Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naja, ez nagy CDjû skilleknél van és fõleg akkor, ha a CD lejárta után igen rövid idõn belül akarod eltolni. Elég idegesítõ. Vannak tipikusan CD-re nyomandó skillek (shadow warriornál 1 perc CD és 15secig +20% AP regen a partydnak például), amik emiatt most úgy mûködnek, hogy leCDzik, elnyomod, elindul megint a CD, de nem történik semmi aztán 4-6 sec múlva megint el lehet nyomni és akkor már mûködik 😊
Azért én nem bírom elképzelni, hogy ilyen szintû bug bennemaradhat a játékba... remélem igazam van.
Elvileg lagg miatt van, mert EU szerverek szarok voltak de kaptak valami 2 vagy 3 millió fontot, hogy csináljanak újakat, legalábbis a fórumon ezt írták.
US szerverek bár a tengeren túlon vannak mégse volt rajtuk ezzel gondom még csúcsidõben sem csak nagyon ritkán. Viszont EU szervereken, fõleg az angolon tényleg borzasztó volt.
BEAST
Ezt mar szvsz javitottak, az egyetlen "hasonlo" hiba ami meg benne van az az hogy neha egy skill hasznalata utan azonnal cdre kerul, viszont nem az tortent amit vartal, vagyis leginkabb semmi 😊 ... igaz 1-2 masodpercre ra hirtelen megint tudod hasznalni a skillt, mert valojaban nem kerult cdre, csak te ugy latod O_o , de eleg zavaro tud lenni, foleg mert legtobbszor nem veletlenul szeretnek hasznalni valamit 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
én nem láttam élõben szóval csak azt tudom leírni amit olvastam de az alapján ha kijavítják szarokat akkor fasza lesz a combat.
1 dolog van amit mindenki megemlít ez pedig a késés a skill lenyomása és a végrehajtás között ami mindennél szarabb lenne ha benne maradna de nem olyan amit ne lehetne kijavítani

V9ykn8_TZL0

Azért ne igyál elõre a medve bõrére, a maradék 8, illetve már 9 class is kap buffot bõven 😊 Pár hónap masszív wotlk-zés kell majd ahhoz, hogy ismét kialakuljon a szokásos kõpapírolló rendszer új "szabályrendszere", addig pedig lehet izgulni, hogy annak a bizonyos hímtagnak melyik végére kerülsz a kasztoddal... 😊
TDC Geronimo
Ezerszer komplexebb a harc, mint volt AoCba. Sok a skill és egyáltalán nem mind1, hogy mikor melyiket használod. Ez a "van rakat skillem és sorbazongorázom õket" dolog meg nem vezet itt semmi jóra. Megfontoltan kell használni a skilleket, szépen egymásra építve.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ez a spell a legnagyobb! :d
Mennyit röhögtem a sok ratyin, aki futott mint a nyúl ezzel a dottal és belehalt másodpercek alatt 😄

Nesze neked akció-reakció skill WAR módra 😊. Választhatsz, hogy ér-e a gyors helyzetváltoztatás további tickeket vagy bevállalod a 2 másodperc röghözkötést, hogy leessen a dot 😊
Magh
Igen, ilyenkor jön elõ, hogy mégsem olyan jó, ha egy játék ENNYIRE a CC-re épül. Ugye preTBC mage-wari, 100->0 stunlockoló rugó, lock fear alatt megöl stb stb. Az arénát én egy kupac szarnak tartom, ennek ellenére komolyan akarom ûzni a kiegben (és reménykedek a rendes BG-kben), mert nekem is a WoW mechanikája messze ver eddig mindent, és a classomat olyan szinten hozzák szintre (...), gyakorlatilag minden, amit eddig kifogásoltam, elavultnak tartottam, javításra kerül, hogy képes lesz velem feledtetni a TBCt.

De, hogy WAR-nál maradjak, én félek, hogy egy AoC-szerû harcrendszert kap, amitõl hányok.

TDC Geronimo
Az a cc mennyiség ami van a WARba bõven elég. Legtöbb az knockback, de van pár stun is. Én örülök neki, hogy nem tömték tele aoe ccs szarokkal és társaival. Számomra élvezetes volt nagyon ez a preview weekend. Pár dolog azért van ami rettentõ mód idegesít és remélem, hogy ezek változnak releasere(ilyen a már sokszor emlegetett autoface, auto follow camera meg a GCD-s bug). Open betaig van még 2 hét, gondolom patchelnek is egy nagyot elõtte. Hát várom már a releaset az az igazság <#bohoc>

s0n1c
😄D
[HUN]Crassus
most fearelt el egy lokk 4x 5 dottal és közben folyamatosan sebzett S bolttal bedõltem mint a zsák/no bubi no trinket/ 12k hp val 440-es resiliencel....hát valóban ez fenomenális harcrendszer......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

s0n1c
a combat fluidity valóban jó a wowban, de szerencsére ezt ugyanúgy a warba is "beépítették"
s0n1c
olyan kurva nagyot nem lehet azért újítani, vannak skillek amikre, ha rányomsz aktiválódnak, ez még elég sokáig így lesz

isten mentsen minket a wow cc és fotm kari alapú fos combattól
jah, a palást, meg a 3 tonna acélvért alatt sokat is láttam <#zavart1>
(btw azért volt fem. orc, mert hordában az volt az egyetlen egyenesen járó harcos karakter /fem. troll alapban ultragagyi/, plusz a combatanimja az egyik, ha nem a legjobb a gammában...de ezt már elmondtam párszor 😉 )

jó, ez nem már nem újdonság, nem csak mmorpg-ket reklámoznak csajokkal, hanem minden mást is.
azon egyszerû oknál fogva, hogy jobban mutat egy dögös csajszi egy piros ferrari mellett, mint egy faszim, nézzen is ki akárhogy. ennyi.

s0n1c
Ez így szerintem nem igaz, hogy nem domináns a cc, max nem idióta módon befolyásolják egy csata kimenetelét, mint a wowban. A hagyományos képlet itt is érvényesül elvileg: tank > melee, ranged > tank, melee > ranged, de szerintem nem lehet így az archetypeok szerint lebontani az 1v1ek kimenetelét, mert itt pl. tank és tank között is van különbség és nem a specelésre értem, hanem a karrier mechanikájára.
nekem a harcrendszer eléggé statikusnak hatott.
mész, spemmeled a skilleket, spelleket, ennyi. ütsz, téged is ütnek.
nekem baromira nem tûnt dinamikusnak.
én pl. kifejezetten kedvelem a wow cc-re alapuló harcrendszerét, mert maga az akció-reakció rendszer nagyon pro.
csak éppen a jelenlegi formájában a wow pvp rendszere nem kicsit suxx (lásd pl. druid imbaság 2v2-ben).
amit a legjobban tudnék díjazni, ha a wow cc-re alapuló harcrendszerét ötvözték volna ezzel az rvr rendszerrel, meg az aoc kombo rendszerével.
wow-ban tetszik, hogy baromi dinamikus és gyors a harc, gyors reflexmunkát, felismerõképességet és egyfajta jövõbelátó képességet igényel (amiben teszem hozzá nem vagyok valami ultrapro, de még igy is tetszik).
az aoc-ban tetszett a kombo rendszer, hogy nem 1 gomb leütésre hoztál elõ dolgokat, hanem össze tudtál kombózni ütéseket, viszont a cc rendszere egy rakás szar volt (melee-ként), s erre jobb kifejezést nem tudok, plusz nuku a pvp tartalom.
war-ban meg tetszik ez az rvr rendszer, viszont magát a harcot baromira statikusnak találom, hiányzik belõle az a dinamika, amit a wow-ban megszoktam pl. av-n (av se a pure rush-ról szól már, mert az általában def. bukta) vagy arénában (ha kivennék a buzi tereptárgyakat + a qrva druida travelformot még élvezhetõ is lenne, jelenleg elég shit).
továbbá ugyan megjósolni nem tudom, de nekem a látottak alapján egy neverending av féle mókának tûnik, viszont én meg úgy vagyok vele, hogy szeretem, ha valaminek van eleje és vége, s belátható idõn belûl vége szakad. az ilyen nonstop hentelést elég gyorsan meg tudom unni, pve tartalom meg nemtom milyen lesz a war-ban...

szóval ezt a 3-at kellett volna egybegyúrni szvsz.

mindenesetre nézek movie-kat, meg láttam magát a gammát is élõben (questeltem még anno warr-priestet lvl10-ig), szal' próbálom beleélni magam a képi világába is a gammának, de jelenleg még valahogy az istennek se akar összejönni a mutatvány -.-

aoc noi karakterek nagoyn bejottek, a nekrom ilyen nagyonsotet boru fekete haju szoborarcszepseg stygiai néni volt fekete konturos sárgászold szemekkel
nagyon gonosz volt :o)

anti hero

BEAST
nem szabad Wildorra hallgatni ilyen temaban, female orcja is csak a seggeert volt! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Eeeek! <#idiota>

Lazarus
Pedig nem ritka, ezért reklámozzák az összes B-kat jatákot valamilyen 2d art csajszival. Errõl beszélek.
tigeroo
én a warhammer 40K : dawn of war óta imádok a zöldekkel lenni😄

a hülye spell leírásaik és a nyelvük pedig fenomenális!
szerintem az már beteges ha valaki egy játékban próbál jó seggeket látni, meg keresni <#gonosz3>

antgecc
Nekem nem jön be az orkok bamba feje és rövid Shrek-es lába... <#szomoru1> Sajnos elég nyomik lettek - szerintem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Magh
Nem erre gondoltam, hanem a harc mechanikája érdekel. A WoW egy CC-alapú játékot kínál, komplex counterrendszerrel. Az AoC ennél sokkal primitívebb volt. WAR-ban a CC nem domináns. Sok helyen olvasok kritkát, hogy egyszerûen eltolod a képességeidet egy sima rota alapján, aztán vagy bejön, vagy nem. Bár az AoC demojának 2 (azaz kettõ) darab CC-jéhez képest azért tágabbak a lehetõségek, de konkrét játékélémény híján nem tudom, mi a lefolyása pl egy MDPS - RDPS harcnak. Tekintsünk el attól, hogy ez nem 1v1 játék. Összevetve pl. egy mage-rugó vagy mage-warrior. Ugyenez csapatszinten is érdekel.

RatBaG
legjobb arcok. 40k-ban még inkább, ott olyan szövegek vannak, hogy sírtam <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
A goblinok meg úgy az egész greenskin faj nagyon karakteres szerintem. Nekem nagyon tetszenek.

TDC Geronimo
*alakul ki -.-

TDC Geronimo
1v1 nagyon ritkán alakul és és egyikhez se hasonlítható. Az open RvRnek meg kicsit oldschool AVs beütése van, de az is teljesen másfajta élmény.

Hasonlóságok: kicsi, szánalmas (lásd videóban seggreesik és lelövik, ennyi jut neki, plusz a többieknek a derekáig se ér 😊 ) és idétlen a hangja.
Különbségek: undorítóan torz a feje és rusnya zöld bõre van.

Szóval valóban vannak különbségek 😊

Hamed: a két oldal hadban áll a WARban, ez egy kis csipkelõdés... nem árt 😊 Persze tényleg nem jó az, ha valaki túlzásba viszi, úgyhogy abba is hagyom 😄
0Fritz0
Na de az se százas, aki magára veszi. 😊
AoC-ban pl. sokan nõi karaktert indítottak a formás seggek miatt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Magh
Van itt olyan aki WoW-ozott magasabb szinten és AoC-ben is volt legalább egy 80-as karija? Érdekelne, szerinte melyikhez hasonlít jobban az 1v1 és az instanced RvR.

TDC Geronimo
Na vége a PWnek, pont mikor rohantam volna a keepbe megvenni az RR geart a kis goblinomnak 😞

TDC Geronimo
nana! -.-

Hamed
Remelem itt nem kezdodik el ilyen "rasszista" baromkodas mint wowban…
Eloszor jo poen volt, de mikor mar minden masodik jatekos nyomott vmi gnomos "poent" eleg idegesito lett, pedig sose volt gnome-om max bank kari.
Volt egy ismerosom aki kepes volt ezert rerollozni. Igy azutan csak buziztak mert NE male lett😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Szaruman
Szvsz nõi törp engineer >> all 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

tigeroo
törp > gnóm

(nagyobb, de ugyan olyan gáz)
tigeroo
greenskin > all

zogzog :d
s0n1c
picit azért más a megjelenítés a két gameban 😊
picket
Ha van rózsaszín hajjal, akkor én is azt indítok :idiota:

&#3237;_&#3237;

s0n1c
tessék már olvasni a warblogot! <#ejnye1>
A goblin a WAR gnómja, legyenek minél többen, legalább lesz kiken nevetni 😄
hát mivel kivettek pár kasztot... ezért én is goblinokon gondolkozom vagy sámán vagy herder... az utóbbi talán jobban de majd meglássuk hogy muzsikál😊

amúgy is én késõbb fogom megvenni😊 bár pont szülinapomon jelenik meg😊 csak külföldön leszek épp😊 szóval majd már lesz tapasztalat amire megveszem😊
Hehehe tele leszunk shammikkal😛

Igen, forrás.
Olyan, mint a wowban. Alapvetõen a világban egy adott szerveren játszó, egy adott koordinátán álló két ember egymáson fog állni, de vannak instanceolt részek, úgymint scenariok, pve instanceok, klánházak...

antgecc
EU-ban is szeptember 18-án jelenik meg?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lehet hülye kérdés, de egybefüggõ világ lesz, mint pl a Wowban vagy Vanguardban, vagy zónázós, mint pl EQ2 vagy AoC?
Davidus