Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írtátok lentebb, hogy a blockolni is lehet varázslatot, mit tapasztaltatok bétában? Tank karakterre kevesebb varázslat landolt?

vagy ne offoljak? 😉

picket
Termék ez is, termék az autó is. Termék szinten hasonlította, aki hasonlította, mi meg folytattuk, hátha úgy érthetõ (legalább annak, aki már használta a hasonlatot).
Te is általánosítasz, azt mondod, ez egy mmo, szerintem meg nem csak mmo, hanem termék is. Most majd valaki vicces azt mondja, hogy tegnap meg kellett peccselni a liter tejét, mert kifelejtették belõle a fehérjéket, de attól még tudom, hogy érti mire gondolok :p

ಥ_ಥ

Lynx_TWL
ott válik valaki mondandója értelmetlenné, hogy hasonlatokkal próbál érvelni.
ez egy mmo az meg egy autó semmi köze a kettõnek egymáshoz

๏̯͡๏﴿

Tatyla
majd meglátod lesz itt színvonal megjelenés után egy-két hónappal,csak Fenrir gyõzze törölni,de remélem nem esik le a WoW topik szintjére...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
Ha megnézed a regeket, az itteniek 80%-a 25 év fölött van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

tegla
Kezdõdhetne már a suli a sok kis értelmeske meg mehetne vissza általánosba.
Nagyon unom már ezt a topicot is,hogy állandóan a hülyeségeket kell olvasnom mert "mindenkinek van véleménye"...
Az oké is lenne ha topic témájába vágna és nem menne át személyeskedésbe meg parttalan vitákba.
Valami értelmes hozzászólást,vitát is olvasnék már ami a játékkal kapcsolatos.
Fenrir helyébe már kigyomláltam volna a sok sületlenséget amit összehordtok.

Adj nekik Jockey! <#awink>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

gondoltam irok valami frappánsat, hogy örüljetek, de inkább mégse.
elmegyek inkább haza, vár már a kopasz, zöld csajom <#vigyor3>
(najó, nem az, de attól még vár)

picket
Legalább valaki értékeli a tehetséget <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Ha leül a fórum õ az egyetlen, aki be tudja indítani ismét és parázs vitát tud generálni<#idiota>

Bezárt a CB mindenki elkezdett unatkozni... ( <#wilting> )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Huh, itt elég gyorsan leleplezõdtél, pedig az utóbbi órákban mégcsak itt sem voltam.

süt belõled az butaság, a szûklátókör, a rugalmatlanság és az intelligencia hiánya
:d

anti hero

picket
Nem megengedni akartam, csak éreztetni, hogy "megtiltani" is teljesen felesleges. Amúgy sem azért írok, hogy piszkáljalak (vagy másokat, áh, ugyan, én? soha), hanem hogy átgondolják a leírtakat még egyszer. Más stílus meg nem csap át az átlag fórumolvasó ingerküszöbén. Mindegy, csak egy újabb fórumozó vagy, aki szeret engem <3

&#3237;_&#3237;

picket
váo, "get off my internet" 😊

&#3237;_&#3237;

Jockey
neked kéne elhúzni elsõnek ebbõl a topikból.. ha ez az akkor érezheted nyugodtan autódealerkém..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Köszönöm, hogy megengedted, hogy válaszoljak, rendes dolog Tõled, de inkább nem élnék vele... 😊
picket
Némi frusztrációt vélek a sorok között felfedezni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Jockey
a kibaszott autótéma meg annyira vicc, hogy a ha lenne kutyám az is sírva röhögne rajta..
BMW meg a tököm? normálisak vagytok ti?
Akinek ingyen gamma kell cya 2 hónappal késõbb amikor a trial jön vagy nem...

Jockey
no minden nyomorék bétasíró mehet és kereshet magának egy mmo-t ahol majd kiróbálhatja OB-be a gammát csak húzzon már a faszomba innen.
Ez van ezt kell szeretni, tetszik nem tetszik, remélem nem tetszik és lehet tolni a bringát másik topikba..

picket
Csakhogy ez az autó le van gyártva, trélerekre van pakolva, és várja, hogy megvegyék/kipróbálják. Ilyenkor már késõ futni a tesztelõk után: majd eldõl az utakon.

&#3237;_&#3237;

picket
MMO-t még nem. Amúgy sem lesz igazam, akkor minek belekötni? Mondtam már, hogy vélemény. Neked is van egy, te is leírod. Sõt, ha jól vettem észre néha még te is prófétálásokra ragadtattad magadat, vagyis megpróbálod kitalálni, hogy mi lesz. Azért az "open béta mekkora felelõsség, ti meg pistikék vagytok" szöveg akkor is ütött.

"Nem kell válaszolni." - Én kötözködök, te is kötözködsz, nem kell tagadni. Nyugodtan válaszolj.

&#3237;_&#3237;

*annak
Igen a BMW ezért venné fel õket és...adna nekik fizetést !
Mert ez a lényeg, hogy a játékfejlesztõknek is vannak fizetett munkatársaik akiknek az a dolguk, hogy a térképen minden pixelt bejárva vadásszanak a hibákra, de aki bétára jelentkezik az nem kap fizetést, azzal más üzletet ajánl a fejlesztõ: kíváncsiságodat kielégítve a többség elõtt játszhatsz, persze az elvárható, hogy ha normál játékmenet közben hibákat találsz azt jelentsd.
Te amúgy fejlesztettél már MMO-t, hogy ennyire tudod, hogy mi hogy van, mire mennyi idõ kell, hogy vannak a tesztfázisok, mit FOG MAJD kiírni az EA a honlapjára, satöbbi, vagy csak szeretsz okoskodni? Nem kell válaszolni.
Baromira nemjó a kocsis hasonlat erre...
Ha mittomén a BMW álláshirdetésben keresne tesztereket az új még titkos (NDA)785ös modellhez, akkor gondolom a teszterek nem azért mennének oda, hogy kipróbálják a kocsit, hanem segítsenek a fejlesztésben (kanyartartás, fékhatékonyság stb.) és a BMW is szigorúan ezért venné fel õket.

Amikor már a szalonban van a kocsi és mentek egy kört vele az a triál verzió.

picket
Fater. Rossz gyerekek vagyunk, tudom. De! Egy héttel a megjelenés elõtt már ugyan tesztelhetsz. Amit addig nem talált meg párezer ember, azt pár tízezer sem fogja, vagy ha igen, hát úgysem lesz kijavítva kezdésre, vagy csak nagyon kicsi az esély rá (gyk: ennyi erõvel life is találhatják, ezért nem kell open béta). Tudod megjelenés elõtt 5 nappal egyik fejlesztõt sem érdekli, hogy az egyik npc-nek kilóg a piros pöttyös alsónadrágja. Lehet papolni, meg írhatnak a regisztrációs oldalra sumér csomóírással válogatott részleteket Kína alkotmányának rövidített verziójából, akkor is kipróbálás céljából fognak regisztrálni az emberek (ráadásul fogadok, hogy 78-as betûmérettel fogja hirdetni az EA store, hogy "TRY IT"). Persze nevezhetnék a próbautat bétaútnak is - hogy maradjunk az autóértékesítésnél - csak hülyének nézné õket mindenki. Itt meg jól hangzik a béta (felelõsség elhárítása a stabilitás, bugok és teljesítmény miatt, hogy csak néhány példát említsek).

&#3237;_&#3237;

Torzonborz
ne fáraszd magad nem képesek megérteni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Gyermekeim. Amikor egy beta accot regisztrálsz akkor találkozol egy olyan ablakkal aminek a végén ott van egy accept és decline gomb. Olvasta már el valaki itt a felette található hosszabb szöveget? Mert abban le van írva mit is ad beta account és mit vár(na) el cserébe. Összefoglalva: részt veszel a játék fejlesztésében ami nem egyenlõ a kipróbálással még open beta fázisban sem! Méghozzá azon egyszerû okból kifolyólag, hogy az esetlegesen elõkerülõ bugok, balance problémák stb. azt a benyomást keltheti benned, hogy ez a játék egy "szar", ahelyett, hogy a megfelelõ helyen/helyeken ezt még idõben szóvá tennéd.

Tudom itt most sokan azt gondolják, hogy egy open beta fázis alatt már igenis felmérhetõ egy játék, sõõõt sokan csak erre használják ezért regelnek, hogy úgymond kiprobálhassák, de a dolog akkor sem errõl szól.

TDC Geronimo
Warhammer online EU FAQ

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kiserik
Most vagy én vagyok a hülye, vagy ez:

"A zárt bétateszt befejezõdött, a nyílt béta szeptember 7-én indul! Belépés csak a zárt bétás kulcsokkal és a preorder box kulcsával lehetséges!"

nem igaz. Szept 1-et illene beletenni, hogy ne kérdezzék meg még vagy 10-en...

Megjelenik->kipróbálja->anyázik/örül.
Bár aki megveszi az így is úgyis örülni fog mert inkább teszi azt, minthogy beismerje: "szar" (ami nem jelenti azt, hogy az lesz csak hát na...)
Én kiváncsian várom. Bár magát a világot (hátterét, történetét) nem nagyon ismerem, de hát majd kiderül szeptember 18.-án, hogy mennyire fogja beváltani a hozzá fûzött reményeket.

Lynx_TWL
mert pwn vagyok

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

inkább verem olyanokra akkor már, mert ahogy a logo-dat elnézem, nálatok otthon még fûtõtest se kell, befûtöd te egymagad simán az egész kecót...

lol mates
😄

anti hero

azért mert nekem mer más véleményem lenni, mint nekik.

s0n1c
lehet, mert kivívja magának?
Lynx_TWL
na visszaveszek, meló van :c

BEAST
En kerek elnezest :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
kopasz zöld agyaros nõkre veri, kell ennél több?😄

QuippeR
lényegtelen mi van az arany korongon, amíg a patch-elõ mechanizmust belerakták.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Fenrir
Uraim, kéretik egy kicsit visszavenni a hangnembõl mert elkezdek törölni.

Lehet itt vitatkozni, de kultúrált hangnemben. Wildort meg hagyjátok már békén, minek baxtatjátok állandóan?

A halál csupán a kezdet...

Lynx_TWL
ha nem lennék toleráns azt mondanám:

húzzál már a p**icsába innen.
ha valami nem tetszik menjél vissza wowozni és nézd az ork nõd gyönyörû animját. ha megveszed és csalódsz akkor írjál levelet a fejlesztõknek, vagy sírjál a mythic fórumokon, de ne itt mert leszarjuk.

de toleráns vagyok ezért csak annyit mondok:

nub<#gonosz1>

TDC Geronimo
Ez az autós hasonlat bzm 😄DDDD Minden fórumon a sok hülyegyerek ezt löki. Ahogy csiri mondaná : lolvagy

Bucser
kocka szempontból tudom mondani, hogy a BAR lista tagság ma már csak szigorító tényezõ majdnem minden finanszírozónál (rendezett tartozás esetén) ráadásul magánszemélyeknél nem látszik, hogy hjány hitele és lízingszerzõdése van egy embernek csak cégeknél).

Az üzlet igen erõszakos és néha a felsõ nyomás baromi erõs, hogy mi lenne ha 1-1- aktív BAR-ost (fennálló tartozással) engednénk...

Bocsi az offért.

Ja és a bedõlési arány nem magasabb mint máshol a lízingpiacon. de tény, hogy túlvállalják magukat az emberek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ne aggódj a pve miatt, war-ban is lesz dögivel.
bemész majd a city siege-re, aztán ott annyi npc-t ölhetsz halomra, hogy még hányni is fogsz tõle <#vigyor1>

open bétát meg imho hagyjuk már. a cucc korongra került.
innentõl már csak simán open a motyó, de már nem mondanám, hogy béta.
persze ez is olyan lesz, hogy felinstallod majd a gammát, meg hozzá a 10 gigás patchbugfixet, szal lehet mégiscsak béta. szóval te egy béta fázisban lévõ gamét veszel meg a koronggal. hát hmm...ez azért elég érdekes (bár ez nem csak a war-ra van most vonatkoztatva).
olyan, mintha bemennél az autószalonba, aztán adnának neked egy kocsit 3 kerékkel, fél kasznival, meg hiányos motorral, de megnyugtatnának, hogy no para, majd postán utánad küldik ezeket, szépen hetenkénti/havonkénti adagolásban...

amúgy meg bár általában nem szoktam egyetérteni pickettel de most mégis.
az open-nek pont arról kéne szólnia, hogy kipróbálhatod a cuccot, aztán ha tetszik megveszed, ha meg nem, akkor meg nem. van aki szereti a zsákbamacskát, van aki nem.
s nem arról, hogy regelj az X db available key-re, aztán ha mákos vagy kapsz, ha meg nem vagy, akkor meg rendelsz gamét vagy nincs open "beta"
(bár ez engem mondjuk hullára nem izgat, mert van beta kulcsom, de kicsit hmm...olyan érdekesnek hat ez a történet).

nah, nektek is jó étvágyat az ebédhez.

Arnoux
Kösz😊 Nem is láttam, hogy új kiírás van

Magh
Ja persze, EU fogyvéd, majd jól rászállnak egy EA-kaliberû kiadóra...
MMO-ból meg csak CE.

TDC Geronimo
"A zárt bétateszt befejezõdött, a nyílt béta szeptember 7-én indul! Belépés csak a zárt bétás kulcsokkal és a preorder box kulcsával lehetséges! "

Arnoux
Ha én bekerült az US closed bétába akkor játszhatok majd az open bétával is a többi preorderes elõrendelõvel?

Ha igazad van és jogos a dolog akkor hajrá eu fogysztóvédelem.
Bár mi a CE miatt úgyis baleknak tartunk. 😄