Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akik a headstarton részt vesznek, azok néhány (elõreláthatólag a Collectors' editionösök 3, a standard etitionösök ennél kevesebb) nappal elõbb kezdhetnek játszani ezzel elkerülve a hatalmas tömeget, ami induláskor lesz. A játék hivatalos kezdetekor ingyen költöztethetik át a karaktereiket a nekik tetszõ szerverre.

Emellett ha jól értettem, de erre nem vennék mérget a headstartra kevesebb szerver lesz, hogy azért sokan legyenek 1-1 szerveren és lehessen normálisan csapatot szervezni.

Én viszont elsõsorban a bónusz sátorra lennék kiváncsi, valaki tud errõl valamit? Nem az érdekel, hogy milyen imba/gagyi, hanem inkább az, hogy van-e valami animációja, megjelenése ingame?
kis update...

otthon már ment ugyan azokkal az adatokkal a megrendelés a D2D oldaláról. úgy látszik nem tetszett a munkahelyi net az oldalnak vagy proxy vagy tudom én...

Mi az a headstart?

Papíron részt vesznek azt pedig, hogy hogy kapnak kulcsot nem tudom, de szerintem senki nem tudja még.
Az biztos, hogy a d2d-sek ma megkapták a kulcsokat, szóval valószínûûleg az EA store is hamarosan kiszórja.
Bár ugye szeptember 7-ig nincs jelentõsége a kulcsosztásnak, szóval nem számít igazán, hogy ma vagy mához 1 hétre küldik ki.
nemtudjátok hofy az EA storeosok is részt vehetnek az open bétában? Ha igen akkor mi is kapunk majd kulcsot hogy tudjunk játszani? Köszi a választ!

ja ok

anti hero

TDC Geronimo
squig herder leszel én eldöntöttem helyetted np :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mondjuk most epp itthon vagyok es gitarhírózom épp :d

anti hero

Nein!
dolgozom bazze nem erek ra almodozni ;d

anti hero

TDC Geronimo
Eldöntötted már, hogy mi leszel? <#idiota>

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jesszusom mennyi mastercardos noob van -.-

anti hero

Tényleg, daoct még nem tudtuk rendelni, emlékszem a Hyderrel hozattam egyet. 😄

Tökömnek kell headstart, dógozó, majdnemcsaládos ember nem fog kedd-szerdán a gép elõtt görnyedni, hogy a tömegre verjen 10 rankot. 😄 Ráadásul még a keddi focit is hagyjam ki? Na nem.
Nameg nem fogok lótni-futni egy játékért, 21. század vagy mi, használjuk a vívmányait. 😄

ebben is van valami persze, mondjuk nkem kb 5perc kocsival a médiamarkt pl. tehát az se egy nagy túra;p

De ezt amúgy éntovábbra se értem és k. módon idegesít ;

"A normál kiadáshoz kapcsolódó PreOrder termék az EA legutóbbi tájékoztatása alapján egész Kelet-Európában, így sajnos Magyarországon sem lesz kapható.(Így cégünk hiába hivatalos partner, hiába szeretnénk tartani, egyelõre a kiadó nem szállít.)"

mert daocnál még normális volt hogy ki kell menni érte ausztriába vagy németországból hozatni mert 100magyar játszott vele kb. De EU-n belül ilyen dolgokat csinálnak.

US-rõl nem is beszélve ahol kb 1-2héttel hamarabb lehet tudni az infókat(server nevek open béta keyeket ott már osztják stb.) még jó hogy azt megigérték hogy patchelésnél stb. nem lesz olyan eltérés mint daocnál volt

Lourker

TDC Geronimo
3 kattintás és meg is van a cucc. Lényegesen egyszerûbb szerintem, mint elmászni érte :p

gamersloot rajta van a támogatott oldalak listáján mert elméletben headstart kódott csak az olyan oldalaknak küldenek?;o(mert ha a két key nem lényeg akkor meg nem egyszerûbb lemenni mm/saturn/galaxis stb. bármelyikébe és megvenni 18.-án?;o)

Lourker

Szerintem csak figyeli a BAR listákat is <#gunyos1>

Nekem mégcsak azt se írta ki, hogy az országot nem fogadta el... Nagy szar ez a d2d, még az üzbég vécésnéninek is el kellene fogadnia a kártyámat. Marad a jó öreg gamersloot, ahonnan daoctól kezdõdõen rendeltem mindent.

Master card van nekem is, használtam már 3 mmo-hoz, nem hiszem, hgoy az a probléma. Mondjuk fogalmam nicns mi lehet a baj, mert vkinek elfogadja Hungary-t, nekem nem.
Ha legalább vmi mást nem fogana el akkor ok szarul töltöttem ki, de egy listából keleltt kiválasztani 😊

Nem próbáltam más országot megadni, de nem is akarok 😊

TDC Geronimo
Én most rendeltem meg és meg is kaptam az OB kulcsot. Netes Mastercardal, de pl beastnek ratyi visa elektronja van és neki is elfogadták.

és más országot a bankkari szám miatt nem lehet megjelölni vagy hogy müxik ez mert ugye ebben az esetben tényleges csomagküldés nincs?

Lourker

antgecc
Én d2d-n rendeltem pár órája, Hungary-t adtam meg country-nak és faszán elfogadta és megjött a key is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lehet én vagyok a hülye, de nekem nem sikerült Mo-val a rendelés D2D-rõl 😉

Warhammer Online: Age of Reckoning UK (Pre-Order) was removed from your cart due to : Country restricted.

hmmm

TDC Geronimo
100% hogy fel lehet majd, AoCnál is fel lehetett és írták is sok helyen. Az hogy wownál nem lehetett 4 éve hát istenem... 😊

Egyáltalán nem biztos, hogy az OB-t fel lehet patchelni full-ra, majd kiderül, ne igyunk elõre a medve bõrére 😊 Én eddig csak WoW-val meg DDO-val bétáztam, de egyiknél se lehetett.
Akkor ez egy fix infó hogy d2d-nél Magyarországot megjelõlve országnak lehet rendesen rendelni úgy hogy küldik az open béta/bár ez engem nem igazán érint/ és a headstart keyt is?

Lourker

antgecc
Jóvan, hülyét csináltam magamból <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Torzonborz
miért kéne 2szer letölteni ? az OB klienst majd szépen felpeccseled megjelenés után live-ra aztán kész. ez eddig mindenhol bevált.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jockey
már wow-ál is lámult most itt is akar..:-)
De ha valakinek van perverziója, hogy pecselés helyett leszedjen egy ful klienst ami valszeg szintén pecselni fogja magát, hát tegye..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Mar megint nem tiszta a kep, mirol beszelsz pontosan? Leginkabb a beta klienst csak patchelni kell hogy folytathasd a jatekot release utan...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Minek töltenéd le 2x? Simán fel lehet patchelni az egészet fullra, akár a closed betaról is.

antgecc
Open Beta kliens letöltõ? Szal letöltöm az open betat, kipróbálom, aztán letöltöm a full game-t? 2x tölthetem le a játékot kb 1.5 hét alatt? Fasza <#zavart1>

Mondjuk wow-nál is így volt, nem is értem, hogy gondoltam másképp... <#lama>

Avenger
Gondoltam hogy valami ilyesmi a probléma, pont miután beállítottam a netlimitert, olvastam hogy a netlimitert ajánlod 😄 Így legalább jön 40-50k-val és netezni is lehet mellette 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

cikasz
Nekem az 576-tól van sima preordex box-om. Abban is van asszem 3 kulcs vagy mi.

http://www.akciofigura.hu

Simán meg lehetett venni. Igaz egy barátom vettem meg szívességbõl, szóval minden részletet nem tudok, õ logolt be és intézte a vásárlást (szóval igen, jövök én is legalább 1 hónapra aztán meglátjuk 😊 ). De nem volt gond a Magyarország és már meg is jött a bétakulcs OB-ra. Letöltési alternatívát viszont egyenlõre nem kínál, szóval arra marad a GOA-s downloader amivel az elõzõ HSZemben leírt trükközéssel (vagy jobb esetben anélkül) viszonylag gyorsan le lehet szedni.
Nem lehet, hogy azért lassú, mert ugye párhuzamosan HTTP meg torrent alapú is és a torrentes része full sebességgel tölt fel és emiatt nem megy jól a letöltés?
Csak mert nálam is ez volt a gond, aztán netlimiterrel lekorlátoztam a feltöltést és ha nem is full sebességgel, de 300Kval jött folyamatosan.
Ha ez a gond, akkor használd EZT A PROGRAMOT, viszonylag egyszerû kezelni. 28 napig ingyenes, annyi idõ alatt csak lejön 😄 Annyi a teendõd, hogy a netlimiterben a downloadernél az outgoing oszlopban tegyél pipát a limithez. Alapértelmezetten 5Kra limitál asszem, de lehet állítgatni is.
Avenger
Nagyon lassú ez az open beta kliens letöltõ 😞 és ahhoz képest felzabálja az egész sávszélességemet. Szóval ha valaki tud alternatív forrást ne legyen szégyellõs és ossza meg velünk 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Hmm, nekem a d2d a megrendelést vmiért nem fogadta be. A Hungary lehet a gond, mik a tapasztalatok?

antgecc
Akkor félreértettem, sry <#wow3>

Szerintem kevered a headstarttal. Az open bétás karikat gyalulni fogják.
BEAST
Ilyet hol olvastal, mert open beta utan torlik a karaktereket. Csak a head startban keszult karakterek maradnak meg release utan is.

antgecc
Vki már írta lentebb, hogy az open beta-s karikat ingyen át lehet költöztetni a release utáni serverekre és lehet folytatni.

BEAST
<#hehe><#eljen>

Jockey
manual-t szoktam olvasgatni a friss mmo-ál az elején a budin szarás közbe. Arra tökéletes:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
soooo yesterday :c

&#3237;_&#3237;

a doboz meg csak van, úgy is a helyet foglalja...polcra nem rakom, nem fér el a könyvektõl 😊

manualt egyszer nem ovlastam még el egyetlen játékhoz sem, szóval a dobozos verzió mellett nem sok érvet tudok felsorakoztatni.
(még lehet izgulni a posta miatt is hogy éppen milyen állapotban és mikor érkezik meg, ha megjön egyáltalán 😊 )
tudom vannak pozitív és negatív tapasztalatok dögivel, nem kell sorolni mindenkinek, nem akarom a postát bántani 😊

azt én sem értem, de az nem rossz érv a D2D mellett, hogy kb kettõezerrel olcsóbb, mit a magyar dobozos változat, és headstartra is jogosít + béta + tárgyak (ami szintén nem villanyoznak fel, de legalább van 😊 )

Az a két nap elõny szinte semmi, pláne hogy dolgozom végig rajta 😊
de egyre esélyesebb, hgoy én is megrendelem onnan....

cikasz
Nem ugy van, hogy ha vége az open beta-nak törlik a karikat?
Ha igen mi ez a nyavajgás, hogy jjjjaaaaaajjjj nem kerülök be az open beta-ba, mondja el valaki gyorsan , hogy kerülök be mert a dunába ugrok!!! 😞 (nem értem)

http://www.akciofigura.hu

Na elsõre megtalálta ma válaszom fent a kék szövegbe..lol😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)