Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ott van az RR is😊

Fenrir
40-es szint (rank) ami jelenleg elérhetõ késõbb lehet hogy több lesz. Max létszám guildben szerintem nincs megadva, mi értelme lenne?

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok! Mi a max lvl a játékban? És a max létszám egy guildban? köszi
BEAST
<3 <#zavart1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

biszt, ratyi vagy ;y

anti hero

RatBaG
squig herder, nem? <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

BEAST
malav2 lettel :c

Amugy hajra! <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Na helyes! Most már csak azt kell eldöntened, hogy milyen karit csinálsz :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mozilla firefox mappa, hat eldobom az agyam baszki 😄D ez meg hogy ZZzz
na mind1, az a helyzet, hogy felporogtem, ugyhogy megrendeltem a cuccost, nameg egy hd4870est :G

anti hero

TDC Geronimo
Ahova leszedted a downloadert oda csinált egy wareuopenbeta nevû mappát és abba pakolta.

Torzonborz
vegyé' szemüveget nub 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nah delben elinditottam, mostanra letoltottea klienst, ilyen 500k-1mval jott, de hova a picsaba tette le? :o eskuszom nem latom hol van :o

anti hero

igen, nekem is egyértelmû, a kérdésem az ingyenes migrálásra vonatkozik, amit itt nem említenek (és gondolom nem is lesz)

The full range of live servers will be available to choose from when the Headstart begins and you will be able to keep your characters and any progress you made with them for the live launch on the 18th of September.

Nekem ez egyértelmû.
Fellövik az összes servert, de csak a headstart-osokat engedik be. Aztán 18-án ráengedik a többieket is. Ennyi.

---+ Chaos never sleeps... +---

Lazarus
Majd nyugdíj alatt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy nem
😄D régi szép idõk már elmúltak
barátnõ, meló már nem engedi 😉

A második pont úgy néz ki, mint ahogy Kalinka fog a megjelenés utáni 2. hétben. 😄

RatBaG
kis aranyos <#vigyor3>

õt meg mintha megviselte volna a WAR...

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
d2d-tõl vette, de pár hszt kéne csak visszaolvasni 😊

ITT lett megvéve, de sajnos nem tudom, hogy mennyit vont le, mert "ajándékba" kaptam egy barátomtól és a rendelést nem én intéztem. 32,95 fontot ír, nyilván ennek úgy a 295-300szorosát vonta le hozzávetõlegesen forintban (bár asszem a barátom kártyája euro alapú, de õszintén szólva nem értek hozzá), tehát olyan 2ezerrel olcsóbb, mint a bolti dobozos. EA storeban úgy emlékszem 39 vagy 40 font, tehát ott annyiba kerül, mint a bolti verzió.
Ahogy írtam az open béta kulcsot már megkaptam úgyhogy szerintem a többivel se lesz gond, mindent idõben kiküldenek majd. Plusz a hivatalosan közreadott listán ez az egyetlen hely, ami a "Premium" eladók között szerepel az EA store-on kívül.
AndrewCB
Hol vetted meg? EA store? Mennyit vontak le?

végülis nem gond, csak így el kell dönteni haveri és guild szinten, hogy melyik szerverre menjünk közösen

Elképzelhetõ, hogy nem lesz. Anno bétafórumon még azt írták, hogy elvileg úgy lesz, hogy lesz néhány szerver, hogy lehessen partyt találni headstart alatt is.
Viszont akkor még csak CE headstartról volt szó, gondolom most, hogy kiterjesztették (szinte) minden elõrendelõre a dolgot már nincs értelme transzferelgetéssel szórakozni, mert lesz annyi headstartoló, hogy minden szerverre jusson nagyjából elég belõlük.
"All Collector's Edition pre-order customers will have access to the Headstart from the 14th of September while all Standard Edition pre-orders will be joining them a day later on the 15th. The full range of live servers will be available to choose from when the Headstart begins and you will be able to keep your characters and any progress you made with them for the live launch on the 18th of September (note that this only applies to characters created during the Headstart, all Open Beta characters will be wiped before the Headstart begins)."

ebben csak az idõpontot írják le, meg ami fontosabb a kérdésemre, hogy az összes szerver közül lehet már headstarton választani, de azt nem írják, hgoy lesz ingyenes transfer 18.án...

Headstart infok itt: Headstart

---+ Chaos never sleeps... +---

Lacc
Elõrendeltem én is, úgy döntöttem, hogy kockáztatok 😊
Arról nem küldtek valami infót, hogy mikor küldik a headstart key-t?;o

Lourker

Amióta az mmo fogalom létezik mindig neten vásároltam, plusz ezen felül is volt nem egy nem két tranzakcióm, nem ma kezdtem. Direkt a régi freemailes accountomat is használtam, arra még a kártya hozzáadásnál írta ki, hogy account problem. Próbáltam hívni õket, nem vették fel, írtam lebaszós mailt. Erre ma reggelre visszaírt a support leader, hogy elnézéstmélységesbocsánatértesedeznek, fixelték az accountomat, legyek oly kegyes és nézzek vissza, vásároljak még náluk. Mivel válaszoltak viszonylag gyorsan, ezért megtettem és minden rendben ment ahogy kell. A lényeg, hogy önmagától nem gördülékeny a szolgáltatásuk.

Vki írta, hogy a a headstartos karikat ingyen lehet majd transferálni a live-ba bárhova. Errõl tudnátok adni vmi linket, hgoy hol olvastátok, mert én nem látok ilyet sehol...

RatBaG
nekem a downloaderrel is majdnem végig. délután volt egy kis lassulás de este megint kente neki...

Per Aspera Ad Inferi.

picket
Torrenttel maxal jön lefelé ^.^

&#3237;_&#3237;

Nekem például teljesen easy volt, regelés 2 perc, mailcím jóváhagyatás fél perc, megadtam az adatokat ismerõsnek, aki "megajándékozott" a játékkal, na innentõl õ intézte, de mintegy 2 percen belül mondta, hogy nézzem a mailem mert neki már megjött az SMS a banktól. Kábé 1 percen belül meg is jött a levél a freemailes címemre. Ma reggel pedig megjött az open beta kulcs is, ezzel volt ugyan némi kavarodás de arról az outlook express tehetett.
Szóval tényleg nem tudom mi lehet a gond, de ha végképp elakadtatok esetleg vonjatok be valaki olyat személyesen, aki már vásárolt ilyesmi helyen (véletlenül se kritika/okoskodás a célom, tényleg jól meg tudják szivatni ezek a helyek az embert, ha nem ért hozzá, én anno csomót szívtam egy netes vásárlással aztán kiderült, hogy azért, mert az expiration datét rosszul adtam meg a bankkarihoz 😊 ), ha viszont egész biztosak vagytok benne, hogy más a gubanc, akkor lehet nekik írni anyázós levelet 😊
Akkor sajna nem tudok segíteni :/ pedig õk akarják a mi pénzünket, kicsit megkönnyíthetnék a dolgunkat...
Na ezen felbuzdulva megpróbáltam a régi freemailes címemmel is. Azzal meg már a kártya hozzáadásnál megfekszik a procedúra. Inkompetens faszok ezek.

TDC Geronimo
Mark updatelte a PW utáni postját.

s0n1c
challenge csak mobokra hat
Kötve hiszem, hogy ilyen szintû komoly teszteléseket igénylõ theorycraftokba belement volna bárki is a béta alatt, de ha van errõl szó valahol, akkor az vagy a WarWiki vagy pedig a Warhammer Alliance fórum, szóval esetleg ezeken a helyeken nézz körül, hátha találsz valamit a témában. Ha pedig nem a fórumon akár rá is kérdezhetsz, hátha...
Magh
A különbözõ tauntok hogy stackelnek? Tegyük fel, van egy Ironbreaker tankom mint BW. Rámjön egy Marauder. Detaunt tõlem, -50% damage. Challenge, -30%. Rajtam van a Guard is, az a bekapott sebzés felét a tanknak adja. Ha még Oath Friend is vagyok, mindneféle bónuszokat kapok. Ezt akárhogy számolom, legalább 70%-al csökkenti a bekapott sebzést, vagy sokkal többel.

igen, de a rendszer figyelme nem terjed ki minden egyes e-mail szolgáltatóra, csak a világszínvonalúkra 😊 yahoo, g-mail, hotmail stb... 😊
Szia
Ment egy prive 1-2 kérdéssel!;o

Többieknek egy kérdés nem nagyon figyeltem akkor még a boltokat, májusban még lehetett kapni preorder boxot magyarországon headstart kóddal?;o

Lourker

Fura, hogy pont az én freemailesemmel semmi baja nem volt pedig annak még a nevében is benne van, hogy ingyenes 😄
Nekem se engedte megvenni amikor a yahoo-s e-mail címemmel regisztráltam(mivel nem szeretik az ingyenes e-mail címeket), viszont amint regisztráltam neki egy ultrawebes e-mail címmel azt simán elfogadta. D2D már csak ilyen 😊
Tombi
Sziasztok!
3 CE lett rendelve még májusban 576-tól,
de most az ismerõseim visszamondták, ezért én is.
átvételi helyek: Budapest: Duna plaza, Westend és egy házhozszállitásos.
Úgy gondoltam a forumtagoknak ajánlom fel ezeket.
Viszont ki szeretném próbálni a bétát,
ezért az egyikért ki szeretném próbálni a bétát.
Aki szeretne warhammer ce-t, az irjon itt pm-et.
(további kérdéseket is oda)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Avenger
Nem olyan nehéz használni a netlimitert. Most amúgy kiírja a downloader hogy network problem, és nem tölt felfele 😄 lefele meg jön max sebességgel.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Illetve még 1 hasznos dolog azoknak, akik nem akarnak netlimitert telepíteni és gondjuk van a letöltési sebességgel.
INNEN le lehet szedni a torrentet a downloaderhez. Mondjuk szerintem piszok lassú lesz, mert az USA torrentbõl kiindulva mindenki egybõl ki fog lépni, amint letöltötte és ugye a downloader HTTP-s letöltést is használ de még így se valami õrületesen gyors, de azért aki akarja próbálja ki.
Na kíváncsiságból kipróbáltam asszonka kártyáját is. Arra is ezt írja... valszeg a regisztrációval van a gond.

We are unable to complete your purchase at this time. Your order has been temporarily placed on hold, pending additional verification. To complete your purchase, please contact Customer Service at [email protected].

TDC Geronimo
"Yes, you will be able to use the same client for release, it will just patch you up to the live version. No need to uninstall and reinstall from the box DVDs." Ez meg arra a kérdésre, hogy lehet-e használni az OB klienst a fullhoz.

TDC Geronimo
All Collector's Edition pre-order customers will have access to the Headstart from the 14th of September while all Standard Edition pre-orders will be joining them a day later on the 15th. The full range of live servers will be available to choose from when the Headstart begins and you will be able to keep your characters and any progress you made with them for the live launch on the 18th of September (note that this only applies to characters created during the Headstart, all Open Beta characters will be wiped before the Headstart begins).

BEAST
<#eljen>

cikasz
Akkor 18-a elött megkell, hogy érkezzen a game a boltokba gondolom.

http://www.akciofigura.hu