Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuck mmo's..i.,
http://sw-outcast.comyr.com/
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
http://sw-outcast.comyr.com/
Per Aspera Ad Inferi.
Ha reggelig nem jon meg a mail en lerantom torrentrol az us verziot.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A lényeg, hogy azért nem látod az árusnál, mert mindegyikhez követelmény a sima rank mellett renown rank is, amit scenariozással tudsz az elején növelni (minimap bal felsõ részén van hozzá egy gomb).
Viszont szerintem nem érdemes nagyon pénzt költeni rá, inkább spórolj rank 20ra a mountra. Mivel eléggé lineárisan vezet végig a küldetéseken a játék ezért néhány kivételtõl eltekintve meg van oldva,hogy egyenletesen kapjad az új itemeket így nem lesz túl sok cuccod nagyon elavult.
Van aukciós ház a fõvárosban és hasonlóan is mûködik, mint a wowos verzió. A fõvárosba szintén a warcampbõl repülhetsz el ha minden igaz 50 copperért.
háttérben tolják páran a PQ-t 😊
Aki bejut annak jó játékot.
Többieknek meg jó várakozást.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
- human mozgás korrekt, bw castanimok is jópofák (fireballnál lóbálja a feje felett a jobb kezét, fire aoe-nál (3. kép) földhöz csapja a botjának a végét, aztán van 1 dot meg egy scorch szerû skill is, azoknak is jók az effektjeik és a castanimjuk, plusz ott van még a meltdown nevû skill is, amivel kisütheted a combustion pontjaid, annak is szép animja van.)
- high elf mozgás kicsit érdekes, de ha abból indulok ki, hogy "légies teremtmények" elviekben, akkor elfogadható, bár szokni kell. swordmaster 2h combatanimja baba szerintem.
- chosen 1h+shield elég gagyi, 2h se egy nagy durranás (bár sokat tuningoltak rajta CB óta). többi destu classt nem néztem.
scenariokat toltam ma párat, mindet order nyerte (annak ellenére, hogy worlds edges mountains-ban a populáció order:med, destru:high/full).
bár itt pug vs pug-ok mennek, kérdés, hogy mit fognak majd alkotni a pvp guild-ek.
ezzel 2-3 bw healerekkel a hátukban iszonyatot tudnának pusztítani...
mókás cucc
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
worlds edges mountains-en nyüzsög mindenki mindenfelé x)
jah, találkoztam dwarf c1 scenario-ban "Hosszúpuskával" is 😄
asszem magyar... 😛
For the Empire!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
bright wizard:
spelleffekt1
spelleffekt2

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Patcher: Online
Website: Online
Account registration: Offline
Open Beta key authentication: Unstable
<#banplz>#banplz>
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1. The website confirmed that it stored your data but you haven’t received a confirmation e-mail yet:
You have to stay patient.
hát kösz 😄
-the invisible-