Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen csak ott. Még CBbõl van US accom.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hát, az US bétánál se ellenõrzik az állampolgárságod, kell hozzá egy kulcs meg a kliensprogram és kész 😊
Még szerencse hogy leszedtem a béta kliens-t,már régebben,mert persze az EA-Goa által ajánlott link használhatatlan. De ezért én fizettem(
Triathlon for life
Nekem is)
Triathlon for life
ez mondjuk elég nagy baromság, nyilván ha két dobozost rendeltem volna abban 2 kulcs van...mivel 2õt fizettem ki...
na mindegy még jo hogy szereztem a fileplayrõl
na mindegy még jo hogy szereztem a fileplayrõl
Mikortól él a disznó nemtudjátok? Mikor lövik fel az EU servereket magyar idõ szerint?
nekem is. viszont csak 1 jött, pedig én 2 WARt rendeltem. ez normális sztetek?
Szintén zenész.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szerintem a black ork. 😄
Na erre megnéztem pár BO videót és azt akarok indítani 😄
Szerintetek is az ironbreaker a komplexebb tank a Grudge miatt?
Szerintetek is az ironbreaker a komplexebb tank a Grudge miatt?
Kíváncsi vagyok h mikor lesz jó az európai war szerver... bezzeg az amcsi jó... amíg nem frissítem az accom a beta keyyel addig nem tudja patchelni a játék nem tudjátok? mert nekem megáll 100% on és csak cancel van playre nemlehet nyomni... akkor jó lesz ha sikerül update elnem a beta keyyel az accom? remélem<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2> már várom a betát hehe <#eplus2>#eplus2>
najó :dd Orc /special-nál régebbi buildbe püfölte a semmit. Na most már belekerült az is, amit ütlegel.

Nem lehet megoldani, hogy koponyák helyett rendesen berakja az ellenfél képét target barba? AoC-ben is zavaró volt, hogy csak két üres csík...
Na pár kép akkor linkbe
shaman heal mastery ág
Új castbar -.-
World map
Tome of knowledge
T1es scenario
Új respawn kép Szerintem pofás lett
Karaktergenerálás (empire)
Karaktergenerálás (chaos)
Na egyelõre ennyi
shaman heal mastery ág
Új castbar -.-
World map
Tome of knowledge
T1es scenario
Új respawn kép Szerintem pofás lett
Karaktergenerálás (empire)
Karaktergenerálás (chaos)
Na egyelõre ennyi
* ***** *****!
anti hero
Shamannal átdolgozták kicsit a mastery ágat, gondolom máshol is. Rengeteg új ikon került a gamebe! <#idiota>#idiota> Látszik most pakolnak bele minden apróbb részletet. Animációkat, ikonokat, hangokat. Kibõvítették a world mapot is. Megváltozott a Tome is. Na de most megint vissza -.-
Várjuk a world exclusive fotókat 😊
Ja te most az amcsi szervereken nyomod? 😄
Na így 10 perc után annyi hogy rengeteget szépült az UI, GCD kezelése is sokat javult. 3 karit néztem meg gyors és az animációkat szépen helyrepofozták, legalábbis amiket eddig láttam. A dark elfek se futnak végre olyan idiótán, mint azt eddig tették. Na most bújok vissza, majd tolok képeket késõbb -.-
van egy closed béta accom eladó ha valakit érdekel.pm
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hála istennek, hogy megvettem elõre a proorder box-t, így nem kell mos a beta key szerzés miatt parázni 😄
na a nagy csöndre tekintettel sztem elmenekült a srác és már árkon bokron túljár .😄
anti hero
Elvileg kéne kapnunk, talán a holnapi nap folyamán.
Azért én szereztem 2 kulcsot a fileplayról...
Azért én szereztem 2 kulcsot a fileplayról...
Nemtudjátok hogy az EA storeosok kapnak e OB kulcsot vagy ráfáztunk? Csak azért kérdezem mert jó nagy kicseszés lenne ha nem küldenek kulcsokat...😞
asszem generálok pár ilyen kulcsot és szétosztom köztetek aztán majd jót röhögök😊
We are shutting down the authentication system on the war-europe website to prepare the way for the new account systems that will be coming soon. During this time, you will not be able to log into www.war-europe.com. This will of course prevent you from using any of the registered services such as the fan art, fantales or fansite submission forms.
Gondolom (ez csak tipp) ez is közrejátszik abban, hogy nem lehet regelni a bétára sem.
Gondolom (ez csak tipp) ez is közrejátszik abban, hogy nem lehet regelni a bétára sem.
na ahogy olvasom szórják 2 kézzel a béta kulcsokat.. ez jó!!!
: )
war ftw
viszlát mindenkinek vasárnap 😮)
: )
war ftw
viszlát mindenkinek vasárnap 😮)
anti hero