Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ne offoljak? 😉
Te is általánosítasz, azt mondod, ez egy mmo, szerintem meg nem csak mmo, hanem termék is. Most majd valaki vicces azt mondja, hogy tegnap meg kellett peccselni a liter tejét, mert kifelejtették belõle a fehérjéket, de attól még tudom, hogy érti mire gondolok :p
ಥ_ಥ
ez egy mmo az meg egy autó semmi köze a kettõnek egymáshoz
๏̯͡๏﴿
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nagyon unom már ezt a topicot is,hogy állandóan a hülyeségeket kell olvasnom mert "mindenkinek van véleménye"...
Az oké is lenne ha topic témájába vágna és nem menne át személyeskedésbe meg parttalan vitákba.
Valami értelmes hozzászólást,vitát is olvasnék már ami a játékkal kapcsolatos.
Fenrir helyébe már kigyomláltam volna a sok sületlenséget amit összehordtok.
Adj nekik Jockey! <#awink>#awink>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
elmegyek inkább haza, vár már a kopasz, zöld csajom <#vigyor3>#vigyor3>
(najó, nem az, de attól még vár)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
:d
anti hero
ಥ_ಥ
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
BMW meg a tököm? normálisak vagytok ti?
Akinek ingyen gamma kell cya 2 hónappal késõbb amikor a trial jön vagy nem...
Ez van ezt kell szeretni, tetszik nem tetszik, remélem nem tetszik és lehet tolni a bringát másik topikba..
ಥ_ಥ
"Nem kell válaszolni." - Én kötözködök, te is kötözködsz, nem kell tagadni. Nyugodtan válaszolj.
ಥ_ಥ
Mert ez a lényeg, hogy a játékfejlesztõknek is vannak fizetett munkatársaik akiknek az a dolguk, hogy a térképen minden pixelt bejárva vadásszanak a hibákra, de aki bétára jelentkezik az nem kap fizetést, azzal más üzletet ajánl a fejlesztõ: kíváncsiságodat kielégítve a többség elõtt játszhatsz, persze az elvárható, hogy ha normál játékmenet közben hibákat találsz azt jelentsd.
Ha mittomén a BMW álláshirdetésben keresne tesztereket az új még titkos (NDA)785ös modellhez, akkor gondolom a teszterek nem azért mennének oda, hogy kipróbálják a kocsit, hanem segítsenek a fejlesztésben (kanyartartás, fékhatékonyság stb.) és a BMW is szigorúan ezért venné fel õket.
Amikor már a szalonban van a kocsi és mentek egy kört vele az a triál verzió.
ಥ_ಥ
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tudom itt most sokan azt gondolják, hogy egy open beta fázis alatt már igenis felmérhetõ egy játék, sõõõt sokan csak erre használják ezért regelnek, hogy úgymond kiprobálhassák, de a dolog akkor sem errõl szól.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A zárt bétateszt befejezõdött, a nyílt béta szeptember 7-én indul! Belépés csak a zárt bétás kulcsokkal és a preorder box kulcsával lehetséges!"
nem igaz. Szept 1-et illene beletenni, hogy ne kérdezzék meg még vagy 10-en...
Bár aki megveszi az így is úgyis örülni fog mert inkább teszi azt, minthogy beismerje: "szar" (ami nem jelenti azt, hogy az lesz csak hát na...)
Én kiváncsian várom. Bár magát a világot (hátterét, történetét) nem nagyon ismerem, de hát majd kiderül szeptember 18.-án, hogy mennyire fogja beváltani a hozzá fûzött reményeket.
😄
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lehet itt vitatkozni, de kultúrált hangnemben. Wildort meg hagyjátok már békén, minek baxtatjátok állandóan?
A halál csupán a kezdet...
húzzál már a p**icsába innen.
ha valami nem tetszik menjél vissza wowozni és nézd az ork nõd gyönyörû animját. ha megveszed és csalódsz akkor írjál levelet a fejlesztõknek, vagy sírjál a mythic fórumokon, de ne itt mert leszarjuk.
de toleráns vagyok ezért csak annyit mondok:
nub<#gonosz1>#gonosz1>
๏̯͡๏﴿
Az üzlet igen erõszakos és néha a felsõ nyomás baromi erõs, hogy mi lenne ha 1-1- aktív BAR-ost (fennálló tartozással) engednénk...
Bocsi az offért.
Ja és a bedõlési arány nem magasabb mint máshol a lízingpiacon. de tény, hogy túlvállalják magukat az emberek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
bemész majd a city siege-re, aztán ott annyi npc-t ölhetsz halomra, hogy még hányni is fogsz tõle <#vigyor1>#vigyor1>
open bétát meg imho hagyjuk már. a cucc korongra került.
innentõl már csak simán open a motyó, de már nem mondanám, hogy béta.
persze ez is olyan lesz, hogy felinstallod majd a gammát, meg hozzá a 10 gigás patchbugfixet, szal lehet mégiscsak béta. szóval te egy béta fázisban lévõ gamét veszel meg a koronggal. hát hmm...ez azért elég érdekes (bár ez nem csak a war-ra van most vonatkoztatva).
olyan, mintha bemennél az autószalonba, aztán adnának neked egy kocsit 3 kerékkel, fél kasznival, meg hiányos motorral, de megnyugtatnának, hogy no para, majd postán utánad küldik ezeket, szépen hetenkénti/havonkénti adagolásban...
amúgy meg bár általában nem szoktam egyetérteni pickettel de most mégis.
az open-nek pont arról kéne szólnia, hogy kipróbálhatod a cuccot, aztán ha tetszik megveszed, ha meg nem, akkor meg nem. van aki szereti a zsákbamacskát, van aki nem.
s nem arról, hogy regelj az X db available key-re, aztán ha mákos vagy kapsz, ha meg nem vagy, akkor meg rendelsz gamét vagy nincs open "beta"
(bár ez engem mondjuk hullára nem izgat, mert van beta kulcsom, de kicsit hmm...olyan érdekesnek hat ez a történet).
nah, nektek is jó étvágyat az ebédhez.
Bár mi a CE miatt úgyis baleknak tartunk. 😄