Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na végre 2 nap után csak bentvagyok. :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

mind1 lehet fos a war pvp is de mi exdaocosok vmi ehhez hasonló feelinget várunk amit linkeltem 😊 persze nem lesz ua. 😞 mondjuk szedd le a nexust dav ha van idõd

az ostromgepeket nem lehet szetverni? mert kijelolni kitudtam, meg jelzi hogy utheto, de megse enged megsebezni
Davidus
nekem nem tetszik a sok vs sok. a collision detectiontõl meg rosszul vagyok😛

V9ykn8_TZL0

loveszkent zavaro a nagy lag is. az ellenfel hirtelen 5 meterrel elorebb kerul. eloszor latom a sebzest es csak utana a loves animaciot. van hogy animacio sincs csak sebzes.
szal wow pvp ehhez képest vicc

Én még nem játszottam a warral de daoc pvp ilyen volt
hoa
jó mondjuk ezek igen jó rvr videk de nem is lvl 3on készültek betában 😊

Seithennin
és a healer nem healelte ki a 20 k t? eh noob :-)

Kipróbáltam pár kasztot,és nekem a disciple ami megegyezik a warriorpriestel,nagyon bejön egyenlõre. Játszottam pár pvp-t,de mindet az order nyerte mert senki nem tudta mit kell csinálni😄 Elfoglaltunk egy zászlot amire az felrobbant,és adott mindenkinek 20k sebzést😄D Elvileg a magyarok által ajánlott szerveren játszom,de nem találkoztam még velük😄 Engem nem zavar hogy nincs loot,emlékezzetek vissza a wow-ban 10 es szintig milyen lootok voltak😄

Triathlon for life

Davidus
na fél nap játék után ment az uninstall😛 igazából nincs nagy baj a játékkal csak nekem ez a típusú pvp nem jön be.

V9ykn8_TZL0

Hamed
detto.. amikor mar 92%-on all az amcsi kliens torrentrol<#falbav>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

peccsel jeeeeeeeeee😊 pedig nem kaptam mailt😊
Bár mailt még nem kaptam.

na végre............tölti ezt a szar peccset!

MeoH
Hat tegnap ota 1 szal emil nem kuldtek. Spammoltam ma du. 3kor es 6kor, es semmmi, kezdek beleszarni az egeszbe...Reszt vettem mar par betaban de ilyen fostalicska rendszert meg nem tapasztaltam, par leendo elofizeto hitet tuti megingattak...

fuck mmo's..i.,

Seithennin
hát küldenek mailt és utána tudsz belépni de én ma reggel 50x regeltem és csak utána jött meg a mail...

cikasz
Beütöttem a kódom a "code" menüpont alatt és csak annyit mondott, hogy ok. regisztrálva lett a kód, de belépni nem enged a mythic patcher-nél... most mi van? küldenek valami emilt vagy várni kell, hogy bekerüljön a rendszerbe?

http://www.akciofigura.hu

Magnificat
de 😊 ha kolis vagy, nem osztod meg a telepítõt lanon? 😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Seithennin
de az itt jelenlévõket nem nagyon érdekel hogy mit gondolsz te kis server gyilkos két böngészõs<#nyes><#banplz>

Avenger
kolléga*

de hogy ne spammoljak:
Alarielle-en is eléggé kihaltak a pvp zónák, de az elsõ scenario elég jó, televan archmage-el az order :S a kettõbõl amin voltam kétszer kikaptunk 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

engem nem igazan gyozott meg a jatek. a helyszin meg az egesz felepitese hangulatos, de lekotni megsem tudott. a drop rate is borzalmas. orak alatt esett vagy 15 hasznavehetetlen cucc, amirol azt sem tudtam mire jo + 1 pancel. a boss oles se volt nagy moka. en egy helyben allva lottem, a tobbiek meg egy helyben allva utottek. mondjuk a vegen a loot szetosztasa az jo volt. lehet ha talaltam volna csapatot akkor erdekesebb lett volna
Avenger
Csak nem egy miskolci kollága? 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Magnificat
ahh, akkor talán mégis szünetel az egyetem egy pár napra? 😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

nokolo
Már csak az US open bétához kaphatsz ingyé kulcsot, az eu elfogyott/ownolta saját magát a GOA..

kulacs itt , install mondjuk torrent

Magnificat
ahogy nézem, sajna fix mennyiség lett kiosztva, szept 3-án este hattól (ami gondolom 6:10-re el is fogyott)

TDC Geronimo
"I am not at home and could not find information anywhere but patch 4.2 includes a texture quality slider. " Remélem igaz és mûködni is fog -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
RvR harcok iszonyat jók, ha van elég ember. Elvoltam órákat Nordlanden csak azzal, hogy oda-vissza vertük egymást.

Avenger
Itt látható egy gyûrûk ura feldolgozás kisebb személyi változással 😄

Seithennin
nem

Snexi
kell hozzá regizni?

Seithennin
áh én nem csalódtam, bétának fogom fel aztán ez megnyugtat😛 remélem az igazi game már jó lesz teljesen de engem így is megfogott szal fizetek mint a katonatiszt xD

Magnificat
he ha ho... Na akkor most mivan? 09 07-es kelttel az van a fõhonlapon, hogy open beta startolt... a multkor is ez volt kiírva ,ekkor csak a zárt bétás kulcs segítségével vagy elõredelt kóddal lehetett játszani. Akkor mostmár bárki kipróbálhatja, vagy a fenti állítás még mindig igaz? mert már megint hallok sok dolgot, de inkább gondoltam tõletek kérdezem...

TDC Geronimo
Nordlanden 3an futkosunk kb. Elég szánalmas a létszám a szervereken. Az okát tudjuk ugyebár. CBbe hatalmas rvr harcok mentek itt. Jelenleg ami most van OBbe az egy nagy nulla 😞 Akinek ezek az elsõ tapasztalatai, azok igencsak csalódhatnak. Nagy nehezen bejut 2-3 nap alatt OBbe és rohangál 2-3 ember az rvr zónákban :s

Seithennin
Seithennin
de ez war fórum, és a war iszonyat jó sztem, tetszik 1enlõre nagyon😊 amugy valaki pvp zett már?

Snexi
nem tudtok olyan oldalt amirõl lelehetne szedni és nem torrent?már 3 része lejött a kliens-nek de közbe megszünt ahonnan szedtem,hivatalos oldalról meg rohadt lassan jön

Seithennin
engem nem izgat hogy a tömeg ami hülyékbõl idiótákból áll mit csinál... én minõséget akarok nem pedig lebutított cuccot amivel egy 10 éves gyerek is jól eljátszik -.- ergó wow számomra zéró, az meg hogy a tömeg mit gondol... csöppet sem izgat

TVelvet
Azért játszanak vele annyian, ha rendes MMO-t akarsz ami téleg sokrétû, akkor játsz eve-online-t. 😊
TDC Geronimo
We are bringing the account creation pages back online shortly. It allow registration of new accounts, but not logging in. Logging in is not needed to gain access to the Open Beta servers though. To the point: password recovery is related to but not fully integrated in this system. It may be available when we bring back the account service, it may not.

cikasz
Csak egy gyors kérdés. Nekem full inaktiv a login rész a war-europe-on. Nektek is? vagy browser gondom van?
köszi.

http://www.akciofigura.hu

Seithennin
egész pontosan én xp farmolásról beszéltem...

3. nap a rohad bétában, itt a kulcsom és még játszani se tudok😞
tegnap este meg ma egész nap folyamatosan aktiválgattam a kulcsot de semmi se email se belépni nem tudok😞 ááááááááááááá
Végre nekem is mükszik ahogy kellene X)

antgecc
Én Swordmaster és Archmage között vacilláltam, de úgy néz ki akkor, hogy Archmage lesz <#ravasz1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Te lemaradtál egy kicsit... Blizz + ati xD

itt farmolásról volt szó, nem xp-zésrõl.

Az ati jelenleg jobb mint az nvdia, csak utána kellene nézni kicsit a dolgoknak+ ha elolvasod a postot végig, pld én a 64b vistaba látom valahol a hibát, mert azon nvidia is elhasal.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

US clienthez tud valaki dobni egy linket? Ty
(ha csak elkerülte volna a figyelmem akkor sorry :p)

Magh
Jó is lenne. Alap scenario: 4-6 BW, pár WH, nuku healer. Néha van egy-egy hibrid, azok is inkább sebeznek.

TDC Geronimo
Csak elárulom, hogy az ironbreaker az egyik legnépszerûbb class ordernél de mind1 😄