Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
Amugy hajra! <#eljen>#eljen>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
na mind1, az a helyzet, hogy felporogtem, ugyhogy megrendeltem a cuccost, nameg egy hd4870est :G
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
anti hero
Nekem ez egyértelmû.
Fellövik az összes servert, de csak a headstart-osokat engedik be. Aztán 18-án ráengedik a többieket is. Ennyi.
---+ Chaos never sleeps... +---
barátnõ, meló már nem engedi 😉
Ahogy írtam az open béta kulcsot már megkaptam úgyhogy szerintem a többivel se lesz gond, mindent idõben kiküldenek majd. Plusz a hivatalosan közreadott listán ez az egyetlen hely, ami a "Premium" eladók között szerepel az EA store-on kívül.
Viszont akkor még csak CE headstartról volt szó, gondolom most, hogy kiterjesztették (szinte) minden elõrendelõre a dolgot már nincs értelme transzferelgetéssel szórakozni, mert lesz annyi headstartoló, hogy minden szerverre jusson nagyjából elég belõlük.
ebben csak az idõpontot írják le, meg ami fontosabb a kérdésemre, hogy az összes szerver közül lehet már headstarton választani, de azt nem írják, hgoy lesz ingyenes transfer 18.án...
Lourker
Per Aspera Ad Inferi.
Szóval tényleg nem tudom mi lehet a gond, de ha végképp elakadtatok esetleg vonjatok be valaki olyat személyesen, aki már vásárolt ilyesmi helyen (véletlenül se kritika/okoskodás a célom, tényleg jól meg tudják szivatni ezek a helyek az embert, ha nem ért hozzá, én anno csomót szívtam egy netes vásárlással aztán kiderült, hogy azért, mert az expiration datét rosszul adtam meg a bankkarihoz 😊 ), ha viszont egész biztosak vagytok benne, hogy más a gubanc, akkor lehet nekik írni anyázós levelet 😊
Ment egy prive 1-2 kérdéssel!;o
Többieknek egy kérdés nem nagyon figyeltem akkor még a boltokat, májusban még lehetett kapni preorder boxot magyarországon headstart kóddal?;o
Lourker
3 CE lett rendelve még májusban 576-tól,
de most az ismerõseim visszamondták, ezért én is.
átvételi helyek: Budapest: Duna plaza, Westend és egy házhozszállitásos.
Úgy gondoltam a forumtagoknak ajánlom fel ezeket.
Viszont ki szeretném próbálni a bétát,
ezért az egyikért ki szeretném próbálni a bétát.
Aki szeretne warhammer ce-t, az irjon itt pm-et.
(további kérdéseket is oda)
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
INNEN le lehet szedni a torrentet a downloaderhez. Mondjuk szerintem piszok lassú lesz, mert az USA torrentbõl kiindulva mindenki egybõl ki fog lépni, amint letöltötte és ugye a downloader HTTP-s letöltést is használ de még így se valami õrületesen gyors, de azért aki akarja próbálja ki.
We are unable to complete your purchase at this time. Your order has been temporarily placed on hold, pending additional verification. To complete your purchase, please contact Customer Service at [email protected].