Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
aoc-ban is ment a whine, azt hiszed, itt nem fog?
ne légy naív...
vagyünk csak példaként egy nightmare asylum, vagy rus corp szintû csapatot. azt hiszem nem kell bemutatni õket. mi még lvl 30 környékén bóklásztunk aoc-ban, mikor õk már azon vinnyogtak, hogy a 80-as karijaikkal nem tudnak mit csinálni, s suxx az endgame content.
itt is ez lesz...
aztán hogy ezek lemorzsolódnak-e vagy kisirják maguknak a dolgokat, ezáltal lehet hazaqrva a gamét az már egy másik történet lesz...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
és ez fogja majd elb*szni a gammát is.
a hc nolifer-ek ugyanis sírni fognak majd, hogy ojaj, már 2 hete startolt a game, van 3 maxlevel karim, leöltünk minden bosst, omg, ojajaj, megvan már minden epix, need more content, war-ban nincs elég endgame pvp/pve content, mythic suxx, giev more endgame content, stb.
aztán a mythic a nagy sírás-rívásnak engedve bepakol 1-2 újabb boss-t, amik +4-5 stattal jobb cuccokat fognak dobni, aztán ez szépen el is qrja majd a gamebalancot.
aki átmegy war-ozni, azoknak a 99%-a elötte wow-on edzõdött, szóval el fogja várni ott is azokat a dolgokat, amiket a wow-ban megszokott, kezdve a mouseover targeting infotól, a debuff warningon át a szépen látható combatlog-ig és debuffokig, dot timer-ig, stb...
ne legyetek naívak, ki fogják ezeket itt is sírni a népek maguknak, csak idõ kérdése...
a kérdés az, hogy ez milyen hatást fog majd gyakorolni a game-re...
En ugy vettem le az eddig irtakbol, hogy magasabb szinten minden a pvp kore epul, egy anti-pvp jatekosnak nagyon beszukult lehetosegei lesznek.
Zerg meg tuti lesz, ne varja senki hogy rendezett sorokban vonul majd egy csomo ember. Ami miatt nem felek hogy unalmas lesz, az a rengeteg rvr terulet, kulonbozo objectivekkel, stb.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
anti hero
Én spec nem használok olyan addont, ami megkönnyíti a játékot. Nekem semmi nem csipog, villog, nincs clique (vagy mi) addonom se, mert ezekkel sztem nm játék a játék. Igenis kelljen dolgozni 1-1 csatában.
Viszont nem tudnám elviselni a játékot (wowról beszélek jelenleg) actiobar és unitframes addonok nélkül. Mert az alap úgy kuka, ahogy van.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
az UI átrajzolgatzása sztem nagyon hasznos dolog, teljesen más mindenkinek az igénye. én pl. 27" monitoromon baromira zavarna ha nem tehetném ki a a buffokat/debuffokat a képernyõ szélén levõ 1x1 kocka helyet vmi látható helyre nagyobba...stb stb.
Sokan mondják itt a 100vs100 csatákat... elõször is ez sosem lesz így. 38vs160 vagy 862vs778 sokkal reálisabb, így kérdés birja-e majd valóban a szerver illetve meddig szeretnek szopni egy oldalon. A másik, hogy ki fogja majd irányitani ezeket a harcokat. Mert abban biztos vagyok, hogy a mai MMO community már képtelen az ilyen csináljuk amit a hadvezér mond mókára.
azért vannak askillek, meg a kis szemem, hogy figyeljek mi történik, milyen debuffok vannak rajtam és az ellenfelen..
tökéletes példa amit pio írt, ne visítson semmi ha shaman debuffolt, igenis szívjam meg, ha nem veszem észre..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
fing az egész, úgylátom itt is magányos harcosként fogom leszarni ezeket a fos addonokat, nem aludni járok a gép elé hanem játszani, kössön le..
ezt nagyon el fogja így baszni a mythic, ha hagyja ezt az irányt..
kurva nagy fekete pont
ugye neem
wow-ba is az addonozás volot amit a legjoban utáltam, vicc az egész, tanuljanak meg ujjal kalimpírozni..
ha ezt engedik elvész az egésznek az értelme, azaz hogy a megfelelõ reakció a megfelelõ idõben..
nem kéne
Nyami...<#finom>#finom>
---+ Chaos never sleeps... +---
"- So much more coming in the next two versions of the client. We are currently incorporating serious amounts of new animations into the game. Hopefully nobody will sneak a coneheads model into the game."
Egy dolog a sok közül. Van szó a GCDrõl is.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Ezt játszani kell és nem nézni... 😊 Soha egy wowos pvp/arénavideót nem élveztem... kivéve ha jó volt a zenéje 😊
Na persze lehet ezzel csak én vagyok így... :S Stratégiai játékokat meg fragmoviekat szeretek nézni, de wowot sose bírtam és õszintén szólva a warhammerrel is ugyanígy vagyok.
nekem legalábbis érdekesebbnek tûnik, mint a with elfes movie
sámli rvr
hát, hmm...hmm..rugó stun-ok, snare nélkül.
olyan 2.40-nél nekem agyatlan rohangálásnak és ability spam-nek tünt.
hát nem mondanám, hogy baromira izgalomba jöttem tõle, de legalább látni, hogy van 1v1 potenciál is a gammában
amúgy a blizz jó úton halad elõre ezekkel a módosításokkal szvsz.
V9ykn8_TZL0
nem azt mondtam, hogy a wow cc rendszere hûdekirály, már csak azért sem, mert szerintem se fun, hogy ha a rugó 100->0% hp-re stunlock-ol, vagy éppen a lock elfearel 4-5 dottal a nyakadon és fearben meghalsz (afaxba, hogy nekem ez valahogy sose birt összejönni a lock-ommal, biztos csak én voltam qrva pech-es <#rolleyes>#rolleyes>), hanem azt mondtam, hogy maga az alapötlet brilliáns, hogy x akcióra van y counter effekted, tehát valahogy tudsz ellene védekezni.
ami szar benne, hogy a cc-k külön diminish returns-ön vannak.
ez szerintem egy bazi nagy hiba. én ugyanis az összes root, cc, snare, stb. effektet mind 1 cd-re raknám.
igy van 10 seced, hogy kiiktass, lelassíts valakit, utána pedig 15 secig immunis minden ilyenre.
az szerintem is faxság, mikor kapod a fear-t, majd sap-ot, majd megint feart és megint sap-ot és állsz, mint f*sz a levesben, s nem tudsz szart se csinálni.
arénában meg kiszedném az összes racialt (akárki akármit is mond, a perception, wotlk, arcane torrent jól idõzítve eldönthet 1-1 meccset), teljesen átdesignolnám az összes arénát, hogy ne lehessen lótifutit, elbujok-kapj-el-ha-tudsz-ot játszani, meg kiszedném az összes fostalicska random cc effektet, lásd pl. random mace stun. nincs is szebb, mikor a majdnem 1 percig fearelhetetlen warriot mire elfearelnéd lock-kal, a healer beszop egy random macestunt 10% hp-vel és kinyikkantják, nagy fun. szal' az ilyen és ehhez hasonló faxságokat kéne kiirtani a gammából...
igy élvezetessé lehetne tenni a wow pvp-t is, amiben tudsz cc-zni, arra ellenakcióval reagálni, de a jelenlegi formájában tényleg egy fos, ami megy, ezt aláírom.
én remélem, hogy a war pvp-je is majd olyan lesz, mint a régi oldschool av-k, ahol meg kellett küzdened minden egyes lépésért, amivel elõrébb jutottál. a régi wowosoknak gondolom nem kell bemutatni a stormpike szurdokban és a frostwolf keep tornyai elött lévõ dombon lezajló mészárszéket.
na valami ilyesmit szeretnék már végre látni a war-ban is, mondjuk egy 150vs150-es ütközetben.
de perpillanat valahogy nem ezt látom a videókon <#szomoru2>#szomoru2>