Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is nyilvánvaló, mivel PvPrõl szól a játék, ezért egészen biztos vagyok, hogy folyamatosan változni fog, hogy ki erõsebb, ki gyengébb egy kicsivel. Nyilván tökéletes egyensúly nem létezik pláne nem 20 kaszt esetén, de biztos minden patchben alakítgatni fognak az erõviszonyokon.

Amúgy a BW asszem a 3.2-es patchnél volt bugos (asszem nem sült el a combustionje de magadta a bónuszkritet (ugyanígy bugos volt a Sorcerer is)) és akkor úgy nézett ki scenariok után a damagemeter, hogy BW-k, Sorci-k 5× annyit osztottak, mint a zutánuk következõk, nyílt is neki egybõl rengeteg whine topik, hotfixelték is fél napon belül, de ez Magyarország, ide lassabban jutnak el a hírek és hetekkel tovább ülünk rajtuk... 😊 Most már nincs semmi baj ezekkel a castokkal. Igaz aoe-ben nagyon jók, ezért tömegbunyóknál damageben ugyan el tudnak húzni, de az aoesebzést nagyon könnyen fel is lehet ám hílelni DoK-kal vagy WP-vel, szóval szerintem nem kell emiatt annyira izgulni. De majd meglátjuk, ha eljön az ideje... 😄
TDC Geronimo
Tentonhammeres videóinterjú

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

antgecc
Én még ugyan nem láttam, de ha tényleg ilyen táp a BW, akkor elöbb-utóbb nerfelve lesznek. Sztem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Pedig én az leszek, Swordmaster 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jockey
torpnel van sunyulós melee dps?😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
sht lehet meleere is specelni azt hiszem
BEAST
Nub herder legyel :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
ehh én még mindig vacicálok. ha a goblinnál lenne sunyulós melee dps akkor azt választanám tutira de így . :/ azt hiszem maradnak a törpicsekek .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
Értem. Bent vagyok azon a fórumon is, majd felvetem a dolgot. Én egyenlõre annyit tudok, hogy destro oldalon fogok játszani, klán kérdéssel még nem foglalkoztam...

Ha jól tudom õk külön gondolták el az életet WHO-ban. Majd megcáfolnak itt ha nem...

Magh
Nem is kell belõlük sok. Engem inkább a healerek száma zavar.

ahogy elnéztem a 4. grafikont, itt is tankból lesz a legkevesebb.
hogy ezen miért is nem lepõdök már meg x)

OFF
Azért az elég elgondolkodtató, hogy egyetlen debuffon áll, vagy bukik, hogy egy komplett koncepció alkalmas-e pvp-re avagy nem 😊
s0n1c
úgy jön ide, hogy szóba került
Davidus
bocs fõnök😛

V9ykn8_TZL0

meg azért mert az arms talent a burst sebzést adott le, mig a dw az egy felbuffoló egyre nagyobb hosszabb fightokon kijövõ sebzést ami nem a PVP

...csak tudnám ez hogy a rákba jön a warhammer topikba

s0n1c
azt nem tudtam, akkor hajrá, ha így lesz, jobb késõn, mint soha 😊
Davidus
miért az arms a pvp spec? igen a heal debuff miatt

V9ykn8_TZL0

s0n1c
továbbra is az arms (mortal) lesz a pvp spec, magenél a frost stb stb, úgyhogy de ahhoz hasonlítom
s0n1c
ehhez képest a waralliance szavazáson a shaman a legnépszerûbb, pedig egyik introban sincs benne
Davidus
ez BCben volt így de már nem ahhoz kell hasonlítgatni. fury warrior is kapott pl -heal debuffot így pve only specbõl máris pvp spec is lett

V9ykn8_TZL0

mondjuk igazából ehhez nagyban hozzásjárul az EA is. Mivel az intrókban héhány sikerkarrier szerepel, a többiek pedig meg sem jelennek, ennek azért elég nagy a befojásoló szerepe fõleg azok körében akik nem ismerik anyira a világot.

BEAST
Kicsit fura latni ezeket a szavazasokat, miutan barmelyik nap mentem rvr zonaba, ha 40 orderesbol 15 nem bw volt akkor egy sem 😄 Nagyon erosek, foleg mert folyamatos heal mellett kb buntetlenul tapolhatjak az erejuket, es igy nagy tomegben nem sok marad elottuk. Nagy divat kaszt lesz, mint ahogy a disciple es a warrior priest is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
tévedés, itt a három specelhetõség nem azt jelenti, mint wowban, hogy az egyik pvere jó, a második pvpre jó, a harmadik meg csak úgy van, itt mindhárom spec jó pvpre, abban különböznek, hogy más játékstílust igényelnek, nincs wtf pwn talent se iwin button
De elõbb-utóbb itt is meglesz egy tuti befutó az összes variáció közül,és mindenki azt gondolja majd egyedül üdvözítõnek,és azt fogja használni. Csordaszellem pwn.
Na igen, végülis a "talentrendszer" tényleg nem egy ördöngösség, de hozzá kell venni mindenképp, hogy ugyebár a feladata itt is, mint mindenhol a karakter egyedivé tétele, itt viszont a talentelésen kívül vannak erre taktikák, morálképességek és renown talentelés is, a négybõl együtt pedig azért már elég sok variáció adódik ki. mégha külön-külön tényleg egyik se olyan nagy durranás.
Magh
Primitív mastery rendszer: a WoW-ban hiába van szép 3-fás szisztéma, minden classnak van 1 ideális PvP és 1 ideális PvE build, és az összes használható buildek száma sem több 5-6-nál, a szükséges talentek pedig szigorúan meghatározottak. Ennyi variancia a Tactic-okból adódni fog.

Jockey
mit?

Mind1, felejtsd el.

Nem tudom, hogy mi alapján gondoljátok, hogy olyan sok lesz belõlük...

Amúgy ITT EGY szavazás. Jójó, nyilván nem az összes Warhammeres szavaz, szóval inkább amolyan közvéleménykutatás jellegû. Ez alapján a BW mégcsak a népszerûbbik felében sincs a kasztoknak. Inkább a sámánokból van egy kicsit sok, ami nem baj, mert olyan viccesen halnak meg, öröm lesz levágni õket az ordereseknek 😊

Itt vannak mindenféle táblázatok meg csillivilli grafikonok:
EGY
KETTÕ
HÁROM
NÉGY
Jockey
AOD is szervezkedik, vannak vagy 15en, nem gondolkodtok merge-n?
õk legalább "ismerik" is a pvp-t:p

BEAST
Feltonna bw ellen a legjott taktika negyed tonna witchelf, negyed tonna barmimasmelee, es jol lerohanni oket 😄

Féltonnányi BW ellen egytonnányi sorcerer a nyerõ. 😄
Apropó, a guildre számíts, mert alapítjuk Finderékkel.

Jockey
inkább azon filózzunk aki destro oldalon lesz, hogy milyen taktika lesz jó a féltonnányi BW ellen, mert hogy abból lesz a legtöbb abban majdnem biztos vagyok:-P

Lazarus
Pedig jó dolog kinevetni a nubokat a mindennemû koncepciót nélkülözõ talentkiosztásuk miatt
Azért ez erõs túlzás 😄

Márha a wow-ra utaltál alternatívaként... Akármelyik classt nézed, 3 teljesen különbözõ célú talentfa van. Mage: frost, fire, arcane. Priest: disc, holy, shadow stb. Trash talent sincs olyan sok, hogy ennyire általánosítani kellene. Ez a rész warban sokkal-sokkal egysíkúbb, de ez nembiztos, hogy hátrány, hiszen ez egy más típusú játék.

antgecc
Igaz <#eljen>

Ezekután kérdem én: A látszatlehetõségek jobban tetszenek, amikor csak 1 használható és 4 használhatatlan talent közül dönthetsz?

Elõsször nekem sem tetszett a masteryfa, a szerteágazókat még mindig interaktívabbnak tartom, de aztán rájöttem, hogy semmi gond nincs vele. Az alap skilljeidet erõsítik és eldöntheted, hogy az alacsonyabban lévõ skilleket, tacticokat, moraleokat megveszed-e, vagy inkább magasabbra jutsz egy másikban is. Ezekután miért is jobb ha ugyanúgy építkezel, csak éppen lefelé és cikkcakkban, kerülgetve a trash talenteket úgy, hogy attól esetenként hangyafasznyit erõsödik csak a karid?

antgecc
Kénytelen leszek.

QuippeR
majd megszokod. vagy nem.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

antgecc
Nézegettem wardb-n a - mondjuk úgy wow-osan - talentezési lehetõségeket. Hát... nekem ez lég primitívnek tûnik: van 3 path, ami közül választhatok és ezeket pakolom felfelé egyesével. Nincs túl sok variálási lehetõség. Ez engem kicsit lelomboz. <#szomoru1>

BEAST
<#eplus2>

Termék és termék között azért elég jelentõs különbségek vannak...

TDC Geronimo
Paul hozza a formáját :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

RatBaG
lvl 1-20ig lehet tolni, de headstart elõtt ledózerolnak mindent

Per Aspera Ad Inferi.

csak uncsi van, próbáljuk kis évõdéssel elütni a hátralévõ napokat.
btw open lolbétában is premade karit kap a jónép vagy mindenki megy lvl1-tõl?

Solid Snake
<#banplz>
akkor még szarabb lehet a szitu 😄
Ez a block ez úgy mûködik, hogy minden egyes pajzsnak van egy block ratingje, amibõl a következõ módon számolódik ki annak az esélye, hogy blockolj:
((/(×7,5 + 50))×20)%

Természetesen minél erõsebb egy pajzs annál nagyobb a block rating, wardb alapján olyan 60 és 400 között mozognak a block ratingek, amibõl a képlet alapján néhány pajzsot minimumszinttel behelyettesítve olyan 10-25% közötti block esélyek jönnek ki. Tehát egy tank pajzzsal a kezében körülbelül ennyivel kevesebb támadást kap be. Ezen kívül (gondolom) vannak képességek is, amik kihatnak a block esélyére.