Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várj egy kicsit és próbálkozzál vele. Nekem is csak igy sikerült.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Ez az email csaknem akar megjönni. :-(
minek kéne újra regelni? nem csak belépek régivel és benyomom a kulcsot neki?
Akinek volt korábbról accja de nem volt closedbétás az is tudott újra regelni? Mert nekem regelés végén egy "You are logged it." üzenetet dob (nem írtam el, it a vége : ) ) ki mindig. Illetve be is tudok jelentkezni a régi accommal de amikor megadom a bétakulcsot akkor is hibaüzenetet ad, aminek az a lényege, hogy már lejárt a kulcs, amit megadtam.
Nekem nem kér beta kulcsot... hol kellene annak kérnie? amugy a 3. stepnél vok...
Na csak sikerült. Már csak az emailre várok.
Nem értem neked mikor kérte a Ob kulcsot?
The last step on the long road to the Open Beta is now here! We have been distributing open beta keys through Collector's Edition pre-orders, premium Standard Edition Pre-orders and partnerships with websites. If you have an Open Beta key, Register a new account and enter it here. Please note that Closed Beta testers do not need to create a new account as Open Beta access is automatically granted all previous testers.
A light patch on 205mb will be available soon and the Open Beta begins early this afternoon. We will be updating you with the exact time that the servers will be open before then. Please note that at this time you should only use your Open Beta key, codes for the head start or bonus items are not yet valid.
Some of you are experiencing a 414 error. This is a time-out message, please wait a few minutes and try again.
Account page will be ready at 9:30CET!!!!!
A light patch on 205mb will be available soon and the Open Beta begins early this afternoon. We will be updating you with the exact time that the servers will be open before then. Please note that at this time you should only use your Open Beta key, codes for the head start or bonus items are not yet valid.
Some of you are experiencing a 414 error. This is a time-out message, please wait a few minutes and try again.
Account page will be ready at 9:30CET!!!!!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
én is akarok 😄😄😄😄
Nem kell izgulni. A szerverek úgyis csak kora délután lesznek beindítva, a kliens kap egy ~200 megás patchet.
Azt írják, hogy a code 414 egy ilyen time-out jellegû hiba, várni kell és késõbb megpróbálni újra, mert a sok ödönke mind folyamatosan egyszerre próbál regisztrálni.
Azt írják, hogy a code 414 egy ilyen time-out jellegû hiba, várni kell és késõbb megpróbálni újra, mert a sok ödönke mind folyamatosan egyszerre próbál regisztrálni.
code 414-et kapok belépésnél
-the invisible-
A 4.lépésnél elakadtam. Nem enged tovább. :-(
az addig oké hogy a reg megy de BELÉPNI én nem tudok...
-the invisible-
Ez vicces dolog mert amikor beirnám az enyémet kivág az oldal😊Nekem akkor kérte a kulcsot amikor beléptem az odalra elöször automatikusan azt adta be
most akinek volt CB acca, annak nem kell regelni, gondolom, csak varni mikor lesz a server online?
vagy az OB-hez mas kliens kell mint a CB-hez anno?
vagy az OB-hez mas kliens kell mint a CB-hez anno?
<#banplz>#banplz>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
kaptam kulcsot másik fórumon pm-ben se semmi link vagy ilyesmi nem volt benne csak a kulcs.Hol lehet érvényesíteni?
értem én : )
anti hero
Jóvan, örüljél csendben...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Há' nem érted? Most kell a játék, de azonnal és ingyen... nem, mégsem, még fizessenek is érte, hogy tesztel! 😄
Novemberben nem elég kipróbálni, mer' addig a haverok elhúznak ha mégis jó!
Novemberben nem elég kipróbálni, mer' addig a haverok elhúznak ha mégis jó!
Figyu ez vót az emilbe:Greetings Rolika,
You have received this email because you have just started the registration process for Warhammer® Online: Age of Reckoning™. In order to complete it, please click here.
You have received this email because you have just started the registration process for Warhammer® Online: Age of Reckoning™. In order to complete it, please click here.
dehogy tuttál már eljátszották ezt h neki sikerült regelni többi 99999999 embernek meg nem <#banplz>#banplz>
most ez hogy jon ahhoz amit mondtam?
open beta az nem free trial verd mar bele a buta fejedbe
tudom, nem könnyû
geez
open beta az nem free trial verd mar bele a buta fejedbe
tudom, nem könnyû
geez
anti hero
õõõ hülyeséget írtam de értitek a lényeget.
de nézzük pozitívan a dolgokat: csinálnak vmit mert a 2. step jó lett lehet h nemsoká már ez is az lesz X)X)X)X) szal kitírtás <#integet2>#integet2>
Jó, hogy emlékeztetsz, ezt ki is hagytam. Az ingyenes kipróbálás nem egyenlõ azzal, hogy a béta állapotú játékot megnézed és kialakítasz egy elhamarkodott véleményt. Azt a megjelenés utáni x napos buddy key, trial, free weekend, stb hivatott képviselni.
eddig minden valamire való mmohoz volt open beta. amelyikhez nincs abból nem is lesz semmi
V9ykn8_TZL0
Nem mükszik a reg <#lookaround>#lookaround> 3. stepnél megakad...
van kód, de nem lehet tovább jutniígy se , mert csak egy hibaüzenetet kapsz...
Per Aspera Ad Inferi.
Sajnos csak egy vagy a pármillió mmo felhasználóból. Európában és a tengerentúlon nem olyan a helyzet, mint nálunk a balkánon. Nekik egy mmo ára olyan, mintha nálunk kerülne mondjuk 3-4 ezer forintba egy játék, fizetésre alkalmas kártyája meg már lassan alanyi jogon van mindenkinek születése után.