Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bejutott már vki a játékba vagy ne szenvedjek?

TurboX
látom a waralliance-on is elszabadult a pokol
it is WARHAMMER OFFLINE: AGE OF RETARDING kifejezéssel valaki telibetalált 😊

mindenesetre mára azthiszem feladom, remélem holnap szerencsésebb lesz a dolog
MeoH
HAt addigra talan pont sikerul beregelni 😛

fuck mmo's..i.,

RatBaG
lol

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
elméletileg jövõ vasárnapig

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
13 elvileg

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

09/06 tõl 09/13 ez van írva a hivatalos oldalra

0Fritz0
Emberek, a mostani open béta meddig fog tartani?
Most néztem és két különbözõ helyen más-más dátum volt megadva.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

s0n1c
ez egy grp orientált pvp játék, nem 1v1ben kell lemérni a class balancet, egyébként mindegyik casternek van defense képessége, knockback, root (bwnek fire cage), knockdown
Seithennin
az jóóóó😛

s0n1c
specelési lehetõség van castereknek: single target/dot/aoe
itt pont fordítva van.
nemtom high lvl-en mi a szitu, de b. wizard-dal baromira hiányoltam, hogy gyakorlatilag semmi root-ja sincs.
2 melee rádjön, aztán 2 sec alatt behalsz heal nélkül.
szal inkább melee orientált igy lowlvl-en a game, mint caster.
1v1-ezem barracks-nál egy zealot-tal (legalábbis asszem az volt, destru healer), többiek elrohantak másik pontokat foglalgatni, hát röhögve kihealelte a bw sebzését, bottal/tõrrel vagy mi volt nála meg szép lassan leverte a bw hp-ját.

lehet fikázni a dotnrun-t, de warlock-ként igen kényelmes xp-zési módszer volt, multitargeting-gel kombinálva pláne, ez a singletargeting nemtom mennyire lesz nyerõ egy heavy dot-os class-al itt.

mondjuk ez a dot átvándorol egy másik célpontra eléggé bugnak hangzik(legalább is számomra)

Lourker

0Fritz0
Tényleg, már csak az ukrán szájhõs hiányzik. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PQ/publicquest/ a leggyorsabb xp jelengleg a gamében jóval gyorsabban lehet fejlõdni mint scenariókban.(persze nem feltétlenül soloban bár néhány classal úgy is)

Lourker

s0n1c
ohjaj, nincs dot'n'run, MOST MI LESZ??? <#rinya>
Seithennin
és mi a tapasztalat, itt van ballance vagy itt is a casterek uralkodnak mint AoC ben?

hát kipróbáltam most 5 karit (chosen, bright wizard, warrpriest, swordmaster, runepriest), eddig globálban a runepriest jött be a legjobban...castanimok baromi szépek, kari is jól néz ki ezzel a hobó 3szögre hasonlító séróval, s mozgása is jó.

viszont felfedeztem egy érdekességet.
gondoltam aoe grindelek kicsit, feldobok ide-oda 1-1 dotot, aztán ölök egy mobot, közben a dotok meg zabálják a többit, meg healelem magam.
na ez ott fuccsolt be, hogy mikor targetet váltok, a dot is automatice átvándorol az átváltott célpontra, s ha jól láttam a cd-je is resetelõdõtt (elejétõl fogva számolt vissza).
ez igy eléggé heh, szal a warlock-om után itt asszem nem lesz dotoljunk fel 4-5 mobot, s dõl az xp system.
hát nem mondom, hogy happy lettem ettõl a felfedezéstõl...

bright wizard meg fun class, de support nélkül instahal, annyira papir.
persze messzenõ következtetéseket nem kell levonni igy lvl4-5 környékén, de akkoris papir nagyon.

ja és mégvalami: mobokból asszem baromi kevés xp jön a questekhez és pvp-hez képest, szerintem a leggyorsabb lvlup az a scenariozás (pvp) vagy miaszösz lesz (bemész bg-re aztán ölitek egymást, az a bg, amin voltam úgy möxik mint wow-ban arathi basin, de van állítólag wsg, meg eos like bg-k is...asszem, még nem találkoztam velük, mintha egy beginners tip-ben olvastam volna, onnan rémlik).

Seithennin
nem ebbõl forgattak legenda vagyok címen filmet will smith el? vagy az más volt? xD

3TOMI3
Tiszta lac coo nosztalgiám lett :Ð

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Seithennin
jézusom két böngészõ? áááá nemlehet ez nem... õ az antikrisztus<#action>

3TOMI3
😄DDDDDdd

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

0Fritz0
Ja, ha kettõ is van, akkor bizonyára most hívják össze a válságstábot. 😊

Lazarus
Éppen írtam befelé a béta kulcsot aztán dobott egy üzenetet: "You are not currently logged it" és visszadobott a fõoldalra.... nem vagyok ideges
2 bongeszo is fut
LoL mostantól minden MMO gyártó cég rettegni fog és szigorúan betartani a határidõke 😮😮😮

0Fritz0
Hiába, keményen vagy, de gazságos. 😄
Mától egy új legenda kél szárnyra az éjjeli bosszúállóról, ki egymaga lebénította a weboldalt egyetlen böngészõvel... <#eplus2>

ilyen emberek nem kellenek arra a szerverre 😄

talan olyanokat kellene dolgoztatniuk, akik ertenek is ahhoz amit csinalnak
Seithennin
most biztos kiakadtak tõled vérpistike -.- <#banplz><#wilting>

BEAST
kemeny vagy <#banplz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

a bongeszot azert beallitottam, hogy rendszeresen toltse ujra az oldalukat, legalabb szivjanak ok is miattam
Key-ed megveszem 500ft-ért, ha nemkell, rögtön utalok! ^^

s0n1c
szia
Seithennin
ámen

0Fritz0
(Huhh, végre <#hehe>)

jo, reszemrol ennyi volt a beta. bye
a regebben regisztralt accountomra meg folyamatosan jelszo hiba jon, pedig jot irok be. persze a jelszoemlekezteto nem mukodik
Seithennin
a játék még csak 18. án kerül bemutatásra mirõl beszélsz???

marmeg azt irja hogy a karakter neve es a felhasznalonev ne egyezzen. vazzeg total mast irtam be mindket helyre. van olyan kisikolas aki egy ilyen regisztralos szart 1000 forintert megir, ezek meg nem birjak osszehozni. tiszta szegyen ez az egesz jatek meg weboldal
Seithennin
ja hogy bunkó értem én😛

RatBaG
mert Õ azt mondta!

Per Aspera Ad Inferi.

Seithennin
miért is?

Tatyla
ne aggódj 2 hónap múlva már nem lesz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Már nagyon közel vagyok a OB kód beíró laphoz, csak állandóank 414-es time outol nekem...

na, én be tudtam logolni de a kódbeíró oldalt nem akarja behozni...

-the invisible-

amugy meg nemhiszem h ilyenkor este sokat javulna a dolog szal sztem majd hnap esetleg....

Botond
1 nap alatt duplázni a hozzászólások számát, vagy mi a cél? 😊
nekem akkor kellene egy US key és kész is😄