Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyen csóró nuboknak vannak a x-day free trialok indulas utan, tudod..

anti hero

btw kár h nem jó ez a kulcs a US obra <#pardon1>

jó csak érted nézd meg az 5 legfrisseb hírt az oldalon 😄😄😄😄 azé kár 😄

Davidus
én csak a magam nevében tudok beszélni de én kipróbálás nélkül nem fogok mmot venni. ha nincs open beta akkor pénz sincs

V9ykn8_TZL0

Jericho19
WAAAGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

For the Empire!

Seithennin
ámen

jóak az aláírásod, szeretem az ilyen szövegeket 😊

Nagyon sokan félreértésben leledzenek az open béták kapcsán. Azt kell megérteni, hogy ez még nem termék, nincsenek semmivel késésben, ha akarnák akár az emberekrõl készült fényképek alapján is megszûrhetnék azoknak a körét, akik mehetnek tesztelni. Egy piacra kerülés elõtti terméket tesztelnek a készítõk ilyen-olyan vonatkozásban, ahogy akarnak, értsd nem kötelességük open bétát biztosítani, õk adnak másodsorban (!) egy kipróbálási lehetõséget és ezért elvárják, hogy információt szolgáltass. Ha 17-én vagy azután, tehát a megjelenést követõen lesz ilyen csúszás, akkor jogos lesz a felháborodás, addig ha akarják ezt az open bétás mizériát úgy ahogy van visszavonhatják. Mint mondtam teljesen másodlagos az utóbbi idõben kialakult hypekeltõ funkció.
A baj még mindig a fejekben van. A magyar ember azt hiszi, hogy neki minden alapvetõen jár, és ráadásul ingyen, a közoktatástól az open bétáig. 😄

Davidus
you know the rules and SZOTTUÁÁÁÁ

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Na a US már elindult. Megyek is...majd szóljon azért valaki, ha lehet regelni <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hajrá!!!44

Új billentyûzet, szóval amúgy is be kell járatni, úgyhogy belefér... 😊
Solid Snake
BEAST
EN FELVAGOM AZ EREIMET! <#banplz>

mentem pizzat sutni <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
feleslegesen koptatod az ujjad 😄
Nice <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

tipikus free mmo cb: kiirjak a datumot. pontosan attol kezdve regisztralhatsz, a kliens meg lejon 1-2 ora alatt. lenyegeben az egesz jatek kesz es elenyeszo hibat tartalmaz. par honap cb utan jon egy ob, ami mar teljesen bugmentes. a kesobbiekben pedig mar csak apro javitasok es tartalombovites.
fizetos mmo: cb akar 1 evig is tarthat. ob sokszor nincs is. kiadast elkapkodjak es sok buggal es hianyos tartalommal jelenik meg. persz ettol fuggetlenul szazezreket eladnak beloluk elorendelesben, mert a nev miatt veszik.
ettol fuggetlenul nem irtam le ezt a jatek. lehet hogy kiprobalom es pozitivan csalodok benne.
Aki nem emlékszik annak mondanám, hogy wowból az EU béta jóval késõbb volt, mint az US és a játék megjelenése is 2 vagy 3 hónappal volt késõbb itt, mint a nagy óceán másik oldalán. Ehhez képest pár óra vagy akár nap késés szerintem simán tolerálható.
Ráadásul egyenlõre késésrõl még szó sincs, azt ígérték ma bétázhatunk és egyenlõre még nincs itt a nap vége. Éjfélig ha nem jhutsz be akkor lehet anarchiát hirdetni és kirakatokat törögetni, de addig nem érdemes 😊
Szóval nyugalom, a hosszú élet ritka, vagy valami ilyesmi... ^^
Davidus
/dance

V9ykn8_TZL0

Seithennin
haahha classic!

anti hero

s0n1c
amcsiknál minden rendben van, mi sajnos a goat kaptuk euba, aki nem áll a helyzet magaslatán
jó csaj az énekes!!
bejön

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARt a népnek

anti hero

Seithennin
wowot hány évig készítették és milyen volt a tartalom mikor beléptél?! nem volt valami jó az elején, a késõbbi igen gyors patchekkel lett "jó" játék az aoc meg más tészta a mytic nem kispályás mmo téren a DAoC pl elég jó volt... habár én nem játszottam vele túl sokat mert a hõskorszakról lemaradtam xD

TDC Geronimo
Emlékszel? <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
azért erre kicsit több ember kiváncsi mint a noname ingyenes mmokra😄

V9ykn8_TZL0

nem az a baj, hogy nem tetszik, hanem az hogy el sem tudok jutni a kiprobalasaig
Jesszusom!

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

téged wowos múltból értelmes embernek ismertelek meg , sok jóra nem lehet következtetni abból ha valamit 5 évegi készítenek és az utolsó napokban pöcsölés megy .... mire volt jó az elözö 5 év ? Ua volt az aoc be is , ezért irtam amit irtam. annak idejéna wow percre pontoson indult az open bétával , játszunk is vele mai napig..
s0n1c
jézus isten
en azt vartam volna, hogy valami gyors szerverrol lehuzom, regisztralok es kiprobalom. ehezz kepest: lassan jott le es a netem is eleg rendesen leterhelte. nem kaptam emailt arrol, hogy adtak beta kulcsot, teljesen veletlenul olvastam valahol, hogy a beregisztralt oldalon kell ellenorizni. a regisztralas tiltva volt. kesobb 2 bongeszobol se sikerult beregisztralnom. meg sem merem emliteni, hogy egy csomo olyan ingyenes mmo-val jatszottam mar, ahol a cb legelejen gyakorlatilag egy kesz es hibatlan jatekkal alltak elo
Nemértem h ha nem tetszik neked a játék akkor miért vagy itt? menj át másik forumra és rontsd ott a levegõt, vagy ha esetleg Te csinálsz egy olyan játékot ami ennyi embert érdekel, és nem lesz benne semmi lagg/bug stb akkor szólj szívesen megnézném... amíg nincs addig sztem maradj csöndben és ne bõszítsd a népet.<#falbav>

A regisztrálásnál a 3.lépés után kidobb egy hibát és nem megy tovább. :-(
Firefox alatt nem müködik IE alatt müködik.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

tényleg hova tûntek :GGG

bár most az emogochi a menõ

<#zavart2>

anti hero

PSAV
savior által megnyitott témák: Hová tûntek a tamgotchik?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Szaruman
Köszönjük az észrevételt. Akkor te nem veszed meg.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Krinyo
errõl szól az összes mmo

Davidus
így van. mi az a havi 600000 euró amit az 50k ember fizet. nekem se kéne

V9ykn8_TZL0

es a tobbieket mivel gyozik meg? az ingame videok szerintem baromi unalmasak... megy a torpe, forgat egyet a botjan, becsap a villam... aztan megint megy, megint egy forgatas, megint egy villam. ez engem nem gyozott meg. a renderelt trailer az nagyon franko, csak annak meg semmi koze a jatek milyensegehez
Seithennin
50k bétakulcs van csak, mirõl beszélünk? nem 50k embert kell meggyõzni...

BEAST
vilagvege! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a remegés fokozódik!

anti hero

pedig valahogy megkene gyozni az embereket, hogy erdemes megvenni a jatekukat. engem eddig nem sikerult
megint elindult a register és megint nem müködik imádom ezt a gamet
LÁL

anti hero

s0n1c
igen, de csak az anyaga miatt 😄
Seithennin
ez csak kedvesség hogy van open beta csak a függõknek van kitalálva nem erre fognak alapozni...

Krinyo
akkor te elder máffin teszter vagy? 😄