Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én regeltem tegnap este azóta nem jött visszaigazoló mail... így aztán sok esélyem van az OB key-re😄
TDC Geronimo
Akit érdekel az OB az próbáljon majd szerencsét

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Krinyo
pláne ha lehúzták a pénzt a kártyáról, amit én nem tudok megnézni most 😄

Lazarus
Azt igen, az elsõdleges kiadótól már csak kapunk kulcsot... remélem 😛
Bocsi, akkor legyen WHAT????

---+ Chaos never sleeps... +---

És basszus mér csak a Zealotoknak? Többi healer kasztot miért nem? <#confused>

Lazarus
woot = we own other team, ez amolyan csatakiáltás, bár sokmindenre használják de semiképp nem bír negatív töltéssel
Krinyo
nekem is sonic ültette a bogarat a fülembe 😄
De azért kaptál levelet a rendelésrõl gondolom, akkor nem lehet baj

TDC Geronimo
Nem hat rá a willpower és nem crittelhet :o Érdekes.

Lazarus
Nekem nincs ilyen o_O
Harbinger of Doom: This ability is now granted at rank 9, and now debuffs more and more Corporeal Resistance over time and is no longer dispellable.
"No longer dispellable" Hehehehe <#eplus2>

*Changer's Touch: Heal is no longer affected by willpower and will no longer crit.
*Tzeentch's Grip: Heal is no longer affected by willpower and will no longer crit.
*Warping the Spirit: Heal is no longer affected by willpower and will no longer crit.

WOOT! Miért nem ad a Willpower hozzá? Akkor mi fog, Int? <#rinya>

Krinyo
EA store log in-nál van egy olyan hogy order history

Lazarus
Azt hol lehet megnézni? Én sem kaptam még semmilyen kulcsot
Krinyo
Aki EA store-nál rendelte meg, annak ott van az order historyban a war? Csak mert én kaptam visszaigazoló mail-t, viszont az order history tök üres <#fejvakaras>

TDC Geronimo
"So the combat after this 4.1 patch seems damn near perfect. The .3s ability queue and animation clean up makes the ui > action flow really fluid on my Ironbreaker." Jól hangzik -.-

Lynx_TWL
eddig is elég ratyi voltál, most felveszed bazsi hülyeségét is?:c

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hober Mallow
az EU-s oldalon az a nagy BEta jelentkezés opció még mindig a closed bétára vonatkozik?

TDC Geronimo
Nem tudom minek erõltetik az autofacet. Healerként nagyon kényelmetlen, ha van egy offensive és egy defensive targetem kijelölve. Annyira tweakelgetik, hogy szerintem ki se lehet majd kapcsonli 😞

Lazarus
*Players will now smoothly and automatically rotate to face their current enemy target.
<#pardon1>
TDC Geronimo
Ezt inkább én kérdezhetném tõled az utóbbi idõben látott viselkedésed alapján.

BEAST
<#szomoru2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
te meg ki a fasz vagy?

TDC Geronimo
Aki lusta regelni az megnézheti itt

TDC Geronimo
4.1 full patch notes. Ott lesz valahol középen az egyik post. Megtaláljátok, mert olyan terjedelmes, hogy nem lehet eltéveszteni 😄

TDC Geronimo
Egyre égõbb vagy. Le is tagadlak már

rezes
Koszi igazabol en meg fogom venni de kell nemi segedanyag hogy ravegyem a haverjaimat hogy csatlakozzanak mert egyedul kezdeni egy pvp-re kihegyezett jatekot eleg mokas lesz.

Fonok.Ki az a corporation?

Lynx_TWL
uh bazeg ez a matekházi ez nagyon nehéz
gief halpo

TDC Geronimo
Na EU war oldalon lelõtték a logint, hogy elõkészítsék az új acc oldalt. Szerintem legkésõbb holnap be lehet reggelni az open beta kulcsokat majd és lehet accot csinálni.

Lazarus
warcrafthoz volt egy jókis preBC térképem amin fel voltak tüntetve az insták, a helyszíneken fellelhetõ mobok szintjei, a városok helye. Meglehetõsen hasznos volt addig amíg meg nem tanultam fejbõl. De nem csak ezért kell, hanem mert rohadtul unatkozom :<
TDC Geronimo
Humorbombák robbannak rendesen látom. Amúgy hogy témánál maradjunk. Van ugye a 3 konfliktus 1-1 faj között. Az 3x4 tier. Szerintem ésszerû, hogy melyikben mikor kell questelni a 40 szint alatt 😊

picket
Eltervezzem a karakterem hajszínének árnyalatát fotosoppban, vagy majd meglátom, hogy milyen lehetõségeim lesznek?
Amúgy érdekes fejed van. Ha elég hosszan nézi az ember, akkor olyan, mint egy segg :d

&#3237;_&#3237;

Lazarus
<#action>
picket
maps.google.com

&#3237;_&#3237;

QuippeR
nyomtatható térkép

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lazarus
Van nyomtatható térkép amin jól megtervezem a fejlõdés irányát, vagy annyira lineáris és egyértelmû hogy fölösleges?
TDC Geronimo
?

Nemúgyvolt, hogy ma szakkörön leszel estig?? Ejnye ejnye.

TDC Geronimo
Vihar elõtti csend -.-

Fenrir
<#eljen>

<#wave>

A halál csupán a kezdet...

picket
Azért vannak a szorgalmas emberek, hogy a lusták életben maradjanak <#gonosz1>

&#3237;_&#3237;

Megoldás
ITT
vagy
ITT
vagy
ITT
Magh
Nekem egész nap megy az OB letöltés, tetû lassú de azért felfalja a teljes sávszélességet. Le sem fog érni 5-ig.

Jockey
úgy fest
béta sincs, nincs itt semmi, döglött a fórum, se flame semmi, Disciple-l sem ír le nekem senki semmilyen tapasztalatot akinek vlt szrencséje kipróbálni és hotstart vagy mi retekfasz kódom sincs, hogy kipróbáljam én is start elõtt, szal e van..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
de nagy a csend . mi van mindenki oskolában szopókázik ? <#eplus2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
AoCnal nincs bugosabb :p ... en par aprobb es egy nagyobb hibaval talalkoztam amig jatszottam. A nagyobbrol ok is tudnak hisz az egyik patchben szurtak el a mobokat, igy eleg furan viselkedtek. Kisebb hibak biztos maradnak startra is, nem volt meg olyan jatek amibe ne lettek volna. 😊 A maximalis szintet nem lesz nehez elerni, foleg a kockabbaknak... de ott van meg a rank40 mellett a renown rank 80 is, ami valoszinuleg picit tovabb fog tartani. <#idiota> Az ostromok eleg erdekesek voltak, en elveztem, bar betaban meg nem lehetett annyi ember mint amennyi valoszinuleg start utan lesz, majd kiderul ugy mennyire lesz jatszhato.
Magasabb szinten sem lesz unalmas a pvp, tier3-4ben lehet oldokolni egymast, szep nagy teruletek... viszont minden azon fog eldolni hogy milyen lesz majd az order/destruction arany.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

rezes
Hi!
Az volna a kerdesem mennyire van "kesz" a jatek?Sajna betara nem jutottam be, de igazabol az AOC megtanitott hogy az elso par szint alapjan nem lehet egy jatekot megitelni, hiaba csillog az elejen ha nincs befejezve.
Szoval mennyire bugos a jatek (valahol azt olvastam hogya Conannal is bugosabb),maximalis szint elerese utan mennyire van kidolgozva a PVP resz illetve az RvR varostrom mennyire megvalosithato?(lasd Conan guildvaros -es annak ostroma ami azota sem mukodik)
Elso sorban objektiv realis velemenyre lennek kivancsi elfogultbol mar olvastam parat.<#kacsint>

Fonok.Ki az a corporation?

RatBaG
maraudernek milyen fsza kis surranó van a lábán <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Utolsó oldal utolsó képe <#finom>

s0n1c
dutyidili ftw!
nokolo
Bár csak lenne részem egy ilyen iszonyatos melóban egyszer.. <#szomoru1>
Akár csak a végsõ képeket kipostolni valahova... :x