Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem, nem elsõsorban a bónuszokért vettem CE-t (bár a headstart nekem fontos), de elvárom, hogy az elõrendelõi boxon feltüntetett bónuszokat megkapjam. Kicsit sem érdekel, hogy a GOA mit szerencsétlenkedik, engem ne kezeljenek NA után másodrendû vásárlóként. Eleve a GOA miatt félek az egésztõl.
nem tudom mi történt veled, de te nem voltál ilyen régen.
amúgy ez nem a wow topik, úgy látom itt mindenki ignoreált már téged, de mint régi jó pajti, gondoltam irok azért 2 sort, hogy szedd már kicsit össze magad...
anti hero
Warcraft 1-3 nagyon is tetszettek. de a wowot nem akartam megvenni. aztán haver vett. kipróbáltam, majd õ abbahagyta én meg folytattam az õ accountjával😊 de nálam ilyen darabos a játék, hol kihagyok 1-2 hónapot hol fél évet😊 de attól függetlenül szeretem a wowot.
war-al jelen pillanatban a pve a bajom. ahogy nézem ez 90%ban a pvp ill rvr-re épül... bár elvileg lesz töménytelen mennyiségû pve stuff is... de azért félek, hogy nagyon háttérbe szorul.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az "open béta hisztis" hsz-t nem neked szántam, mint azt utána írtam is, hanem kinek-inge alapon.
Az arrogáns-dolog meg a magasságos, mindentudóra volt reakció.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szólt haver, hogy van open béta, nézzük meg. Ha nem szól lehet, hogy sosem játszottam volna. Ha nem láttam volna a játékot, akkor nem hiszem, hogy megvettem volna. Most akkor hülye vagyok, tudom :p
ಥ_ಥ
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lourker
anti hero
"A hype-keltõ szerepét tökéletesen betöltötte, hiszen már te is a sokadik hisztis hozzászólást írod miatta." - Nem hiszem, hogy hisztiztem, de bármit írtam, valaki mindig beszólt rá valamit. Lehetõleg bunkón, hátha végül hisztizni fogok. /cry
"A legrosszabb tulajdonság szerintem amikor vki úgy arrogáns, hogy mellette teljes nála a homály." - Egyet értek, csak azt nem tudom, hogy ez hogyan jön az én hozzászólásomhoz, szóval szerintem fgsfds.
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
😄
de azért láv <3 jösz destructionbe goblinnak malav mellé
anti hero
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
amugy BAR lista az nalunk legalabb stop. mienket meg pont en kezelem 😮)
azért vagyok ilyen gonosz <#gonosz2>#gonosz2>
anti hero
teljesen mindegy mirõl van szó, szeretem kipróbálni/megtapogatni stb amit megveszek. Ez kb olyan mint egy kocsivásárlás kép alapján. megveszed mert van rá pénzed? ugyanaz csak nagyban. 12e sok akkor ha nem tetszik mert akkor 12e-t dob ki az ember az ablakon. 12e nem sok ha már tudom mit veszek.
ennyi. remélem érted.
Arra meg, hogy ebbõl élnek a fejlesztõk... tudom. tegye fel a kezét aki szerint attól lesz több pénze a fejlesztõknek, hogy az elõrendeléshez azt adják, hogy egy héttel korábban kipróbálhatod a játékot. meg az is tegye fel aki ezért vette meg😊
rajtuk már nem lesz több nyereségük. viszont ha többen kipróbálhatnák. az 1. jó lenne stress testnek, 2. ha már csak a kipróbálók 10%a megveszi a játékot az open béta után akkor már jól jártak.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Triathlon for life
De ettõl függetlenül ez egy normális open béta lesz viszonylag sok keyt fognak kiosztani tehát nemtom hol itt a gond
Lourker
Ja, hogy neked most azonnal kell? A szüleid nem csapnak a kezedre, amikor türelmetlen vagy és egy dzsiájdzsó helyett egybõl kettõt akarsz?
Én ráengedném az összes szerverre a bétásokat, had homokozzanak, aztán reménykednék, hogy minél több embernek tetszik és megveszi. Persze feltételezem, hogy az állítólagos 75 ezernél nagyobb a teljes kapacitás, mert akkor ez nem is lenne téma.
wow-ban nekem gond nélkül sikerült regisztrálni open bétára, mert nálunk a haverok elég jó fejek ahhoz, hogy msn vagy telefon, hogy "most reggejjé!" <#idiota>#idiota>
Ami a stressz teszt vitát illeti: ez a véleményem. De lassan a számítástechnika olyan, mint a foci: mindenkinek van véleménye. A vélemény meg olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Lourker
van havi 100 rukkancsod. elköltesz fixen 60-at, félreraksz fixen 30-at, marad havi 10-ed szórakozásra. ebbõl a 10 rukkancsból nem tudsz eljárni moziba, hétvégenként bárokba, biliárdozni meg még emellett MMO-t is vásárolni. mivel nem tudod, hogy az MMO egyáltalán jó játék-e, elgondolkozol, hogy megéri-e három-négy mozizást feláldozni érte. ekkor szerinted nem vagy bent a célközönségben, mert elgondolkoztál? vagy inkább arról van szó, hogy nincs öt különbözõ luxuscikkre pénzed, csak háromra?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
who >>> wow
๏̯͡๏﴿
Tehát 75000 hely van. Aki lemarad, kimarad. Akkor esetleg kérhetünk tõled - ó magasságos, mindentudó - engedélyt, hogy aggódjunk, hogy bele férünk-e? Köszönjük!
ಥ_ಥ
Fog azért hiányozni a szabad információáramlás. 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy nemde pont így lesz igazán reklámfogás az open béta? BEjut mindenki, aki elõrendel fixen. Mit is jelent ez? Azt, hogy aki vacillál, hogy elõrendelje-e kap egy löketet. Ugye most már nem CErõl beszélünk, hanem SErõl, ami ugyanolyan árban van. Megveszed elõre és cserébe mehetsz tuti bétára. Higgyétek el, hogy bár furán hat, mert elõre ki kell fizetni a teljes vételárat, de igenis van, aki emiatt elõrendel (legalábbis én ismerek olyat). Na meg persze a plusz ingame itemek. Jár valami trinket vagy mi meg pihenõsátor, érdekesen hangzanak, mindenesetre mindenképp ösztönöznek elõrendelésre, ha vacillálsz. Ezek csak elõrendelõknek járó itemek és ráaádsul nem kell érte a magasabb vételárat megfizetni a CE-ért elég a standardot elõre megvenned. Szerintem ez nagyon jó "reklámfogás".
És a béta... Én még soha egyetlen olyan open betát se láttam, ahova korlátlan mennyiségben akárki akármikor regelhetett volna. Max nem hangoztatták elõre, hogy hogyan is lesz aztán 1 nappal az open béta után kiírták, hogy "szorri, elfogytak a kulcsok, nézz vissza késõbb, ha akarsz még". Namost EUban egy az egyben be lett jelentve, hogy ES storeon lehet INGYEN ELÕFIZETÉS NÉLKÜL bétakulcsra regisztrálni limitált darabszámban. Higgyétek el, hogy az összes béta így mûködik. Max van, aki nem írja ezt ki elõre, mert úgyse fognak annyian jelentkezni vagy pedig azért, hogy ne keltsen ezzel rossz hangulatot elõre (lásd itt és most a fél világ azon hisztizik, hogy nem mehet bárki korlátlan mennyiségben openbétára, pedig ha kicsit utánagondolna ez így ésszerû és igenis minden nyilvános bétateszt így mûködik, mert nincs az a szerverpark ami fel tudna készülni egy becsülhetetlen embermennyiségre, éppezért fix mennyiségû kulcsot osztanak ki) hanem arra építsen, hogy majd ha 1-2 nap után elfogynak a helyek, akkor az ember magát fogja hibáztatni, hogy miért nem volt gyorsabb.
Itt legalább volt annyi "tisztesség" bennük, hogy felvállalták, hogy korlátozott mennyiség fér be és aki be szeretne jutni az nagyon figyeljen majd a regsztrálásra, nehogy lemaradjon. NEm tudom, az én szememben ez ha lehet pozitívabb hozzáállás mint például az ellenpéldának felhozott Blizzardos, ahol egyszercsak random idõpontban megnyitották az openbéta jelentkezést aztán amikor elérték a limitet lezárták és a 5 haveromból, akikkel együtt akartunk játszani emiatt 2 kimaradt, mert nem számítottunk erre (na aztán EU bétán már élelmesebbek voltunk, mindenki regelt legalább 5 accot... szükség is volt rá 😊 ).
Na ez most nagyon összevissza lett megírva, de remélem azért nagyjából érthetõ 😊
amúgy nem is a lízingekkel lenne a baj, ha már igy pl felhoztad😊, mint lízinges dolgozó mondom, hanem a mondolatod elsõ felével, azaz hogy az emberek túlvállalják magukat, aztán amikor fizetni kéne akkor lapulás van..
de példának tökéletes, ezzel egyetértek
anti hero
viszont te is hozzáférsz a beta fórumhoz, olvasd el, pl. mit irtak a t4 city siege-rõl, ott van a topic a toppon most épp...
Most majdnem belelovaltam magam, de feleslegesnek tartom a fent említett szemléletkülönbségek miatt.