Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hasonló elven mûködik, csak ott a képlet:
/(*1,1)%

Ja, és jelenleg minden resistance és az armor is maxolva vannak 75%ban.
es a melee resist?

anti hero

3 fajta mágjatípus van:
- corporeal
- spiritual
- elemental

Mind a 3-ra van resistance az itemeken. A resistance viszont nem szerencse alapon történik, hanem százalékos csökkentést eredményez. Alapvetõen igaz a játékra, hogy kevés szerepet játszik 1-1 combatban a szerencse, 1 adott képességgel való sebzésed adott körülmények között mindig ugyanannyi. A szerencse annyi ebben, hogy van vrit-evade-dodge-disrupt.

Nade a témához visszatérve:
Ha ellõsz valakire egy varázslatot akkor annak a végsõ sebzése:
/(*0,42)%-kal csökkenni fog.
Ennyi.
TDC Geronimo
WARblognak nem akartok csinálni egy irc chatit? Vagy van már esetleg csak elkerülte a figyelmem? :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ON: valaki meséljen, hogy a resistek hogy vannak : )

anti hero

"Ne légy picket!"

-ismeretlen szerzõ

anti hero

elsõ rész nagyon tetszett, láttam HBOn vagy 5sör

ha legalább olyan jó lesz, akkor jól fogok szórakozni

anti hero

még nem : ) majd most : )

anti hero

Jockey
aham, engem fognak betenni a destru oldalra valami zöld yodafeelinges shamanként vagy dabar széppáncélos chosen-ként:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[Jakuza]
Szerinted miert Open beta ? 😄
Amugy most azokrol beszelunk akik betara feliratkoztak anno.
Tehat a ceg jelzest kapott ezekrol a jatekosokrol anno, hogy erdeklodnenek a jatek irant. Most ezt probaljak kihasznalni. Ehhez nem sok esz kell, hogy felfogja az ember.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Torzonborz
na hogy ne csak off legyen : írtak vmit arról hogy a jövõben miket terveznek még pluszba betenni ? fajok , terület, ficsör akármi ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

picket
Látom megint a lényegre koncentrálsz, de akkor elnézést kérek, hogy ez a(z egyik) neve. Gyenge flame :S
Apropó felvágás: az ereiddel próbáltad már?

Teljesen véletlenül offoljátok szét ezt a topikot is :c
Kifogytunk a témákból bébi, jöhet a szex: baszogassuk egymást! lol

ಥ_ಥ

BEAST
Zsepit vagy papirzacskot vigyel magaddal, attol fugg mennyire birod a jo filmeket <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
biztos én vagyok a hülye, de nem értem az összefüggést, btw open betaba is csak úgy kerülhetsz be, ha elõrendelted a wart, vagy kaptál closed beta keyt
Ez warhammer topic... Batman-rõl meg a Batman topikban flémeljetek, núbok! <#idiota>

antgecc
"aki átmegy war-ozni, azoknak a 99%-a elötte wow-on edzõdött, szóval el fogja várni ott is azokat a dolgokat, amiket a wow-ban megszokott"

Vagy épp nem. Én spec többek közt azért is fogok War-ozni, mert már annyira unom a wow-ot, hogy igényem van valami egészen másra, ami esetleg hasonlít, de messze nem ugyanaz. És sztem ezzel így van itt azemberek többsége.

Egyébként meg kurva unalmas, hogy bármelyik postodat elolvasom csak fikázod a játékot. Magadat nyugtatod azzal, hogy szar lesz, csak hogy ne kelljen majd megvenned vagy szimplán az tetszik, ha az ittenieket idegesíted?

Az emberek várják a játékot, örülnek neki, te meg húzod le mindenki kedvét. Jó, lehet, hogy szar lesz az egész... és?? majd akkor megyünk vissza wowozni vagy akármi, majd kiderül. Nem kell ide az állandó fikázás.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TDC Geronimo
Még nem láttad?! :y

csütin nézzük meg

anti hero

TDC Geronimo
Bár sokat nem jelent egy MMOnál, de bearanyozódott

Torzonborz
áááá ez qrva jó --> elmentve 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
legjobb!

amúgy túlreagálod, sztem csak viccbõl írta

anti hero

WHY SO SERIOUS?!??

😄😄😄😄😄 áhááháh bocsi nem lehetett kihagyni

anti hero

[Jakuza]
Loturot, ez azert van hogy reklamozzak a jatekot az open betaba belepo jatekosok elott.
Igy probalnak nagyobb nyereseget elerni.
Eleg genny dolog, ugy tenni, hogy Dear Player you won a key to openbeta.
Mikozben errol szo sincs.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

s0n1c
Na már megint ez a felvágás, nevezhetted volna simán normális eloszlásnak is... 😄

s0n1c
pontosan azért van ez, hogy a whinergépek ne kerüljenek be tömegesen a closed bétába (ahol egyébként a tesztrõl kell szólnia mindennek és nem arról, hogy pityuka jól érezze magát), és ne fossák tele a forumokat a kis szûklátókörû baromságaikkal
picket
Ha ültek a fejlesztõk eleget az iskolapadban, akkor hallottak már Gauss-eloszlásról (haranggörbérõl), és esetleg beugrik nekik, ez a képlet:

átlag = moar subscribsun

ha meg nem, akkor majd lesz másik játék. Emiatt (sem) éri meg annyit aggódni, hogy gyomorfekélyt kapj. Aki nem az átlagos játékosnak nyújt jó szórakozást, az meg csak konkurensek nélkül bírhatja.

Wow-ról meg a wow topikban flémeljetek, núbok! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Torzonborz
kényelmi funkció =! contentel . ééértem !?
ha meg már aoc : ott nem volt siege teszt mert nem volt benne se high end pve content teszt mivel kevesen érték el a kívánt szintet meg nem volt igazán mit tesztelni.

Szaruman
Ennek már semmi. Az open béta nagyrészt reklám. CBnek meg nem az a lényege, h kipróbáljad a játékot, hanem h teszteljed.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Bucser
stresszteszt?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
Te lehet hogy szenvedtel, mas nem.
L2-vel minden renben volt a maga idejeben.
WH-sok meg bekaphatjak, 1,5 eve semmi beta key, most hogy megjelenik szorjak szet a betakulcsokat, hogy 2-3 hetig az uj jatekosok ki tudjak probalni es igy probaljak oket becsabitani a jatekba kesobb.
Csak azt nem tom mi koze van ennek a betateszthez.

ti meg azt nem birjátok felfogni, hogy ha valaki x kényelmi funkciót megszokott y helyen, akkor automatikusan azt fogja keresni.
ha pedig nem találja, akkor meg megy majd a rinya a fórumon. lásd pl. autofacing issue...ez kikapcsolható volt a wow-ban, atm nem az a war-ban, de mégis mindenki azt mondja, hogy need, kell és miazhogy még mindig nincs a war-ban?
ja, tudom, ez nem wow, hanem egy másik játék.
akkor minek sírsz az autofacing miatt? szokd meg, elvégre ez egy másik játék, s nem a wow.

amúgy meg én befejeztem itt, mert látom, most is csak ugyanaz megy, mint ami aoc elött is volt. megindult a hype, mindenki tuningolja a másikat, hogy omg, ezilyenjó-azolyanjó, aztán ha majd 2-3 hónap múlva itt megy majd a rinya, hogy ez se, az se olyan lett, mint amilyenre mindenki számított, akkor majd jusson eszetekbe, amit ide irtam. (ne igy legyen)

én legalább abszolút pesszimistán állok hozzá ehhez a dologhoz, igy megvan az az elõnyöm, hogy csak max. pozitívan csalódhatok...

na, további jó hypeolást.
peace.

Torzonborz
de nagy csend lett. 8)

cikasz
"aki átmegy war-ozni, azoknak a 99%-a elötte wow-on edzõdött, szóval el fogja várni ott is azokat a dolgokat, amiket a wow-ban megszokott, kezdve a mouseover targeting infotól, a debuff warningon át a szépen látható combatlog-ig és debuffokig, dot timer-ig, stb..."

De azok az emberek nem tudják felfogni (köztük te is) , hogy ez a gém kurvára nem a wow? Szvsz nagyon nem jó összehasonlitgatni, hogy ez ebben-abban a játékban ilyen meg olyan jó! Akkor azzal kell játszani vazze! És gondolom elöbb utóbb a modderek ide is megirják azokat ami kell a népnek!
A conan-t én is megvettem és csak azal játszottam a wow helyett. Én is megtapasztaltam , hogy lvl 30-40-ig zsir kiló a játék utána meg egy kalap szar. Nem is hosszabbitottam meg. ennyi.
Majd kiderül milyen lesz a Warhammer. Egy bétából bármilyen messzemenõ következtetést hülyeség levonni, de még egy frissen megjelent játékról is!

http://www.akciofigura.hu

Jockey
én nagyon bízom, hogy ez a meggyõzi folyamat sikerrel zárul, és nem veszi meg a WHO-t:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
#4088as posztra
s0n1c
Nem olvasol a sorok között. Õ mindössze csak magát akarja gyõzködni és így elkerülni, hogy megvegye ezt is, meg a wow kieget is és meg kelljen osztani az idejét a kettõ között.

Davidus
40ig? 1 hónap alatt lvl20ig jutottam pedig egy csomót játszottam(grindeltem)😄

V9ykn8_TZL0

BEAST
lvl40ig igenis szorakoztato volt preludeban is! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
hát én szenvedtem😄 mondjuk én megjelenéskor vettem meg de akkor még maga volt a megtestesült antijáték

V9ykn8_TZL0

Hober Mallow
Miért az L2 is szórakoztató?Nem?
Valószínûleg nem szenvedésbõl jáccák annyian...<#mf1>

Davidus
eve játékosok szerintem nagyon jól elvannak L2 játékosok meg nem csodálom hogy szórakoztató játékot keresnek😄

V9ykn8_TZL0

Neked amúgy van valami idõgéped, hogy mindig ilyen következetesen elõrelátó vagy, ha fikázni kell a játékot meg arról írkálni, hogy mi fogja elb*szni? 😊 Mindig mondom magamban, hogy "inkább nem reagálok rá mert elõbb utóbb úgyis megunja" de nem, Te sose unod meg 😄 Na nem azért, mert baj lenne, jókat lehet mosolyogni a postjaidon, szóval csak így tovább 😊

#4080 dzsihad2: elvileg 6 ember kell egy klán megalapításához, ha jól tudom.

Addon kérdésben pedig nekem is az a véleményem, hogy helyettünk cselekvõ addonok ne legyenek. Olyanok, amik figyelmeztetnek bizonyos dolgokra szerintem beleférnek, mert azért valljuk be egy komoly pvp helyzetben annyi mindenre kell figyelni, ami 1 emberként már tényleg sok. Kire mit tettél, hogy állsz HPban, ha híler vagy a társaid hogy állnak, mikor mit kell frissítened (ráadásul az ellenen lévõ spellekre nem írj aki, hogy kié, szóval ha egyszerre 5 zealot teszi bele a dotot akkor honnan tudod melyik a tiéd?), mik vannak rajtad... Például tankként sokszor annyi dot, cruse, buff, hot meg anyámkínja van rajtad, hogy nem is látszanak, mert van egy limit, hogy mennyit jelenít meg a játék (hogy mennyit ehetõ fel azt nem tudom). Na akkor ilyen helyzetben állapítsd meg, hogy rajtad van a gork sez stop... 😊 Szóval szerintem az olyan addonok, amik nem helyetted targetolnak, jelölgetnek, inspectelnek, satöübbi... azok beleférnek. De persze errõl mindenkinek más a véleménye.
szives figyelmedbe : ez nem wow vagy wow2 akar lenni ez a warhammer online c jatek lesz.

senki nem gatol abban hogy wowozzal, sot, sztem igazabol csak egy kurva nagy szivesseget tennel a war communitynek, ha egyaltalan elfelejtened ezt az egesz war dolgot. de azt ami sirast itt lerendezel, meg okoskodsz.. egyszeruen nincs ra itt szukseg.

azt nem fogod fel a kurvaegyszeru agyaddal, hogy az emberek 99%a nem a wowbol jon ide, bar mindenki probalta, hanem eve, l2, daoc ezek az emberek egy szorakoztato jatekot keresnek, mert a wow nem elegiti ki az igenyeiket. erre josz te a wowos faszsagaiddal es mindig bebofogsz vmi irdatlan nagy baromsagot, ami a forumozok 99%anal kivagja a biztositekot.

legyel mar egy pottyet szelesebb latokoru, vagy ha befogadasra keptelen vagy, akkor a wow forum arra van ->

addon temarol meg annyit, hgoy kb jokival értek egyet.
van amit jonak tartok es alapjatekba kéne beépiteni, UI varialhatosag es tsai, van amit meg szanalmasnak tartok, ezek azok a tipusuak amiket ha nem hasznal mindenki, de aki használja az igencsak komoly elonyre tesz szert masokkal szemben, nos nálam ez a tolószék* kategória, akinek ilyen könnyitésre van szüksége, az szánalmas

*- egészséges ember tolószékben - mert nincs rá szüksége bazmeg!
beteg kollégáktól elnézést

anti hero

s0n1c
az endgame content itt eléggé képlékeny (meg azért egy hangyafasznyit kidolgozottabb is, mint aocban), emellett rengeteg lehetõség van a pvpre, a city siege / king fight pedig összetett dolgok, nem napi de még csak nem is heti szinten lesz ilyen esemény
Torzonborz
azért azt tegyük hozzá hogy aocban end game pvp content tényleg ratyi . sok értelme még mindig nincsen.

Tökéletesen egyetértek, abszolút hülyeségeket írkál.

BEAST
Dereng valami, de szerintem a tobbiek is szeretnek hallani a mesedet 😄