Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
WBT? 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Davidus
nálunk nyugat balkáni idõ van<#idiota>

V9ykn8_TZL0

QuippeR
és nálunk mi van? 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Az a 4 óra nálunk hat óra lessz elméletileg mivel közép idö szerintre van irva

http://sw-outcast.comyr.com/

s0n1c
😄D én már elõrendeltem nyenyenye, igaz validálni még nem tudom by GOA 😄
Nekem van 2 closed beta accom ki mennyit fizet azert hogy son1c ne tudjunk jatszani ?😊

Lera,Dynn,Zulgron

PSAV
van egy eladó béta kulcsom. priviben jöhetnek az ajánlatok <#vigyor>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

ha ilyen lesz az OB továbbra is akkor bárki eladja neked😊
szerintem ne költs olyanra amit lehet hogy nem is tudsz használni😊 de ez csak tanács...
0Fritz0
Vagy mire kész lesz az official launch, addigra jön a kieg… 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

luminatar
Amire kesz lesz a beta szerver mar official launch lesz, nyugi 😊

Dettó.
Csak én még pénzt is adnék kulcsért.

Ams
ha van valakinek fölös kulcsa és odaadná, privizzen please.
én lecsúsztam az osztogatásról.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

BEAST
4 korul kiderul hogy mit alkottak <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gondoltam játszok picit a US servereken de úgynézki lövik le ezeket is :-]

A játék állapotát és azt a """szolgáltatás""" amit a Goa nyújt külön kellene választani szvsz.

Az amit a goa csinál az nem elfogadható akármilyen béta teszt van és a vicc az hogy a fórumokon tényleg már 1-2 hete lehet olvasni hogy el fogják b*szni(hiába a daocos tapasztalatok:p) és láss csodát sikerült nekik elég rendesen.

A játék állapotáról meg azt tudom mondani, kb 1 év bétázás után hogy lehet hogy nem tökéletes de tartalilag minden benne vanû(nem úgy mint aoc-ban hogy egyszercsak elfogynak a dolgok) a jelentõs buggok közül szerintem mindent kijavítottak(voltak szép számmal még 4-5 hete is)

Lourker

Nincs mit, én amúgy warhammer alliance-en találtam. Itt van folyton min röhögni ott viszont kicsit lapos a topik úgyhogy gondoltam megpróbálom feldobni, de nem sikerül 😞
Amúgy zseniális videó 😄
Davidus
Lazarus
warblogon találtam egy videót mi történik goa bácsiék irodájában!

Ez megmagyarázza a 30 órás késést.
Thx Pio! <#vigyor3>
sajnos ez a cb-s tesztelok visszajelzesei alapjan is leszurheto volt
Egyébként nemakarok ünneprontó lenni, de nemrég volt szerencsém az egyik fejlesztõvel beszélgetni aki RvR Designerként dolgozott a játékon. Teljesen szimpatikus volt de sajnos aztmondta, hogy az EA egy félkész játékot fog kiadni most és nemlepõdne meg ha hasonló sorsra jutna a játék mint az Age of Conan.

Szaruman

Remélem sikerült a linkelés 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

csak ugy mellesleg: a fejlesztoi blogban holnap reggelre igerik a regisztracio ujra megnyitasat
Torzonborz
és ha Chris azt mondja hogy ugorj a kútba akkor Te ugrasz ?

Chris ugye tudod mit kell tenned ? 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nah, hagyd abba, nyilván vkinek az alregje vagy, ennyire ostoba ember nem létezhet.

s0n1c
tuti alreg vagy!
te voltal felhaborodva hogy szar az angol tudasom es meg delelott lesz jatek
Jaj te kis ostoba idióta, mit ígérjek én, szerinted én vagyok a CEO?

Seithennin
bazeg zokogok a röhögéstõl😄DDDDDD

Lazarus
Davidus

V9ykn8_TZL0

ok hazudtak nekem, ezzel feljogositottak, hogy en is hazudjak roluk
Torzonborz
ezt a sírást ami itt van. bazz ne legyetek már ennyire szánalmasak . alig lehet a haszos infokat kimazsolázni a sok nyavajgás miatt .
majd ha megjelenés után is ilyen gondok lesznek akkor lehet nyekeregni meg sírni. az meg hogy vki már most temeti és bukásról beszél, nem kéne égetni magad ember.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ez minden mmonal igy van. amerikaban korabban nyitnak, zokkenomentesen. olcsobb a jatek, majdnem fele annyi a havidij. europa meg mindent szart bevesz es elfogad. nem is kapunk mast
Szaruman
Megnézted, h mit linkeltél be, te ostoba?
Egy fórumoldal hol sajtó?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

chris meg itt hazudozott, hogy meg delelott lesz jatek
Davidus
mi van ha a blizzard lefizette a goat?😄

V9ykn8_TZL0

MeoH
Lattom a helyzet valtozatlan. Bar en is ingyenes kulcs tulaj vagyok, de azert nem vagyok boldog a helyzettol. Es elfogadnam a helyzetet, ha a gameszerverek allnanak 2orankent 3-4orat, mert javitjak, csiszoljak a dolgot. De itt nem errol van szo. Vki/vkik hatalmasat nyultak melle ezzel a regeles dologgal, es ez ciki, foleg, hjogy az USban semmi gond nem volt... Gondolkodom en is a game megvetelen, de elotte kiszeretnem probalni, epp ezert vartam a OBt. (Bar a AoC betaja is elvarazsolt, azt lasd mi lett a vege😛) Es bukasnak en sem neveznem a dolgot meg, de el kell gondolkodniuk 1 pottyet, ha nem akarjak ezt megismetelni az eles startnal.

fuck mmo's..i.,

Davidus
pereld be õket

V9ykn8_TZL0

TurboX
😄DDD

ez valahogy kimaradt
Seithennin
vááá most megint jót röhögtem rajta <#hehe><#nyes><#wilting>

Lazarus
<#idiota>
Az a baj, hogy amíg ilyen durva aknamunka folyik addig esélyük sincs kijavítani a gondokat ;-)
Seithennin
hát vasárnapig még beindulhat a dolog, remélem befog<#vigyor2>

Igazából szerintem érti a többség, hogy ez BÉTA, nem is ez a probléma.
Inkább az, hogy egy valamit magára adó cég, ha valamit megígér akkor tartsa meg. Ne ígérgessen olyanokat amit nem tud kivitelezni.
Egyébként meg ha most nem tudunk tesztelni, (pár ezren játszanak csak) késõbb kedzõdik el a "teszt"... ergó az akkor kiderültõ hibák javítása is csúszik. tehát lehet hogy még a 18.as kezdést se tudják emiatt tartani.
Magh
Bukásról írni meg vicc, mikor amerikában nagyon szépen megy a béta, alig vannak hibák.

:facepalm:

anti hero

Seithennin
persze igazad van és engem is idegesít ez az egész mert szeretnék bétázni😛 csak annak tényleg semmi értelme ha már ilyeneket mondanak hogy ennek a játéknak leáldozott mikor még meg sem jelent xD

TurboX
ez a

This is not "Launch" This is "Beta"
This is not "Your game" This is "Beta"
This is not "yourmoney" This is "Beta"

kissé unalmas lesz és remegõ lábakon fog állni 2-3 nap múlva ha nem változik a helyzet, mivel ha jól látom te is burkoltan toleranciát követelsz a többiektõl a "szakemberekkel szemben" de te annak nyomát sem mutatod. én sem a k**va anyázók táborát védem sõt jomagam is ellene vagyok, de a hõbörgõk nagy részét azt hiszem meg lehet érteni. mint mondtam senki nem lesz öngyilkos, nem kell ezt túldramatizálni😊 ami pedig a vasárnap 11 órai munkát illeti megspórolhatták volna igazán maguknak egy kis logikával. persze tudom én könnyen beszélek. de könyörgöm ne hajtogassuk folyamatosan hogy ez csak béta így van jól, hozzá tartozik, ha így lenne Magnus nem védené minden második posztjában magát és bandáját (most csak mondtam valamit), ami azért elég cinkes és értelmét sem látom mivel a sok agyament mégjobban vérszemet kap.
Szerintem is fura dolog, hogy valaki pont az open béta miatt veszi meg. A headstart és az ingame bónuszitemek szerintem sokkal erõsebb ütõkártyák (fõleg az utóbbi), mint az openbéta, amirõl ráadásul elég régóta tudni lehetett, hogy EUban lehet hozzá szerezni simán kulcsot annak, aki akar (persze a CE preordereseknek nem, de szerintem mi most SE elõvásárlásról beszélünk, ha nem, akkor elnézést). Dehát nem vagyunk egyformák... 😊