Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laggok(nem egy "g"-vel írják?), szerver leállások, bugok szerintem az "éles" induláskor is lesznek. Fõleg ha a vártnál többen fogják úgy gondolni, hogy "kipróbálják". Mint anno WoW classicnál ugye...egy héten keresztül (néha még tovább is) leálltak a szerverek, meg laggolt mint az állat. Fõleg ha késik WoTLK akkor várható, hogy sokan fognak úgymond "átruccanni" a Warhammer-be. Az elsõ ingyenes hónap szerintem mérvadó lesz a játék szempontjából. Én a Pio által ajánlott D2D-n keresztül szeretném megvenni a játékot...márha sikerül ugye. Azt a 8000 Ft-ot megkockáztatom, ha tetszeni fog úgysem bánom meg, ha meg nem fog tetszeni akkor meg majd nyelek egy jó nagyot<#idiota>

ne aggódj nem a bugok után fogok ítélni😊 de nehogy azt mond nekem, hogy a megjelenés elõtt 1 héttel már olyan hûdenagy változások lesznek😊 nagy vonalakban azért látni fogom ami érdekel. már ha valaki megszán😊
Ezzel az a baj, hogy amíg "Beta" a státusza egy játéknak addig a "kipróbálás" dolog nemigazán mérvadó. Laggok, szerver leállások, bugok lehetnek bõven, amitõl aztán úgyérzed ez a játék egy szar. (lsd. WoW WOTLK beta).

hát én addig nem akarom megvenni amíg ki nem próbáltam. Gondoltam aki meg úgyis elõrendelte, csak lesz valaki olyan rendes, hogy átadja az open béta kódját és csak 1 hét múlva játszik😊 vagy ha nem is egész hétre csak 1-2 napra kipróbálni kölcsönadja a bétát. A rendes játéknál már ilyet nem kér az ember😊
Én is ki akarom próbálni....szeptemberben megveszem azt egy hónapig próbálgatni fogom...illetve lehet, hogy csak 3 hétig a folyamatos peccselgetés meg szervercrash-ek miatt<#idiota>

open bétához valaki meg tudna majd szánni egy kóddal?... szeretném kipróbálni a játékot, kipróbálás után akarom eldönteni, hogy megveszem e vagy sem. elõre is köszi annak aki esetlegesen segíteni tud/akar.
Lazarus
Ja igen és open béta kulcs akkor is jár preorderhez miután elkezdõdött?
Lazarus
Meddig lehet preorderezni? Egészen 18-adikáig? Mert haverom nem tudja eldönteni látatlanba hogy kell-e neki, open béta alatt megnéznénk milyen a cucc és ha bejövõs akkor headstartal már tolnánk is együtt.
Srácok errõl az open beta feliratkozá versenyrõl lehet tudni konkrétabbat?

Fenrir
Hivatalos oldalról:

* All closed beta testers are automatically granted access to the Open Beta
* You will not need to download a new client. Patching will suffice.

A halál csupán a kezdet...

Szerintem jobb lesz ez így. Wowban is olyan fél évig vicces volt, de utána már mindig ugyanaz volt a menetrend, valaki beírja, hogy kempelték, valaki ráírja, hogy "reroll pve", valaki belinkeli Justint, beír egy moderátor, ha új topik lett nyitva akkor átteszi a dühöngõbe, ha valami más topikba lett beleírva akkor beírja, hogy hagyják abba az offolást és aztán vége lett. Szerintem nem fog hiányozni senkinek.
De ha nagyon akarod tudni fogod, hol vannak a magyar orderesek, csinálj oda destros karit 😊
BEAST
Pedig a ket oldal kozti flem a jatek szerves resze! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A Warblogon, pontosabban annak a fórumán azt ígérték, hogy kijelölnek majd magyar szervert külön ordernek és destrunak is. Ez utóbbi azért lesz így, hogy egyrészt ne legyen túl sok veszekedés a fórumokon, hogy ki kit gankel másrészt ha valaki ki szeretné próbálni mindkét oldalt, annak legyen lehetõsége mindig magyarokkal játszani.
Ne tévesszen meg a weblap címe, ez jelenleg a hivatalos magyar fansite, adminisztratív gondok adódtak a tárhellyel, de azt ígérik hamarosan költöznek és blog+gyári skines phpBB fórum helyett fellõnek valami durva oldalt 😊
Sorceres(s) én már döntöttem<#idiota>
Gondolom hasonlóan lesznek megoldva a szerverválasztási lehetõségek is, mint a WoW-ban. Már úgy értem neveket adnak a szervereknek. Csak azért kérdem mert sokan "útálnak" magyarokkal együtt játszani mert azok ugye büdösbunkóbaromállatok. Én viszont jobban érezném magam ha többnyire magyarul beszélõ társasággal lehetne felfedezni az új vidékeket. Azért remélem lesz olyan szerver, ahol jópár emberrel találkozhatok errõl a fórumról.

RatBaG
jó lesz... egy female dwarf engineert tudnék javasolni.

Per Aspera Ad Inferi.

Azzal játssz amelyik jobban tetszik. Senki nem fogja tudni eldönteni helyetted.
hmhm.... akkor végül jó játék lesz ez vagy nem? 😄 -4 kaszt, -4 város... történt azóta valami változás? nem nagyon nézegettem a játék után de azért érdekelne h septembertõl továbbra is wowozok v elõfordulhat egy warhammer

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

TDC Geronimo
Itt 1.4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lazarus
itt is 1.5 sec a globál cd minden kasztnak?
Ez az Inevitable City nekem nagyon tetszett mikor elõsször megérkeztem. A nagy örvény a semmiben lebegõ erõd mögött elég hipnotikusan néz ki. 😄

Meg unalmas, mert nincsenek benne "fun skillek", mint pl. amikor a hunter beleszáll a petjébe és azt irányítja... 😄

basszus! nagyon jó képeket raktok ide... 😊 már nagyon várom a játékot. még egy plusz ramot is beszereztem. nehogy gond legyen vele! 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

s0n1c
ez nem fantazis mer nem 3x akkora a kalapács, mint a warrior priest, meg egyébként sem rózsaszín, hagyjámá... wow > all
hijj de szépek

anti hero

RatBaG
a szó amit keresel: egyelõre <#eplus2>

Per Aspera Ad Inferi.

Jockey
En Disciple es Chosen es slorci kozott orlodom, egyenlore ez a sorrend is😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
köpenyt meg fejest, de betaba még nem mûködtek. Remélem fullba fog már.

RatBaG
köpenyt(/sisakot) ki lehet kapcsolni vagy nincs ilyen lehetõség?

Per Aspera Ad Inferi.

A "sisak" ebben a játékban nem feltétlenül jelent fejfedõt. Példának okáért a DoK esetében sem, hanem ilyen nyakon felnyúló idétlen csápokat, karmokat vagy csak szimpla nyakvédõt, iteme válogatja. De nincs olyan itemük head slotra, ami eltakarná a fejüket, vagy legalábbis én nem tudok róla.
TDC Geronimo
Hát mivel a goblinok is pron néznek ki -.-

BEAST
Te meg a goblinokra is furan nezel, hamarosan te is olyan leszel mint Wildor a female orcokkal... bar goblinbol csak him van ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Nem tudom szerintem jól néznek ki -.-

kiserik
Csak nekem tûnik úgy, hogy minden warrior priest úgy néz ki, mint egy sörhasú, kivénhedt, megbukott (de még egy utolsó csatába visszatérõ) lovag (vagy inkább szerzetes páncélban)? <#guluszem1>

TDC Geronimo
t2es RR armoroknál már van fejes, amit 10es szinten meg is vehetsz, de lehet elõtte is van fejes pve dropból.

Lazarus
Lazarus
:o Sisakot hányas szinttõl lehet szerezni? Erre a fejre muszály lesz szatyrot húznom
sok állóháborúra és vár ostromra számítok, ahol ha nincs egy jó healer mögötted akkor szívás az élet meleeként

nem akaork mindenkit untatni, de ha már rákérdeztél.... 😊

Black ork, marauder, sorcerer, shaman
és kacérkodom még a discipline és a squig herderrel 😊

black orknak nagyon tetszenek a skilljei és a sokszínû használhatósága.
marauder ugye a melee dps, ezek jók leszenk a bw hordák ellen 😊
sorcerer, talán ez áll játékban a legközelebb hozzám, távolsági dd csomó aoe-vel
shaman meg szintén távolsági és még healelni is tud

nagy általánosságok tudom 😊

Disciple... legjobban megdesignolt páncélokat eddig mindig rajta láttam:

TDC Geronimo
Mik között nem tudsz dönteni? 😊

nagyon szép képek, bár csak még jobban elbizonytalanított a választásban 😄

Lynx_TWL
sakkmester

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
Utolsó volt ígérem <#ravasz1>

Ittvan 2 black orc set:

Azt meg már inkább meg se próbálom kérni, hogy ne böhöm nagy képeket linkeljetek közvetlenül a fórumba teljesen feleslegesen, mert úgyis lekicsinyíti, mert úgyse lesz foganatja... 😊
TDC Geronimo
Chuck Norris féle roundhouse kick <#idiota>

TDC Geronimo
Black orc

Marauder (t4ek van írva vár ki tudja)

Amúgy itt találtok jópár képet még.

esetleg egy marauder és egy black orc t4 van? 😊

BEAST
Nem rossz, majd festegetni kell rajta egy kicsit es joak lesz ez... mar csak 2h kardokat kellene pakolni a jatekba, mert 1h kard, 1h/2h balta tul sok van -.-

TDC Geronimo
Egyik t4es Chosen armor

Egy szép Warrior Priest t4es set

És egy Zealot a végére

TDC Geronimo
zZz Pio valami hosszabb gondolatmenet esetleg? <#vigyor3>