Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A halál csupán a kezdet...
anti hero
A halál csupán a kezdet...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
közben utánanéztem és látom hogy csak a pre-order boxban volt ilyen kulcs és azt meg itthon már sehol nem kapni.
Tehát a lenti kérdés tárgytalan. Ha esetleg valaki tud itthon beszerezhetõ preorder box-ról(akár ce akár sima) az írhatna némi infót.
Lourker
A 3 napos headstarttal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy más is találkozott azzal a problémával, hogy pl. a cd galaxisban elõrendelt termékhez nem jár a kód vagy csak engem informáltak félre(mert nekem azt mondta a cdgalaxisos csóka ,hogy "Kelet-Európának nem tudnak head start kódot küldeni")
Lourker
sajnos videón ezt láttam, de remélem régi videó és már javították...
Witch elffel egy gond van: ha az ember összes haverja orderrel akar játszani, akkor én sem fogok destroval nyomulni 😊 Ha lesz destros karim, akkor tuti we lesz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A CCP állítólag már el is kezdte a munkálatokat, hogy a World of Darkness világát MMORPG-be öltse.
A két cég egyébként akkor lépett elõször kapcsolatba, amikor amikor 2005-ben a CCP kiadót keresett az Eve Online gyûjtögetõs kártyajátékukhoz és a White Wolfot keresték meg. Azóta a két cég egyre barátibb kapcsolatokat tartott fent, míg végül megegyeztek abban, hogy fúzionálnak és közös munkájuk egyike egy World of Darkness témájú MMORPG lesz. Nos, ez az az MMO, amiért tutira abbahagyom a WoW-ot, ha jól sikerül... (A artwork illusztráció, nem ehhez a játékhoz tartozik.)
hmmmm
ON
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Igazi DD, pörgõs játékmenet.
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ma talalkoztam Arthas nevu warrior priesttel az egyik rvr zonaban, de multkor volt mar Gandalf nevu bright wizard is. Azt hiszem az ertelmesebbek order oldalra alltak <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(Remélem a sötét oldalon <#hehe>#hehe>)
nem arról volt szó, hogy ezek kitiltva?
csak nem megcsappant drasztikusan a forgalmuk? O.o
vagyis nyugodtan vegyetek fel engem is!
msn cimem: [email protected]
csak azért jobb most mert tudjuk hogy amikor megjelenik,sokan belekockulnának és nem irják ide az infot hogy hova mennek a magyarok😊
Btw én Swordmaster leszek 😛
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szeretnék fontos informáciot közölni veletek, amint elindul a hivatalos Warhammer Online és ezek a szerverek lesznek.
Abhorash
Barak Varr
Blood Keep
Darklands
Forest of Shadows
Gorfang
Isle of the Dead
Kraka Drak
Mad Dog Pass
Mount Gunbad
Pits of Zardok
Red Eye Mountain
Skull Throne
Todbringer
Tyrion
Warpstone
Szeretném ha innen megbeszélhetnénk melyirke megyünk és lesz pár magyar,talán magyar guild is lesz<#wink>#wink>
Ezek a mostani béta szerverek:
Server Beta DE 01
Server Beta EN 01
Server Beta ES 01
Server Beta FR 01
Server Beta IT 01
A Bright Wizard videóról meg eszembejutott hogy szoktam szeretni ezen a scenarion, hogy a fél csapat megáll az elsõ zászlónál pedig 1 ember is elég lenne és emiatt a középsõ zászlót jól elbukjuk... vagyis elbuknánk, de az ellenfélnél is mindig vannak olyan ügyesek, mint nálunk 😊
Viszont tegnap játszogattam a HE-DE tier1 scenarioban és szerintem nagyon ötletes a rendszere, tetszett. Van 1-2 változatos scenario, elképzelhetõ, hogy csinálok majd egy rövid leírást a scenario típusokról.
Egyébként kicsit bugos a class, van, hogy 100-as Combustionnel vígan lehet eregetni. De magát a potenciális sebzést nem nagyon kéne piszkálni.
V9ykn8_TZL0