzal, ha mindenki elkezdi így linkelni a saját képeit.
Na ennél jobban már nem tudom elmagyarázni, hogy miért lenne jobb URLként/miniatûr hivatkozással linkelni a képeket vagy feltölteni egy olyan képfeltöltõre, ami csinál miniatûröket.
De ahogy mondtam, kibírom, engem annyira nem zavar, ráadásul azt is tudom hogy lehet kilõni a képmegjelenítést, szóval nem elsõsorban és kizárólagosan magam miatt kértem a dolgot, hanem a fórum használhatóságán/élvezhetõségén szerettem volna javítani.
Természetesen mindenki úgy linkel, ahogy akar, szóval nem egy flamewart akarok elindítani, de ha ezzel a hosszabb leírással sikerült akárcsak minden tizedik embert meggyõznöm arról, hogy ésszerûen linkeljen képeket, akkor már megérte 😊
(pio a halálba fog átkozni -.-)
(uccsó képen fegyver picit lehetne nagyobb, de a vért az nagyon szép)
(bocs pio, hogy igy linkelem, de szerintem a 4-8-10 mbites netkorszakban ez már nem gáz)

melyik klassz az ami amolyan páncélos warrior féle?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Magasabb szinten ezek az árusok a keepekben vannak a legfölsõ emeleten és nyilván csak akkor elérhetõek, ha Tiétek a keep 😊
Aztán már nagyon meg akartam nézni egy komplett setet ezért vásároltam meg és nem bántam meg, piszkosul szép szerintem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Persze nem olyan egetrengetõ dolog meg tényleg nem kötekedni szeretnék, csak egy tiszteletteljes kérés a részemrõl meg talán még mások részérõl is bár lehet csak én vagyok ilyen hisztis 😄
V9ykn8_TZL0
A mostanin (intel 2×3 GHz core2Duo, 2 gbram, inno3d 8800 gt OC) viszont tutira megy minden, nem szaggat, nem lassul semmilyen esetben még külsõ eszközzel beállítgatott élsimítással sem. Kicsit megdöccen zónaváltáskor, ami néha zavaró, mert az RvRzónák pont a zónahatárokon vannka 😊 Mondjuk egyhuzamban 1-2 óránál többet játszani sosincs idõm szóval az igazán durva memória teleszemetelõ dolgoknak nem nagyon van idejük kibontakozni 😊
Intel s775 Core2Duo 8400 3,00Ghz processzor
Gigabyte nVidia 9600GT 512MB 700Mhz GDDR3 PCIe videókártya
Geil Black Dragon DDR2 1066Mhz 2GB KIT CL5 memória
Samsung Sata2 500GB 7200rpm/16MB háttértároló
Pioneer DVD-RW DVR-108 iró
Chieftec 500W táp
Codegen CM690 ház
Ez a jelenlegi konfigom és az AoC-ra állitottam össze májusban,akkor ez a videokártya 35k körül mozgott szerintem most még olcsóbb lehet.
Full grafikai beállitásokkal fut az AoC nálam 1600x1200-ban és tökéletes.
2gb prémium ram elég,3-4 gigát csak 64 bites oprendszer tud kezelni(Vista)amire az AoC-nál is volt példa,hogy vista alatt szar volt.
A videókártya meg kvára elég nem kell 100k-s vidkártya egy mmo alá;sõt a mai játékok alá sem kell,pénzkidobás.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
anti hero
anti hero