Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ventura82
Regelni viszont nem tudok... valaki más?

Ventura82
Remélem nem mindannyian ugyanazt a kulcsot kaptuk. Jót röhögnék! <#hehe>

na mögvan az ob kulcs😊 freddyshouse-ról. ha valakinek még nincs akkor ott lehet próbálkozni.
én nagyon örülnék, ha normálisan össze tudnának dolgozni.. :G

anti hero

AtomSplitter
fileplay link kössssz <#circling>

beta kulocsom van , de reggelni nem lehet sehol....
Amúgy én már komolyan sajnálom a GoA-t. Másodszor hozza õket ilyen szar helyzetbe a Mythic. Nem szép tõlük. Engem nem különösebben érdekelnek az ilyen elõzetes dolgok, meg 2 nap nem oszt nem szoroz, de a warhammeralliancen iszonyat whineparty alakult ki és aki nem fogja fel, hogy mi történt, az simán a GoA-t hibáztatja. Pedig ha 2 ember ígér Neked 1-1 nyalókát, elmennek a boltba, megveszik, odaadják, de kiderül, hogy az egyik titokban kettõt vett, hogy õt jobban szeresd, akko... áhh, mind1, nem szép dolog ez, ennyi. A múltkori PW-nél viszonylag szolidan küldte el a f*szba a GoA a Mythicet, kíváncsian várom most lesz-e valami hasonló.
Szaruman
Nekem is van béta kulcs. Akarom. Most.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ahh túl evidens lett volna... 😊 De azért a drogot a kakaóban ne tagadd ;-)
Sáska
k koszi

Tombi
köszönöm ezt a fileplayes linket, részese lehet én is a bétának 😊
apropo továbbra is lefoglalt ce 576-os akit érdekelne 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Gyerekek! Vki linkelt egy forum oldalt ahol 700 beta keyt osztottak ki... vmi nemzetközit. regeltem ÉS NYERTEM. szal szeretném neki megköszönni <#taps><#taps><#taps>
Dúrva lesz már várom

Nekem mondod volt már tapasztalatom velük az x év daocozás alatt;p

Lourker

Igen elméletben a napokba felkerül egy patch cb clienthez amivel lehet játszani az open bétát.

Lourker

TDC Geronimo
Itt nézted? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sáska
ha van closed beta accom, akkor eleg az openbetahoz ez a kliens a legfrisebb patchekkel, vagy kulon le kell szedni ujbol a teljes open betat?

thx.

Benéztem az US bétacenterre de nincs kihírezve ez a holnapi bétázás, pedig ott mindig kintvan a downloaderbõl a friss hír. És a hivatalos honlapon sincs semmi nyoma.
Nem lehet, hogy valamit belekevertek az esti kakaódba? 😄
Mondjuk a bétafórumon nem vagyok bent, lehet, hogy ott hírezték csak ki a szemetek 😊
BEAST
Biztos nem azt amit te.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Ilyenkor nagy a szád, azért közbe megnézném mit csinálsz otthon egész nap... <#integet2>

BEAST
Neki ugy sincs jobb dolga, fel napokat csak F5 spammelessel tolt, es remeg hogy mikor kezdhet jatszani... az ilyen embereknek talaltak ki ezt a ket napot ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Azért vicces, hogy ebbõl az EU megint kimarad. Mondjuk acc nélkül nehéz is lenne belogolni ugye <#wilting>

Hamed
Acc management ugyse megy, szoval hiaba szedtem mar le egy hete meg felpatchelni se tudom😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Majd mesélj, milyen az új cooldown rendszer, mob útkeresés és próbálj ki valami petes classt, ha belefér. Én már nem töltöm le újra a klienst 2 nap miatt, annyit nem ér 😊
TDC Geronimo
Azok se jobbak... :d
Amúgy USbe holnap kinyitják szervereket megint. amolyan PW ráadás. Még jó hogy nem szedtem le US klienst <#vigyor3>

Seithennin
hát ha mondjuk a játékkal az lesz a legnagyobb gond hogy nem az ea tõl kell beszerezni vagy mondjuk a patch et jobb más serverrõl tölteni... attól még jó lehet sok köze magához a játékhoz ennek nincs

GOA fogja intézni europe-ban az ilyen kérdéseket ha megjelenik a játék nem az EA..(account kezelés, server kezelés stb.)

Lourker

Azonnal adtak egy kulcsot,amire az EA 10 napja képtelen. Remélem nem ez lesz jellemzõ a játékra,mert akkor nagyon csufos és nagy bukás lesz😞 Sajnos

Triathlon for life

Seithennin
röpke 7 óra és lent van a cliens xD

Krinyo
ea store meg bekaphatja

Hamed
Fileplay-es beta keyeket elkezdtek osztani!

Aki regelt az oldalra lepjen be, valasszon nyelvet es kapja a kulcsot.

itten-e

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

oké bocsánat de most jöttem meg melo béta kulcsom meg a cliens megvan már csak regelnem kéne de az meg nem sikerült😊
*hírbe
Karbantartás és az új funkciók behegesztése miatt szünetek az account management/creation. Biztos kiteszik majd hírban, ha újra jó lesz.
Hali!
Csak én nem tudok regisztrálni a /www.war-europe.com oldalon? Account kreálást nem engedi
Aki akar OB kulcsot az gyorsan regeljen itt.

1. Register on site http://www.fileplay.net/keys/warhammer (when it opens) to gain the key. Only here you have to be quick , further steps - you can take you time :
2. Download game client http://warhammerbeta.ea.com/uk (9 GB!)
3. Register your account on http://www.war-europe.com typing the beta key you recived in step 1.

---+ Chaos never sleeps... +---

<#ejnye1>

anti hero

"pusztulat" beszarok<#idiota>

TDC Geronimo
A múltkori orderes ingame videó destructionos folytatása.

Dopti
Bocsánat ha volt már, de ezt nem bírom 😄
Galaxisról...

Áttekintés

* Harminchárom hatalmas csatamezõ
Harcolhatsz a Rend (törpék, nemes elfek, Birodalom) vagy a Pusztulat (zöldbõrûek, sötét elfek és káoszlények) oldalán harminchárom hatalmas csatamezõn.

TDC Geronimo
Aki szeretne OB kulcsot az regeljen gyorsan itt és már meg is kapja a kulcsot.

szivesen máskor is, szivesen állok rendelkezésedre bármikor, nincs mit

anti hero

cikasz
nos eddig leszedett 9gb-ot. "WAREuropeanOpenBeta-1a.bin" 1b,1c,2a,2b most jelenleg a 2c-t szedi 😊 ugyhogy az a 99% nem tudom mi volt 😄

http://www.akciofigura.hu

grafkártya olyan 50k, alaplap kb. 20, proc. kb. 20, memória kb. 15
durván 100k-ból biztos össze tudsz dobni egy olyan gépet, amin flottul fog futni.
lehet spórolni is itt-ott, csak kérdés, hogy mi éri meg jobban.
- kicsit kevesebbért veszel egy configot, amin el-eldöcög a game és 2 gfx patch vagy fél év után upgradelheted újra, vagy
- beleölsz kicsit több pénzt és akkor 2 évig nem kell gépet cserélned

AndrewCB
P35-ös chipsetes alaplap, 2 vagy 4Gb ram, Intel C2D E8200, Ati HD4850. Sztem, ha vesz valaki gépet, akkor ennél alább nem érdemes adni. A pénztárcádat persze nem ismerem. Lehet ennél jobbat is persze! Meg picit gyengébbet.<#vigyor2>

na, ez határozottan jól hangzik <#eljen><#wow1>

kösz, de a kérdés nem ez volt.

bleh ><
Mennyit kéne szerintetek rááldozni egy alaplapra, procira(10-20k?), memóriára (10k?), vidkártyara (30-40k?), hogy normálisan fusson a who?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

AndrewCB
Hát nem hiszem hogy élményt fog nyújtani a játék! 😊

Fõleg, h az kb 2006-os kártya és 3-4 havonta jönnek ki az új szériák...

Jockey
640*480-ba okés lesz:p
amúgy fingom sincs nekem se az számozásokról max az frissebbekrõl..😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hmm, egy ati radeon x1650 pro mennyire szar? Már nem követem a videókártyákat szal fogalmam sincs :/

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...