Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
avagy:
"Olyan jámbornak tûnik... Világos, hogy mi a baj: még soha senki nem ült oda hozzá, hogy egy igazán jót beszélgessen vele. Szegény srác!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(nem csak az elsõ oldalon vannak képek)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Per Aspera Ad Inferi.
---+ Chaos never sleeps... +---
van Outdoor PVP? vagy ez hogy mûködik? oylan mint a wow h amikor fejlõdünk ott találhatunk ellenséget is? és akkor meglehet támadni? vagy olyan mint a GW h nem nagyon lehet?<#idiota>#idiota>
Nekem is d2d-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy gmail-el van-e esetleg valami negatív tapasztalat(mert azt ugye írják hogy okozhat kisebb csúszásokat) ?;o
Lourker
Per Aspera Ad Inferi.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
\m/ \m/
anti hero
* Careers and Classes
* Death System
* Guild Standards
* Content (both PvE and RvR)
* Guild Vaults, Taxes and Tithes
* Scenario updates
* Cities updates
* Tome of Knowledge
* Personal Vaults
* Auction House
Plusz azok az új grafikai beállítások, amiket régebben linkeltem. Állítólag ebbe már benne lesz a közel végleges lightning system is. Az új Death System meg annyit tesz, hogy kiválaszthatod halál után azt a campet, ahol resselni szeretnél.
Köszi ^^<#taps>#taps>
Ejjj wazz nemtom 😄😄😄 szeretem nagyon a PVPt de akkor ott lesznek vmi nagyobb szabású harcok vagy vmik? vagy csak mész és 1v1 be tolod BGken vagy outdoor?
Btw d2d az házhoz szállítja? vagy csak letölheted és bankkártyával fizetsz?
naon tanácstalan vagyok vhogy kikellene próbálni...
Open béta kulcsot csak EA uk storeból és D2D-rõl kapsz.
kb 3 éve játszok a wowwal de elég unalmas már... Sztetek megérné ezt megvenni? vki próbálta már? mekkora a gamefield? meg ha rendelek egy Normál változatot nem Collectors Editiont akkor tom tolni az open betan?
"Collector's Edition pre-order customers as well as customers who bought a Standard Edition pre-order via one of our premium partners. " ezek szerint a normál is fogja tudni, akik a megfelelõ helyrõl rendelték meg.pl: Pc Dome és a PC galaxis.
Thx a helpet
Segítséget szeretnék kérni tõletek, az van hogy még anno szereztem Pre-Order boxot, amiben azt írja a papírka hogy "Gratulálok, sikeresen elõrendelted a warhammer online collectors editiont". Ekkor én nagyon megnyugodtam meg minden, de most rájöttem hogy rendes foglalót seholsem adtam le CE-re. Szerintetek most az 576.hu lefoglalt nekem egy CE-t, vagy õk csak annyit észleltek, hogy vettem egy preorder boxot 3 kóddal 2000Ftért?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
2. Ismerd fel a képrõl az autót
3. Aranyos emo csajok
4. Euro Truck Simulator
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. iRacing
7. Warhammer Online - Age of Reckoning
8. Real Madrid Fan Club
9. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
10. Football Manager
Mar azt hittem ingye beta-key osztas van, de latom csak a grammarpolice csinalt hangulatot😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"usable only: sorcerer"
alesz a kircsi neked x)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
rég röhögtem ennyi ideig ilyen hangosan 😊)