Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
van saját verziójuk, elder testerek tesztelik
cikasz
Google chrome-al meg nincs tovább gomb 😄

http://www.akciofigura.hu

reszt vettem mar par betaban. mindig az aktualis verziot tesztelik. annak mi ertelme lenne, hogy tobb hetig vagy honapig javitgatnak egy sajat verziot, amit nem tesztel senki es rengeteg uj hiba es nem jol mukodo ujdonsag keletkezik bennuk?
látom elvagytok mint a befõtt X)

s0n1c
te csak qssoljá, csirek 😄
Krinyo
már megint máffin van? 😄

s0n1c
fent van msnen valamelyik fejlesztõ, hogy ilyen jól informált vagy? kérdezd már meg pls mikor lövik fel az ob szervereket, mert annak függvényében kérem asszonytól az ebédet! köszi
Seithennin
azért a mytic nem funcom

Lazarus
google chrome-al nincs continue gomb 😊 Ezt a flasheh szart amúgy nemtudom miért kell erõltetni, miniatûr portfóliók alá és díszítõ elemek megjelenítésére még elmegy, de regisztrációs interface kialakítására és tisztességes feladatok elvégzésére teljesen alkalmatlan.
Brilliáns, nagyon mennek az autós hasonlatok, tehát hozok egyet, tehát az új 7-es bmw is olyan, mint a 10 éves suzuki, mert mindkettõ autó ugye?

Hamed
Aoc pont hogy siman indult es kesobb jottek a gondok

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

az csak kamu duma, hogy ha azt mondjak, hogy a betaban nem az auktualis jatekverzio fut, hanem van nekik egy sokkal jobb. ugyanezt loktek hellgate london es age of conan betajaban is, aztan a megjeleneskor ugyanaz volt minden, mint a beta alatt
Seithennin
ha így látod akkor gondolj bele a wowwal mi volt megjelenés és béta alatt, béna volt és "üres", és mi lett belõle?! na errõl ennyit... ez mmo nem offline sima game, az mmo mindig kicsit béna az elején ne várj azonnal tökéletes játékot

Hamed
Hat aki ennyitol leir egy jatekot az tenyleg ne is jojjon😄D

s0n1c
"jól megmondom józsi vagyok" reinforcements has arrived...
Lazarus
US open béta fut már?
cikasz
nekem sincs sem explorer-el sem firefox-al image 😞

http://www.akciofigura.hu

Ua kezdödött Aoc is.. aztán láttuk mi lett belöle.. Ha már az open betával is pöcsöpnek sok jora nem leshet szamolni sajno
Na pont errõl beszéltem anno... hogy az open beta fázist mindenki ilyen kipróbálásnak veszi, és egybõl utal arra, hogy ez a játék egy kaki lesz. Tökmind1, hogy a weboldal szar vagy ingame bugos valami, most még egy szavunk sem lehet.

d

Triathlon for life

Én multkor nem írtam be semmit pár napja és beengedett (krinye nem a beta kulcs kell neki)<#hehe>

Nem kell izgulni,ez csak egy beta,a véglegesre maj jól összehozzák.

Triathlon for life

meg a legutolso putri jatek regisztracioja is normalisan mukodik, itt meg az egyik bongeszoben nincs continue gomd, a masikban meg nincs capcha. ha a jatekot is ilyen jol osszehoztak inkabb nem is bajlodok vele tovabb
RatBaG
neked még ki hisz? <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

Krinyo
nekem több is van, kell egy?

RatBaG
aaargh nincs kis kép a kóddal amit be kéne ütni <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

s0n1c
sajtér
Jó csak akkor miért írják ki mostanra? miért nem akkora amikor már letesztelték és megy...

ez most pont azért van, hogy a normál gamma indulásakor ne legyen probléma.
de lehet értelmezni úgy is, hogy trial, meg úgy is, hogy open beta.
kinek mi.

Seithennin
ja persze nem vok ideges, majd ha megjelenés után is nagyon sok a gond majd akkor talán, most örülök ha 1 órát játszhatok és így kielégítem a kiváncsiságom ^^ amugy köfi a fordítást

Seithennin
haladunk😛

A lényeg, hogy lévén ez open béta, az regisztrációs oldal tesztje is hozzá tartozik, ezt csinálják most. Tehát felesleges türelmetlenkedni, már most is teszteltek. 😄

nekem az se :S

-the invisible-

Szaruman
Bejelentkezni továbbra sem tudok. De legalább bejön az oldal. Hurrá.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ezt forumon olvastad??

AndrewCB
Lehet volt már róla szó, de mikor küldik ki a rendes key-eket, aki direct2drive-on vásárolta a gammát?

Seithennin
köszi^^

BEAST
Most teszteltek, szep meg joaz account keszitos cucc ... amint lehet megnyitjak a sok nub szamara is.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RatBaG
továbbra sincs war

Per Aspera Ad Inferi.

Seithennin
lefordítaná valaki, mert nem értem teljes egészében

TDC Geronimo
Sorry for the wait guys. The pages are now working internally - I've been able to create a test account myself. We are working on bringing them online as soon we can.

Apologies for the inconvenience. Please practice patience - although Open Beta, it's still beta and testing our platform is part of this.

-Magnus

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seithennin
tévedés nincs accom és patchelt... most regelek csak amikor van az a lépés hogy írd be a képen látható számokat és betüket ott fatal error van kép helyett -.-

a patch hez kellene az acc... az meg ugye... na szal reméjjük h hamarosan jó lesz..

TurboX
nyenyó van, várunk😊
Seithennin
dettó

azt mondjátok már meg,
hogy akkó most mivan? 😄

-the invisible-

Szaruman
Hálózati idõtúllépés
A(z) www.war-europe.com helyen lévõ kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.... blablabla

Na ilyenkor szoktam érdeklõdni a kedves mama hogyléte iránt<#boxer><#boxer><#boxer>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Hamed
De ez vicc hogy a szaros captcha-n hasal el a regisztracio. Eleve minek bele, amikor tobb oldalas a folyamat+ csomo legordulo menu van. Egy bot se tudna atragni magat rajta...

Seithennin
na most tõt' vmi peccset

RatBaG
ja, csak neked

Per Aspera Ad Inferi.