Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
http://sw-outcast.comyr.com/
Lera,Dynn,Zulgron
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
szerintem ne költs olyanra amit lehet hogy nem is tudsz használni😊 de ez csak tanács...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Csak én még pénzt is adnék kulcsért.
én lecsúsztam az osztogatásról.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az amit a goa csinál az nem elfogadható akármilyen béta teszt van és a vicc az hogy a fórumokon tényleg már 1-2 hete lehet olvasni hogy el fogják b*szni(hiába a daocos tapasztalatok:p) és láss csodát sikerült nekik elég rendesen.
A játék állapotáról meg azt tudom mondani, kb 1 év bétázás után hogy lehet hogy nem tökéletes de tartalilag minden benne vanû(nem úgy mint aoc-ban hogy egyszercsak elfogynak a dolgok) a jelentõs buggok közül szerintem mindent kijavítottak(voltak szép számmal még 4-5 hete is)
Lourker
Amúgy zseniális videó 😄
V9ykn8_TZL0
Ez megmagyarázza a 30 órás késést.
Thx Pio! <#vigyor3>#vigyor3>
Remélem sikerült a linkelés 😄
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Chris ugye tudod mit kell tenned ? 😉
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
majd ha megjelenés után is ilyen gondok lesznek akkor lehet nyekeregni meg sírni. az meg hogy vki már most temeti és bukásról beszél, nem kéne égetni magad ember.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egy fórumoldal hol sajtó?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
fuck mmo's..i.,
Inkább az, hogy egy valamit magára adó cég, ha valamit megígér akkor tartsa meg. Ne ígérgessen olyanokat amit nem tud kivitelezni.
Egyébként meg ha most nem tudunk tesztelni, (pár ezren játszanak csak) késõbb kedzõdik el a "teszt"... ergó az akkor kiderültõ hibák javítása is csúszik. tehát lehet hogy még a 18.as kezdést se tudják emiatt tartani.
anti hero
This is not "Launch" This is "Beta"
This is not "Your game" This is "Beta"
This is not "yourmoney" This is "Beta"
kissé unalmas lesz és remegõ lábakon fog állni 2-3 nap múlva ha nem változik a helyzet, mivel ha jól látom te is burkoltan toleranciát követelsz a többiektõl a "szakemberekkel szemben" de te annak nyomát sem mutatod. én sem a k**va anyázók táborát védem sõt jomagam is ellene vagyok, de a hõbörgõk nagy részét azt hiszem meg lehet érteni. mint mondtam senki nem lesz öngyilkos, nem kell ezt túldramatizálni😊 ami pedig a vasárnap 11 órai munkát illeti megspórolhatták volna igazán maguknak egy kis logikával. persze tudom én könnyen beszélek. de könyörgöm ne hajtogassuk folyamatosan hogy ez csak béta így van jól, hozzá tartozik, ha így lenne Magnus nem védené minden második posztjában magát és bandáját (most csak mondtam valamit), ami azért elég cinkes és értelmét sem látom mivel a sok agyament mégjobban vérszemet kap.