Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
---+ Chaos never sleeps... +---
De azért kaptál levelet a rendelésrõl gondolom, akkor nem lehet baj
"No longer dispellable" Hehehehe <#eplus2>#eplus2>
*Changer's Touch: Heal is no longer affected by willpower and will no longer crit.
*Tzeentch's Grip: Heal is no longer affected by willpower and will no longer crit.
*Warping the Spirit: Heal is no longer affected by willpower and will no longer crit.
WOOT! Miért nem ad a Willpower hozzá? Akkor mi fog, Int? <#rinya>#rinya>
๏̯͡๏﴿
<#pardon1>#pardon1>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fonok.Ki az a corporation?
Amúgy érdekes fejed van. Ha elég hosszan nézi az ember, akkor olyan, mint egy segg :d
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
béta sincs, nincs itt semmi, döglött a fórum, se flame semmi, Disciple-l sem ír le nekem senki semmilyen tapasztalatot akinek vlt szrencséje kipróbálni és hotstart vagy mi retekfasz kódom sincs, hogy kipróbáljam én is start elõtt, szal e van..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Magasabb szinten sem lesz unalmas a pvp, tier3-4ben lehet oldokolni egymast, szep nagy teruletek... viszont minden azon fog eldolni hogy milyen lesz majd az order/destruction arany.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az volna a kerdesem mennyire van "kesz" a jatek?Sajna betara nem jutottam be, de igazabol az AOC megtanitott hogy az elso par szint alapjan nem lehet egy jatekot megitelni, hiaba csillog az elejen ha nincs befejezve.
Szoval mennyire bugos a jatek (valahol azt olvastam hogya Conannal is bugosabb),maximalis szint elerese utan mennyire van kidolgozva a PVP resz illetve az RvR varostrom mennyire megvalosithato?(lasd Conan guildvaros -es annak ostroma ami azota sem mukodik)
Elso sorban objektiv realis velemenyre lennek kivancsi elfogultbol mar olvastam parat.<#kacsint>#kacsint>
Fonok.Ki az a corporation?