Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért én nem bírom elképzelni, hogy ilyen szintû bug bennemaradhat a játékba... remélem igazam van.
US szerverek bár a tengeren túlon vannak mégse volt rajtuk ezzel gondom még csúcsidõben sem csak nagyon ritkán. Viszont EU szervereken, fõleg az angolon tényleg borzasztó volt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1 dolog van amit mindenki megemlít ez pedig a késés a skill lenyomása és a végrehajtás között ami mindennél szarabb lenne ha benne maradna de nem olyan amit ne lehetne kijavítani
V9ykn8_TZL0
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mennyit röhögtem a sok ratyin, aki futott mint a nyúl ezzel a dottal és belehalt másodpercek alatt 😄
De, hogy WAR-nál maradjak, én félek, hogy egy AoC-szerû harcrendszert kap, amitõl hányok.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
isten mentsen minket a wow cc és fotm kari alapú fos combattól
(btw azért volt fem. orc, mert hordában az volt az egyetlen egyenesen járó harcos karakter /fem. troll alapban ultragagyi/, plusz a combatanimja az egyik, ha nem a legjobb a gammában...de ezt már elmondtam párszor 😉 )
azon egyszerû oknál fogva, hogy jobban mutat egy dögös csajszi egy piros ferrari mellett, mint egy faszim, nézzen is ki akárhogy. ennyi.
mész, spemmeled a skilleket, spelleket, ennyi. ütsz, téged is ütnek.
nekem baromira nem tûnt dinamikusnak.
én pl. kifejezetten kedvelem a wow cc-re alapuló harcrendszerét, mert maga az akció-reakció rendszer nagyon pro.
csak éppen a jelenlegi formájában a wow pvp rendszere nem kicsit suxx (lásd pl. druid imbaság 2v2-ben).
amit a legjobban tudnék díjazni, ha a wow cc-re alapuló harcrendszerét ötvözték volna ezzel az rvr rendszerrel, meg az aoc kombo rendszerével.
wow-ban tetszik, hogy baromi dinamikus és gyors a harc, gyors reflexmunkát, felismerõképességet és egyfajta jövõbelátó képességet igényel (amiben teszem hozzá nem vagyok valami ultrapro, de még igy is tetszik).
az aoc-ban tetszett a kombo rendszer, hogy nem 1 gomb leütésre hoztál elõ dolgokat, hanem össze tudtál kombózni ütéseket, viszont a cc rendszere egy rakás szar volt (melee-ként), s erre jobb kifejezést nem tudok, plusz nuku a pvp tartalom.
war-ban meg tetszik ez az rvr rendszer, viszont magát a harcot baromira statikusnak találom, hiányzik belõle az a dinamika, amit a wow-ban megszoktam pl. av-n (av se a pure rush-ról szól már, mert az általában def. bukta) vagy arénában (ha kivennék a buzi tereptárgyakat + a qrva druida travelformot még élvezhetõ is lenne, jelenleg elég shit).
továbbá ugyan megjósolni nem tudom, de nekem a látottak alapján egy neverending av féle mókának tûnik, viszont én meg úgy vagyok vele, hogy szeretem, ha valaminek van eleje és vége, s belátható idõn belûl vége szakad. az ilyen nonstop hentelést elég gyorsan meg tudom unni, pve tartalom meg nemtom milyen lesz a war-ban...
szóval ezt a 3-at kellett volna egybegyúrni szvsz.
mindenesetre nézek movie-kat, meg láttam magát a gammát is élõben (questeltem még anno warr-priestet lvl10-ig), szal' próbálom beleélni magam a képi világába is a gammának, de jelenleg még valahogy az istennek se akar összejönni a mutatvány -.-
nagyon gonosz volt :o)
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a hülye spell leírásaik és a nyelvük pedig fenomenális!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Per Aspera Ad Inferi.
Különbségek: undorítóan torz a feje és rusnya zöld bõre van.
Szóval valóban vannak különbségek 😊
Hamed: a két oldal hadban áll a WARban, ez egy kis csipkelõdés... nem árt 😊 Persze tényleg nem jó az, ha valaki túlzásba viszi, úgyhogy abba is hagyom 😄
AoC-ban pl. sokan nõi karaktert indítottak a formás seggek miatt. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Eloszor jo poen volt, de mikor mar minden masodik jatekos nyomott vmi gnomos "poent" eleg idegesito lett, pedig sose volt gnome-om max bank kari.
Volt egy ismerosom aki kepes volt ezert rerollozni. Igy azutan csak buziztak mert NE male lett😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
amúgy is én késõbb fogom megvenni😊 bár pont szülinapomon jelenik meg😊 csak külföldön leszek épp😊 szóval majd már lesz tapasztalat amire megveszem😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
V9ykn8_TZL0