Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez ott bukik, hogy pl téged én sem engednélek be a serveremre tbh ;d

anti hero

BEAST
De a stress teszt mar csak akkor lehetne stresszesebb ha tenyleg "open" open beta lenne ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aham, jah... te biztos Kemény Dénesnek is megmondanád, hogy nem ért a vizilabdához, mert nem szoktad úszni látni. 😄

ezt le sem mertem irni

anti hero

ne okoskodj, stress test a servereknek mert ilyenkor engedik rájuk a mass terhelést és szépen megnézik, analizálják hogy mûködik. ez minden mmonál igy van.
miért lenne késõ mikor bármilyen probléma esetén még bõven lehet fejleszteni, tesztelni, javítani bõvíteni.

anti hero

QuippeR
ezt a luxuscikkes gondolatmenetet már sokszor hallottuk, de nem igaz. ha valaki elgondolkozik azon, hogy fizessen-e ilyesmiért, akkor õ bizony megcélzott vásárló, és minden áron meg kell gyõzni, hogy fizessen. a világ így mûködik.

(hangsúlyozom, valóban luxuscikk az MMO, de nonszensz, hogy szerintetek akinek nincs a világ összes luxuscikkére pénze, csak néha egyikre-másikra az nem a megcélzott rétegbe tartozik. nem minimálbéren élõkrõl beszélünk, hanem akik megválogatják, hogy melyik luxuscikket vásárolják meg, és melyiket nem. a világ nem fekete-fehér.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

"ha vkinek el kell gondolkodnia azon, hogy fizessen-e ilyesmiért, akkor nagyon egyszerûen nem õ a megcélzott vásárló"

te sem lennél jó üzletember 😊)
Az open betanak leginkább promóciós szerepe van. Ha az a stressz teszt akkor azért már baj van. Azok a játékok amelyek nem számíthatnak akkora érdeklõdésre, teljesen nyílttá teszik az open betat bízva abban, hogy minél többen kipróbálják, azok viszont ahol eleve nagy a várakozás, korlátokat állítanak már az open beta acountok megszerzéséhez is, ez tulajdonképp a hype része, így jelzik, hogy 'értéke' van már egy open beta accountnak is. A wownál is 1 vagy 2 napig lehetett csak OB accountot regelni (mondjuk õk legalább nem kötötték elõrendeléshez).
Ez globálisan ment mindenkinek, nem neked.

Ez nem arról szól, hogy õ számít vmire más meg nem, hanem csupán vaktában történõ károgásról. Nagyon egyszerû a történet, az mmo még mindig luxuscikk, ha vkinek el kell gondolkodnia azon, hogy fizessen-e ilyesmiért, akkor nagyon egyszerûen nem õ a megcélzott vásárló. Egyszóval egyik illetve másik esetben is ilyen önbizonygatásnak helye nincs.

Mi ez a kurva hiszti az open béta miatt? Már vagy kétszer leírtam oldalakkal korábban, hogy szeptember 1-étõl EA store oldalán lehet regisztrálni és bekerülni az open bétába, a funkcionális analfabéták kedvéért kiemelném, hogy nem kell semmit megvenni hozzá, ki lehet próbálni. Az ilyen-olyan elõrendelés meg a korai hitelezõknek egy biztosított bekerülést jelent a bétába a fent említett lehetõségen túl.

picket
Stressz tesztnek kicsit késõi lenne.

Attól még, hogy fizetésbõl élnek, azért ki lehetne próbálni rendesen. A parfüm gyártók nem fizetésbõl élnek? Mégis minden illatszert megszagolsz mielõtt megveszed. Teljesen egyet értek azzal, hogy ez lenne az OPEN beta értelme.

Nem mindenkinek van haver, aki megveszi, vagy esetleg nem lehet ott órákat elpötyögni. Egy ilyen játéknál nagyon fontos, hogy néhány óra után is érdekes-e, mert az ember nem "egyszer végigviszi, aztán csá", hanem hónapokat, éveket szeretne játszani online.

Szerintem nem egy-két hónap múlva, hanem egy-két év múlva lesz olcsóbb. Fõleg ha nem bukik, amire ugye itt senki nem számít, csak Wildor <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Fenrir
Elvileg nekem van egy preorderes kulcsom és egy zárt bétás. Amint beindul az OB és be tudok lépni a preorderes kulcsommal akkor tudok adni egy szerencsés kiválasztottnak egy hozzáférést 😊

A halál csupán a kezdet...

open beta leginkabb stress test, nem demo

sajna ez s egy olyan dolog, hogy az a iksz-száz-iksz ember aki csinálja a warhammert fizetésbõl él, családjuk van, számlákat fizetnek és ezért pénzért csinálták a játékot is.
Ennek fényében sajna meg kell venni. Ha 12000pénz neked sok, akkor várj kiadásig és menj át haverhoz aki megvette és nézd meg milyen. De akár most is átmehetsz haverhoz... Vagy ha megy a játék akkor bizonyára lesz ilyen iksz napig kipróbálhatod verzió. Vagy várj 1-2hónapot, és akkor olcsóbb lesz. Annnyi lehetõség van...

anti hero

hát ez szinte minden játéknál igy müködik. ez a nyilt béta csak arra van, hogy ösztönözzön elõrendelésre. a trial kulcsokat álltalában már joval a játék elindulása után szokták osztogatni (már ha egyeltalán osztogatnak) hogy fenntartsák az esetleges lanyhuló érdeklõdést.

antgecc
agree

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hát én se értem ezt az open bétát... én pl azért szeretnék open bétázni, hogy kipróbáljam és mondjuk ez alapján eldöntsem, megveszem-e vagy sem. ehelyett csak azok használhatják akik elõrendelnek, ergó rá egy hétre így is úgyis játszhatnak vele... semmi értelme így ennek a bétának szerintem.... jobb lenne ha olyan próbálhanták ki akik nem rendelték még meg... na mindegy😞 (arról nem is beszélve, hogy már arany lett a játék ergó már nem béta...)

ha valaki elõrendelte és kölcsönadná a béta kulcsot azt megköszönném. nem szívesen veszek meg 12e-ért egy játékot amit ki se próbálhattam...
100% hogy játszhatsz 7én ha EA storéból rendelted. Itt a hivatalos kinyilatkoztatás fordítása 😊 :

Tehát, standard verzió elõrendelése (a legtöbb partner esetében) NEM vonja maga után automatikusan az open betaba való bejutást (pánik indul). De, leközölnek majd egy listát azokról a “kedvezményezett” partnerekrõl, ahonnan elõ lehet rendelni a WAR-t Open Beta hozzáférhetõséggel. Aki az EA Store-tól vagy a D2D-tõl már elõrendelt az ne kezdje el vagdosni az ereit, mert mindkét site rajta van ezen a listán, ergo garantált az ob kulcs. 28-án, vagyis e hét csütörtökön a még nem tisztázott részleteket is feltárják, hogy miért, mikor, hogyan, merre, meddig. Addig türelem!

30 Day Free Subscription - Bonus Item Unlocks
Ha jól értem megveszi az ember a játékot feltelepíti majd (akárcsak a gyûlölt WoW-nál<#idiota>) kap 30 napot ajándékba (amit gondolom a gyakori szerverleállások és egyéb örömteli dolgok fognak néha megszakítani)? Amúgy meg nem értem ez a hisztit az Open Beta körül...már egy hónap sincs hátra az indulásig, addig már csak kbirjátok valahogy nem?<#idiota>

Ezt nem értem én sem. Azt irják ha tõlük veszem meg 100%,hogy játszhatok a bétában,de ha 6-án lehet majd letölteni,ismerve az EA-t,olyan káosz lesz hogy még😄 Ráadásul mikor akarják kiadni a kulcsokat,azt is 6-án?😄

Triathlon for life

Fenrir
Én a cdgalaxis.hu-ról rendeltem amíg még volt.

A halál csupán a kezdet...

shala
HAHAHAHA

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
szegény 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ezzel kapcsolatba lenne egy olyan kérdésem, hogy Magyarországon kapható volt anno Pre-order box/headstart key-el/ ? És akiknek itt van headstart key-e mind valami külföldi netes oldalról rendelték?;o

Lourker

sziasztok4

Bevallom , nem olvastam vissza , de szeretném, megkérdezni, hogy ha van pre orderem ( még az 576 tol vettem nyár elején) van pre order keyem is a csomagba , akkor azt hol vagy mikor tudom regisztrálni ?

köszi elöre is
TDC Geronimo
Nem csak náluk sajnos.

avengir
Mert EAnál 1€=1$

https://hotshu.wordpress.com/

mekkora görénység, most nézetem az US verzio joval olcsóbb, az csak 49.59 dollár 8000FT....

Status: Pre-Release Open beta: 06/09/08
Full Release: 18/09/08;

49.99 € incl. VAT

INCLUDES: OPEN BETA ACCESS - LIVE GAME HEADSTART

30 Day Free Subscription - Bonus Item Unlocks

You will receive a separate email containing details on gaining access to the Beta.

hát nagybetûvel ki van emelve. ezt a EAstoreról olloztam. Ha nem kapok tényleg fel leszek háborodva 😊

Mondjuk én is azt látom hogy szeptember 6.án indul az open béta ami a pre-ordereseknek szól. Majd meglátjuk mi lesz.

"
Will EU SE pre-order customers get into WAR Open Beta?
No. This was a solution well suited for the American market, but less so Europe. With more diverse demographics, we have opted for a solution where we will be giving away 55 000 Open Beta keys through the EA Store and other community sites. This allow for a more focused approach, better suited the five-language market we operate in.
"

Ez alapján írtam, amit írtam, viszont forrást nem linkelt az illetõ a warblog fórumon, szóval lehet akár téves infó is meg persze változhatnak az ilyen dolgok, csak ne legyen megint az, hogy elõre bejelentették, hogy nem jár openbéta, de "városi legenda" lesz, hogy jár és aztán mindenki felháborodik, hogy hazudnak 😊 Merthogy valami ilyesmi volt, amikor 2 napra lelõtték az európai oldalt költöztetés miatt és mindenki kitalálta, hogy az a szünet az bizony az open béta miatt van, holott semmi ilyes nem írtak elõtte soha sehol 😊
Értem. Tehát akkor nincs semmi biztosíték hogy betekintsek a játékba. Kár.

én is EA storéból rendeltem, ott azt irták jár hozzá open beta kulcs. Nem irtak semmiféle sorsolásról vagy feltételes modot.

Nem, akkortól töltheted le szerintem.
Open béta lesz szeptember 7tõl, amit USA-ban csak az elõrendelõk nézhetnek meg, EUban viszont csak a CE elõrendelõk, viszont az EA storeban lehet majd jelentkezni bétára szeptember elején.
A játék szeptember 18-án indul és Te elvileg mint elõrendelõ résztvehetsz majd egy "headstart"on, ami azt jelenti, hogy elkezdheted a játékot kicsit elõbb egy közös szerveren és szeptember 18án ingyen átköltöztetheted arra a hivatalos szerverre a karakteredet amelyikre akarod. Hogy ez a headstart Neked hány napos lesz azt nem tudom, a CE elõrendelõknek levileg 3 napos, a nem normálosoknak elvileg rövidebb.
elõrendeltem az EA sotreról, és ott azt írják hogy szeptember 6.ától elérhetõ a játék. Ez azt jelenti hogy 6.ától játszhatok is vele?

Meg az EA storeban fognak osztani bétakulcsokat aki kapja marja alapon pont, mint a red alert 3-nál.
ez az open beta mitol lesz open, ha nem jatszhat vele akarki? gyakorlatilag ugyanazok probalhatjak ki a jatekot, akik eddig is jatszottak vele.
Lynx_TWL
l2p

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hát akkor ez nagy hiba... átmentek inkább a wow-os egyszerûségre.

TDC Geronimo
ja ez volt az amin meglepõdtem, mikor a shamanom egyik dotját "blockolta" egy ironbreaker :y

Hibáztam, a block varázslatokat is levédhet nem csak fizikális támadásokat.
Sebzéstípusok:
- melee
- ranged
- corporeal
- elemental
- spiritual

Elõbbi kettõ fizikális, utóbbi három mágikus.

Véd ellenük:
thoughness - minden sebzést csökkent
evade - teljes elkerülése ranged sebzésnek
parry - teljes elkerülése melee sebzésnek
block - teljes elkerülése melee vagy ranged sebzésnek, de csak akkor mûködik, ha van pajzsod
disrupt - teljes elkerülése mágikus támadásoknak (mind a 3 osztály)
armor, 3féle resistance: lásd lentebb, százalékos csökkentése a fizikális illetve a 3 mágiatípusú sebzéseknek.
Én még most sem kaptam pedig én sem ma jelentkeztem...

Ugyhogy szerintem ne sirj😊

Píszlávjuniti.

picket
Nem volt mit hozzátennem. Gondolom ez is az én hibám.

&#3237;_&#3237;

koszi, kircsi

anti hero

[Jakuza]
Te aztan igazan erthetetlen vagy, ha nem tudod ertelmezni amit leirok.
Egy csomo ismerosom, most kapott betakeyt, amikor mar 2 het van a kiadasig.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ha jól tudom daocból hozzák a sebzéstípusokat is. pierce, blunt, slash stb.

s0n1c
akkor lehet nem egy dologról beszélünk, te anno a closed bétára jelentkeztél (meg mindenki más), aminek nincs köze az open bétához (max annyi, hogy aki closed beta tester értelemszerûen open betaba is bekerül), open beta akkor jött be a képbe, mikor bejelentették, hogy itt és itt elõ lehet rendelni, preview weekend megint csak elõrendeléssel volt elérhetõ (mellesleg csak az amcsiknak), tehát akkor hol "szórják a kulcsokat"?
Látom nem megy még a pontpontpont, kettõspontnagydé értelmezése.
Ha meg már komolykodunk pont neked nem kellene az offot emlegetni, oldalakon keresztül ki lett tárgyalva minden, akkor hol voltál?