Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MeoH
Tobb, mint 12ora utan sem kaptam email... Majd delutan ujra probalkozok, azt leszarom. Ez a herca-hurca nagyon elbizonytalanitott, pre-order biztos nem lesz, de sztem nem vagyok 1dul ezzel...

fuck mmo's..i.,

mit csináltatok? 😄

http://sw-outcast.comyr.com/

Végre nekem is megvan
PSAV
3 regbõl 1 email jött, de nem fogadja el a kódot a game <#eljen>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Mien e-mail-t használsz?

http://sw-outcast.comyr.com/

Lazarus
MEGVAN!!! PATCHEL!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Lazarus
<#szomoru2> még nem kaptam... akkor elkezdek spammelni paszmek
ez nekem is bejött, igaz nekem nem fogadta el rossz jelszó miatt, fene sem emlékszik rá 2 év múltán már de legalább kaptam mailt 😊

RatBaG
megjött...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
warhammeralliance-en felfedezték a csodafegyvert. spammelni kell mint a hülye aztán jön a mail. kb 10 órája várom a mailt, mint jó páran az ottani fórumon. megunva a várakozást elkezdtek spammelni, 5-10 perc, és voala mail! szánalom bazmeg...

Per Aspera Ad Inferi.

Hamed
Heh, warcry-on amcsi kulcsokat osztogattak..

Ha reggelig nem jon meg a mail en lerantom torrentrol az us verziot.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Bartn73
Na megnéztem ezt a scenariozást és valahogy nem világos Nekem azon a pirossal világitott területen valamit keresnem kellene,vagy kiirtanom mindenkit az a csík kb 2.5cmt haladt mert 2ször valamit találtam de ez semmi még ahhoz képest hogy mennyi kéne,ez ilyen lassu dolog? Ezt egyedül érdemesebb csinálni,vagy csapatba jobban töltödik?Háát ez csöppöt fura elképzelés hogy nemvehetek semmit magamnak amig ezt a hüleséget végig nem csinálom Így elsöre teccik a játék csak intenziv wowozás után furi még 1kicsit

Azok a malmok tényleg iszonyatosan jók, pláne mozgás közben. A közelben a nyikorgásuk is nagyon hatásos. Arról nem is beszélve, hogy egy csomón fellógatott hulla is szokott lenni és varjak repkednek körülötte ;-)
luminatar
en gyujtottam fel krinyo 3 accjaval.

tény, de attól még pofásan néz ki 😊

Bartn73
Köszi

Itemek: weapon/armor merchantoktól tudod venni a warcamp nevû helyeken. Normális úton elvileg olyan level 6-7 körül jutsz el oda. Viszont most ha jól tudom betettek 1-1 ilyen vendort az elsõ pár questhub valamelyikére is, de nem tudom, épp most dolgozták ezt át.
A lényeg, hogy azért nem látod az árusnál, mert mindegyikhez követelmény a sima rank mellett renown rank is, amit scenariozással tudsz az elején növelni (minimap bal felsõ részén van hozzá egy gomb).
Viszont szerintem nem érdemes nagyon pénzt költeni rá, inkább spórolj rank 20ra a mountra. Mivel eléggé lineárisan vezet végig a küldetéseken a játék ezért néhány kivételtõl eltekintve meg van oldva,hogy egyenletesen kapjad az új itemeket így nem lesz túl sok cuccod nagyon elavult.

Van aukciós ház a fõvárosban és hasonlóan is mûködik, mint a wowos verzió. A fõvárosba szintén a warcampbõl repülhetsz el ha minden igaz 50 copperért.
RatBaG
na ne nagyzoljál, nem te gyújtottad fel!

Per Aspera Ad Inferi.

Bartn73
Valaki aki játszik nemtudná megmondani hogy hol az istenbe lehet venni fegyvert,páncélt stb ? Mert hejába megyek oda a Merchant-hoz(sztem ennél vannak)nincs nála semmi Lassan má 4es szintü leszek de alap semmi dolgaim vannak és má láttam 2eseket szuper páncélba és jó fegyókkal azok honnan szedték?Ja és wan itt is aukciós ház mint a wowba? Köszönet ha valaki megmondja

na, mai uccsó kép.

háttérben tolják páran a PQ-t 😊

Krinyo
lumi, nem beszélek veled itt is meg msnen is 😄

luminatar
jolvanmar!nekemse!nekedse?biztos?nezdmeg!

jó, ez is sárga, meg az is sárga, még szokni kell 😄

Krinyo
nekem se jött még

Na én azthiszem végleg feladtam a próbát. Tegnap óta nem jött meg a mail. Ma aktiváltam újra, azóta sincs semmi. Ugyhogy feladom.
Aki bejut annak jó játékot.
Többieknek meg jó várakozást.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

- runepriest-é frankó, mozgás, cast is, nekem bejön.
- human mozgás korrekt, bw castanimok is jópofák (fireballnál lóbálja a feje felett a jobb kezét, fire aoe-nál (3. kép) földhöz csapja a botjának a végét, aztán van 1 dot meg egy scorch szerû skill is, azoknak is jók az effektjeik és a castanimjuk, plusz ott van még a meltdown nevû skill is, amivel kisütheted a combustion pontjaid, annak is szép animja van.)
- high elf mozgás kicsit érdekes, de ha abból indulok ki, hogy "légies teremtmények" elviekben, akkor elfogadható, bár szokni kell. swordmaster 2h combatanimja baba szerintem.
- chosen 1h+shield elég gagyi, 2h se egy nagy durranás (bár sokat tuningoltak rajta CB óta). többi destu classt nem néztem.

scenariokat toltam ma párat, mindet order nyerte (annak ellenére, hogy worlds edges mountains-ban a populáció order:med, destru:high/full).
bár itt pug vs pug-ok mennek, kérdés, hogy mit fognak majd alkotni a pvp guild-ek.

TDC Geronimo
AP nem energy! -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

RatBaG
hasonlít a dunára, mi a furcsa benne?

Per Aspera Ad Inferi.

jah, a 3. képen lévõ kis jópofa fire aoe spammelhetõ, amig van energy...
ezzel 2-3 bw healerekkel a hátukban iszonyatot tudnának pusztítani...
mókás cucc

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem enged vissza a szerverre ÁÁÁÁÁ X) köcsög patcher -.-

shala
még mindig olyan gyík a karakter animáció ?

non potest pluere aeternum

ámen

textúrák helyenként roppant érdekesek... o.O

ez itt víz akar lenni eredetileg

Krinyo
majd 18án tele lesz

az egy eléggé kihalt server, de azért jó szórakozást 😊
worlds edges mountains-en nyüzsög mindenki mindenfelé x)

jah, találkoztam dwarf c1 scenario-ban "Hosszúpuskával" is 😄
asszem magyar... 😛

Krinyo
bebaszna ha ez lenne

Jericho19
Nem ártott volna olyan embereket felvenni erre a munkára akik értenek is hozzá valamennyire.Ez az egész kezd egy vicc lenni.Nem értem hogy ezt a regisztrálós, bejelentkezõs, aktiválós stb. anyámkínját miért nem lehetett már napokkal ezelõtt mûködõképesre csinálni.Azért remélem,hogy 18-án már nem lesznek ilyen gondok.

For the Empire!

Tombi
yuhuuuuuuuuu végre elfogadta bétakulcsot !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

runepriest, main attack spell

bright wizard:

spelleffekt1

spelleffekt2

TurboX
nézzétek a klienst folyamatosan mert nekem elkezdett patchelni (kb 4-5 órája adtam meg a kulcsomat)
Enyém volt a 6000. komment😄 lol

A patcher szar -.-"

Hamed
Vaskos kotbert fog fizetni a goa ugy erzem😊 Blizzard is szivott a franciakkal rendesen anno, el is vittek egy csomo szervert mashova.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

RatBaG
Open Beta Server status: Online
Patcher: Online
Website: Online
Account registration: Offline
Open Beta key authentication: Unstable

<#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Open Beta key authentication: Unstable <#idiota>

Ez tetszik: Warhammer Offline - Age of Registration (nem saját tollból de üt) <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TDC Geronimo
Updatelték az oldalt, de megint semmitmondó dolgokkal. Ennyi erõvel ezt én is kiírhattam volna 😄

Hivatalos oldalról:
1. The website confirmed that it stored your data but you haven’t received a confirmation e-mail yet:
You have to stay patient.

hát kösz 😄

-the invisible-

RedDevilsza
Egy kis nyomatékosítás mindig jól jön <#puszi>