Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
na sikerult 3szorra is megrikatniuk
VIZIPOLO GYOZTUNK JEEEE!!!!
anti hero
anti hero
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
: (
anti hero
Viszont a páncélok nagyja tényleg baromi szépen van megcsinálva és néhány kivételtõl eltekintve jól mozognak együtt a karakterrel futás közben és ez valamelyest kárpótol.
anti hero
anti hero
anti hero
ezt a "lebego pajzsot" megcisnalhatnak daocban is szarul nezett ki 😄 legalbb ket borrel legyen akari kezehez kotve vagy valami de ne a levegoben legyen :GG
vki teszter irjon be hogy ez szarul nez ki!!! koszi :o)
anti hero
De ha netrõl rendelsz minden normális oldalnál fel van tüntetve mennyi a kiszállitás.
Reklám nélkül;általábnan a szállitás elõtt megkeresnek a cégtõl telefonon(ha elõrendeltél akkor tuti),hogy ekkor és ekkor ezt kérted,fenáll-e még a rendelés,stb
A kiszállitás várható idõpontjáról is informálnak ha nem szóban akkor e-mailban tuti.
Aznap mikor hozzák a cuccot akkor meg a futár szól rád telefonon ha éppen nem vagy otthon,hogy mikor leszel otthon vagy hová vigye,stb...
Szóval nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak a netes cégekrõl és a futárszolgálatokról.
Én általában innen rendelem az mmo játékokat: ez lenne az
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
V9ykn8_TZL0
anti hero
ui. tenyleg szelcsend van, Halo-val jatszom ... :G
anti hero
Mert ha van ilyen, akkor tényleg jól hangzik, amit mondasz.
És a futárnak kell jattolni, vagy valami ilyesmi, vagy csak átad, aláírsz és kész is? Fizetni meg neten kell vagy utánvéttel? Nem nagyon volt még dolgom ilyesmivel, de jól hangzik. Amit egyszer rendeltem azt posta hozta és faszán megrepedt a tok és úgy volt begyömöszölve a postaládába 😞
Olcsóbb,jobb,gyorsabb,biztonságosabb.
Én szeretem a dobozos verziót mert jó látni a polcon a szép kivitelezésû játékokat sorban mint a könyveket.
Pl legutóbb az AoC-t rendeltem CE verzióban neten és a megjelenés napján reggel 8:30-kor már itt volt a futár a cuccal.
Telefont,dvdt,pc-t szinte mindent neten rendelek és soha semmi gondom nem volt a kiszállitással.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Ezek közül huzamosabbnak mondható ideig (értsd 5 óránál többet) a ruenpriesttel és a warrior priesttel.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ugy döntöttem nem szarakodom ezzel többet 😊
a CE érdekelt volna, mert az az Art Book az gyönyörû lehet, de a sima doboz kutyának sem kell 😊
De ugye normális országokban az a 40-50$ csokipénz.
De akkor valahol szemetek. Mert ugye kapsz egy kódot és töltsd le, de ugyan annyit fizetsz, mint egy dobozosért! 😊
LotR-ban legalább olcsóbb volt 2-3e Ft-tal.
49.99 vki kérdezte.
Csak az a problémám, hogy ki szeretném próbálni a játékot, mert képek alapján nagyon hangulatosnak látszik, de még csak felíratkozni se tudok a bétára (az a szar flash alapú mocsadék... de lehet hogy velem van a baj... 😄).
Aki tudna segíteni akár regisztrálni, vagy esetleg megdobna egy béta accounttal meg egy klienssel, jelezné nekem pm-ben ?
Nagyon hálás lennék érte.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Kellene egy kis help. Minden egyes alkalommal be kell jelentkeznem a fórumra. Hiába pipálom ki bármelyik "bejelentkezve marad" sort. Valakinek valami ötlet?