Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
7-én meglátjuk ^^
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Nekem mondjuk kéne még 500 mhz a 2,5-höz, de 2-re is azt mondja, hogy jó lesz... majd kiderül :p
Sztem csak annyit fogok a gépen updatelni, hogy veszek bele 2 gigát ^^
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A groupok 6 fõsek, a raideket warbandnek hívják és 6×4=24 fõsek.
A legtöbb hatás partyra hat, de vannak olyanok is, amik például minden közelben állóra. Ilyenkor arra is hat, akivel nemhogy 1 partyban de még 1 warbandben sem vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
Másik kérdés, hogy hány fõs lehet egy "party"? 4, 5, esetleg 6? Lesznek-e amolyan "raid"-ek, tehát 10, 15, 25, 40 fõs csapatok, vagy egy-egy PVP/PVE csata alkalmával ömlesztve fogunk rohangálni? Így viszont felmerül a kérdés, hogy egy party-ban lévõ csapattagra ható területre ható buff (mint most a WoW-ban a shamanok totemjei például) (lesz olyan?) hat-e arra, aki nincs party-ban?
anti hero
Kiváncsi leszek, hogy elõlrõl fogja-e kezdeni a letöltést este ha elinditom 😊
http://www.akciofigura.hu
As you may have noticed, EA Store UK are now offering Warhammer Online: Age of Reckoning at £34.99 instead of £39.99. We are aware that you have currently pre-ordered at a higher price – but don’t worry you will be charged at £34.99.
Triathlon for life
Ez a normális. Hogy olcsóbban adják, mint ha dobozost vennél.
😄
anti hero
anti hero
anti hero
"Your concern regarding the lack of codes from the EA Store is understandable. However, please bear in mind though that different retailers plan and manage the distribution of keys according to their procedures; one retailer may very well send out codes earlier than another.
We recognize that waiting for codes is becoming increasingly stressful as we approach Open Beta and so have made enquiries to EA about this. I'll get back if I receive an update on the subject."
anti hero