Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jolvan kicsit fel akartam pezsdíteni a hangulatot :/

-the invisible-

annyira leet lesz, hogy csak na.
facekontroll meg minden
mar készül a marketing..

amúgy én csak jól akarok szórakozni, ennyi az elvárás.
: )

anti hero

Early this morning we told you that we were working on our database servers and that we would update you with more information as we had it. Now we can tell you that the situation is as follows:

We have processed all the information from yesterday, all the new signups from yesterday have been processed and you should have received your validation email, while the database server is down however it will not be possible to follow the link to validate your account.

We have brought down our database servers to reconfigure it as we explained to you previously. Currently we are in the process of finalising the software changes and we expect to be able to update you on the progress of this at around Noon CET today.

Once again, we are sorry for the disappointment and we ask for your patience for just a little longer.

-the invisible-

"Kulisszák mögött épülõ ex-daoc társaság"? Mind a 6-an együtt fogtok játszani egy 1337 guild formájában? 😄

RatBaG
lófaszt
csak így...

Per Aspera Ad Inferi.

megy a login! és be lehet írni a kódot is!

-the invisible-

akkor megyek dm*-be, hogy headstartra legyen otthon elég pelus <#vigyor3>

rád fogunk vadászni!!!

ember 😄 mindig megnevettetsz

anti hero

ezzel vigyázz, kezdesz klinikai esetté válni <#rolleyes>
aggódjak érted?
ááá...nem, mégse, nem éri meg a fáradtságot <#idiota>

BEAST
Mar hogy vadasznanak rad, amikor te meg Dav az x-edik karaktereiteket fogjatok szintezni wow kiegben? ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seithennin
ha csak sima V vel írod a neved már nincs esélyünk xD

s rám akartok vadászni majd? <#zavart2>
ohnoes'

<#vigyor1>

s0n1c
én a 'szétba**om a fejed szeneslapáttal'-t gondoltam elsõre, de az lehet túl személyes lenne
BEAST
Mark jol megmondta <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krinyo
Faja Kõkáposzta

ez nagyon gáz, valami fantáziadúsabbat -.-

összes kérdésedre - igen, látok rá esélyt, hogy igazam lesz 😄

wowos aktivitásomba közrejátszik, hogy 1. wow engem nem (vagy igen kevéssé) szórakoztat 2. a játékot nem életpótlónak használom, hanem szórakozásra

ha összejön a kulisszák mögött épülõ ex-daoc társaság + jó lesz a játék, akkor biztos aktivabb leszek, hidd el : )

<3

anti hero

mirõl beszél? milyen csúnya beszéd?? kapja be õ is! 😄D

-the invisible-

Seithennin
<#eplus2>

Farmers of Wildor névnek?

-the invisible-

Egyetértek, bombaytv need 😊 Én örülök is, hogy nem megy a béta, mert úgyis fogunk annyit játszani a WARral, hogy még sok is lesz, de a bombaytvs videók nem készültek volna el a tegnapi események nélkül ;-)
TurboX
BEAST
a bombaytv-s cuccok jok <#hehe><#eljen>

akkor csináljálmég bombaytv-t, arra vagy jo úgyis csak -.-

-the invisible-

Seithennin
alakul a guild, és végülis pvp szándékkal <#hehe>

Pwnd, dobj nekem is egy inviteot. 😄

s0n1c
akkor húzzálbele, mert kevés vagy atm 😄
Davidus
igen. az a feladatom hogy bomlasszam az sgs warhammer fórumot. havi 5k euróért😄

V9ykn8_TZL0

BEAST
Ezert vagyunk mi ;p

ql.
van saját fanclub-om.

mibõl gondolod, hogy egy serveren leszünk?
mibõl gondolod, hogy meg fogom venni?
mibõl gondolod, hogy nem leszek destro oldalon, ha megveszem?
miért vagy morci?

amúgy meg nem félek, mert ha a wow-os aktivitásod veszem alapnak, akkor szõkõévenként 1x futnánk össze kb xD

BEAST
miert te a blizzard eu reszlegenel?

Seithennin
nem csak van agyam -.-

Davidus
goanál dolgozol?😄

V9ykn8_TZL0

s0n1c
/tell Bhal inv pls
RatBaG
indíthatod a partyt

Per Aspera Ad Inferi.

alig várom már hogy nagyüzemben farmoljuk téged
:d

anti hero

ezzel egyetértek, ha nem volna closed beta accom, amivel simán be tudok logolni bármikor, én is nagyon morcos lennék.
már csak azért is, mert ha nekem valaki megigér valamit (amiért ráadásúl a késõbbiekben pénzt is akar majd), akkor az a minimum, hogy tartja magát az igéretéhez (irl detto, az üres igéretektõl és a pontatlanságtól tudok a falra mászni), vagy ne mondjon inkább semmit. open beta státusz ide vagy oda.
valahol meg tudom érteni azokat most, akik qrva morcosak a goa bénázása miatt (mert ez az, kár is szépitgetni)

de mivel nekem müxik a gamma, igy no problem x)

hát, hogy egyes servereken és egyes frakciókon belül milyen community fog kialakulni, az még hát jah, egy igen nagy kérdés.
mindenesetre én bizom benne, hogy ha eljön az ideje, egy olyan frakcióval kerülök majd egy serverre, ahol mindenki tökéletes csapatjátékos lesz és a-tól z-ig vágni fogja, hogy melyik bg-re mi lesz a pro tactic.

najó, befejeztem az álmodozást xD

te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak direkt megjátszod magad? o.O

Seithennin
õszinte részvétem nekem 1 hét is elég volt xD

7 évig éltem franciaorszégban,ismerem õket😄

Triathlon for life

😊))))))))))))))))))))))))))))))))

Triathlon for life

Lazarus
RatBaG
ebbõl ma se lesz login. "The authentification service is momentarily unavailable..."
momentarily, az bazmeg...

Per Aspera Ad Inferi.

Seithennin
és pont a franciák most kaptak ki 3:1 re az osztrákoktól XD

Tafaya
Nem belekötni akartam, de ez a "Azért elég sokan be tudtak regisztrálni" az elég siralmas, bárhogy áll hozzá az ember 😊 Mármint a GOA szempontjából.

Magyarországon elég sokan gondolkodnak így: ha valami nem megy rúgjunk ki mindenkit, vegyünk fel újakat akiket ráadásul elölrõl be kell tanítani és akkor aztán minden egycsapásra megoldódik... vagy ha nem akkor újra kirúgjuk õket 😊 Asszem a magyar fociban is ez ment egy jóideig és lásd el is hozta a megváltást... ja nem 😊

Amúgy 1 nyeszlett francia szervert leszámítva nincsenek szerverek. Szerintem valamelyik alkalmazott kiakadt a 24 óra folyamatos melótól meg attól, hogy nem jutottak vele elõbbre és szétvert mindent... ;-)
BEAST
Mert a siras rivas sokkal jobb... az megold mindent. Nevetseges. Alapvetoen senki sem a sajat penze ellensege, valoszinuleg mindent megtesznek hogy kijavitsak a hibakat, ennyi. Aki azert szenved mert nem tud a betaban jatszani meg par napot mielott torlik az osszes karaktert, az egy kicsit nezzen magaba. Arrol nem is beszelve hogy milyen hulyeseg mar ez a "bezzeg amerikaban!4!4" erv is... mert ha kirugnak mindenkit akkor hirtelen beindulnak a dolgok, minden szep lesz es jo...