Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most pislogok mint a szemafor, és nem értek néhány dolgot:
-Mi a baj a 12 éves lányokkal? :o
-Nem mindegy, hogy valaki magyarul beszél, vagy neokínaizált anglo-ugorul? Ne törõdj vele, sajátodat neveld, a többirõl nem tehetsz.
-Valaki még nem jött rá, hogy a legtöbb flémet moralizálással lehet beindítani? :p
-Kötöszó felnõtté tesz? B*zmeg, nem is tudtam #)
-Maradt-e valaki, akinek nem szóltam be? (jelentkezhet pofonért)
Ranged - nem spell - dps-re melyik ability megy. Nem mintha érdekes lenne, mert úgyis megtudja akinek kell, de ez még nem volt. És szeretném kérni a Welcome to the jungle címû számot <#idiota>#idiota>
-Mi a baj a 12 éves lányokkal? :o
-Nem mindegy, hogy valaki magyarul beszél, vagy neokínaizált anglo-ugorul? Ne törõdj vele, sajátodat neveld, a többirõl nem tehetsz.
-Valaki még nem jött rá, hogy a legtöbb flémet moralizálással lehet beindítani? :p
-Kötöszó felnõtté tesz? B*zmeg, nem is tudtam #)
-Maradt-e valaki, akinek nem szóltam be? (jelentkezhet pofonért)
Ranged - nem spell - dps-re melyik ability megy. Nem mintha érdekes lenne, mert úgyis megtudja akinek kell, de ez még nem volt. És szeretném kérni a Welcome to the jungle címû számot <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Willpower még növeli a disrupt esélyt is, int pedig csökkenti az enemy block és disrupt esélyét.
aham, ilyen szavakat még nem is hallottam szercsizik máscsizva beszcsizni ja meg amiket Kiss Ádám mondott a fábryban azokat én is nagyon utálom (besza behu, be vagyok baszcsizva) ezek engem is felbaxnak agyilag szerencsére nem ismerek oat aki így beszél. Viszont az, h kihagysz egy két betût hogy gyorsabb legyen a géppel írás az tutira nem tartozik fentiekhez.
Az intelligence az a sebzõvarázslatokhoz fontos, a willpower pedig a gyógyító varázslatokhoz. Tehát a sorceressnek egyértelmûen intelligence, a zealotnak pedig ha healer vagy akkor a willpower, ha dpselni akarsz akkor intelligence.
A strength az meleeDPSnek kell, az initiative pedig túléléshez. Elõbbi növeli a melee sebzéseid és képességeid sebzését továbbá csökkenti az ellenfél block és parry esélyét, utóbbi pedig csökkenti annak az esélyét, hogy critet kapj és növeli az evade esélyedet.
Snomag: ne örülj, nem a topikot hagyom itt csak ahhoz a témához nem szólok hozzá. Szükség van olyanokra is, akik válaszolnak a kérdésekre és nem csak akkor tûnnek fel, amikor lehet balhézni ;-)
A strength az meleeDPSnek kell, az initiative pedig túléléshez. Elõbbi növeli a melee sebzéseid és képességeid sebzését továbbá csökkenti az ellenfél block és parry esélyét, utóbbi pedig csökkenti annak az esélyét, hogy critet kapj és növeli az evade esélyedet.
Snomag: ne örülj, nem a topikot hagyom itt csak ahhoz a témához nem szólok hozzá. Szükség van olyanokra is, akik válaszolnak a kérdésekre és nem csak akkor tûnnek fel, amikor lehet balhézni ;-)
Egy a lényeg, beszélj magyarul, rövidítsd azokat a szavakat, amelyeket lehet. Ha a valamilyen rövidíted vmilyenre senki egy büdös szót nem fog szólni, de az idiótaságokat meg lehet tartani a pajtásoknak.
Willpower erõsíti a healt, így az egy healernek elengedhetetlen. Intelligence erõsíti a spelldamot, ezért nem árt, ha pl egy sorceressnek van belõle egy kevés 😊 RvRre feltétlen szükséges egy raklapnyi toughness is Szerintem elég egyértelmû, hogy melyik careernek mi kell.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem baj az, végülis kommunikálhatunk sokféleképpen. Valaki leírja helyesen a szavakat ha már egyszer adott a magyar nyelv. Persze akad oylan is aki szercsizik máscsizva beszcsizni, ien oan amoan, moddonn, ezmiatt, faty azmiatt, persze nem kell megsértõdni, de akad olyan is aki csak szimplán odaszarik...akarom mondani oda rak egy csomagot az ajtód elé, kifejezve nem tetszését.
Na keresek valami képet vagy videót, hogy ne unatkozzatok <#hehe>#hehe>
Srácok, lehet már tudni, hogy az „intelligence”, „strenght”, „initative”, „willpower” tulajdonságok közül melyek azok, amik egy sorceress-nek vagy Zealot-nak igazán fontosak? Úgy értem mik azok, amik sokkal jobban kellenek egy mágiahasználónak, mint egy melee carieer-nek (gondolom nem a strengt, de a willpower pl. nem egyértelmû)
Mondjuk a willpower elsõ hallásra úgy tûnik, hogy a mágiahasználóknak fontos.
Mondjuk a willpower elsõ hallásra úgy tûnik, hogy a mágiahasználóknak fontos.
Engem egy cseppet sem zavar a káromkodás. Ha már a magyar nyelv ien választékos akkor használjuk is ki. Káromkodni jó dolog egészen addig míg más anyját nem szidod.
Hopp írtam egy ien-t ez csak nem bax fel senkit.
Hopp írtam egy ien-t ez csak nem bax fel senkit.
gondolom egy mmoban ahol több a felnõtt ember azért elviselhetõbb a káromkodás mint a szupcsi, arcsi, szeró kifejezések 😊
😊 Ez nem jelenti azt hogy az élet más területein is az vagy. Ez a stílus 90%-ban jellemzõ a korosztályodra, nem tehettek róla, de nagyon idegesítõek vagytok. Valószínûleg azért mert amikor mi voltunk ilyen idõsek még nem volt ennyi bugyuta rajzfilm, ezért több aktív neuronnal rendelkezünk. Mostpedig jöhet a káromkodás
Többiek részérõl lehet nem volt megfelelõ a stílus de teljesen egyetértek velük. S ha már itt tartunk : engem az is zavar - nem is kicsit - ha nem az ideillõ kifejezéseket használják mint pl talent , repu meg a jó ég tudja még mi .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A mondat eleji nagy kezdõbetûrõl és a mondat végi írásjelekrõl már nem is beszélve...
De amúgy tényleg ez lesz most a szint? Nincs új Warhammer infó, hát kezdjünk el whine-olni, mert valaki azt írja, hogy "szeró" és közvetve nevezzük "répának" meg "hülye kis 10 éves pöcs"nek? És kezdjünk el "kib*szott"ozni, mert azt írta, hogy "szeró"? Tényleg úgy érzitek, hogy ez a stílus - idézem - "több iq-t feltételez a jónépnek"?
De óvatos leszek, hisz hallottam már sokat és tapasztaltam is azt a bizonyos "SG fórumos színvonal"at, szóval több postom nem lesz a témában, ígérem, nem kell miattam idegeskedni. 😊
De amúgy tényleg ez lesz most a szint? Nincs új Warhammer infó, hát kezdjünk el whine-olni, mert valaki azt írja, hogy "szeró" és közvetve nevezzük "répának" meg "hülye kis 10 éves pöcs"nek? És kezdjünk el "kib*szott"ozni, mert azt írta, hogy "szeró"? Tényleg úgy érzitek, hogy ez a stílus - idézem - "több iq-t feltételez a jónépnek"?
De óvatos leszek, hisz hallottam már sokat és tapasztaltam is azt a bizonyos "SG fórumos színvonal"at, szóval több postom nem lesz a témában, ígérem, nem kell miattam idegeskedni. 😊
Engem elhívtak egyszer sedóf and kríbe... azóta már nem lepõdöm meg semmin, beletelt egy kis idõbe mire kiderült hogy az valójában Shadowfang Keep és még én lettem lehülyézve hogy nem esett le egybõl 😊
Ne hidd azt, h aki gépen vok-ot ír az szóbeli beszélgetésben is ezt mondja egyszerûen sokkal gyorsabb leírni mint a vagyok-ot és ezért jobb.
ne légy répa ez teccikXD
Engem sem zavar ha azt írod, h szerver. Szerótól meg nem érzem jobbnak magam csak mindig is így használtam eme "kibaszott idegesítõ" szót.
Engem sem zavar ha azt írod, h szerver. Szerótól meg nem érzem jobbnak magam csak mindig is így használtam eme "kibaszott idegesítõ" szót.
hát nemtom, én ettõl a szeró-tól, meg a vok-tól és hasonlóktól a falra tudok mászni -.-
semmi baj, csak az ember legyen már annyira igényes hogy nem beszél úgy mint egy 12 éves tinilány 😊
Az ok nélküli csúnya "beszéd" sokkal idegesítõbb...
te meg ne légy répa.
az ilyen szeró szarokat csak a hülye kis 10 éves pöcsök használják, akik azt hiszek, hogy ez baromi menõ.
hát nem az.
inkább csak baromi idegesító.
privi.hu-ra elmegy, de itt azért 1 kicsivel több iq-t feltételeznek a jónépek...
az ilyen szeró szarokat csak a hülye kis 10 éves pöcsök használják, akik azt hiszek, hogy ez baromi menõ.
hát nem az.
inkább csak baromi idegesító.
privi.hu-ra elmegy, de itt azért 1 kicsivel több iq-t feltételeznek a jónépek...
"szeró" <#taps>#taps>
Én asszi orkinca leszek, de lehet inkább maradunci.
Én asszi orkinca leszek, de lehet inkább maradunci.
Elder serverre nagyon kevés ember kapott accot. Párszázan lehetnek max.
Naja, és van már AH meg bank is. De amúgy az "elder server" az a saját belsõs bétájukat jelenti? Mert ha US closed bétában megint vannak szerverek minden closed bétázónak, akkor kapják be épp tegnap elõtt töröltem le a klienst 😛
Itteni idõ szerint valamikor este lövik fel ezt az updatet az elder serverekre. Majd lesz gondolom sok sok info meg kép 😊
Remélem lesz elég opció. Konkrétan tökéletes animációkat szeretnék maximális draw distance mellett. Ha ezért le kell szednem a detailt, textúrákat, effekteket, nem érdekel. Jó lenne külön szabályozható környezet és karakter minõség. AA és AF alap, nyilván bekerül. Fûnél radius és density, spell detail, etc. Mondjuk a WoW-ban sem volt túl sok lehetõség eleinte.
Szerintem folyamatosan adagolják. Megjelenésre biztosra veszem, hogy lesz.
Ez még mindig elég fapados arról nem is beszélve, hogy akkor most komolyan nem lesz élsimítás meg fényerõ állítás? Mert akkor ez így elég cinkes... 😊
Akinek szarakodik a goa féle béta downloader, itt a torrent
A már elkezdett fileokat lehet folytatni (legalábbis utorrentel), csak a wareuopenbeta mappába kell tölteni.
A már elkezdett fileokat lehet folytatni (legalábbis utorrentel), csak a wareuopenbeta mappába kell tölteni.
Egy kép az új beállításokról. Végre bekerülnek ezek is. Az animáció minõségét is lehet állítani így szinte biztos, hogy highon nem lesz darabos a mozgás azoknál a kariknál, akik csak egy kicsit is távolabb van tõled \o/

kis lag = lag, nagy lag = lagggggggggggggggggggggg
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
anti hero
Lol...hát nemtudom hány "g"😄 azért írtam mindkét formában hátha az egyik jó lesz. Majd valami hozzárétõtõl lesek egy kicsit😄
10K...? Nagyon remélem, hogy jó lesz😄
10K...? Nagyon remélem, hogy jó lesz😄
most egy vagy kettõ "g" mert látom neked sem megy 😄
Az a 8 az majdnem 10, csak hogy tovább növeljem Benned a feszültséget 😄