Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
miért lenne késõ mikor bármilyen probléma esetén még bõven lehet fejleszteni, tesztelni, javítani bõvíteni.
anti hero
(hangsúlyozom, valóban luxuscikk az MMO, de nonszensz, hogy szerintetek akinek nincs a világ összes luxuscikkére pénze, csak néha egyikre-másikra az nem a megcélzott rétegbe tartozik. nem minimálbéren élõkrõl beszélünk, hanem akik megválogatják, hogy melyik luxuscikket vásárolják meg, és melyiket nem. a világ nem fekete-fehér.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
te sem lennél jó üzletember 😊)
Attól még, hogy fizetésbõl élnek, azért ki lehetne próbálni rendesen. A parfüm gyártók nem fizetésbõl élnek? Mégis minden illatszert megszagolsz mielõtt megveszed. Teljesen egyet értek azzal, hogy ez lenne az OPEN beta értelme.
Nem mindenkinek van haver, aki megveszi, vagy esetleg nem lehet ott órákat elpötyögni. Egy ilyen játéknál nagyon fontos, hogy néhány óra után is érdekes-e, mert az ember nem "egyszer végigviszi, aztán csá", hanem hónapokat, éveket szeretne játszani online.
Szerintem nem egy-két hónap múlva, hanem egy-két év múlva lesz olcsóbb. Fõleg ha nem bukik, amire ugye itt senki nem számít, csak Wildor <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
A halál csupán a kezdet...
sajna ez s egy olyan dolog, hogy az a iksz-száz-iksz ember aki csinálja a warhammert fizetésbõl él, családjuk van, számlákat fizetnek és ezért pénzért csinálták a játékot is.
Ennek fényében sajna meg kell venni. Ha 12000pénz neked sok, akkor várj kiadásig és menj át haverhoz aki megvette és nézd meg milyen. De akár most is átmehetsz haverhoz... Vagy ha megy a játék akkor bizonyára lesz ilyen iksz napig kipróbálhatod verzió. Vagy várj 1-2hónapot, és akkor olcsóbb lesz. Annnyi lehetõség van...
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ha valaki elõrendelte és kölcsönadná a béta kulcsot azt megköszönném. nem szívesen veszek meg 12e-ért egy játékot amit ki se próbálhattam...
Tehát, standard verzió elõrendelése (a legtöbb partner esetében) NEM vonja maga után automatikusan az open betaba való bejutást (pánik indul). De, leközölnek majd egy listát azokról a “kedvezményezett” partnerekrõl, ahonnan elõ lehet rendelni a WAR-t Open Beta hozzáférhetõséggel. Aki az EA Store-tól vagy a D2D-tõl már elõrendelt az ne kezdje el vagdosni az ereit, mert mindkét site rajta van ezen a listán, ergo garantált az ob kulcs. 28-án, vagyis e hét csütörtökön a még nem tisztázott részleteket is feltárják, hogy miért, mikor, hogyan, merre, meddig. Addig türelem!
Ha jól értem megveszi az ember a játékot feltelepíti majd (akárcsak a gyûlölt WoW-nál<#idiota>#idiota>) kap 30 napot ajándékba (amit gondolom a gyakori szerverleállások és egyéb örömteli dolgok fognak néha megszakítani)? Amúgy meg nem értem ez a hisztit az Open Beta körül...már egy hónap sincs hátra az indulásig, addig már csak kbirjátok valahogy nem?<#idiota>#idiota>
Triathlon for life
Lourker
Bevallom , nem olvastam vissza , de szeretném, megkérdezni, hogy ha van pre orderem ( még az 576 tol vettem nyár elején) van pre order keyem is a csomagba , akkor azt hol vagy mikor tudom regisztrálni ?
köszi elöre is
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Full Release: 18/09/08;
49.99 € incl. VAT
INCLUDES: OPEN BETA ACCESS - LIVE GAME HEADSTART
30 Day Free Subscription - Bonus Item Unlocks
You will receive a separate email containing details on gaining access to the Beta.
hát nagybetûvel ki van emelve. ezt a EAstoreról olloztam. Ha nem kapok tényleg fel leszek háborodva 😊
Will EU SE pre-order customers get into WAR Open Beta?
No. This was a solution well suited for the American market, but less so Europe. With more diverse demographics, we have opted for a solution where we will be giving away 55 000 Open Beta keys through the EA Store and other community sites. This allow for a more focused approach, better suited the five-language market we operate in.
"
Ez alapján írtam, amit írtam, viszont forrást nem linkelt az illetõ a warblog fórumon, szóval lehet akár téves infó is meg persze változhatnak az ilyen dolgok, csak ne legyen megint az, hogy elõre bejelentették, hogy nem jár openbéta, de "városi legenda" lesz, hogy jár és aztán mindenki felháborodik, hogy hazudnak 😊 Merthogy valami ilyesmi volt, amikor 2 napra lelõtték az európai oldalt költöztetés miatt és mindenki kitalálta, hogy az a szünet az bizony az open béta miatt van, holott semmi ilyes nem írtak elõtte soha sehol 😊
Open béta lesz szeptember 7tõl, amit USA-ban csak az elõrendelõk nézhetnek meg, EUban viszont csak a CE elõrendelõk, viszont az EA storeban lehet majd jelentkezni bétára szeptember elején.
A játék szeptember 18-án indul és Te elvileg mint elõrendelõ résztvehetsz majd egy "headstart"on, ami azt jelenti, hogy elkezdheted a játékot kicsit elõbb egy közös szerveren és szeptember 18án ingyen átköltöztetheted arra a hivatalos szerverre a karakteredet amelyikre akarod. Hogy ez a headstart Neked hány napos lesz azt nem tudom, a CE elõrendelõknek levileg 3 napos, a nem normálosoknak elvileg rövidebb.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- melee
- ranged
- corporeal
- elemental
- spiritual
Elõbbi kettõ fizikális, utóbbi három mágikus.
Véd ellenük:
thoughness - minden sebzést csökkent
evade - teljes elkerülése ranged sebzésnek
parry - teljes elkerülése melee sebzésnek
block - teljes elkerülése melee vagy ranged sebzésnek, de csak akkor mûködik, ha van pajzsod
disrupt - teljes elkerülése mágikus támadásoknak (mind a 3 osztály)
armor, 3féle resistance: lásd lentebb, százalékos csökkentése a fizikális illetve a 3 mágiatípusú sebzéseknek.
Ugyhogy szerintem ne sirj😊
anti hero
Egy csomo ismerosom, most kapott betakeyt, amikor mar 2 het van a kiadasig.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha meg már komolykodunk pont neked nem kellene az offot emlegetni, oldalakon keresztül ki lett tárgyalva minden, akkor hol voltál?