Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Azok legalább pont jó magasságban vannak... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jockey
a nyálelf hölgyszakaszát of corse, törpe leányzókat meghagyom neked:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

0Fritz0
Nocsak, te is rendbeteszel majd néhány rendes segget? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fenrir
Az egyik fázisban 12-es szintig elvittem egy maraudert, tuti hogy csap vele.

A halál csupán a kezdet...

jézusom 😄DD

anti hero

hát én is csak a Pio álltal említettet láttam. ergó a skillek használják csak. ha leállasz csak harcolni skillek nélkül, akkor a mutált kezet nem használja😞 szerintem ez gáz. ott egy bazinagy pengém vagy karmom és erre csapkodok a kis baltámmal😞 ok-ok hogy skillek kihasználják. csak hülyén néz ki...
casp=csap és elfelejtettem leírni, hogy viszont a skillek nagyrésze (és spammelhetõ skillek is voltak olyanok) olyan, hogy a hatására a mutált kezet használta rank31en, ha jól emlékszem.
Nekem úgy rémlik, hogy nem casp, igaz összesen ha 15 percet játszottam azért, hogy megnézzem Andewnak a karit. Viszont most is bementem egy elsõ szintûvel, hogy megnézzem és nem nagyon alkotott a mutált kezével. Igaz csak az elsõ szintû mutációt tudtam megnézni. Lehet ez késõbb változik, tényleg nem tudom, de alapjáraton nem nagyon csinált vele nekem semmit rank1-en.
Fenrir
Csap vele, úgy dual wieldezik. Háromfajta mutációja is van attól függõen, hogy a helyzet mit kíván meg.

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
Csirke futam <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hmm
közben utánanéztem és látom hogy csak a pre-order boxban volt ilyen kulcs és azt meg itthon már sehol nem kapni.
Tehát a lenti kérdés tárgytalan. Ha esetleg valaki tud itthon beszerezhetõ preorder box-ról(akár ce akár sima) az írhatna némi infót.

Lourker

Sziasztok

A 3 napos headstarttal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy más is találkozott azzal a problémával, hogy pl. a cd galaxisban elõrendelt termékhez nem jár a kód vagy csak engem informáltak félre(mert nekem azt mondta a cdgalaxisos csóka ,hogy "Kelet-Európának nem tudnak head start kódot küldeni")

Lourker

ITT szervezõdik egy magyar orderes klán, akiket még ITT is el tudsz érni.
Mi elvileg 5 haverral(eddig) indulunk order oldalon, ha estleg lesz vmi gild.

Marauder-el játszik/ott bétában? a mutálódott kezével is csapkod ha csak sima közelharc van? Amit videót láttam azon nem, késõbb láttam egy másikat, ahol néha csapott 1-1et de az mintha csak képesség használata miatt lett volna... elég gáz lenne ha egyik kezében 1kezes fejsze másik meg egy rohad nagy penge és csak az 1kezes baltával csapkodna...
sajnos videón ezt láttam, de remélem régi videó és már javították...
Szaruman
A concept artokon jól néz ki, legalábbis ezen.

Witch elffel egy gond van: ha az ember összes haverja orderrel akar játszani, akkor én sem fogok destroval nyomulni 😊 Ha lesz destros karim, akkor tuti we lesz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Undorítóna szép <#nyes>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Bátor 😊

[HUN]Crassus
OFF:

A CCP állítólag már el is kezdte a munkálatokat, hogy a World of Darkness világát MMORPG-be öltse.
A két cég egyébként akkor lépett elõször kapcsolatba, amikor amikor 2005-ben a CCP kiadót keresett az Eve Online gyûjtögetõs kártyajátékukhoz és a White Wolfot keresték meg. Azóta a két cég egyre barátibb kapcsolatokat tartott fent, míg végül megegyeztek abban, hogy fúzionálnak és közös munkájuk egyike egy World of Darkness témájú MMORPG lesz. Nos, ez az az MMO, amiért tutira abbahagyom a WoW-ot, ha jól sikerül... (A artwork illusztráció, nem ehhez a játékhoz tartozik.)

hmmmm

ON

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
Ha engem kerdezel szerintem a jatek bohoca 😄 ... eros meg minden, de szerintem iszonyat benan neznek ki a cuccai, meg az a felemas fegyveres kombo sem tetszik 😊 Akkor mar inkabb Witch elf, imadom 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Oda is vártunk téged is Finderrel meg Zakkal. 😄

Lazarus
Csak a Witch elf female only, de a többi sem túl férfias 😛 Én spec könnyebben azonosulok egy dark elfel, tekintettel a 18-as testtömeg indexemre <#gonosz1>
Gyongyhalasz
Szvsz nagyon hangulatos egyetlen baja van, hogy ORDER <#falbav>

Igazi DD, pörgõs játékmenet.

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Kreeder44
tudom noob kérdés de dark elf fajnál vannak hímek (játszható kari) is??? 😊 XD

Szaruman
Inkább arról meséljetek, h witch hunter milyen 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Jockey
destro fritz mster, destro..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
destruction ;p

Ma talalkoztam Arthas nevu warrior priesttel az egyik rvr zonaban, de multkor volt mar Gandalf nevu bright wizard is. Azt hiszem az ertelmesebbek order oldalra alltak <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
alap, hogy destruction :p

0Fritz0
Bíszt, Gero, ti melyik oldalon lesztek?

(Remélem a sötét oldalon <#hehe>)

jaaj, ne bókolj 😊

mi történt a vimeo-val, hogy újra gameanim van rajta?
nem arról volt szó, hogy ezek kitiltva?
csak nem megcsappant drasztikusan a forgalmuk? O.o

Azt szeretném megkérni titeket,hogy legyetek szivesen megadni msn cimet,privátban nekem és felveszem mert szeretnék elöre addig is társaságot,hogy együtt kezdjük el 1 EU szerveren😊

vagyis nyugodtan vegyetek fel engem is!
msn cimem: [email protected]
csak azért jobb most mert tudjuk hogy amikor megjelenik,sokan belekockulnának és nem irják ide az infot hogy hova mennek a magyarok😊
shala
szervezzetek orderes guildot

non potest pluere aeternum

antgecc
Hát azért jó lenne, ha nem lennének olyan sokan, okozhat az gondokat is a játékban.

Btw én Swordmaster leszek 😛

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Arnoux
mennyi lesz majd az online player limit? US bétában most asszem 2100, de sztem sokkal több ember is elférne a szerón fõleg ha beindul a tier3 meg tier4 pvp

s0n1c
ezek amcsi szerverek, az eu szerverek még nem ismertek
BEAST
de 😊

ezek nem az US szerverek?
Sziasztok!

Szeretnék fontos informáciot közölni veletek, amint elindul a hivatalos Warhammer Online és ezek a szerverek lesznek.

Abhorash
Barak Varr
Blood Keep
Darklands
Forest of Shadows
Gorfang
Isle of the Dead
Kraka Drak
Mad Dog Pass
Mount Gunbad
Pits of Zardok
Red Eye Mountain
Skull Throne
Todbringer
Tyrion
Warpstone

Szeretném ha innen megbeszélhetnénk melyirke megyünk és lesz pár magyar,talán magyar guild is lesz<#wink>

Ezek a mostani béta szerverek:

Server Beta DE 01
Server Beta EN 01
Server Beta ES 01
Server Beta FR 01
Server Beta IT 01
BEAST
<#idiota>

Davidus
jó csak 1 lesz

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Ja azt kihagytam, hogy az meg a másik fele :d

Magh
Egyébként valaki nem ismer normális BW videót, ahol nem T1-2 clickerek nyomulnak? Más classról már találtam, de errõl egyet sem.

Nekem az tetszik a videóban, hogy 2 rövid részt leszámítva mindig az order vezet, esetleg néha döntetlen. ;-)

A Bright Wizard videóról meg eszembejutott hogy szoktam szeretni ezen a scenarion, hogy a fél csapat megáll az elsõ zászlónál pedig 1 ember is elég lenne és emiatt a középsõ zászlót jól elbukjuk... vagyis elbuknánk, de az ellenfélnél is mindig vannak olyan ügyesek, mint nálunk 😊

Viszont tegnap játszogattam a HE-DE tier1 scenarioban és szerintem nagyon ötletes a rendszere, tetszett. Van 1-2 változatos scenario, elképzelhetõ, hogy csinálok majd egy rövid leírást a scenario típusokról.
az jo, én ugyis WP leszek...legalább nem lesz olyan sok 😊

Magh
Most is volt Warhammer Alliance-en poll, nagyon egyenletes az eloszlás. Azaz remélhetõleg a minõségi játékosok csoportján belül is az lesz. Az, hogy a pistik hány százaléka BW, nem nagyon tud érdekelni.
Egyébként kicsit bugos a class, van, hogy 100-as Combustionnel vígan lehet eregetni. De magát a potenciális sebzést nem nagyon kéne piszkálni.

TDC Geronimo
Orderesek fele BW -.-

Davidus

V9ykn8_TZL0

s0n1c
preview weekend video

lowrank, de nagyon élvezetes szerintem és a zene is fasza 😊
s0n1c
😄 ez így van