Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és jelenleg minden resistance és az armor is maxolva vannak 75%ban.
anti hero
- corporeal
- spiritual
- elemental
Mind a 3-ra van resistance az itemeken. A resistance viszont nem szerencse alapon történik, hanem százalékos csökkentést eredményez. Alapvetõen igaz a játékra, hogy kevés szerepet játszik 1-1 combatban a szerencse, 1 adott képességgel való sebzésed adott körülmények között mindig ugyanannyi. A szerencse annyi ebben, hogy van vrit-evade-dodge-disrupt.
Nade a témához visszatérve:
Ha ellõsz valakire egy varázslatot akkor annak a végsõ sebzése:
Ennyi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
-ismeretlen szerzõ
anti hero
ha legalább olyan jó lesz, akkor jól fogok szórakozni
anti hero
anti hero
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Amugy most azokrol beszelunk akik betara feliratkoztak anno.
Tehat a ceg jelzest kapott ezekrol a jatekosokrol anno, hogy erdeklodnenek a jatek irant. Most ezt probaljak kihasznalni. Ehhez nem sok esz kell, hogy felfogja az ember.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Apropó felvágás: az ereiddel próbáltad már?
Teljesen véletlenül offoljátok szét ezt a topikot is :c
Kifogytunk a témákból bébi, jöhet a szex: baszogassuk egymást! lol
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vagy épp nem. Én spec többek közt azért is fogok War-ozni, mert már annyira unom a wow-ot, hogy igényem van valami egészen másra, ami esetleg hasonlít, de messze nem ugyanaz. És sztem ezzel így van itt azemberek többsége.
Egyébként meg kurva unalmas, hogy bármelyik postodat elolvasom csak fikázod a játékot. Magadat nyugtatod azzal, hogy szar lesz, csak hogy ne kelljen majd megvenned vagy szimplán az tetszik, ha az ittenieket idegesíted?
Az emberek várják a játékot, örülnek neki, te meg húzod le mindenki kedvét. Jó, lehet, hogy szar lesz az egész... és?? majd akkor megyünk vissza wowozni vagy akármi, majd kiderül. Nem kell ide az állandó fikázás.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
anti hero
😄😄😄😄😄 áhááháh bocsi nem lehetett kihagyni
anti hero
Igy probalnak nagyobb nyereseget elerni.
Eleg genny dolog, ugy tenni, hogy Dear Player you won a key to openbeta.
Mikozben errol szo sincs.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
átlag = moar subscribsun
ha meg nem, akkor majd lesz másik játék. Emiatt (sem) éri meg annyit aggódni, hogy gyomorfekélyt kapj. Aki nem az átlagos játékosnak nyújt jó szórakozást, az meg csak konkurensek nélkül bírhatja.
Wow-ról meg a wow topikban flémeljetek, núbok! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ha meg már aoc : ott nem volt siege teszt mert nem volt benne se high end pve content teszt mivel kevesen érték el a kívánt szintet meg nem volt igazán mit tesztelni.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
L2-vel minden renben volt a maga idejeben.
WH-sok meg bekaphatjak, 1,5 eve semmi beta key, most hogy megjelenik szorjak szet a betakulcsokat, hogy 2-3 hetig az uj jatekosok ki tudjak probalni es igy probaljak oket becsabitani a jatekba kesobb.
Csak azt nem tom mi koze van ennek a betateszthez.
ha pedig nem találja, akkor meg megy majd a rinya a fórumon. lásd pl. autofacing issue...ez kikapcsolható volt a wow-ban, atm nem az a war-ban, de mégis mindenki azt mondja, hogy need, kell és miazhogy még mindig nincs a war-ban?
ja, tudom, ez nem wow, hanem egy másik játék.
akkor minek sírsz az autofacing miatt? szokd meg, elvégre ez egy másik játék, s nem a wow.
amúgy meg én befejeztem itt, mert látom, most is csak ugyanaz megy, mint ami aoc elött is volt. megindult a hype, mindenki tuningolja a másikat, hogy omg, ezilyenjó-azolyanjó, aztán ha majd 2-3 hónap múlva itt megy majd a rinya, hogy ez se, az se olyan lett, mint amilyenre mindenki számított, akkor majd jusson eszetekbe, amit ide irtam. (ne igy legyen)
én legalább abszolút pesszimistán állok hozzá ehhez a dologhoz, igy megvan az az elõnyöm, hogy csak max. pozitívan csalódhatok...
na, további jó hypeolást.
peace.
De azok az emberek nem tudják felfogni (köztük te is) , hogy ez a gém kurvára nem a wow? Szvsz nagyon nem jó összehasonlitgatni, hogy ez ebben-abban a játékban ilyen meg olyan jó! Akkor azzal kell játszani vazze! És gondolom elöbb utóbb a modderek ide is megirják azokat ami kell a népnek!
A conan-t én is megvettem és csak azal játszottam a wow helyett. Én is megtapasztaltam , hogy lvl 30-40-ig zsir kiló a játék utána meg egy kalap szar. Nem is hosszabbitottam meg. ennyi.
Majd kiderül milyen lesz a Warhammer. Egy bétából bármilyen messzemenõ következtetést hülyeség levonni, de még egy frissen megjelent játékról is!
http://www.akciofigura.hu
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
#4080 dzsihad2: elvileg 6 ember kell egy klán megalapításához, ha jól tudom.
Addon kérdésben pedig nekem is az a véleményem, hogy helyettünk cselekvõ addonok ne legyenek. Olyanok, amik figyelmeztetnek bizonyos dolgokra szerintem beleférnek, mert azért valljuk be egy komoly pvp helyzetben annyi mindenre kell figyelni, ami 1 emberként már tényleg sok. Kire mit tettél, hogy állsz HPban, ha híler vagy a társaid hogy állnak, mikor mit kell frissítened (ráadásul az ellenen lévõ spellekre nem írj aki, hogy kié, szóval ha egyszerre 5 zealot teszi bele a dotot akkor honnan tudod melyik a tiéd?), mik vannak rajtad... Például tankként sokszor annyi dot, cruse, buff, hot meg anyámkínja van rajtad, hogy nem is látszanak, mert van egy limit, hogy mennyit jelenít meg a játék (hogy mennyit ehetõ fel azt nem tudom). Na akkor ilyen helyzetben állapítsd meg, hogy rajtad van a gork sez stop... 😊 Szóval szerintem az olyan addonok, amik nem helyetted targetolnak, jelölgetnek, inspectelnek, satöübbi... azok beleférnek. De persze errõl mindenkinek más a véleménye.
senki nem gatol abban hogy wowozzal, sot, sztem igazabol csak egy kurva nagy szivesseget tennel a war communitynek, ha egyaltalan elfelejtened ezt az egesz war dolgot. de azt ami sirast itt lerendezel, meg okoskodsz.. egyszeruen nincs ra itt szukseg.
azt nem fogod fel a kurvaegyszeru agyaddal, hogy az emberek 99%a nem a wowbol jon ide, bar mindenki probalta, hanem eve, l2, daoc ezek az emberek egy szorakoztato jatekot keresnek, mert a wow nem elegiti ki az igenyeiket. erre josz te a wowos faszsagaiddal es mindig bebofogsz vmi irdatlan nagy baromsagot, ami a forumozok 99%anal kivagja a biztositekot.
legyel mar egy pottyet szelesebb latokoru, vagy ha befogadasra keptelen vagy, akkor a wow forum arra van ->
addon temarol meg annyit, hgoy kb jokival értek egyet.
van amit jonak tartok es alapjatekba kéne beépiteni, UI varialhatosag es tsai, van amit meg szanalmasnak tartok, ezek azok a tipusuak amiket ha nem hasznal mindenki, de aki használja az igencsak komoly elonyre tesz szert masokkal szemben, nos nálam ez a tolószék* kategória, akinek ilyen könnyitésre van szüksége, az szánalmas
*- egészséges ember tolószékben - mert nincs rá szüksége bazmeg!
beteg kollégáktól elnézést
anti hero