Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nokolo
Marauder még mindig <3
avagy:
"Olyan jámbornak tûnik... Világos, hogy mi a baj: még soha senki nem ült oda hozzá, hogy egy igazán jót beszélgessen vele. Szegény srác!"

TDC Geronimo
1-1 képen jól látni, hogy micsoda iszonyatos meló összedobni egy ilyen videót.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nokolo
pár modell a múviból
(nem csak az elsõ oldalon vannak képek)

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Naja az se egy utolsó dolog 😊

TDC Geronimo
A héten valamikor -.- Szerintem legkésõbb péntekre lesz oldal és patchelni is lehet majd a klienst.

Lazarus
Nekem ebben az tetszik legjobban hogy NINCS TRASH MOB <#idiota>
RatBaG
engem inkább az érdekelne, hogy mikor lehet végre beírni a kódokat. vagy legalább látnám HOVA kell majd... eu ftw

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Hivatalos EU lista majd Open Beta kezdetével lesz, 7én.

Ami ezen az oldalon található servernevek, azok lesznek a véglegesben is? Vagy van már hivatalos EU lista?

---+ Chaos never sleeps... +---

TDC Geronimo
Basszus az egész az outdoor pvprõl (RvR) szól. Nézz már utána egy kicsit :y

Na még egy okos kérdés😄😄
van Outdoor PVP? vagy ez hogy mûködik? oylan mint a wow h amikor fejlõdünk ott találhatunk ellenséget is? és akkor meglehet támadni? vagy olyan mint a GW h nem nagyon lehet?<#idiota>

TDC Geronimo
Jaja. Nagyon hangulatosak ezek a dolgok(is) benne. Fõleg a videó vége :o

Sziasztok

Nekem is d2d-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy gmail-el van-e esetleg valami negatív tapasztalat(mert azt ugye írják hogy okozhat kisebb csúszásokat) ?;o

Lourker

RatBaG
ez kurva jó! egybõl beugrottak a régi WASD-olások. hányan estek le thaddiusnál gyááá <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

D2D chello-s emailcímet elfogad? Mert mintha azt olvastam volna, hogy vannak emailcím formák, amiket nem nagyon tolerál, pl. freemail meg ilyenek...vagy pont az a jó?

TDC Geronimo
Lair/Open world herok video. Nagyon tetszik, ahogy el vannak rejtve és csak hosszabb marios ugrabugra után lehet megközelíteni 😊

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
<#idiota>

azokat enis blokkolnam<#eljen>

anti hero

FUUUUUUUUUUCK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
\m/ \m/

anti hero

TDC Geronimo
Nem tudni, de 6a elõtt nem biztos.

Nemtudjátok hogy az EA mikor küldi ki a kulcsokat?

addig nézegetem h minnyá megrendelem 😄😄😄 viszont akkor nem wowozok hmmm

Lazarus
Ha angolul is jó akkor itt találsz némi infót az articles menüpont alatt.
TDC Geronimo
Néhány dolog ami változik, illetve kiegészül az új 4.1es patchbe

* Careers and Classes
* Death System
* Guild Standards
* Content (both PvE and RvR)
* Guild Vaults, Taxes and Tithes
* Scenario updates
* Cities updates
* Tome of Knowledge
* Personal Vaults
* Auction House

Plusz azok az új grafikai beállítások, amiket régebben linkeltem. Állítólag ebbe már benne lesz a közel végleges lightning system is. Az új Death System meg annyit tesz, hogy kiválaszthatod halál után azt a campet, ahol resselni szeretnél.

Arnoux
"lámi" az ien szavaktól óvakodj mert a war fórumozók nagy részét kibaszottul felidegesíted vele XD

Akkor mutatnál egy oldalt ahol van részletes leírás?😄 levelling meg minden😄 lehetõleg magyar legyen de angol se rossz 0😊 <#smile>
Köszi ^^<#taps>

TDC Geronimo
0,14 másodperc alatt lehet találni annyi infót róla, hogy hetekig olvashatnád :p Amúgy pvpbe és pvebe is fejlõdik a kari.

hmmm és itt is gondolom szintes fejlõdés van... mobok ölésével lehet fejlõdni vagy pvpben?😄 lehet h hülyeséget kérdezek de nem találtam oldalt ahol pontosan lelenne írva... vagy csak én lennék ilyen lámi?😄 mindenestre köszönöm a válaszokat <#taps>

RedDevilsza
D2D lényege pont az, hogy nincs mit házhoz szállítani, csak a klienst töltheted le, és megjelenéskor megkapod a kulcsokat ami a játékhoz kell.

TDC Geronimo
Itt nagyon ritkán lesz 1v1. Ez a tömegekrõl szól, legyen szó akár 50vs50, akár 200vs200 harcokról. d2dnél digitálisan vásárlod meg a terméket így kapsz kulcsot és le lehet tölteni mellé a klienst.

Premium partnerek. Lazarus nak 😄
Ejjj wazz nemtom 😄😄😄 szeretem nagyon a PVPt de akkor ott lesznek vmi nagyobb szabású harcok vagy vmik? vagy csak mész és 1v1 be tolod BGken vagy outdoor?
Btw d2d az házhoz szállítja? vagy csak letölheted és bankkártyával fizetsz?
naon tanácstalan vagyok vhogy kikellene próbálni...

TDC Geronimo
Az hogy milyen azt csak te tudod saját magad megítélni. Sima változatot, ha elõrendeled az európai oldalon megjelölt premium partnerek valamelyike közül, akkor részt vehetsz az open betaba is. Sokan innen rendeltük.

Lazarus
Az attól függ szeretsz-e pvp-zni, warhammer erre épít. Ha inkább mobokat ölnél akkor wotlk.

Open béta kulcsot csak EA uk storeból és D2D-rõl kapsz.
TDC Geronimo
4 videó az idei PAXról. Ez volt az utolsó "fellépésük" 18a elõtt. Jeff és Paul megint a porondon természetesen. Nem kicsit betegek ezek 😄

video 1
video 2
video 3
video 4

Hi all!
kb 3 éve játszok a wowwal de elég unalmas már... Sztetek megérné ezt megvenni? vki próbálta már? mekkora a gamefield? meg ha rendelek egy Normál változatot nem Collectors Editiont akkor tom tolni az open betan?
"Collector's Edition pre-order customers as well as customers who bought a Standard Edition pre-order via one of our premium partners. " ezek szerint a normál is fogja tudni, akik a megfelelõ helyrõl rendelték meg.pl: Pc Dome és a PC galaxis.
Thx a helpet

RedDevilsza
Hi!
Segítséget szeretnék kérni tõletek, az van hogy még anno szereztem Pre-Order boxot, amiben azt írja a papírka hogy "Gratulálok, sikeresen elõrendelted a warhammer online collectors editiont". Ekkor én nagyon megnyugodtam meg minden, de most rájöttem hogy rendes foglalót seholsem adtam le CE-re. Szerintetek most az 576.hu lefoglalt nekem egy CE-t, vagy õk csak annyit észleltek, hogy vettem egy preorder boxot 3 kóddal 2000Ftért?

QuippeR
"Aranyos emo kamionsofõrök" szerintem a gumiban népszerû topik lenne. habár ki tudja, nem jártam arra már régóta.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Az autók még hagyján, de nekem errõl az emós dologról sokáig fogalmam sem volt, hogy micsoda (mondjuk még mindig homályos). De hogy még külön topikja is legyen az ilyen csajoknak...

picket
Egy kamiont vezetõ emo grammarrendõrcsajjal elsõ lenne a topik. Hova tartunk? Valaki állítsa meg a földet, mert ki akarok szállni!

&#3237;_&#3237;

s0n1c
oh thanks, aranyos emo csajokat be is tettem kedvencek közé
Hamed
1. Modellautók
2. Ismerd fel a képrõl az autót
3. Aranyos emo csajok
4. Euro Truck Simulator
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. iRacing
7. Warhammer Online - Age of Reckoning
8. Real Madrid Fan Club
9. S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
10. Football Manager

Mar azt hittem ingye beta-key osztas van, de latom csak a grammarpolice csinalt hangulatot😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

picket
Csak a pofonért jelentkezett szerintem <#idiota>

&#3237;_&#3237;

az nem szargolyó, hanem szargurcsi, te kis tücci...

sztem azokat gyûccsed, mikre az lesz karcsizva, h.:

"usable only: sorcerer"

alesz a kircsi neked x)

Krinyo
ezaz görgesd tovább a "szargolyót", pedig már vége volt 😄

s0n1c
Azt hiszem, hogy a ballistic.
0Fritz0
Tess: 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

respect 😊
rég röhögtem ennyi ideig ilyen hangosan 😊)