Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seithennin
örülök hogy megjöttél😛 amúgy te voltál az AoD ben Daoc on belül?

Én fileplaneten sedem van elöfizetésem régóta.

http://sw-outcast.comyr.com/

Schroedinger
PQ-nak semmi köze nicsn a daily questhekhez...

herp a derp, hurr, herpy derpdy derpy derp

PQ hasonló a wow daily kveszteléshez, csak uncsi? Meg az xp-zést feloldották a wow-ban a daily kveszteléssel?
Melyik bolygóról jöttél? 😄

Schroedinger
USA-s betara hol lehet regelni?

herp a derp, hurr, herpy derpdy derpy derp

na megvan a beta key us !😊
honnan szedtétek le a gamet mert mininovárol csak 2kb/seccel jön medig T3as a netem😞(((((( ááá
Davidus
jó húzás volt kivenni az orderes tankot<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Davidus
na balance az nem lesz. ordernel senki nem akar nyomorek törpe tankkal meg gaylord swordmasterrel lenni theat nincs tank. destructionnal meg jatekosok fele chosen. 20ból 1 scenariot nyertem eddig😄

V9ykn8_TZL0

Hi. Na én megelégeltem ezta a goa-s vacakolást kész 😊 Beregeltem az amcsi szerverekre 2perc alatt simán meg volt minde jön full sebességel a kliens is. 3 óra múlva game yupíí😊

hy
ti hogy bétázzok honnan van keyetek?😄
én regelve vok hetek ota a war-europe.comra de ott nem lehet belépni😄
vagy usa serveren vagytok?
Krinyo
Lehet tudni hogy mikor nyomják fel megint az acc regelést?

az zsír <#worship>

Seithennin
õõ jelen pillanatban fogalmam sincs melyiken😄

karim látod és hát nekem néha van gondom vele... 😄 pl az anti analising (élsimítás) nem mindig adja pedig a legfrisseb driverek vannak fennt. pl a Splinter cell 4ben no de mind1. remélem h itt lesz AA<#taps>
@Seit meik szerveren vagy?

az ati szar.
minden játékfejlesztõ nvidia-n fejleszt és arra optimalizál, csak az ati-sok szopnak majdnem minden gammával 😄

nekem olyan, hogy grafikai bug nem létezik érdekes módon, minden olyan, amilyennek a készítõk megálmodták.

Seithennin
😊

ÁÁÁÁÁ rájöttem h mi volt a gond omfg mekkora f*sz vok lol

Sziasztok!

Gyors kérdésem lenne, hogy másnál is elõfordult -e esetleg az, hogy nem jelenik meg a grafikus rész a játékban. Már a kezdõ oldalon is nagy feketeség látható és a karakter kiválasztása és csinálásakor is. Tegnap este még gyorsan felraktam újra a drivert, de nem változott semmi. Ja és Ati 3870-rõl beszélek 64 bites vista ultimate alatt.
Seithennin
jah néztem én is a telítettebb servereket de most 1. menetre jobb az üres tanulgatni a dolgokat, majd késõbb átugrok valami vadabbra xD

"de most üres servereken hogy játszak csapatban"

a kérdés jó.
low pop serverek ultragázok jelenleg, nagyon szétszóródik ugyanis 1-1 oldalnak a fajai a 3 kezdõ miatt, s relative kevés még a player is.
elleryon-on pl. az volt a gondom tegnap kora délután, hogy egy nyamvadt pq-t nem tudtam megcsinálni, mivel a törpe c1 pq helyen lézengett összvissz 2 ember.
utána mentem át world edges mountainre, ahol med/high között ingazodott az order pop, na ott simán be lehetett ütni, mert vagy 20-an rohangáltak ugyanazon a helyen.
ez a nemmindegy...

Seithennin
hát van ez így😊 kinek a pap kinek a paplan... mindenesetre engem megfogott a játék <#eljen><#hawaii>

Érted tnap játszottam... és most meg nem enged be-.- faszom.

itt most a PQ az, ami relative farm, s hasonló a wow daily questeléséhez.
a gond csak az vele, hogy kb. a 3. után már uncsi.
én is csak addig tolom õket, amig a reinforcement cumókat ki lehet venni, azt csá, inkább megyek questelni.

Seithennin
csak a dark elf csajnak nemtom mitõl van ilyen 50 éves whiskeyn és cigin élõ k*rva hangja xD

Seithennin
persze minden flottul megy

akkor a patcher is simán beenged? de akkor én má nem tok belépni?

Seithennin
ez finomhangolás kérdése, meg pvp ben ha te mint caster stunnolsz rootolsz vagy bármi akkor van idõd hátrébb menni és ugy támadni... nem állni kell 1 helyben 1 casterrel kivéve ha pb aoe party van xD

láttad volna a bétás animokat, sírtál volna rajtuk, ha ez most nem tetszik.
azóta fényévekkel jobb lett.

(bár szvsz wow-é még mindig viszi a pálmát, de engem most kicsit feldob ez a game, van mit felfedezni újra...wow-ban atm most semmi sincs, amit ne ismernék, kivéve sunwell, de azt meg lesz*rom, az csak egy toldozgatás volt, amivel kihúzták amig a wotlk elkészül)

Seithennin
a farmot Daocban jól megcsinálták ez a d quest arra hasonlít hogy csapatban tolták a farmot, az tetszik nekem is de most üres servereken hogy játszak csapatban?😊 questelni meg még nincs kedvem pedig azt szeretem nagyon, de tetszik és röccenés mentes a gamma,

© Soad999
igen ugy fut mint 1 offline játék azonnal beenged és bent nem szaggat

utóirat: imádom hogy itt van animáció a ding hez😊 jó látni hogy igen megvan a rank 2 xD nem ugy mint AoC ben ahol ez nem volt sajnos

én csak az autofacing-et rühellem futás közben.
casterként viszont harc közben jó, hogy fordul a mob után, az más tészta, hogy ez pvp-ben szart se ér, mert mire a script/engine/etc. odaforgatná a karaktert, addig 15x futnak körbe a melee-k...

Seit téged egybõl enged belogolni? mert nekem egint írja a hülyeségeit szal nemtok melépni -.-

egészségedre, farmolj sokat akkor xD
én már wow-ban is ezt rühelltem a legjobban, szerencsére ezt a problémát ott úgy ahogy feloldották a daily questeléssel.

ok, persze az is farm, de mégis más feeling letolni 10 küldit 100g-ért 1 óra alatt, mint 1 órán át ölni ugyanazokat a mobokat monoton ütemben.

szerintem.

Seithennin
lehet jól farmolni az xp t 😊

Seithennin
ja és a legjobb hogy a mobok 1 perc alatt poppolnak

te tuti kandrás alregje vagy -.-

-the invisible-

Seithennin
amugy eddig teljesen jó a game, nekem tetszik, mind az irányítás mind az animációk, és még a graf is, ez bõven elég így nem fog laggolni nagy csatákban, és 1enlõre a serverek is stabilnak tûnnek

törpe kezdõ a legjobb

-the invisible-

<#idiota><#szomoru2>
luminatar
te dolgozzal 😊

Torzonborz

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

kepeket amugy a cb alatt is rakhattatok volna ki sokat. mivel a szerzodes amit kipipaltok nem az anyanyelvunkon van, igy nem is ervenyes rank
Davidus
nyomtam most egy kis ordert és sokkal jobb😄 ork kezdõ a fostenger és a pöcegödör között van valahol félúton.

V9ykn8_TZL0

AnarchoiD
Toljatok mar valami hatalmas kepozont!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Avenger
Destro szerveren van valami nagyobb szervezõdés? már van egy 6os sorcererem 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Krinyo
én is ezt kaptam, ezért irtam a supportnak hogy neked is ezt küldjék 😄

Davidus
ja és jelentettem egy bugot szóval még bétateszteltem is<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Magh
De az irányíthatóság, átláthatóság és maga a játékmenet eltérõ dolgok. Utóbbi eddig tetszik, de elõbbiben a WoW minden eddigi MMO-t kegyetlenül ver. Nekem ráadásul érzékeny a szemem és ilyen szempontból kényes vagyok.

AtomSplitter
Bakker 22 órája várok az uccsó mail-re. A war-europe már be se jön. A amcsi kliens meg még 2 nap míg leér... <#szomoru2>

Greetings,

Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.

The login you used is: ********
The code you used is: *****************

Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.

The WAR Team

Ezt kaptam e-mailba miért is vajon vagy mi ez most?

Seithennin
wowhoz hasonlítgatni öreg hiba, daocot (igaz csak keveset játszottam vele) de nem volt könnyû irányítani, kezelhetõsége elég nehéz de fényévekkel verte a wowot, a wow hülye gyerek szintig van lebutítva...