Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Per Aspera Ad Inferi.
* Comprehensive polish pass over career combat animations across all races.
* Monsters will now chase players properly.
* Monsters and pets will now respond more quickly when attacked.
* Corpses will no longer sparkle if you do not have the right to loot them.
* Players are now able to properly respawn in scenarios.
* Public Quests now correctly display the time remaining in a stage.
Mai US patch note.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-the invisible-
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
fuck mmo's..i.,
-the invisible-
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
-the invisible-
-the invisible-
herp a derp, hurr, herpy derpdy derpy derp
-the invisible-
-the invisible-
na most wtf
hol volt az a hír régebben, hogy vmi gebasz volt egy-két betûvel a nyomtatásban?
Per Aspera Ad Inferi.
akkurvaéletbe
-the invisible-
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- 55ezer CE preorderes, ha jól értettem
- jóval több, mint 50ezer különbözõ helyeken kiosztott bétakulcs
- mindenki, akik elõrendelt EA Storerról vagy d2d-rõl SE-t, szerintem ez is egy jó nagy szám
+ régi CB-sek, nem tudom hányan vannak, ez talán nem olyan óriási szám és õk ugyebár nem is kellett, hogy regeljenek, szóval nem számítanak.
Ettõl függetlenül az EA 600ezer körüli eladásokkal kalkulál az elsõ 30 napban. Viszont a CE és SE preorderesek már elõbb beregelnek headstart miatt (nem tartom valószínûnek, hogy külön is kell majd nekik), ráadásul 1 nap eltéréssel, szóval csak azok maradnak, akik a megjelenés napján veszik meg a játékok és közülük is lesz elég nagy szórás, mert lesz, aki cask elugrik a játékért, lesz, aki munka után aktivál, lesz, aki megvárja a hétvégét (csütörtökön van a megjelenés, szóval szerintem sokan meg fogják majd állni azt a 2 napot). Szóval azért elviekben jóval szórtabb lesz a regisztráció és talán nem lesz egyszerre ilyen óriási roham.
Ettõl függetlenül persze gyúrniuk kell még ezerrel addigra. 1-2 óra és kiderül, hogy ez elsõ körben sikerült-e nekik 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én pld amikor megtudtam, hogy GOA lesz megint elõ se rendeltem, és most ezzel, hogy pár 10k ember kiakasztja a rendszert már azon godolkodom, hogy megvegyem-e egyáltalán. Hiába GOA nem változik és én nem biztos hogy ki akarom ezt élvezni...de hát mit várjunk a franciáktól...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
-the invisible-
---+ Chaos never sleeps... +---