Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdjük ott, hogy amit ígértek, az kb. az amerikai szolgáltatás volt: behívták a CE elõrendelõket closed bétába hetekkel ezelõtt, 2 preview weekend. Ez az európai open beta trialnak is gyenge, és nem boldogulnak vele. Hadd emlékeztesselek ismét: én (és rengetegen mások) nem simán elõrendeltem, én fizettem nekik fél éve. Ezt nem lehet lemondani. Ez az "elõfizetés" garantálta volna a normális open bétát, headstartot ÉS a CE példányomat. Jogilag persze érinthetetlenek, de pl. az EA megregulázhatná õket, amiért ilyen kritikus pillanatban becsõdölnek (nem kicsit ezen múlik az európai siker, hamarosan jön a WoW PTR, aztán a live patch, itt nincs helye ilyen hibáknak).
A legfõbb gondom pedig az, hogy nem a serverpark égett le, egyszerûen lusták. Egy hete fel kellett volna lõni a regisztrációt, de csak a töküket vakargatták.
A legfõbb gondom pedig az, hogy nem a serverpark égett le, egyszerûen lusták. Egy hete fel kellett volna lõni a regisztrációt, de csak a töküket vakargatták.
a kulfoldi sajto mar a jatek bukasarol ir
de legalább jól álcázod, hogy nem vagy.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ügyi vagy...! ;-)
az vicces ha 1 béta miatt veszik a gamet ez számomra érthetetlen, én azért veszem meg mert szeretnék vele majd játszani nem azért mert megjelenés elõtt 1 hetet játszhatok és törlik is azt a karim:S mert ha legalább lehetne folytatni azt a karit... na mind1 én ezt fel nem foghatom pedig nem vagyok hülye gyerek xD
Az ember reménykedik, vagy te még sosem néztél bele egy bulvármûsorba hátha nem mondják ki "sztár"? 😄
Hát az titok 😛
Egyébként ez a GOA-s dolog várható volt. Aki ismeri õket a DAOC-os idõkbõl az meg sem lepõdik ezen amit most mûvelnek.
Mondjuk engem nemérint a dolog mert US serveren vagyok. Nemmintha annyira érdekelne mondjuk a Warhammer online, de ha már ingyen van...
Egyébként ez a GOA-s dolog várható volt. Aki ismeri õket a DAOC-os idõkbõl az meg sem lepõdik ezen amit most mûvelnek.
Mondjuk engem nemérint a dolog mert US serveren vagyok. Nemmintha annyira érdekelne mondjuk a Warhammer online, de ha már ingyen van...
A másik dolog hogy akár tetszik akár nem pontosan az open béta mézesmadzaggal vettek rá sok embert hogy megvegye. Tisztán érthetõen oda van irva "including open beta" vagy hasonló. Innentöl kezdve senkit nem fog érdekelni hogy ez nem egy trial. Volt rá elég idejük, tanulhattak volna daocbol, tanulhattak volna, closed betabol, nem az utolsó nap kellett volna regelést hagyni.
Open béta ide vagy oda, sokan részben azért rendeltük elõ a játékot hogy bétázhassunk. Nem erre számítottunk, nemcsoda hogy sokakat feldühít a jelenlegi helyzet
Amatörség az utolsó napra halogatni a dolgokat, felesleges itt arrol beszélni hogy ki miért sír és hogy ez csak egy béta. A helyzet az hogy egy ilyen volumenü projectnél ilyen hibát véteni önmagában is nevetséges. És nem menti fel õket hogy ez "csak egy béta"
Az vagyok. És Te ki vagy? 😊
Pio te az oow-s Pio vagy? :-]
na persze azt is garantálom hogy 18.án is lesznek bajok, valami tuti lesz, vagy hatalmas lag vagy ilyesmi de ez mmo k nál természetes
persze csak ha a "nép" nem elmebeteg és kicsit is gondolkozik akkor ráébred hogy mit is ígértek, ígértek 1 nyitott béta teszetet, azonban tudjuk hogy ez azzal jár hogy akár nem lesz belõle semmi mivel béta nem fizetünk érte, csak 1 lehetõség, és a béta része az is ami most van, nem mondhatjuk hogy kibasztak velünk mivel még vasárnap este 11 kor is dolgoztak hogy nekünk jó legyen minnél elõbb... a bétához ez hozzá tartozik ez nem trial és nem teljes verziós bolti játék -.-
hívhatod almásrétesnek is ha odaígérik a népnek, onnantol kezdve ne csodálkozzanak. Usa-ban minden flottul megy, akkor mégis csak megoldható lett volna a dolog eu-ban is...
hát ha mytic és daoc ra gondolok akkor remélem nem éri utol a wowot, mert ott az emberek jó 40% a minimum kretén
A felháborodás indokolt, de van/volt (nagyrészt már moderálták) ott néhány olyan hozzászólás amit annak nem mondanál aki felgyújtja a házadat kábé... Szerintem erre gondolt õ is. Tény, hogy anyagi megfontolásból buta lépés volt, de néhány ember tényleg úgy viselkedett, mint aki most szökött egy elmegyógyintézetbõl.
Szerintem precízebben kellett volna megfogalmaznia, mert ezt így minden felháborodó magára fogja venni, pedig egyáltalán nem mindenkinek szólt csak annak a pár embernek.
Szerintem precízebben kellett volna megfogalmaznia, mert ezt így minden felháborodó magára fogja venni, pedig egyáltalán nem mindenkinek szólt csak annak a pár embernek.
Sztem meg egy CM is leirhatja a privat velemenyet azokrol akik 5 eves gyerek szintjen hisztiznek a forumokon ertelmes kritika helyett.
Altalaban ezek azok akik aztan ugyis megveszik, mert teljesen ra vannak kattanva (maskepp nem vergodnenek ennyit a forumokon😊)
Altalaban ezek azok akik aztan ugyis megveszik, mert teljesen ra vannak kattanva (maskepp nem vergodnenek ennyit a forumokon😊)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Nekem sem jött még mail gmailre. :-(
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
nem, gazdaságinformatikus dolgozó : )
de amúgy ettól kapok sikitófrászt irl, ha az info elakad valahol, az ügymenet meg emiatt áll- mindenki áll mint Bálám szamara és semmi nem történik
de amúgy ettól kapok sikitófrászt irl, ha az info elakad valahol, az ügymenet meg emiatt áll- mindenki áll mint Bálám szamara és semmi nem történik
anti hero
"Yes, to clarify, before people take things out of context the 'there is something wrong with you' comment was indeed aimed at the particularly vile minority who posted all kinds of really inappropriate stuff here and elsewhere. Most of you expressed your concerns without resorting to racial slurs, threats of violence and other totally unnecessary language. Sadly however a vocal percentage didn't.
It wasn't my intent to insult the vast majority of you who were disappointed and said so but kept their criticism within reasonable bounds, if you felt that I was then I am sorry for that."
It wasn't my intent to insult the vast majority of you who were disappointed and said so but kept their criticism within reasonable bounds, if you felt that I was then I am sorry for that."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bár én már nem tudom, hogy mit higyjek, eddig én is úgy álltam hozzá, hogy hát jó majd lesz jobb, meg ne bántsuk a GOA-t, de most már folyamatosan fos a support, õk azért mégiscsak elakarnak adni egy terméket, tarkónvágnám aki anyázik fórumon tiszta sor, de kéremszépen õ is elõfizetõ lesz! Ha meg valaki nem bírja a stresszt, vagy az anyázást, akkor nem kell elvállani olyan munkakört, ahol szinte mindennap ennek vagy kitéve. Nem valószínû, hogy el fogja érni a wow elõfizetõi táborát a WAR, de gondolom nekik is azért az a céljuk, hogy minél több elõfizetõ legyen. Ezek tudatában egy ilyen IainC kijelentés elég necces.
A lényeg az hogy ha valakinek/valakiknek megígérsz valamit, akkor utána vállald a következményeket -> "népharag"
majd akkor fogok kiakadni ha nem tudok bétázni 1 órácskát sem, erre viszont még van esély, meg amugy is ez ingyé van😄 örülök ha potyázhatok😛
valaki kommunikáció szakos hallgató 😄
amúgy /agree
amúgy /agree
-the invisible-
teljesen igaza van, ez béta és mindenki veri a nyálát hogy de õ fizetett lol, gondolom kapják az anyázást mindenhonnan, én nem daocoztam csak amikor már kihaltak voltak a serverek, de azért bízom benne hogy 18.ától jól fog mûködni a dolog, és aki meg sír szerintem az nem is kell hogy jöjjön, végülis nem kötelezõ... van már sok mmo WoW AoC GW LoTRO
hidd el a legnagyobb hiba a kommunikáció hiánya.
ha meghagynak mindenkit a sötétségben az a legrosszabb.
folyamatosan kéne irogatniuk, hgoy hogy állnak, mi történik, ilyesmi.
nem elég a plebsznek egy levél a CEOtól amivel a seggüket kitörölhetik, az embereknek info kell és akkor lenyugodnak (mégha olyat is közölnek ami akkor épp nemtetszik, de van egy konkrét dátum, idõ, deadline, vannak folyamatok, történik valami.
(sztem)
ha meghagynak mindenkit a sötétségben az a legrosszabb.
folyamatosan kéne irogatniuk, hgoy hogy állnak, mi történik, ilyesmi.
nem elég a plebsznek egy levél a CEOtól amivel a seggüket kitörölhetik, az embereknek info kell és akkor lenyugodnak (mégha olyat is közölnek ami akkor épp nemtetszik, de van egy konkrét dátum, idõ, deadline, vannak folyamatok, történik valami.
(sztem)
anti hero
grrrr 😄
Krinyo: azt írják, hogy mindenkinek kiment az e-mail.. ezek szerint mégsem :s
Krinyo: azt írják, hogy mindenkinek kiment az e-mail.. ezek szerint mégsem :s
-the invisible-
kiváncsi lennék, hogy ebbõl a csókából hogy lett community manager 😄DD
Bár kurvára egyetértek vele, de azért ez az arrogáns védekezés tényleg meleg.
sorry valaki 😄
anti hero
anger control? requielt még vmikor 2000hajnalán kellett volna felkötni az egyik árbócra..
anti hero
az a vicces, hogy ez tényleg így van, pedig még a FAQban is próbálták gyõzködni a régieket. és tessék, ÚJRA lecsap a GOAS impotencia.
hétvégi servercrash? -ja nincs ott senki, talán majd hétfõn restart. félbeperces laghegyek? -órák, napok, hetek is eltelhetnek...
inkompetens customer support? -jelen! pathcproblémák? -yes sir yes!
kommunikáció hiánya? -reporting in sir!
dézsáá vû
hihetetlen, hgoy bírták megint ugyarrra a cégre bizni :f de tényleg.
hétvégi servercrash? -ja nincs ott senki, talán majd hétfõn restart. félbeperces laghegyek? -órák, napok, hetek is eltelhetnek...
inkompetens customer support? -jelen! pathcproblémák? -yes sir yes!
kommunikáció hiánya? -reporting in sir!
dézsáá vû
hihetetlen, hgoy bírták megint ugyarrra a cégre bizni :f de tényleg.
anti hero
sõt még le is ugatnak😄
"If having delayed access to a beta test really drives you to such depths of anger and fury then - and there is no polite way to put this - there is something wrong with you."
Iain 'Requiel' Compton - English Community Manager
így kell kezelni a leendõ elõfizetõket<#idiota>#idiota>
"If having delayed access to a beta test really drives you to such depths of anger and fury then - and there is no polite way to put this - there is something wrong with you."
Iain 'Requiel' Compton - English Community Manager
így kell kezelni a leendõ elõfizetõket<#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0
war is coming...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"Alapvetoen senki sem a sajat penze ellensege, valoszinuleg mindent megtesznek hogy kijavitsak a hibakat, ennyi."
1x már GOA leszerepelt daocban ugyan így,erre megint velük csináltatják és tessék...akkkor ki kinek az ellenésge...mindent megtesznek,ez tetszett a legjobban. Daocba 3 év alatt semmit se fejlõdtek, de ezek szerint még mindig ugyan azon a szinten vannak.
1x már GOA leszerepelt daocban ugyan így,erre megint velük csináltatják és tessék...akkkor ki kinek az ellenésge...mindent megtesznek,ez tetszett a legjobban. Daocba 3 év alatt semmit se fejlõdtek, de ezek szerint még mindig ugyan azon a szinten vannak.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
hát ezzel a problémával nem vagy egyedül, én sem utállak, csak a stílusod idegesít.
1-1
1-1
nem kell erõltetett humorosra venni a figurát, nem is áll jól meg hát a poén is szar, nem utállak én, hisz nem is ismerlek, csupán a stílusod idegesít és irritál kurvára, amit az sgs topicokban tolsz
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>