Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it is WARHAMMER OFFLINE: AGE OF RETARDING kifejezéssel valaki telibetalált 😊
mindenesetre mára azthiszem feladom, remélem holnap szerencsésebb lesz a dolog
Most néztem és két különbözõ helyen más-más dátum volt megadva.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nemtom high lvl-en mi a szitu, de b. wizard-dal baromira hiányoltam, hogy gyakorlatilag semmi root-ja sincs.
2 melee rádjön, aztán 2 sec alatt behalsz heal nélkül.
szal inkább melee orientált igy lowlvl-en a game, mint caster.
1v1-ezem barracks-nál egy zealot-tal (legalábbis asszem az volt, destru healer), többiek elrohantak másik pontokat foglalgatni, hát röhögve kihealelte a bw sebzését, bottal/tõrrel vagy mi volt nála meg szép lassan leverte a bw hp-ját.
Lourker
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Lourker
viszont felfedeztem egy érdekességet.
gondoltam aoe grindelek kicsit, feldobok ide-oda 1-1 dotot, aztán ölök egy mobot, közben a dotok meg zabálják a többit, meg healelem magam.
na ez ott fuccsolt be, hogy mikor targetet váltok, a dot is automatice átvándorol az átváltott célpontra, s ha jól láttam a cd-je is resetelõdõtt (elejétõl fogva számolt vissza).
ez igy eléggé heh, szal a warlock-om után itt asszem nem lesz dotoljunk fel 4-5 mobot, s dõl az xp system.
hát nem mondom, hogy happy lettem ettõl a felfedezéstõl...
bright wizard meg fun class, de support nélkül instahal, annyira papir.
persze messzenõ következtetéseket nem kell levonni igy lvl4-5 környékén, de akkoris papir nagyon.
ja és mégvalami: mobokból asszem baromi kevés xp jön a questekhez és pvp-hez képest, szerintem a leggyorsabb lvlup az a scenariozás (pvp) vagy miaszösz lesz (bemész bg-re aztán ölitek egymást, az a bg, amin voltam úgy möxik mint wow-ban arathi basin, de van állítólag wsg, meg eos like bg-k is...asszem, még nem találkoztam velük, mintha egy beginners tip-ben olvastam volna, onnan rémlik).
Mától egy új legenda kél szárnyra az éjjeli bosszúállóról, ki egymaga lebénította a weboldalt egyetlen böngészõvel... <#eplus2>#eplus2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-the invisible-