Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
* Comprehensive polish pass over career combat animations across all races. Mai updatebe. Jöhetne már az az OB <#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jockey
véleményem szerint alap dolog, hogy a mininmum gépigényt meg se nézi az ember, mert max üzleti célból van leírva, viszont az ajánlott követelmény minden játék esetében kb be szokott találni...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
WARhoz is kell majd ugyanúgy a jó kétmagos proci, legalább 2gb ram és egy 8800gt vagy annak megfelelõ videókari, hogy rendesen lehessen játszani vele nagyobb siegekben is. Az már más dolog, ha még ezen is megröccen.

nahja, én is ettõl félek :/
7-én meglátjuk ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

RedDevilsza
Seithennin
jah ezért kérdeztem😊

TDC Geronimo
A minimum gépigény, amiket írnak játékokhoz nagy parasztvakítás ám. Max annyit jelent, hogy elindul a játék, de játszani már nem nagyon lehet rajta normálisan.

Seithennin
köszi, jó kis oldal😊 hasznos^^

Seithennin
nem lustaság, csak sokszor van hogy a hivatalos infó nem ér semmit, és mivel van aki bétázik gondoltam onnan már kiderült egy s más xD

Menj fel ide ( http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ) és válaszd ki a War-t, aztán majd megnézi neked.
Nekem mondjuk kéne még 500 mhz a 2,5-höz, de 2-re is azt mondja, hogy jó lesz... majd kiderül :p
Sztem csak annyit fogok a gépen updatelni, hogy veszek bele 2 gigát ^^

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Jockey
www.warhammeronline.com itt böngésszhetsz errõl infót, vagy ha csak szimplán lusta vagy google-t vagy a hivatalos oldalt kikeresni akkor annyit tudok segítségként mondani, hogy az ajánlott gépigénybe szereplõ RAM és Vid kártyákat sztem így is felfogod ismerni, még ha angolul is vannak, ne csüggedj...:p

Seithennin
1 olyan kérdésem lenne srácok hogy lehet tudni az ajánlott gépigényt már?

TDC Geronimo
Óje én is pont most néztem :d

2 "hasznos végterméket gyártó" szakma van. Az egyikkel mindenkinek hasznos potionokat, a másikkal mindenkinek hasznos talizmánokat gyárthatsz. Szóval elvileg nincs olyami, amit Te mondasz. A gyûjtögetõszakmákból nyert cuccok pedig általában vegyesen kellenek mindkettõhöz, na persze itt vannak már igen erõs tendenciák, például cultivating végtermék az szinte mindig potikhoz fog kelleni.

A groupok 6 fõsek, a raideket warbandnek hívják és 6×4=24 fõsek.
A legtöbb hatás partyra hat, de vannak olyanok is, amik például minden közelben állóra. Ilyenkor arra is hat, akivel nemhogy 1 partyban de még 1 warbandben sem vagy.
RatBaG
18-20k, csak nem emlékszem pontosan, hogy a 2k minusszal 18, vagy 18ból 2k... <#conf>

Per Aspera Ad Inferi.

Srácok. Van már bõvebb info arról, hogy melyik Carrieer-nek melyik "professin" lesz úgymond kötelezõen ajánlott? Mint például a WoW-ban egy warriornak elég mókás prof lett volna a tailoring ugye. Szóval van-e már olyan info, hogy mely szakmák azok, amik egyértelmûen egy bizonyos carrieer-nek jobban kellhetnek?
Másik kérdés, hogy hány fõs lehet egy "party"? 4, 5, esetleg 6? Lesznek-e amolyan "raid"-ek, tehát 10, 15, 25, 40 fõs csapatok, vagy egy-egy PVP/PVE csata alkalmával ömlesztve fogunk rohangálni? Így viszont felmerül a kérdés, hogy egy party-ban lévõ csapattagra ható területre ható buff (mint most a WoW-ban a shamanok totemjei például) (lesz olyan?) hat-e arra, aki nincs party-ban?

Seithennin
azt én speciel nemtom, de végeredményen mind1 mert már mind elfogyott elõre xD

te menjél wowozni

anti hero

jól emlékszem, ha azt mondom, hogy akinek a beta fel van rakva, annak open beta-hoz se kell semmit leszednie csak a patch-eket?

Tafaya
Van már valami arról, hogy itthon mennyibe fog kerülni a CE?

Írtak ilyen hibáról bétafórumon is. Egy ideig szórakozni fog, amíg végigellenõrzi a 99%ot, aztán letölti a maradék 1-et.
Krinyo
Majd meglátjuk hogy mûködik ez gyakorlatban 😊

cikasz
Elindítottam este a letöltést... reggel mikor ránéztem a képernyöre 99% és megvolt hülyülve a letöltõ kliens! <#violent>
Kiváncsi leszek, hogy elõlrõl fogja-e kezdeni a letöltést este ha elinditom 😊

http://www.akciofigura.hu

hmm. hát remélem ez globálisan minden EA Storéra fog vonatkozni, mert én speciel 49 Euroért vettem, nem fontért.

Good News!

As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at £34.99 instead of £39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at £34.99.

Triathlon for life

mondjuk azzal a 600 Ftal nem leszek sokkal beljebb, mikor lehuztak 2 rugóval

Seithennin
én azért örülök ha ott virít a polcomon, olyan jó odanézni xD

picket
Nem, õket utálják.

&#3237;_&#3237;

Krinyo
az ea store-osoknak is visszaadják a pénzt?

s0n1c
igen abból is lefognak vonni
ha collectors edition preordert vettem akkor szerintetek ha az alap gamet fogom mégis megvenni, akkor abból is levonnak 2k-t? Mert én valami ilyesmire emlékszem :E

AndrewCB
Már csak akkor fogok örûlni, ha a dobozosnak is leviszik az árát 8.900 -ra! <#vigyor2>

AndrewCB
Meg is vettem. Kemény 8.826 Ft-ba került.

Ez a normális. Hogy olcsóbban adják, mint ha dobozost vennél.

pedig most irtak, hogy 3fontot visszautalnak a visámra
😄

anti hero

s0n1c
#4745 #4747 fogsz kapni kulcsot
Krinyo
szintén zenész

Ne idegeljél, igyis kivan a tököm, hogy én 2K-val drágábban vettem ettõl a buzi EAsoktól és még szarnak is a fejemre...asse tudom kapok-e kulcsot vagy mi a szar lesz

még olcsób lett a WAR, most kaptam levelet d2d-tõl

anti hero

Attól még küldhetsz, csak hogy érezzék a Szeretet átható erejét ami feléjük árad 😄
s0n1c
😄
Krinyo
semmi baj, csak már majdnem küldtem a "wtf r u doin there?" mailt ea store-nak.

ja akkor bocs, normál key nem érkezett, ha azt kérdezted...

anti hero

Krinyo
akkor én kérek elnézést

Azt még sehol se osztották ki.
Krinyo
De most nem az open-beta keyrõl beszélek, hanem eleve a warhammer keyrõl amiért fizettünk.

s0n1c
MagnusK (GOA)

"Your concern regarding the lack of codes from the EA Store is understandable. However, please bear in mind though that different retailers plan and manage the distribution of keys according to their procedures; one retailer may very well send out codes earlier than another.

We recognize that waiting for codes is becoming increasingly stressful as we approach Open Beta and so have made enquiries to EA about this. I'll get back if I receive an update on the subject."
s0n1c
EA store reply
s0n1c
"When you pre-order Warhammer Online Collector's edition you will receive your Beta code via e-mail within 3-10 days. You have successfully placed your order and would soon receive the codes. We appreciate your patience."
igen, 2 percre befizu utan maris jott a kíjj

anti hero

Jockey
warblogon azt írták ki fognak nevezni 2 külön szervert, egy destro/order oldalnak. Sztem jó ötlet és érdemes megvárni õket vele..