Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért jelentené az, hogy arra, hogy "nem játszik senki" dologra azt reagáltam, hogy "elég sokan betudtak regisztrálni" (gyk. a 'senki'-hez viszonyítva, mivel arra reagáltam és nem a 100ezer kiosztott bétaaccra, amihez képest viszont tudtommal nagyon kevesen tudtak) azt, hogy "alig néhányan nem tudtak"? Ilyen "mindenbe belekötök" szintre ne menjünk már le, illetve lemehetsz nyugodtan, csak ne rajtam éld ki olyan dolgokat a számba adva, amit nem is mondtam.... köszi 😊
Magh
Én annyit tudok, hogy ha Amerikában nem mûködne az OB, vagy elcseszték volna a PW-et, az egész lusta csürhe repül. Ott ilyet nem mernek eljátszani. Ez az Európai (sõt, kísértetiesen magyaros) mentalitás, hogy az utolsó napon összetákolnak valami kacatot, aztán sajnálkoznak. Meg, hogy egyszer már durván beégett, nyilvánvalóan lusta, amatõr és pofátlan havernak kiadunk egy ilyen kaliberû melót.

Seithennin
az 1 dolog, de most még nem szólhatunk 1 szót sem... majd 18. án forraladom lesz kartácságyuval meg mindennel ami kell xD

Most sikerül belépnem,de nem engedi beirni a beta kulcsot😄

Triathlon for life

Tafaya
"Azért elég sokan be tudtak regisztrálni, például én is."

És aki nem tudott, az kurvára boldog és az utcán van a GOA-t éltetve. Valahogy én különbséget érzek az "elég sokan be tudtak" és a megfelelõ, "alig néhányan nem tudtak" között.

Az a baj, hogy a GOA nem tanul a saját hibáiból. Ha az head- és az éles startot is elkúrják, akkor a történelem legnagyobb ingyenreklámját fogják megcsinálni.

s0n1c
nem offolok, de kabbe 😄
TDC Geronimo
És szerinted 1 hét múlva az egész 180 fokos fordulatot vesz és gördülékeny lesz a headstart, illetve a retail 10* ennyi emberrel? Ugyanmár...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Krinyo
ezért van az embernek agya hogy elöbb kiküldjék a kódokat és elöbb lehessen regelni 😄

Azért elég sokan be tudtak regisztrálni, például én is. A CB-seknek pedig nem kellett semmit aktiválni egybõl mehettek a szerverekre.
Seithennin
már alapon ez a reges dolog is hatalmas hiba... hiszen mi lett volna ha ez 18. án derül ki? forradalom... a reges rendszer tesztje is hozzá tartozik a bétához

Krinyo
coca-cola
open-béta

ez így rimel te szerencsétlen 😄

Az ok,de ha nem játszik senki,akkor milyen hibát tárnak fel?😄

Triathlon for life

Tafaya
Az a baj, hogy amit a daoc-ban elkövetett a GOA, élükön IanC-vel vagy kivel, az alapján nagyon sokat féltek attól, hogy mi lesz a WAR-ban. Erre tényleg nem lehet mit mondani, csak hogy amatõr. Fél éve mondja szinte mindenki, hogy miért kell a csilivili flash oldal, de nem cserélnék le, pedig tudják, hogy a flash nem bírja annyira a terhelést. 100 emberbõl 99 meg tudta volna modnani elõre, hogy 5 órával a béta elõtt megnyitni a regisztrációt a világ egyik legnagyobb marhasága. De a GOA magabiztos volt, és tartotta magát az eddigi gyakorlathoz, hogy leszarják magasról a vevõket.

Krinyo
de attól még lehetett volna regelni 2-3 nappal elötte

Seithennin
miért is? ez BÉTA!!!! majd ha kijön a játék 18. án akkor lehet sírni, a bétának a hibafeltárás és tesztelés a lényege...

Rosszul látod.

Triathlon for life

s0n1c
azért írtam a sometimes wart, mert pont ideillik, hogy "sometimes", mr kommszak 😄 ülsz, játszol, qssolsz 😄
Seithennin
ó jézusom még mindig itt tartotok? ez nem pontatlanság ez nem baki, ez nem probléma, épp ez volt a lényeg hogy itt és most derüljenek ki ezek e bajok aki ezt nem képes felfogni annak javaslom forduljon orvoshoz de tényleg

Ha igy folytatják,akkor nem lesz.

Triathlon for life

Tafaya
Legtöbb embert kvára nem érdekli hogy mindent megtesznek, hülyébe vették azt az 55e embert többek között, aki a CE preordert megvette. Nagyképûen hangsúlyozták, hogy nem kell semmilyen stressz teszt, mert a saját eszközeikkel már letesztelték a rendszert, és minden simán fog menni. Ennek ellenére 24 óra nem volt elegendõ arra, hogy akárcsak kicsit is használhatóvá tegyék a rendszert. El lehet képzelni, mi lesz itt a retail startkor. CE headstartot szerintem simán el lehet felejteni, de ne legyen igazam.

Nekem az a gondom ezzel az egésszel,hogy eszméletlen amatõrizmus árad belõle. Az egyik legutálatosabb emberi tulajdonság szerintem a pontatlanság. A magánéletben is idegesitõ,de az üzleti életben hosszú távon bukáshoz vezet. Megigértek valamit amit nem tartottak be,és ezzel felidegesitették azokat az embereket,akik fizetnek,vagy fezettek volna a termékükért. Én,ha találkozom egyszer egy ilyen céggel,akkor tuti hogy többet feléjük sem nézek,mert levonom a konzekvenciát. Ez nem azt jelenti hogy maga a játék nem lesz sikeres,de egy komoly kezdeti bukás,amin a konkurencia most jókat röhög😄

Triathlon for life

Krinyo
tényleg nem open béta van benne a számban? ne monddmár 😄

Magh
Az a szánalmas, hogy Európában ezt még el lehet játszani és nincs semmi foganatja, mert kiforratlan a rendszer és mindneki tojik mindnere. Normális helyeken 1 ilyen malõr és az összes ott dolgozó hulladék senki mehet kukázni vagy valami kisegítõiskolába rendszergazdának, és nem menti meg semmilyen lobbi. A legnevetségesebb az, hogy a GOA már a DAoC-ot sem volt képes kezelni, a WAR-nak pedig simán lehet 10-20-szoros tábora.

hehe pontosan!
ramms+ein FTW

anti hero

s0n1c
coca-cola, SOMETIMES WAR 😄D
Krinyo
kóókákóólá óópenbééétaa

s0n1c
víí ár livin in ömeerika, ömeerikaaa is vunderbaaar
TurboX
hát ja..
most már csak be kéne lépned, de az auth server down.. 😛

-the invisible-

usában 3 héttel hamarabb már be lehetett írni a kódot -> ott simán indult az OB, errõl ennyit.

-the invisible-

Krinyo
<#wilting>

na, 1103, ilyet még nem is láttam

-the invisible-

Hajrá, ettõl elõbb fog mûködni biztosan...

Egyébként abba azért belegondoltok hogy ha a CEO hajnal 3kor levelet ír a communitynek akkor azért valószínûleg megtesznek amit tudnak.

De ha sírtok attól nem lesz jobb. Sõt ha idegesítitek magatokat attól sem. Aki meg rinyál az menjen a GOAhoz dolgozni és csinálja jobban, én annak csak örülni fogok<#mf1>

TurboX
úgy fél órája pár perc erejéig megnyitották a regisztrációt (gondolom teszt céljából) gyorsan bezongoráztam az adatokat, most jött meg a visszaigazoló mail
s0n1c
/öklét rázza!!!4
s0n1c
de, épüljön csak grpra, a sok vérjani meg vagy megtanul csapatban játszani, vagy go off forum --> rinya, jah hogy nem lesz off forum AHHHAHAHHA, np akkor mennek vissza wowozni, de bízom benne, hogy értelmes community fog kialakulni, ahol a játékosok tisztában lesznek azzal, hogy ez a játék nem az 1v1rõl szól
Krinyo
na, hát tegnap óta nem jött meg a mail 😄

1 hangyabokányin mulott, eldobta 414el a validate-nél a kulcsot...ehh, ha 2s-el elöbb köpök

jaj szegény goa hát POBLÉMA volt meg BUG volt meg nem bírta a szerver a nagy leterhelést OMG
basszátok meg, mi volt az akadálya annak hogy 2 NAPPAL a béta kezdete elõtt kiküldjék a kulcsokat/be lehessen írni a preorder kódokat, hogy ezzel már ne kelljen baszakodni amikor indulnak a szerverek?
hm? MI?

-the invisible-

Érdekes módon Mythicéknek USAban megy pedig ott sem hinném hogy kevesebben lettek volna hirtelenjében ráeresztve arra az egy weblapra. GOA meg remélhetõen tanul a hibájából.

TurboX
"ha lesz" részt leveszed belõle, tökéletes.
különben is, most is részt veszel épp benne. teszteled. látjuk, hogy nem mûködik az elképzelés 😊

És hogy csinálnád, arany virágszálam, a mackód lenne a jogi képviselõ az erdei tanács elõtt? 😄

azt garantálják, hogy részt vehetsz benne...ha lesz 😉

TurboX
ha nem lenne a preorderboxon a garantált kifejezés, ez a felvetés talán meg is állná a helyét😊

#5545: ugyanmár😊..
hehe.
a tesztekben való részvétel sohasem jog hanem maximum lehetõség 😊

bocs, de ezen nevettem
:d

anti hero

vajon erdemes lenne pert inditani, amiert atvertek minket?
nem

anti hero

Angol szövegértés egyes. Hétfõ késõ délelõttre ígérik, hogy állni fog a vár.