Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fejben már nagyon megy a játék....qbart mar kiosztottam hehe....+tactics skilleket lol..már csak be szeretnék jutni....<#duma>
haha...en full alc path et tervezek, de sem az Isten ,sem a GOA nem akarja, hogy bejussak.........=-re
shala
esti nagy banzájra kreáltam 😄

non potest pluere aeternum

cool..már megijedtem, hogy senki sem olyn fanatikus healer mint én .....<#mf1>
shala
pont most játszom vele -.-

Davidus
nekem se tetszik. majd megnézem ob utolsó napján az addig megjelent peccsekkel.

V9ykn8_TZL0

azokhoz aki már bétázik...valaki látott már zealotot??? <#vigyor3>
USA szerveren szervezõdik valami, meguntam az e-mailre várakozást, és letöltöttem az ottani klienst, warcry.com-ról kaptam egy insta beta kulcsot ingyen.

mondjuk az baj, kár a wowhoz hasonlitgatni, mert annak 1 baromi nagy hibája van, hogy már kurva unalmas 😊

s0n1c
mit értesz pontosan kezelhetõség alatt? mi nem tetszett?
és akkor még a Daoc-ot nem is láttad 😊
Magh
Majd meglátom. Mindenesetre ebben a formában fényévekre van a WoW kezelhetõségétõl.

Hamed
De csak a melee? Mert en neztem kepeket, videokat, casterek eleg latvanyos dolgokat tudnak.

Bar lehet a mass pvp miatt vannak ezek korlatozva, hogy ne legyen 5 fps ha nekiall mindenki nukeolni. Aoc-ban egyszer voltam raiden, izzadt rendesen a vas a sok spell effect miatt plusz nem is lehetett latni mi van😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

s0n1c
nem fognak kezdeni semmit, gcd "lagokat" már kijavították fullra, animáció meg ízlés kérdése, mellesleg szerintem teljesen rendben van
shala
kb street fighter 1 szint

shala
ami nagyon zavar az a borzasztó animációk

Na de azt mondja meg valaki... Érdemleges arra, hogy megvegyem ?
Magh
Kemény lvl5-ig vittem a BW-met, de a legnaygobb bajom, ami simán leszûrhetõ ilyen nyúlfarknyi játékidõ után is, az a pocsék animációk és gyenge, lassú reakciók (responsiveness), amik MMO-alapkövek, és pl. a WoW-an mindkettõ kiemelkedõ. Remélem ezzel kezdenek valamit, a többi hiba másodlagos, könnyen javítható (pl. hullámzó gépigény, UI, collision bugok).

nah, mesélj.
mi lehet 1 gambe ekkora negatívum, hogy 2 óra játék kiábrádítson?

ez gyors volt.
okai?

shala
én két óra alatt eldöntöttem, hogy nem veszem meg😄

egyedül nehéz lesz xD

Solid Snake
Na ettõl tartottam, tettszik a game <#idiota>
hód=kód
olyan levelet kaptál már ahol írja hogy xy béta hód access és hogy xy a beta period?!
már eltelt 5 óra dúrván..s azt irták hogy kb egy óra s be tudok lépni

http://sw-outcast.comyr.com/

nem ott van a baj már a kulcsot is megadtam vissza is küldték a levelet de nem tudok belépni a patcher-ba

luminatar
spammeld autohotkeyel durvan es jolesz -ie-bol. ^^

4 de még most sem enged be. Már kihullott hátul a hajam 😊

Krinyo
nekem is ezt küldték, gondolom nem kaptál az elsõ regröl mailt

MeoH
Suli... Megy a munka kemenyen, vazzeg😛

fuck mmo's..i.,

Jockey
ehh igen, majd este 8-9 fele tudnátok nekem még csekkolni? elfelejtettem most mindenki suliban görnyed...:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lazarus
Elly order low, destro med
Ariel low/low
BEAST
jelenleg low/low mindketto 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
Légyszíves aki tud és már van éles account-ja az nézze meg a kijelölt 2 magyar szerver, hogy néz ki terheltség szempontjából a 2 oldalra vetítve és vésse ide be vagy jöhet nekem privibe.
köszi

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

test
Hát nem tudom eltelt 3 óra hossza hogy megkaptam a mailt a kulcs regisztrálása után de eddig semmi változás nem fogadja el a fel../jelszavat.
Valaki valami ötlet?

Seithennin
nagyon tetszik a gáma, most mennem kell de majd leszek késõbb addig is jó szórakozást😊

Különc
Regeltem a kulcsom tegnap este 9 körül, reggel 6 kor jött a levél:

Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.

The login you used is: xy
The code you used is: xy

Please check your login, password and code carefully before doing another attempt.

Már azt hittem sikerülni fog valami nekem a rohadt életben viszonylag könnyen, de neeeeeeeeeeeem......

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Seithennin
várj a mailre

antgecc
Regisztráltam a beta kulcsomat. Ez után is várok valami emailt vagy mostmár elvileg mennie kéne a patchelésnek?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Seithennin
De amugy ha ilyen gyors lesz a server az tök jó mert a 200 mega végülis lejön 5 perc alatt, ami mmo patchnél még 5 bõl 4esnek mondható sztem

Seithennin
neeem ne buzuljunk "Én kiverem neked, Te nekem... De semmi buzulás!!!" By Torrente xD

nyomogasd, nyomogasd.
A hírekben csak azért mondják hog yne csináld, hog yne terheld le a szervert :p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

nekem még semmi mail😞 pedig már én is párszor benyomtam az aktiválást. bár a hírekben azt írják ne csinljunk ilyet😄
sírj a vállamon
a másik oldalon
xDDD

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Seithennin
patchel jézusom sírok -.-

Seithennin
lol megjött a mail végre beszarok xD

luminatar
most jonnek azok a levelek, hogy mar aktivalva van, eddig 15 😊 -spammeles hatranya ¢¢

nem kell ehhez IE, jó a róka is 😄

most jött meg nekem a mail x mennyiségû spammolás után ^^
végre...