Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emellett ha jól értettem, de erre nem vennék mérget a headstartra kevesebb szerver lesz, hogy azért sokan legyenek 1-1 szerveren és lehessen normálisan csapatot szervezni.
Én viszont elsõsorban a bónusz sátorra lennék kiváncsi, valaki tud errõl valamit? Nem az érdekel, hogy milyen imba/gagyi, hanem inkább az, hogy van-e valami animációja, megjelenése ingame?
otthon már ment ugyan azokkal az adatokkal a megrendelés a D2D oldaláról. úgy látszik nem tetszett a munkahelyi net az oldalnak vagy proxy vagy tudom én...
Az biztos, hogy a d2d-sek ma megkapták a kulcsokat, szóval valószínûûleg az EA store is hamarosan kiszórja.
Bár ugye szeptember 7-ig nincs jelentõsége a kulcsosztásnak, szóval nem számít igazán, hogy ma vagy mához 1 hétre küldik ki.
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
dolgozom bazze nem erek ra almodozni ;d
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
Nameg nem fogok lótni-futni egy játékért, 21. század vagy mi, használjuk a vívmányait. 😄
De ezt amúgy éntovábbra se értem és k. módon idegesít ;
"A normál kiadáshoz kapcsolódó PreOrder termék az EA legutóbbi tájékoztatása alapján egész Kelet-Európában, így sajnos Magyarországon sem lesz kapható.(Így cégünk hiába hivatalos partner, hiába szeretnénk tartani, egyelõre a kiadó nem szállít.)"
mert daocnál még normális volt hogy ki kell menni érte ausztriába vagy németországból hozatni mert 100magyar játszott vele kb. De EU-n belül ilyen dolgokat csinálnak.
US-rõl nem is beszélve ahol kb 1-2héttel hamarabb lehet tudni az infókat(server nevek open béta keyeket ott már osztják stb.) még jó hogy azt megigérték hogy patchelésnél stb. nem lesz olyan eltérés mint daocnál volt
Lourker
Lourker
Ha legalább vmi mást nem fogana el akkor ok szarul töltöttem ki, de egy listából keleltt kiválasztani 😊
Nem próbáltam más országot megadni, de nem is akarok 😊
Lourker
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Warhammer Online: Age of Reckoning UK (Pre-Order) was removed from your cart due to : Country restricted.
hmmm
Lourker
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De ha valakinek van perverziója, hogy pecselés helyett leszedjen egy ful klienst ami valszeg szintén pecselni fogja magát, hát tegye..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mondjuk wow-nál is így volt, nem is értem, hogy gondoltam másképp... <#lama>#lama>
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
http://www.akciofigura.hu
Csak mert nálam is ez volt a gond, aztán netlimiterrel lekorlátoztam a feltöltést és ha nem is full sebességgel, de 300Kval jött folyamatosan.
Ha ez a gond, akkor használd EZT A PROGRAMOT, viszonylag egyszerû kezelni. 28 napig ingyenes, annyi idõ alatt csak lejön 😄 Annyi a teendõd, hogy a netlimiterben a downloadernél az outgoing oszlopban tegyél pipát a limithez. Alapértelmezetten 5Kra limitál asszem, de lehet állítgatni is.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
manualt egyszer nem ovlastam még el egyetlen játékhoz sem, szóval a dobozos verzió mellett nem sok érvet tudok felsorakoztatni.
(még lehet izgulni a posta miatt is hogy éppen milyen állapotban és mikor érkezik meg, ha megjön egyáltalán 😊 )
tudom vannak pozitív és negatív tapasztalatok dögivel, nem kell sorolni mindenkinek, nem akarom a postát bántani 😊
Az a két nap elõny szinte semmi, pláne hogy dolgozom végig rajta 😊
de egyre esélyesebb, hgoy én is megrendelem onnan....
Ha igen mi ez a nyavajgás, hogy jjjjaaaaaajjjj nem kerülök be az open beta-ba, mondja el valaki gyorsan , hogy kerülök be mert a dunába ugrok!!! 😞 (nem értem)
http://www.akciofigura.hu
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)