Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
nyomatom folyamatosan a regeket, de már fejbõl tom a kulcsomat lol

van mas is aki regisztralt, aktivalta a kulcsot, de jelszo hiba miatt nem tud belepni? felpatchelte magat, majd a kliens ujrainditasa utan folyamatosan jelszo hibat dob
add meg az emesen cimed és felveszlek, kk? <#vigyor3>

(tök jó, hogy pont tegnap töröltem az orderes karijaim az ellyrion-ról, erre pont az lett kijelölve orderesnek. most grindelhetem be újra a hiányzó 3 szintet, omg, anyám, deszar. karakter transfer mé' nincs? <#idiota>)

Magh
No, az ajánlott Order szerveren vagyok Apophis néven BW, ha valaki akar, felvehet.

igen

de nekem spec elég volt most reggel 1x ujraregelni és 2 percre jött a mail

amugy ez tiszta vicces de sajna csak igy megy jelenleg!!!!
Sok sikert mindenkinek!!!
hi all!!!VÉGRE MEJÖTT A MAIL!!!!!!
akinek nem jött még de már reggelt csak ajánlani tudom hogy orvérzésig reggelje a kulcsát folyamatosan!!kb. 10 perc után jött a mail!!
Seithennin
ezt tudom de jelen helyzetben hogyan spammeled a kulcsal? folyton ujra regeled a kulcsot?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nincsen egységes az álláspont arra vonatkozóan, hogy mit kell spamnek tekinteni. A platformfüggetlenség miatt szigorúan technikai tipizálás nem lehetséges. A spam kéretlen elektronikus reklámüzenet, mely terjedhet e-mailben, SMS-ben, de gyakran használják a kifejezést a papírformában terjesztett szórólapokra is."

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

na jó, akkor szpemmelem én is, ha úgy mindenkinek megy 😊

-the invisible-

Seithennin
az mit jelent hogy spammelni?

És igen, "hát"-tal kezdtem a mondatot, mert ezt nem lehetett mással...

Hát engedve a kor szellemének én is elkezdtem spammelni a keyreget, és csodák csodájára, máris jött mail, és fut az update \o/

Az új account létrehozása jelenleg szünetel. Ha a megerõsítés is része ennek a folyamatnak akkor lehet, hogy azért nem mûködik az sem, ergo az account nem lesz aktív. Bár itt már minden lehet és annak az ellenkezõje is...
Igy elsõre,tetszik a játék. Nem túl szép,de pont eléggé ahhoz hogy megérje tovább játszani. Chaos chosennel nyomom,eddig lv:2😄D Sokmindenrõl fogalmam nincs,de ez igy van jól,végre valami ujdonság a wow lábviz után😄

Triathlon for life

A kérdés az volt, hogy új account létrehozása esetén meg kell erõsíteni azt a kapott maillel vagy anélkül is enged ob kulcsot regisztrálni?

Solid Snake
Ha a kulcsodat még nem adtad meg akkor próbáld itt : prosza
Lazarus
nem lehet

Free:
- Destruction - Alarielle
- Order - Ellyrion
Solid Snake
Visszadtad a reményt <#worship>
A két napja reggelt új accountot már nem lehet megerõsíteni a kapott maillel? Csak a confirmation van hátra, de mindig 303-as hibaüzenetet dob ki rá.

Magh
Én már tegnap DU regisztráltam a kulcsomat, azóta se jött semmi.

ok köszi az infót már kezdtem bepánikólni, hogy feleslegesen csesztem el az egészre 2 napot😊

http://sw-outcast.comyr.com/

Kinek nem fogadja el a jelszót,kicsit várni kell. Nekem is igy volt,de most már jó😄 Visszaolvasok melyik szerver is a mienk?

Triathlon for life

próbáld kicsit késõbb, ha jól emlékszem levél után 1 órával tudsz belépni kb.
szóval akkor ha te most kaptad meg... én meg fél 6körül aktiváltam a kódom... akkor még 1-2 óra és én is kapok mailt😊 remélem...
amúgy meg nem a levél az 1óra, hanem ha jól emlékszem a levél megkapásától számítva 1 óra múlva játszhatsz...
nekem is megjött de hiába nem fogadja el a jelszót vagy a login nevet😞

http://sw-outcast.comyr.com/

TDC Geronimo
Megjött nekem is jeee -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Elugrottam pokerezni,nyertem 6 dollárt,és mire visszajöttem elfogadta a jelszavam,hurrá. Már csak patchelni kell😄 Tizenharmadikáig csak lejön😄D

Triathlon for life

BEAST
Nekem is megerkezett 6ra <#hehe> ... mondjuk kicsit vicces hogy azt irjak "kb egy orat kell varni". Nalam delutan fel 5 es reggel 6 kozott nem egy ora telt el 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Solid Snake
Majd elakad a pöcscsön, meglásd <#eplus2>
most küldtem ujra 1x, azonnal meg is jött a mail...

azt jelenti, probálj meg regisztrálgatni folyamatossan

Solid Snake
Nem,sajnos <#szomoru1> pöcsöl a pechelõ masina <#zavart1>
Lazarus
Nah, 3 felhasználónevemre is jött már mail. Csak spammelni kell. kb 8-10x írtam be aztán jött 10 percel késõbb.

Az alábbi scriptet kiegészíteném, mert abban a formában nem mûködik.

F1::
Send http://www.war-europe.com/{#}/activation/
return
F2::
Send [email protected]
return
F3::
Send felhasználónév
return
F4::
Send jelszó
return
F5::
Send jelszó
return
F6::
Send WARPBE
return
F7::
Send V92JR
return
F8::
Send 2UPB
return
F9::
Send ****
return
F10::
Send ****
return
F11::
Send ******
return

gúdlák
bocsi hogy én is be szeretnék jutni!
Tud valaki egy email cimet ,ahol megkérdezhetném,ugyan miért nem fogadja el a jelszavam,és miért nem tudok patchelni? A hivatalos oldalon nem találtam semmi supportot.

Triathlon for life

MeoH
Szted vki tudja a kerdesedre valaszt? Teljesen random es szerencse kerdese kinek hogy, mikor sikerul. Itt spammeled a sirasod teljesen feleslegesen...

fuck mmo's..i.,

warhammeralliance-en felfedezték a csodafegyvert. spammelni kell mint a hülye aztán jön a mail. -----------------Ez mi erre keresem a választ!!!
többiek még alszanak.

anti hero

AoC patcher amugy gyorsabb volt egy lofaszocskaval..

anti hero

látom mindenki naon segítõkész tipikus!!!!
patcher 20%

anti hero

de valaki azt írta van valami tactic!!!elárulná mi az?
légy türelemmel kisfiam :d

anti hero

valaki help pls 1 napja nem kapok mailt!!!!😞(
2szer reggeltem, egyet delutan, egyet meg talan ejfel korul.
nincs taktika, egyszer majd sorra kerulsz power van

anti hero

nah, 6:01kor beerkezett a levél amiben aktivaltak a licencet meg a beta kulcsot és máris patchel a drága.

jáhú im gonna get ja biccs

anti hero

hi all!!még mindig nincs mail😞((áruljátok már el milyen ez a mail kapós taktika??
Lazarus
Firefoxal, a zöld confirmed üzenet nekem instant jött, van egy olyan érzésem hogy nem csinált semmit
IE-vel az idõ kereke örökké forgott
Operával csak 1 másodpercig forgott aztán jött a confirmed üzenet, szerintem ez az egyetlen böngészõ amivel rendesen mûködik.

Ajánlom mindenkinek az AutoHotKey nevû ingyenes programot amivel gyorsabban beírható az összes adat. Itt a script file:

0::
Send http://www.war-europe.com/#/activation/
1::
Send emailcím
2::
Send felhasználónév
3::
Send jelszó
4::
Send jelszó
5::
Send cdkulcs1
6::
Send cdkulcs2
7::
Send cdkulcs3
8::
Send cdkulcs5
9::
Send cdkulcs6

Sok sikert mindenkinek, találkozunk az Desto - Alarielle szerveren 😊
Kaptam emailt,hogy elfogadta a beta regisztrációmat,de beloggolni nem tudom,mert ott érvénytelen jelszót ir😄 Azt hiszem lemondok errõl a játékról,nem ér megy ennyit😞(((

Triathlon for life