Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boccs az ismétlésért, ez van, amikor az ember nem frissít csak postol ész nélkül...
A warblog által kijelölt béta szerverek:

- Destruction - Alarielle
- Order - Ellyrion

Aki magyar és nem tagja valamelyik "mi azért se játszunk más magyarokkal" klánnak (amelyek aztán majd jól meg fogják szívni utánpótlás nélkül random idegen szerveren, de ne legyen igazam... 😊 ), annak érdemes ide csinálni karit, hátha lesz egy kis community szervezõdés 😊 Megkértem a 2 nagy klánt, hogy legyenek nyitottak a béta idejére, hogy összejöhessenek a magyarok mindkét oldalon, de ha jól tudom a destrus klán más szerverre megy az orderesrõl pedig nem tudok semmit. Hogy lehet-e chatet csinálni és hasonló dolgok azt nem igazán tudom, mert open partyzáson kívül nem nagyon éltem közösségi életet closed béta alatt 😊

/már csak küldhetné azt a kib...ott mailt Grrr /
RedDevilsza
A warblog által kijelölt béta szerverek:

- Destruction - Alarielle
- Order - Ellyrion

luminatar
luminatar
skh! skh! skh! skh! 😊

Krinyo
mit ir?

nem enged vissza hehe

ez csak a direct2drive-rol valo vasarlasra vonatkozik😊
Seithennin
mert az alapon szar, mindenhol lehúzzák sõt, anno mikor munkát kerestem a hirdetési honlapok külön felhívják a figyelmet hogy azt ne használd mert sokszor nem küldi el a mailt pedig azt mondja elment és akár nem is kézbesít

Seithennin
ezt majd szerdán😛

Nekem citrom-ra nem jött még válasz 😞

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

hajrá magyarok!

ingyenes külföldi maileket nem szereti a D2D, yahoo, gmail, etc.. .hu-s mailröl simán menni fog.(freemail, szolgaltatotol kapott mail cim, mind1 csak a .hu a lenyeg)
Krinyo
összefoglaltam az elmult 2 napot 😄

BEAST
most eppen mi?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krinyo
nagyon egyszerû a probléma: szar

az "akármi" részt azt fejtsd ki bõvebben, hátha abból rájövünk.
D2D-rõl történõ rendelésnél a yahoo.com-os e-mail címet nem komálja? Mert yahoo-s címmel regisztráltam magam. a Kártyámat is elfogadta...csak azt írja, hogy unable to akármi. Többször is próbáltam és nem fogadja el. Visszakerestem a korábbi hozzászólásokat és ott sokan (vagyis csak egyedül Pio) azt írták, hogy nem gond, ha Magyarországot jelölöm meg, viszont akkor nem tudom mi lehet a baj.

köszi erre voltam kíváncsi
kapsz e-mailt akkor is ha jó a kód, de az csak annyi hogy jó, még akkor sem biztos hogy egybõl beléphetsz

-the invisible-

voltam bennt. Fasza csak a graf szar 😄 újraindítottam a gépet mert szar volt a hang erre meg most nem enged be lol 😄

Köszi. Aki játszik és erre jár,irjon egy kis szösszenetet,milyen a játék?

Triathlon for life

most m ia fasz bajod van ember?????nem miattam nem tudod regelni magad.......normálisan kérdeztem valamit
PSAV
takarodj már

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

mi van most már végképp nem értem köszi.....most akkor hogy van ez valaki monja már el világosan plz!
TDC Geronimo
Az a mail csak arra vonatkozik, hogy sikeresen megerõsítetted a mail címed

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

valaki mail nélkül is bemegy valaki azzal sem valaki 3 mailt kap valaki kettõ után bemegy valaki 3 után sem akkor most mi a fa..... van???kezddek becsavarodni!ez már több mint testõr.......
ez éerdekes én már rég megkaptam a második mail tárgy:welcome to war és hiába vártam 1h baszhatom!!!!
Freee várj 1 órát aztán próbáld meg megint nekem is csak annyi volt a baj. ha elindítod megint a patchet akkor lehet újra próbálkozni csak 3. után kilép.

Warhammer Offline - Age of Registring

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

Köszi,akkor tütelmes vagyok😄

Triathlon for life

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tombi
warhammer offline :/

nekem kiakad a loginnal, pedig minden stimmel csak forog és forog...

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Hazajöttem az edzésrõl,mondom magamban,csak kész van már😄 Uj regisztrációs szisztéma,beirok mindent amit kell,beta kulcs elfogadva,király. Na jöhet a patc,vagyis jöhetne,mert nem fogadja el a jelszavam,amit 2 percel azelõtt engedélyezett. Próbalom még,erre kiirja hogy túl sokat próbálom,most már nem is engedi. El mennek ezek a büdös kurva édes anyjukba.

Triathlon for life

MeoH
Hat igazabol nem sokkal jarunk mi sem elotted😊 Az atlag olyan messze van a logintol mint Mako Jeruzsalemtol...

fuck mmo's..i.,

Snexi
én még regizni sem tudtam x) most szürke az a funkcó,majd reggel megpróbálom

Bennt vagyok.. hát remélem h Nektek is minél hamarabb jó lesz <#szomoru1>
"Ellyron" szerveren vagyok remélemjösztök majd ^^
Bb

Huha....basszus. <#wave>

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Schroedinger
AKkor türelemsen várok ;D

herp a derp, hurr, herpy derpdy derpy derp

MeoH
3oraja validoltam es semmi, csak nyugalom 😛 addig vezesd le a folos energiat vmivel, pl:CoD4 😊

fuck mmo's..i.,

Krinyo
akkor terhes vagy 😄

Nekem lassan 2 napja nem jön meg. :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Schroedinger
De elfogadta... remélem nézte hogy stimmel-e az email cím is... <_< Mondom, yahoora küldettem de még nem jött meg... <_<

sztem egy titkárnõre rábízták, hogy írogassa azokat a maileket, mert nekem még mindig nem jött meg :p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Ja ha jól írtad be a cuccokat akkor kapsz egy mailt h activated lentébb már írtam 1x h mit írtak. innen kb 1 óra és patchelhetsz TE is. ELMÉLETILEG. <#nemtudom>

Schroedinger
Én is validatoltam egy keyt a régi accomra, elfogadta az egészet6 és yahoo-s mailre küldettem az emailt... akkor ez azt jelenti hogy az accoutn jó volt? Mert kiírta hogy sikerült, de iszoynatosan parázok h elbasztam valamit...

most 67% 130-300K val jön lefele változó ÁÁÁÁ

TurboX
ezek szerint nem szükségtelen volt újraregisztrálni :p
beta key reg succesful emailt meg egybõl kaptam