Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

TDC Geronimo
A meccs vegen a BBC igy fejezte be a kozvetitest: "Sydney, Athens, Beijing, these guys are the best on the world! Hungary is simply unbeatable!!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Itt ugráltam a szobába végig 😊

siraly

anti hero

offf:
na sikerult 3szorra is megrikatniuk
VIZIPOLO GYOZTUNK JEEEE!!!!

anti hero

TDC Geronimo
Ma láttam az elsõ embert battle standardal. Egész pofás 😊

TDC Geronimo
nem, de király :d

s0n1c
ahhhaha
Magh
Nem meglepõ, nem fogják egy kiegnek adni, ami gyakorlatilag semmi újat nem hoz. Más jelentõs MMO meg nincs.

Tatyla
anno annak idején az AoC is megkapta és?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mit szóltok ahhoz, hogy a Games Conventionön a WAR kapta a best MMO címet és nem a WotLK? Let the flame begin! (hopp ez WoWos idézet volt 😊 )
Pajzsos karakterrel amúgy nem nagyon játszottam, csak icipicit a chosennel, szóval nem tudom megmondani, hogy ez játék közben mennyire tud zavaró lenni 😞
csodasak a pancelok, de ezek a pajzsok mindig zavartak.
: (

anti hero

Sajnos azért ha nagyon odafigyel a részletekre az ember nagyon sok ilyen kis kompromisszumot kellett kötni azért, hogy elbírják a masinák a 100v100-as tömegbunyókat is 😊 DE igazából ezek max karaktergeneráláskor szúrnak szemet és zavarnak, játék közben úgyse tûnnek fel az ilyen részletek normális kizoomolásnál.
Viszont a páncélok nagyja tényleg baromi szépen van megcsinálva és néhány kivételtõl eltekintve jól mozognak együtt a karakterrel futás közben és ez valamelyest kárpótol.
nemtudom, nekem naogny fura D:

anti hero

jo lenne ha a csak lemezeket is meg lehetne venni kulon mert bazisok gitar lesz a vegen a falamon 😄 plusz a faszom akar mindig extrat fizuzi :G

anti hero

TDC Geronimo
lesz az is meg aerosmith is <3 de ezek a háromhoz tartoznak. Idén jön a 4. rész is 😊 sry az offfért.

s0n1c
engem nem zavar ez a megoldás 😄
milyen uj guitar hero oO nem GH:metallica lesz a kövi ?

anti hero

TDC Geronimo
Elsõ videóba háttérbe üvölt a living on a prayer az új guitar heroból! :d

part 1/3 karigeneralas - pajzsos harcos

ezt a "lebego pajzsot" megcisnalhatnak daocban is szarul nezett ki 😄 legalbb ket borrel legyen akari kezehez kotve vagy valami de ne a levegoben legyen :GG

vki teszter irjon be hogy ez szarul nez ki!!! koszi :o)

anti hero

TurboX
szept. 7.én kezdõdik az open elvileg
Fenrir
Páran "nyertek" belépést a belsõ bétába is.

A halál csupán a kezdet...

magus
itt mindenki a preorderbõl szerzett open beta kulcsával tolja?

TDC Geronimo
Ezt a Zealotot próbálgattam és egyre jobban tetszik. Elég beteg animációi vannak meg a healjei erõssége is elég korrekt. Pár kép alant.

tegla
Mint ahogy RatBag is irta átlagosan 1k körül van a kiszállitás Mo területén.
De ha netrõl rendelsz minden normális oldalnál fel van tüntetve mennyi a kiszállitás.
Reklám nélkül;általábnan a szállitás elõtt megkeresnek a cégtõl telefonon(ha elõrendeltél akkor tuti),hogy ekkor és ekkor ezt kérted,fenáll-e még a rendelés,stb
A kiszállitás várható idõpontjáról is informálnak ha nem szóban akkor e-mailban tuti.
Aznap mikor hozzák a cuccot akkor meg a futár szól rád telefonon ha éppen nem vagy otthon,hogy mikor leszel otthon vagy hová vigye,stb...
Szóval nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak a netes cégekrõl és a futárszolgálatokról.
Én általában innen rendelem az mmo játékokat: ez lenne az

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
még egy

Part 1/3
Part 2/3
3/3 hiányzik

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Pedig az még mindig az a build, ami a betaban van. Legalább ilyen rendezvényekre kivihetnék a belsõ buildet...vagy meglehet nincs is :o

cant stop... hammertime.. LOL

anti hero

baszott jol nez ki a video ami a hatterben megy 😄

ui. tenyleg szelcsend van, Halo-val jatszom ... :G

anti hero

TDC Geronimo
Egy interjú a GCrõl így szélcsendbe

RatBaG
szinte mindenhonnan futár hozza +1k-ért utánvéttel.

Per Aspera Ad Inferi.

Hmm, tudsz mutatni olyan céget, aki felár nélkül, futárszolgálattal küld ki játékCDket BP 30 km-es körzetébe?
Mert ha van ilyen, akkor tényleg jól hangzik, amit mondasz.
És a futárnak kell jattolni, vagy valami ilyesmi, vagy csak átad, aláírsz és kész is? Fizetni meg neten kell vagy utánvéttel? Nem nagyon volt még dolgom ilyesmivel, de jól hangzik. Amit egyszer rendeltem azt posta hozta és faszán megrepedt a tok és úgy volt begyömöszölve a postaládába 😞
s0n1c
mivel már nincs NDA rengeteg guide található a neten karrierekrõl, pl. warblogon is
tegla
Futárszolgálatok is léteznek már jópár éve és a legtöbb netes cég már velük köt szerzõdést nem a postával.
Olcsóbb,jobb,gyorsabb,biztonságosabb.
Én szeretem a dobozos verziót mert jó látni a polcon a szép kivitelezésû játékokat sorban mint a könyveket.
Pl legutóbb az AoC-t rendeltem CE verzióban neten és a megjelenés napján reggel 8:30-kor már itt volt a futár a cuccal.
Telefont,dvdt,pc-t szinte mindent neten rendelek és soha semmi gondom nem volt a kiszállitással.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Nincs 😊 Amúgy összesen 6 kaszttal játszottam 10 percnél többet: engineer, runepriest, warrior priest, witch hunter, shaman, chosen.
Ezek közül huzamosabbnak mondható ideig (értsd 5 óránál többet) a ruenpriesttel és a warrior priesttel.
antgecc
Pio nincs kedved csinálni egy egyszerû weboldalt, amin olyan fasza Piósan elmagyarázol mindent a játékról? 😊 Leginkább kasztokról, RvR-rõl 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én se láttam wow telepítõcédét évek óta, pedig volt pár reinstall. Sokkal kényelmesebbnek tartom az elektornikus utat akár ugyanannyi, akár nem. Ha olcsóbb, mint ahogy a Steamen általában olcsóbbak a dolgok, mint boltban az csak egy plusz öröm. Ha ugyanannyiba kerülne akkor is jó eséllyel a netes vásárlást választanám. Na persze ezt részben az is okozza, hogy nekem 1-2 órát kell utaznom a legközelebbi boltig a postában meg nem igazán bízok, volt már vele rossz tapasztalatom.
Ebbõl a szempontból szimpatikus volt az S2games megoldása, akik azt mondták, hogy amikor kiadóval forgalmazták a Savage 1-et akkor 1 dobozon 30$ hasznuk volt, ezért a Savage 2-t letölthetõ formában pontosan ennyiért árulták, aki akarta, további 5$-ért megrendelheti a cd-ket és a képeskönyvet.
4 dobozos wow-ot vettem, ezekbõl 3ban volt rossz a telepítõ cd!
ugy döntöttem nem szarakodom ezzel többet 😊
a CE érdekelt volna, mert az az Art Book az gyönyörû lehet, de a sima doboz kutyának sem kell 😊

Magh
Én csak végsõ esetben vásárolok "elektronikus kulcsot", mert még a haszonlesõ kiadóknál is nagyobb pofátlanságnak tartom. Van képük azonos áron adni a cuccot, miközben nem jár hozzá doboz, nincs kiadó és vele járó jópár kereskedelmi lépcsõ, semmi. Egy szerverparkot kell fenntartani, ennyi. Hiába kényelmes pl. a Steam, újrarakom a gépet, 2 perc alatt beállítom, és mire hahazérek, felrakott 2-3 játékot, de drága. Postázzák ki a dobozt ennyiért, meg szépen nyomott manualt.
De ugye normális országokban az a 40-50$ csokipénz.

AndrewCB
Én kérdeztem.

De akkor valahol szemetek. Mert ugye kapsz egy kódot és töltsd le, de ugyan annyit fizetsz, mint egy dobozosért! 😊

LotR-ban legalább olcsóbb volt 2-3e Ft-tal.

Euroban volt.

49.99 vki kérdezte.

AndrewCB
1 gépen használom, sehol máshol.

Facek
Valaki tudna segíteni ?

Csak az a problémám, hogy ki szeretném próbálni a játékot, mert képek alapján nagyon hangulatosnak látszik, de még csak felíratkozni se tudok a bétára (az a szar flash alapú mocsadék... de lehet hogy velem van a baj... 😄).

Aki tudna segíteni akár regisztrálni, vagy esetleg megdobna egy béta accounttal meg egy klienssel, jelezné nekem pm-ben ?

Nagyon hálás lennék érte.
Tatyla
mert egy másik gépen is be vagy jelentkezve és ott is kipipáltál mindent azért.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AndrewCB
Off

Kellene egy kis help. Minden egyes alkalommal be kell jelentkeznem a fórumra. Hiába pipálom ki bármelyik "bejelentkezve marad" sort. Valakinek valami ötlet?

AndrewCB
Mennyit vontak le a kártyádról?