Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

probald majd ki, ozt meglátod.

anti hero

Saccard
Oks. Maradjunk akkor az rvr-nél. (kiváncsi vok hogy fog müködni és kinek lesz 20 fpsnél többe a gépen😉 ) Akkor viszont válaszoljatok pls miben más a pvp? A kérdést komolyan tettem fel minden (najó nemminden) irrónia nélkül.

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Torzonborz
márpedig az rvr az egyik nagy fõ különbség. nyugodtna meghülyülhetsz de ez errõl szól. minden más mellékes.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
nézd, én spec leszarom melyik lesz a sikeresebb, azt tudom, hogy a wow pvp fos és emiatt nem érzem jól magam játék közben, hiába szeretem, azt is tudom, hogy a war pvp kurvajóra sikeredett tehát jól fogom magam érezni, részemrõl end of story...
Ok, erre is jó a szerepjáték, meg az ilyen fórumok, mindig tanul az ember. Hiányos történelem ismeretem frissítettem, a középkor dolog valóban kissé erõs. Maradjunk tehát a reneszánsznál.
Ezért szeretem egyébként a fantasy világokat, mindenki másképp képzeli el õket, mindenkinek másképpen "jön le".

---+ Chaos never sleeps... +---

s0n1c
mint írtam alant emlékeztem, hogy olvastam valahol, csak nem tudtam, hogy ebben, ezt az oldalt egyébként én linkeltem még anno
Saccard
csapat quest alatt a világ formálót akartam érteni sry.

Saccard
Srácok,lehet ezért lefejeztek de így elõzetesekbõl... Miben különbözik ez a wowtól? (vki be ne nyomja a tömeg pvp-t mert meghülyülök😛) Jó van ilyen h csapat quest de végülis, azaz legvégül miben? Ugyanaz a szitu lesz mint ott, rájönnek a legtáposabb kialakításra majd: run-1es-2es-3as-2es és így tovább... xD Sry a healnek majd oda kell figyelni hátha nem lesz elég jó az addon még ide... pff... eskü kiváncsi vagyok a WOTLK vagy a WAR lesz a sikeresebb XD.

Davidus
eadownloader nevû progival

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!

Van itt valaki aki az EA store-ról vásárolt? Hogy mûködik a letöltés?

Triathlon for life

Gyongyhalasz
<#vigyor><#vigyor> Take it easy man!

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Könyörgöm vegyétek a fáradtságot arra, hogy elolvassátok azt, amit most linkeltem nagyjából tizedszer. Csomó mindent megtudhattok belõle. Tudom én, hogy hosszú meg sok benne a betû, de csak egyszer kell rászánni magatokat 😊

Onnan van ez az idézet:

"
A Warhammer tervezõi igen egyszerû megoldással kerülték el ezt a veszedelmes csapdát: nem is próbálják titkolni, hogy õk a saját világukat az igazi Földrõl, és annak is egy bizonyos történelmi korszakáról mintázták. Az illetõ korszak a késõ reneszánsznak felel meg, valahol a XV.-XVI. század fordulója táján. A Games Workshop szakemberei félelmetesen következetesnek mutatkoznak ezen a téren: még a kontinensek alakja is hasonlít, a fantáziaországok valóban létezõ államalakulatok analóg megjelenítései, nyelvi téren pedig szinte ordítóak a párhuzamok. (A Warhammer-karakterek olyasféle neveket viselnek, mint Jean-Paul Charpentier, Ulrich Schatzenheimer vagy Milan Radic.) A tudományos ismeretek és a technológia szintje ugyancsak történelmi elõképeken alapszik: lõfegyverek léteznek ugyan, de még kezdetlegesek és kockázatos a használatuk az orvostudomány gyerekcipõben jár, a járványokat a miazmás földmélyi kigõzölgéseknek tulajdonítja, a hajózás egyelõre az evezõs gályáknál (partmenti vizek, beltengerek) és a vitorlás karavelláknál (óceáni utazások) tart. Kulturális diszkrepanciák csak annyiban léteznek, amennyire azt a valós történelem megengedi, és nagy földrajzi távolságok választják el egymástól a más-más alapelvek szerint élõ közösségeket.
"
s0n1c
puskák miatt sem jó a középkor, de talán olvastam is valahol, hogy reneszánsz európa az alapja, nézd meg milyen ruhákat hordanak npck
Torzonborz
jóvanna 😛

azé' remélem késõbb behozzák a haspók félszerzeteket is. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Volt már (#3533) 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Torzonborz

Egyáltalán nem meddõ dolog keresni a párhuzamokat a középkorral 😊 Errõl bõvebben ismét csak Kornya Zsolt leírásában olvashattok 😊
Torzonborz
nem is én kevertem bele 😛

Chris : hát ez aztán nem wow. max azt kopírozták errõl 😄

kár ebbe a középkort belekeverni, kb. semmi köze sincs hozzá azon kívûl, hogy kardokkal, pajzsokkal, harci kalapácsokkal hadakoznak benne.
ez pure fantasy

Nézzétek mit találtam. <#confused>
Magnus
Magnus (Warhammer)

TDC Geronimo
Csak nálad

Na ez már tényleg ilyen tipikus túlkapás. Tiszta wow. 😄

RatBaG
nem is... ez volt talán a 3. alkalom <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

Davidus
a nagyszerû war-europe.com csak nálam szar? betöktõdik a flash és kb ennyi

V9ykn8_TZL0

Torzonborz

AndrewCB
Ha 2 oldalnyi szöveget visszaolvasol megtalálod az infókat.

Sziasztok
Hallottam valami olyasmit hogy aki elõrendeli a játékot az x nappal hamarabb kezdhet játszani, errõl tudtok valamit ez már egy fix dolog csak CE elõrendelésre vonatkozik vagy normál változatra is csak külföldi netes rendelésre vagy a magyar boltoknál is?;o

Lourker

Ez közel sem sötét középkor, egyértelmûen úgy a reneszánsz tájékára tenném.

Davidus
második képen jó a rózsaszín köd vagy mi😄

V9ykn8_TZL0

Itt az Order oldal azért nem annyira rózsaszin, mint a wowban. Sötét középkor a szó legszorosabb értelmében. Akit érdekli a lore kicsit mélyebben, annak itt egy link.
Ezek a képek magukért beszélnek.
Kép1
Kép2
Kép3

Azért egyértelmûn látszik, hogy volt honnan építkezni...<#crazya>

AndrewCB
EA Storeban kicsit soknak tartom a 40 Fontos elõrendelést direct letöltéssel. Vagy rosszúl gondolom?

AndrewCB
Direkt írtam ilyenre! <#vigyor2> Mivel most olvastam vissza 3 oldanyi hozzászólást és a fele kb ilyen volt!

AndrewCB
Úgy hogy Priest volt a fõkarim és soha nem unatkoztam! 😊 Akár PVP vagy Insta. ÉS imádtam is 2 évig! 😊

Annyit mondod ezt, szerintem vegyél már magadnak egy ILYEN pólót 😊
RatBaG
köszönjük emese! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

hogy a pitsába lehet alliance oldalon jatszani huzamosabb ideig, arulja el vki a titkot :GGG

anti hero

AndrewCB
Én és haverom is tuti Orderrel megyünk. Márcsak azért is mert Én Warrior priesttel megyek! Az tuti! 😄

És ha már mindenki a WoW-ra hivatkozik, akkor Én is! 😄 WoWban végig csak Alliance oldalon voltam, itt is hasonló lesz. 😊

Elõbb kezdhetnek pár nappal. Ez nekik is jó, mert kezdéskor van egy kis elõnyük, ami nyilván jó érzés de egy MMORPGnél hosszú távon semmit sem ér és a 18-án kezdõknek is jó, mert talán egy picit kisebb lesz a tömegnyomor.

Én mondjuk inkább 18-án kezdenék. Játszottam EU és US bétával is és az alapvetõ különbség az volt, hogy az US bétán kábé 5× annyian voltunk és míg sok MMORPGben ez zavaró, mert ellopják elõled a mobokat meg a kvesztitemeket itt a PQ és az openRvR rendszer miatt számomra minimum megduplázta a játékélményt.

Viszont ha jól értelmeztem egy felületesen elolvasott QnAból, akkor a headstart 1 szerveren fog menni, hogy nagy legyen a tömeg és 18án mindenki oda transzferelhet, ahová akar, így viszont már teljesen jó az elgondolás, bár 18án meg nem fogsz találni sehová caspatot, mert szétszóródik a sok headstartos...
Davidus
király. mi az a headstart?-.-

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
15én kezdõdik a headstart.

Magh
Bemákoltán egyet? Én meg majd tolhatom az "open bétát" egy héttel a release elõtt, mekkora átverés. Headstart meg lesz vagy 1 nap.

Ha már amúgy sincs NDA, nem akarja valaki megosztani velem a bétáját? Csak félórákra logolnék be, megnézni a classokat.

[HUN]Crassus
geccó a flashget mappájában volt eldugva....fura,mert nem flash get-el lett leszedve😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
najó:d

[HUN]Crassus
kikészülök...letöltötte a béta klienst,de nemtudom hova:S

TDC Geronimo
gg

shala
én shadow warrior leszek vagy witch hunter

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
Bízok benne, hogy itt engedik majd a High quality beállítást.

Sajna errõl nem tudok semmit, bár az azért mindenképp érdekes, hogy már szerda reggelre (ami ugye USben azt jelenti, hogy még kedden) lelõtték a szervereket azzal az indokkal, hogy felkészüljenek a nyílt hétvégére... Szóval ez alapján tényleg elképzelhetõ, hogy lesz valami.

#3638 - a tier1-es PQ-k bossait elég kényelmesen el lehet kiteolni tank nélkül, ha valaki bennetartja a lassítót, szóval ha szervezett a csapat, akkor simán, ha szervezetlen akkor többen kellenek rá, de azért kicsit izmosabb hílermunkával más is be tudja tankolni õket.
Egy érdekes trükk például a healertankolás, mert a healerek elég erõsen aggróznak az aggrócsökkentõ taktika nélkül és van 1 spelljük, amit ha feltesznek valakire, akkor az a valaki feleakkorát fog beléjük sebezni. Így kombózva már egy healer is egész hatékony tank tud lenni alacsonyabb szintû PQ-kban. A DPSeseknek is van ilyen jellegû képessége, de ez a sebzéscsökkentés azonnal leesik, ha megsebzed a célpontot ezért a DPSek nem tudnának így aggrót tartani.
Egyszer csináltunk meg PQ-t 6 Warrior Priesttel úgy, hogy mindenki spammelte a bossba azt az ütést, amelyik a sebzés X%át visszzagyógyítja minden közelben állóra, az is mókás volt... 😄
[HUN]Crassus
bár kurvaélet,hogy a faszom CHELLO kavart be megint!:S

[HUN]Crassus
3. restarta elindult a kecseg:S