Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
francba, aszittem már nyugalmunk lesz
hálistennek a cdgalaxisos elõrendelés nem jelent elkötelezettséget:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Látom elég sokan rendeltek D2Dtõl. Hozzájuk lenne 1 kérdésem, ez az open uk béta mikor indul?Ez ugyan az mint a magyar elõrendelt pre-orderes béta amit cd galaxis+ 576nél lehetett CE-re leadni?😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

én is leadtam az elõrendelést a cdgalaxis-nál (jobban mondva, egyenlõre csak értesítés, hogy megjött és ha finalizálod azt a mailt, akkor rendelted meg), de még nemtom, hogy meg is veszem-e...
kicsit tartok a dologtól az aoc-os tapasztalatok alapján...

mindenesetre ha elkezdõdik open beta, jobban belemerülök a dologba (úgyis pont aznap fog lejárni a wow accom, amikor kezdõdik az O😎, aztán ott majd eldöntöm, mi lesz...

Lazarus
Nem, köszi 😊
antgecc
És kész!!! 😊 Elõrendeltem 😊))

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Danke sehr <#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
Nezd meg d2d oldal tetejet. Ha azok kozul barmelyikre is regisztraltad magad valaha is azzal az e-mail cimmel akkor hasznald azt... ha nem emlekszel mar akkor kerj jelszo emlekeztetot.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
Balfasz vagyok ilyen téren, nemtom mi az az IGN reg <#shakehead>

BEAST
mert a rendszer az IGN regisztraciodat hasznalja, mint pl a Fileplanet is

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
Bammeg én még nem is regeltem erre az oldalra és: "An account already exists with that E-mail address, and the password does not match"
Pedig ez a létezõ és állandóan használt main gmail címem. Fasza.

antgecc
És ez vajon hány giga lesz? <#zavart1>

antgecc
Köszönöm <#worship>

Bucser
ha nem ISP-hez (internet service provider) tartozó e-mailt használsz (tehát gmail, freemil, hotmail és egyebek) akkor a regisztráció tovább tart, mivel a személyazonosságodat jobban meg kell vizsgálni (nehogy duplaaccot csináljanak vagy visszaéljenek bankszámlaszámmal etc.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

antgecc
Ezt írja:
"Use of a free email address may cause a delay in purchase in order to verify your account information."

Le tudom fordítani szó szerint, de érdekes mód fingom sincs, hogy ez mit akar jelenteni <#lama>

tuti, hogy az angol címet próbálod?
http://www.direct2drive.co.uk/
Lazarus
d2d-n csak dolláros warhemmert találok "This product is only available for pre-order in the United States and Canada." :/
Az open beta key-t nekem már el is küldték d2d-n, szóval csak lesz head start kód is..
Így, hogy itthon nem lehet rendes formában elõrendelni a gamét már elég csábító lehetõség ez a D2D. Remélem ott azért küldik a headstart kódot annak ellenére hogy hungary-bõl rendelsz;p

Lourker

Pontosan úgy van, ahogy Geronimo mondja, itt a hivatalos rizsa a rendelõ oldalon errõl:
"This game requires a monthly fee to play. The first 30 days of this fee are included in the purchase price of this package. You must provide a valid credit card to register and play."

Nekem anno wownál amúgy sikerült netes fizetésre alkalmatlan bankkártyával is beüzemelni az accot de nyilván elsõ "számlázáskor" megakad rajta és frozen lesz az account, amíg be nem fizeted normális kártyával vagy GCvel.
Az jo.koszi.

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
Mindig meg kell adni a kártyaszámot, mikor az accot csinálod, de nem vonja le a pénzt csak az elsõ ingyenhónap után.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Koszi.Mikor elkezdem a jatekot,az ingyen 30napot,muszaj befizetni egybool a havidijat is,vagy utanna is raer,errol tud valaki valamit?

Jimi Hendrix

nem 50 dolcsi, erre mindenki figyeljen oda, nehogy véletlenül az US verziót vedd meg.
EZEN AZ OLDALON vedd meg. 32,95 font, ami nagyjából 9750 forint.
Hogy hogyan fog mûködni azt nem tudom, egyenlõre semmi nem történik, csak kiírja, hogy megvan a preorder és írja, hogy majd ott lesznek az infók meg a letöltés a késõbbiekben.
Olvassa át mindenki alaposan, aki ott vásárol nehogy valamit elbénázzon.
Koszi,jo hogy szolsz.

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
Igen, de ne onnan rendeld, ahol dollárba van megadva, mivel az a US kliens. Persze ha ott akarsz játszani akkor onnan rendeld, ha viszont Euba akkor ez kell neked.

Ez jol hangzik,akkor ha ezt megevszem,csak 50dolcsi,es nem kapok semmit,csak emailbe a jatekhoz levo kodokat,ami a lenyeg?

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
Holnap rendelem onnan.

Én melegen ajánlom, hogy inkább vegyétek meg d2d-n 😊 Olcsóbb, bármikor letöltheted majd és tuti jár hozzá OB, headstart és 2 bónuszitem, nem kell stresszelni.
Na persze nem jár tok, amit kitehetsz a polcra, de annyi baj legyen, csinálsz egyet Magadnak 😄
TDC Geronimo
Lehet szedni az OB klienset innen

Ez vicc ,hogy még mindig itt tartunk, hogy a hivatalos partner listán feltüntetett cdgalaxis oldalán ezt kell olvasnom

"A normál kiadáshoz kapcsolódó PreOrder termék az EA tájékoztatása alapján egész Kelet-Európában, így sajnos Magyarországon sem lesz kapható."

még jó hogy az elsõ x elõrendelõ kap egy polót;p

sorry az offért meg a sírásértés (és azért mert lehet hogy be volt már linkelve párszor) de nagyon lol szvsz.

Lourker

TDC Geronimo
Rendelte valaki a D2Dtõl a gamet?

Remélem nem ez lesz,mert kiváncsi leszek hányan fizetnek majd elõ a következõ hónapra.

Triathlon for life

antgecc
Már mér ne kíváncsiskodhatnék?

Ennyi erõvel meg se szólaljunk, senki ne kérdezzen semmit, mert pár hét múlva úgyis megtudjuk... <#wow3>

Azért az komoly hogy eszerint destronál több support lessz mint ordernél😛

Persze goblinok xD

picket
Állítólag gyenge (alacsony pet dps?), de szerintem pár hét és kipróbálod, aztán meglátod, hogy neked tetszik-e, vagy sem. Így a kérdés (a többi hasonlóval) gyakorlatilag felesleges.

&#3237;_&#3237;

Bucser
én a Fokusz tesztben azzal otltam. igen szimpatikus hisz a pet aggrót gyûjt és osztja szét a karakter és önmaga között. petnek vannak jó kis buffjai carrerenként 2 asszem, amik aktiválásával harc közben asszem 3 féle támadást használ automatikusan.

nekem tetszett. jó kis melee karakter van korlátozott távoli támadása mint a witch hunternek rövid ideig folyamatosan sebzõ debuffjai.

Jó páncélban és jó játékossal kemény ellenfél tud lenin ,mert nem hal könnyen és apet segítségével akár 2 embert is támadhat egyszerre hasonló intenzitással. (Ja és a lion menet közben folyamatosan erõsödik lehet idõvel talán felszerelni is lehet majd)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

antgecc
Lehetne éppen White Raven is a neve <#buck>

TDC Geronimo
Nem játszottam vele így sokat nem tudok róla, de ritka mint a fehér holló. Nem tartozik a legpopulárisabb careerek közé.

antgecc
Próbálta már vki a White Lion-t? Nem sok szó esett eddig róla. Úgy olvastam meleerõl van szó pettel. Érdekesen hangzik, kérdés mennyire hatásos a kaszt a csatatéren.

TDC Geronimo
Kíváncsi vagyok mikorra teszik ki az infókat az Európai oldalra, amiket ma ígértek.

MeoH
Hat ne is legyen. Mert ciki, hogy fizettem a havidijat es nem tudok belelogolni, azert mert az en oldalmon tobben vannak eppen...

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
Beta szervereken se voltak akkora különbségek én ebbe bízom.

Viszont ha belegondolsz ilyen helyzet elég nehezen állhat elõ 😊 Mivel a rendszer figyelni, hogy melyik oldalból mennyi van bent és csak úgy enged be új embert, ha a másik oldalon vannak bent többen ezért ahhoz, hogy 600-1000 legyen az arány az kell, hogy 400 orderes loggoljon ki zsinórban miközben 1 se loggol be és 1 destrus se loggol ki.

SZERINTEM ez egy önszabályozó rendszer, ami kellõen nagy populációval rendelkezõ szervereknél egyáltalán nem fog nagy sorbanállást eredményezni. Illetve már eleve a kezdetektõl hatással lenne arra, hogy nehogy valamelyik oldal nagyon túlpopulálódjon, mert ha sokkal sokkal több destrus akar az adott szerveren játszani, akkor sorban kell állniuk illetve order oldalon azonnal be lehet majd jutni ami miatt lehet, hogy több orderes kezd majd el ott játszani.

Ja és ez csak egy elmélkedés volt a rendszerrõl, a gyakorlatban ettõl még lehet, hogy borzasztóan szar lesz, majd kiderítitek, ha kijön a játék 😄 Alapvetõen nem sokban tér el a szokásos sorbanállós rendszertõl, ugyanú várnod kell, hogy valaki kilogoljon, hogy bejuthass csak most ennél kicsit összetetteb a rendszer, mert nem csak az jó, ha valaki kilogol a Te oldaladról hanem az is, ha valaki belogol az ellenség oldalára, viszont ha az ellen oldaláról logolnak ki az meg nem jó, sõt, rossz... 😊 Kiváncsian várom milyen várakozási idõket fog eredményezni ez a rendszer, ha egyáltalán bevezetésre kerül 😊
TDC Geronimo
1:30tól nézd meg.

s0n1c
bár nem néztem még meg az interjút, de nem inkább kreálni nem enged karit? mert ha belogolni nem enged, az egy nagyon erõs selfpwn lenne így kezdésnek 😄
Magh
Két okból sírnak a BW miatt: túl sok van belõle és a Combustion nem elég kockázatos. Szerintem mindkettõ hülyeség. Nyilván a sok pisti, meg a mostani "OP BW" kinyilatkoztatások miatt sok FotM-buzi ezzel kezd, aztán, mikor a 300. alkalommal vágja õket agyon random MDPS, majd rerollolnak valami nyugisabbra. A Combustion (és Dark magic) meg végre egy mechanika, ami valóban segíti a nukereket. Zavarja a népet, hogy pár HoT és simán maradhat 100-on (a maximum), ami irgalmatlan sebzés (+50% crit és +100% crit damage, DoT-okra is), de ilynekor már 50%-ban robbanunk, ami akasztja a spelleket. Kérem, rá kell valakit küldeni a BW-re azt kész. Én meg pont azért várom ezt a játékot TBC WoW után, hogy ha az ellenség ignorál vagy én/a csapatom kiharcolja, hogy viszonylag háborítatlanul tegyem a dolgom, akkor annak eredménye legyen.

Torzonborz
akkor korán kell belogolni és masszív afkban bent maradni kilog helyett 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Elhangzik egy igen érdekes dolog miszerint nem player cap lesz a 2 oldal között egy szerveren, hanem ha pl bent van 1000 destructionos és csak 600 orderes akkor nem enged belogolni több destructionost :s Hát ez így ebben a formában elég gáz.

Hoppá, feladtam a magaslabdát, találgatásba bonyolódtam, de ebben, hogy minden patchben fogják finomhangolni a kasztokat annyira biztos vagyok, hogy kisebb összegben is mernék rá fogadni 😄
Torzonborz
nincs de az engineer tetszik onnét.

hmm de lehet majd megsasolom ezt a herdert.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/