Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na látom nem sok változás történt a tegnap délelõtthöz képest. ;f
remélem mihamarabb megcsinálják és lemegy a tömeg mielõtt hazaérek : )
remélem mihamarabb megcsinálják és lemegy a tömeg mielõtt hazaérek : )
anti hero
a szerverük képtelen volt a nagy adatforgalmat lebonyolítani amit õk azonosítatlan hibáknak definiáltak, emiatt harmadszorra állították le a rendszer amit ismételt újrakonfigurálás követett. ez nem a "béta része" sokkal inkább amatörizmus. tévedés ne essék senkisem fogja az ereit felvágni a késés miatt, de nagyvonalakban meg lehet érteni a többség reakcióit. képtelenek voltak megadni a felhasználók felé azt a háttértámogatást amivel elkezdhetik a bétát (amit ígértek) ennyi. no offense. felesleges ezen tovább csámcsogni
ez 1 üres fekete lap...
Na ez a normális megközelítés és nem a "jaj fizettünk érte" és "követeljük me' nekünk jár", stb.
ezt hol irták?
Ez kb. olyan mint a klasszikus: "Vettem egy pólót, amire az van írva, hogy balek... csak tudnám mi került benne 30 ezerbe..."
Nem fizettél az open bétáért egy eurócentet sem, elõrendelted a játékot, amihez adtak egy ilyen plusz lehetõséget. Vagy ha igen, akkor miért nem a 10 mp-be kerülõ ingyenes open béta regisztrálást választottad?
Nem fizettél az open bétáért egy eurócentet sem, elõrendelted a játékot, amihez adtak egy ilyen plusz lehetõséget. Vagy ha igen, akkor miért nem a 10 mp-be kerülõ ingyenes open béta regisztrálást választottad?
a gond ebben csak az, hogy mindenki tudta már 1 hete, hogy ez lesz! Vmi érthetetlen perverz okból a goa vagy myth mittudom én mégis ugy gondolta, hogy csakazért is kiprobálja, milyen félmillio embert egyszerre ráuszítani egy weblapra...hát megtudták
mara befagyasztottak a regisztraciokat. ugy nez ki csak holnap lesz ujra aktiv
Más dolog ha kisebb gameplay bugok vannak egy open bétába és azt kijavítják és más ha a Goa képtelen megoldani egy open béta regisztrációt(amit US-ben ahol más cég csinálja zökkenõmentesen ment már rég) az európai website hol megy hol nem ez nem normális és GOA hasonló hibákat nem egyszer elkövetett Daoc-nál is. És azért nem dicsérjük meg õket hogy dolgoznak vasárnap amikor vasárnap kezdõdött az open béta;oO
(és engem még nem is idegesít hogy nem lehet reggelni mert 1.már
kijátszottam magam closed bétába 2. megvan az accom ebbõl kifolyólag)
(és engem még nem is idegesít hogy nem lehet reggelni mert 1.már
kijátszottam magam closed bétába 2. megvan az accom ebbõl kifolyólag)
Lourker
😄D
Épp ezért hívják ezt a mostani dolgot open bétának. A tegnapi authentication szerver pofozgatás is az open béta része, nem mondta senki, hogy a béták 100%-ban csak arról szólnak, hogy ödönkéék nyúzzák a játékot. Majd a folyamatos rendelkezésre állást abban a periódusban kell lecsekkolni, amikor tényleg történik szolgáltatás. Akinek ilyesmi meg kifordítja sarkából a világát, azt meg már rég nem ezért kell sajnálni. 😄
aki bejutott árulja mán el a titkos fogásokat, pontossan mikor kell hártaköpni a bal vállam felett?
már 3x sikerült elkezdenem beirni a kulcsot, de mindig megjelenik a sátán új száma a 1103!
haver is megvette a perorder boxot viszont szerda reggel utaznak el, ugyhogy nála még jobb a helyzet. fõleg ha addig sem tudják a hibát orvosolni
már eljutottam odáig hogy beengedett, de a "produckey"-re kattanva hibát dob... ez kész röhej, ugy ahogy mások is énis kifizettem a 3 rongyot, és ezért is hogy a megjelenés elõtt tesztelhessem erre b+ ennyire nem képesek...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"ez egy grp orientált pvp játék, nem 1v1ben kell lemérni a class balancet"
én ezt aláírom, viszont ha a 12 emberõl 11 úgy dönt, hogy akkor õ most rushol tovább, mindenféle védelem nélkül hagyva azt a pontot, amiért elötte 5 percen át küzdött (tipikus hiba, s nem csak itt), akkor meg lehet bacni a "grp orientált pvp játék" elméletet, mert TE maradtál ott annál a pontnál EGYEDÜL, s neked kell tudnod megoldani EGYEDÜL a problémát.
vagy bukjátok a pontot.
arról meg meggyõzni a többi embert, hogy nem elég támadni, mert a védekezés legalább olyan fontos, na az elég kemény dió.
ezért kell az, hogy a class-ok - szerintem! - 1v1 szituban is életképesek legyenek (+ skillarcok számára 1v2 is megoldható legyen).
szal az nem egy túl jó koncepció - szerintem! -, ha egy game kizárólag a grppvp-re épül.
de na mindegy, theorycraft off, ma délután majd folytatom a kis runepriest-emmel a kalandozást.
(btw elleryon serveren törpe - akárcsak a high elf - kezdõterület elég nyugis volt, alig mozogtak páran...ez elõrevetíti, hogy nem ezek lesznek a favorit race-ek, human kezdõn voltak relative sokan)
én ezt aláírom, viszont ha a 12 emberõl 11 úgy dönt, hogy akkor õ most rushol tovább, mindenféle védelem nélkül hagyva azt a pontot, amiért elötte 5 percen át küzdött (tipikus hiba, s nem csak itt), akkor meg lehet bacni a "grp orientált pvp játék" elméletet, mert TE maradtál ott annál a pontnál EGYEDÜL, s neked kell tudnod megoldani EGYEDÜL a problémát.
vagy bukjátok a pontot.
arról meg meggyõzni a többi embert, hogy nem elég támadni, mert a védekezés legalább olyan fontos, na az elég kemény dió.
ezért kell az, hogy a class-ok - szerintem! - 1v1 szituban is életképesek legyenek (+ skillarcok számára 1v2 is megoldható legyen).
szal az nem egy túl jó koncepció - szerintem! -, ha egy game kizárólag a grppvp-re épül.
de na mindegy, theorycraft off, ma délután majd folytatom a kis runepriest-emmel a kalandozást.
(btw elleryon serveren törpe - akárcsak a high elf - kezdõterület elég nyugis volt, alig mozogtak páran...ez elõrevetíti, hogy nem ezek lesznek a favorit race-ek, human kezdõn voltak relative sokan)
Igazából ezzel csak saját maguk alatt vágják a fát annyira meg nem empatikusak, hogy sajnáljam õket ezért 😊
áhhh én sose szoktam idõ elõtt idegeskedni pláne nem akkor, ha egy játékról van szó.
Mondjuk én "ajándékba" kaptam a játékot egy haveromtól, szóval nekem nincs sok vesztenivalóm.
De szerintem majd meglátjuk, hogy mi lesz, felesleges találgatni/izgulni emiatt, ha jó lesz ráérünk akkor örülni és ha rossz lesz ráérünk akkor pánikolni 😊
És mivel én retailon is játszani fogok továbbra is tesztelésnek fogom fel a bétát és ha a login szerver ilyen komoly bajban van, akkor azt kell tesztelni, ez van.
Mark Jackobs írta, hogy az US béta alapján már is kiderült egy csomó hiba, amit ma reggel patchelnek is, szóval aki azt hitte, hogy mivel 10 nap múlva megjelenés ezért már semmi nem lesz javítva meg is kapta az ellenpéldát. Mi kicsit rosszabbul jártunk, nálunk az auth szervernél már elakadnak a dolgok, hát nekünk ebbõl kell építkeznünk.
Sokan jönnek azzal, hogy õk fizetnek ezért, mert elõrendeltek CE-t/SE-t. De mint kiderült a preodrednél semmilyen megkötés nem volt a teszt idõtartamára/kezdetére vonatkozólag és tudtommal az se szerepelt benne, hogy mit is takar az open beta pontosan. Szóval aki nem akar ezen stresszelni az egészen nyugodtan fogja fel úgy, hogy ez is az open beta része és bár mi sokkal kevesebb dolgot tudunk csinálni, mintha a játékot tesztelnénk az tuti, hogy õk ott a cégnél sokkal többet dolgozhatnak 😊 Aki pedig stressz/konfliktusfüggõ az nyugodtan menjen és engedje ki a haragját a warhammer alliance-en 😊
Promóciós célnak nem jött be az open béta (sokak szerint az egésznek csak az a célja, de nekik megint kiemelném a ma reggeli patchet, ami kábé 24 órán belül az open beta kezdete után ki isjön/jött) egyenlõre, de ha 1-2 napon belül helyreállnak a dolgok akkor szerintem még ez az állítás is változhat.
Mindenesetre sok sikert kívánok a regeléshez mára mindenkinek, nekem tegnap szerencsésen sikerült a dolog, remélem, hogy ma már a többségnek meglesz az accountja és lenyugszanak a kedélyek. Elég sokan írták, hogy az éjszaka/hajnal során sikerült regelniük és a GOA-sok is ígértek ma reggelre valamiféle javulást, reméljük legalább ezt betartják 😊
Mondjuk én "ajándékba" kaptam a játékot egy haveromtól, szóval nekem nincs sok vesztenivalóm.
De szerintem majd meglátjuk, hogy mi lesz, felesleges találgatni/izgulni emiatt, ha jó lesz ráérünk akkor örülni és ha rossz lesz ráérünk akkor pánikolni 😊
És mivel én retailon is játszani fogok továbbra is tesztelésnek fogom fel a bétát és ha a login szerver ilyen komoly bajban van, akkor azt kell tesztelni, ez van.
Mark Jackobs írta, hogy az US béta alapján már is kiderült egy csomó hiba, amit ma reggel patchelnek is, szóval aki azt hitte, hogy mivel 10 nap múlva megjelenés ezért már semmi nem lesz javítva meg is kapta az ellenpéldát. Mi kicsit rosszabbul jártunk, nálunk az auth szervernél már elakadnak a dolgok, hát nekünk ebbõl kell építkeznünk.
Sokan jönnek azzal, hogy õk fizetnek ezért, mert elõrendeltek CE-t/SE-t. De mint kiderült a preodrednél semmilyen megkötés nem volt a teszt idõtartamára/kezdetére vonatkozólag és tudtommal az se szerepelt benne, hogy mit is takar az open beta pontosan. Szóval aki nem akar ezen stresszelni az egészen nyugodtan fogja fel úgy, hogy ez is az open beta része és bár mi sokkal kevesebb dolgot tudunk csinálni, mintha a játékot tesztelnénk az tuti, hogy õk ott a cégnél sokkal többet dolgozhatnak 😊 Aki pedig stressz/konfliktusfüggõ az nyugodtan menjen és engedje ki a haragját a warhammer alliance-en 😊
Promóciós célnak nem jött be az open béta (sokak szerint az egésznek csak az a célja, de nekik megint kiemelném a ma reggeli patchet, ami kábé 24 órán belül az open beta kezdete után ki isjön/jött) egyenlõre, de ha 1-2 napon belül helyreállnak a dolgok akkor szerintem még ez az állítás is változhat.
Mindenesetre sok sikert kívánok a regeléshez mára mindenkinek, nekem tegnap szerencsésen sikerült a dolog, remélem, hogy ma már a többségnek meglesz az accountja és lenyugszanak a kedélyek. Elég sokan írták, hogy az éjszaka/hajnal során sikerült regelniük és a GOA-sok is ígértek ma reggelre valamiféle javulást, reméljük legalább ezt betartják 😊
Szerintem ez nem igy van. Ok ha nem akarnak ne dolgozzanak de akkor ne is várják,hogy keresni fognak vele akár egy eurót is. Kurvára fontos nekik,hogy jól menjen a dolog a kezdettõl,mert igen komoly a konkurencia,és ahogy itt is sokan elégedetlenek,máshol ugyanez van. A töketlenségük pedig igenis elõrevetiti,hogy mi várható majd😞
Triathlon for life
Aludtam egy jót,és gondoltam reggel szép nyugisan megcsionálom amit kell. Erre még mindig semmi😞 Egy napja nem tudnak megoldani egy beta jelentkezést.
Triathlon for life
Bármely cég dolgozna ilyenkor, aki milliókat akar beszedni a játékosoktól. A legkevesebb, hogy küzdenek.
Az, hogy nem történt tragédia, az igaz, de azért, hogy ez az open béta lényege, erõs túlzás, és baromi rossz fényt vet a késõbbiekre. Ezekre a szerverekre, mûszaki megoldásokra elõ akartok fizetni. Elõfizetni a folyamatos rendelkezésre állásért. Úgyhogy szerintem kurvára lehet izgulni, hogy ez csak egyszeri baki legyen.
Az, hogy nem történt tragédia, az igaz, de azért, hogy ez az open béta lényege, erõs túlzás, és baromi rossz fényt vet a késõbbiekre. Ezekre a szerverekre, mûszaki megoldásokra elõ akartok fizetni. Elõfizetni a folyamatos rendelkezésre állásért. Úgyhogy szerintem kurvára lehet izgulni, hogy ez csak egyszeri baki legyen.
Szerintem próbálköznak a srácok, mert néha él az oldal, de beta aktiválásig nem lehet eljutni :/
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
"GOA seniors and Mythic personnel are currently meeting in Paris. Naturally, everyone involved is very much aware of the flora of challenges we've seen today. We are keeny waiting on updates from this meeting."
-MagnusK
:o
-MagnusK
:o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
allitolag olyan rossz lett a jatek hogy ingyenes lesz
Srácok, regeltem egy open beta accra,meg is kaptam. Viszont rájöttem,h nem nagyon lesz idõm játszani vele,tehát,ha valaki esetleg kimaradt,és szeretne bekerülni,akkor küldjön egy privit,és kapja a kódot.
roflmao 😊
"vessetek a mókusok közé" :)
Hehe és még félig-meddig rímel is 😊
V9ykn8_TZL0
szerintem ennek örülni kell, a bétának ez a lényege nemde? gondoljatok bele mi lett volna ha ezek a hibák 18. án derülnek ki😊 most pont jó hogy ez történt
Egy napot? Még semmi sem dõlt el 😛
Számítottam rá hogy nem lesz zökkenõmentes a start, de nem gondoltam volna hogy ennyire szánalmas lesz. Nagy csalódás volt ez a nap, remélem holnapra sikerül összekapniuk magukat. jo8 all
Számítottam rá hogy nem lesz zökkenõmentes a start, de nem gondoltam volna hogy ennyire szánalmas lesz. Nagy csalódás volt ez a nap, remélem holnapra sikerül összekapniuk magukat. jo8 all
tejbepapi és pelenkacsere?
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
9:30 óta nyomkodom ezt az rohadt gombot, engem csak egy valamivel lehetne perpill kiengesztelni... na jó, kettõvel.
Per Aspera Ad Inferi.
Szerintem itt jópáran túlreagálják ezt a dolgot, pedig nem kéne... annyi történt hogy technikai gondok miatt egy napot de nem értem miért halnak ebbe bele ennyien. Én is vártam már nem errõl van szó, de türelem rózsát (ez esetben warhammert) terem<#vigyor0>#vigyor0>
Na gyerekek, hát akkor:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szerintem ennek inkább örüljünk. Akármekkora bakiról is legyen szó nem sok cég dolgozna vasárnap este 11kor (ottani idõ szerint 10kor) is a megoldásán. Reméljük ez annak az elõjele amiben MeoH is bizakodik #5495-ben 😊
Hat en mar beszenvedtem vhogy 2 accot is 1 email cimre, de nem jutok el addig, hogy megadjam a serialt, mert az oldal allandoan azt irja, hogy mar "already login" vagyok, de vhogyí en nem ugy erzekelem. Hat ez a open beta indulas csufos leeges, remelhetoleg osszekapjak magukat, mert ez nem vett tul jo fenyt rajuk...
fuck mmo's..i.,
Én bejutottam, de a fórumok alapján szerintem isteni szerencsém volt csupán és nem ez a normális. Ma este már úgyse nyernél vele sokat, szóval ne várj rá, majd holnap.