Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
D2D rögtön el is küldi a key-t? Ea store eddig csak a pénzt rántotta le...

Hamed
50k beta kulcsot szornak ki ma 18.00-tol, elvileg csak mailboxod kell sasolni

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hi all!
Regelt vki a "www.fileplay.net" re beta kulcsért? ha vki esteleg tudná h mikor dõl el h ki kap beta kulcsot az plz szóljon. Thx 😊

Ja, az azért van, mert itt a topikban fent nem jó a cím, kell a www az elejére 😞 De ha jól emlékszem ma szólt is valaki miatta, remélem mielõbb javítják.
cikasz
olvastam volna ha lett volna bármi is az oldalon az oldalsó menüsoron kivül.
köszi a linket

http://www.akciofigura.hu

Lazarus
Még nem tudni a szerverek neveit, ha kiderül lehet tervezgetni
Ha kijön 18-án a játék nem tudjátok lesz vmi szerver ahova megvan beszélve h magyarok egy része megy(vagy guildek)? vagy pl az SG forum olvasói?😄<#taps>

nem, a múltkor csak letolttottem..

az a baj, hogy 7végére meg jövõ hétre különbözõ muffos programok lesznek nem tudom hogy lesz igy játék (uj muff on dö horájzon) :GG
de igy bebiztositottam magam, faj a fejem stb kifogasokra :d

anti hero

BEAST
En? Mivel? <#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Azt hittem, hogy már megvetted <#fejvakaras>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nah, végre volt kis idõm, úgyhogy megvettem a d2d-n a WARt 😄 máris megküldték az open beta kulcsot
JÁHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
<#bohoc>

anti hero

Lebuktál!

TDC Geronimo
Ezért is reménykedem, hogy lesz elõtte acc oldal bár egyre jobban kétlem :d

TDC Geronimo
Pedig de

Naná hogy akkor fogják kiküldeni,nem ismered az EA-t?😄

Triathlon for life

Most erre hirtelen azt hittem, hogy 40 fontért rendeltem meg a múlt héten és levitték 35-re. De aztán e-bankolás közben láttam, hogy csak 33 volt... EA storeban 35-ért adják?

Lazarus
Start > Run/futtatás > dxdiag > enter > save all information > feltöltöd a kapott filet
Hali!
A war-europe.com-on regisztrálás során van 1 ilyen opcio
In order to make the registration process easier, please fill in your information in the form below. You may give us your DxDiag later if you wish.

mit kell ide irni?
Thx
Azt irták nekem hogy ugyebár MOn forgalmazott standard editionhoz nemn jar beta key de megadták a linket ahol lehet majd a beta keyt regelni ha eleg gyors vagy.

Ami viszont mást is érdekelhet hogy lesz náluk hatvan napos GC valószínûleg rögtön megjelenéstõl, 6990ért.

MeoH
Ez igy van. A ceges gepen engem is beszivatott 😊

fuck mmo's..i.,

Lazarus
As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at £34.99 instead of £39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at £34.99

<3
Seithennin
ja értem, fogalmam sincs mi az a pre order azért ijesztett meg omfg

TDC Geronimo
Dehogy. Ez csak a preorderért járó OB kulcsra vonatkozik gondolom.

Fenrir, a "HIVATALOS EURÓPAI WAR OLDAL" linkjét átírnád http://war-europe.com/ -ról http://www.war-europe.com/ -ra? Mert a www. miatt nem jött be nekem az oldal közepe és lehet hogy mások is emiatt szívnak 😊

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Seithennin
Sziasztok!
Most kaptam mailt a cd galaxistól! Elõrendeltem a Warhammert de azt írja hogy a PreOrder nem kerül forgalomba maygarországon, ez most mit jelent? Nem lesz itthon Warhammer?😞

beta kliens 1kval jott le hivatalos oldalrol

anti hero

Csak a második hírig kellett volna visszaolvasnod az oldalon és ottvan benne, hogy a regisztrálás, account kezelés most szünetel, mert építik be az új feature-öket.
A béta downloader nekem simán lejött, nem tudom mi lehet a gond Nálad. Tedd fle a legújabb flash playert esetleg, más ötletem nincs.

Ha úgy se sikerülne itt egy közvetlen link a downloaderre:
DOWNLOADER LETÖLTÉS
cikasz
Nem tudom, hogy csak nekem-e de az európai oldal egy rakás fos. Ha ráklikkelek a beta kliens letöltésre nem csinál semmit. Ha regisztrálni akarok az is szar 😞
Csinálhatnának magukkal valamit!

http://www.akciofigura.hu

Torzonborz
.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
aha :o

Fenrir
Owned...

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
zZz

s0n1c
lol
RatBaG
nekem elég ha mûködik, nem kívánom kúpként használni...

Per Aspera Ad Inferi.

: )

anti hero

BEAST
Ne remegj.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Acc oldalt nyomják inkább már fel -.-

hát azért nagyon remélem, hogy nem szombaton akarják kiküldeni mint az x ezer kódot, azt akkor lekönyököl tõle az egész rendszerük :S

Krinyo
nem is õszinte a mosolyom

Krinyo
én semmit nem kaptam még csak egy igazoló mailt 😄

huh o0
gondolom többségében azok regeltek, akik csak olvasták a blogot, de nem írogattak a fórumba :p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

hú nem csoda hogy nem kaptam meg akkor a mailt😊 most írják hoyg 27ezer új regelõ volt😊 nagyon kell mindenkinek az a kulcs😊
s0n1c
igen kapnak, a héten
Az EA storeosok is kapnak OB keyt? Ha igen akkor mikorra várható? Kezdek türelmetlen lenni! 😊

Lacc
Gondolom a kártyád számából is, amirõl fizetsz.
Lazarus
We are pleased to confirm that the subscription prices in the UK have been lowered significantly. This effectively place WAR in a highly competitive position on the UK MMO market.

Our new subscription prices are as follow:
£8.99 per month
£25.17 for 3 months
£46.14 for 6 months

Our previous prices were:
£10.31 per month
£28.55 for three months
£52.34 for six months

Így közel ugyan annyira jön ki az ár mint amcsiban. Mi alapján határozzák meg hogy valaki UK-ból játszik-e? Mert ha csak a regisztrációban megadott ország alapján... akkor elég sok brit lesz.
jah valami hiba lehetett náluk, most újraküldettem és megkaptam... már csak várni kell...
TurboX
próbáld meg egy másik mail címmel
hát nemtudom azért fél nap alatt nem küldeni az emailt... ez elég gáz.. annak pár percen belül vagy 1-2 óra alatt ide kellett volna érnie... most vagy az oldal szar... vagy csak annyi érdeklõdõ van hogy túlterhelt a szerver😄 amit kétlek...
s0n1c
Még nem kapták meg a kulcsokat, nem vagy lekésve semmirõl.