Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Jelenleg kb nincs healer a jatekban 😄 ... pl malav is healer lesz majd start utan, de open betaban o is dps karaktert kezdett. Gondolom sokan vannak meg igy 😊 Holnap majd ne ejfel utan gyere, es megyunk majd egyutt, ugyis kell a heal ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hamed
Sztem mindenki probalgatja a kasztokat, ne varjatok tul sok koncepciot...

Elso scenariomban is ugy nyertunk, hogy kb a felenel jottem ra mit is kene csinalni.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

shala
csinálok egyet én, példát mutatok ennek a sok genyónak -.-

non potest pluere aeternum

normális emberekkel kell játszani és akkor semmi gond nem lesz a healel több enemy ellen is simán ki lehet healelni egy tankot pl.

Lourker

shala
vicc, hogy ebben a játékban sem tudnak healelni, mia fasznak vannak a healer kasztok egyáltalán ? -.-

non potest pluere aeternum

Jockey
én nemtom mi a fasz van, de nekem a eu bétal letltõ kliens mindig meghal a végére, olyan 9gigánál és csak bin kiterjesztésû file-k vannak, ezt csinálja már 4re, valami más letöltési lehetõség a downloaderen kivûl?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jericho19
Mostmár nekem is mûködik a patcher.Ellyrionon indítottam egy swordmastert.

For the Empire!

Tombi
most sem megy, 3. nap szerencsétlenkedés..

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Magh
Én még mindig nem kaptam meg a mailt. Van 6 "already registered", meg még 10 a másik címen. De maga a patcher pontosan akkor kezdett el mûködni, mikor a régi (még a CB miatt másfél éve regisztrált) accom címére spameltem a reget, szóval ezzel is lehet próbálkozni.

TDC Geronimo
We just received the good news that every account which has entered a valid code for the open beta is now registered and can access the patcher and game servers.

Our e-mail server is still very busy and due to a bug, mails are being sent out although not nearly as fast as we would hope. In the meantime make sure to start our patcher and check if you have access.

As soon as the problems with our mail servers have been resolved, we will be able to bring the account registration on our webpage back online.

See you on the battlefield!

Aki regelt próbálja meg, hátha most nem kamuztak és tényleg megy.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tatyla
kezdõdik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BEAST
bye.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Én megjelenésig hanyagolom a bétát, elment tõle a kedvem. Most jönne a szokásos duma, hogy 40-en megadom a játéknak az esélyt, de egyszerûen nem tudom elhinni, hogy az animációkon, kezelhetõségen érdemi javulás bekövetkezhet, márpedig számomra ez ebben a formában értékelhetetlen. Elég csalódott vagyok.

BEAST
Mar hogy lennenek kihaltak! Foleg amikor ketten dobaljuk baltakkal az egyetlen egy bator orderest 😄

TDC Geronimo
Meg ugye rvr zónák teljesen kihaltak 😞 Dehát ez csak OB szerencsére :p

TDC Geronimo
Elmondom mi a helyzet. Healer az ritka, mint a fehét holló, ha netán egyel találkozol, annak tuti nincs a barjan egy árva heal skill se és inkább a 20at sebzõ szarjait szpemmeli. Eddig akárhány healerrel találkoztunk egyik se healelt SEMMIT. Elég szánalmas 😄 A class eloszlás is förtelmes itt OBbe. Elõbbi scenarioba 8 BW volt 2 witch hunter és 3 warrior priest, destructionnál meg a marauderek és chosenek vannak ugyanilyen arányban. Elég vicces így CB után ez a felállás.

Jockey
akkor nincs komolyabb eltolódás egyik oldalra se?
ez jó hirnek tûnik

TDC Geronimo
Full/Full így este, de most növelték meg a server capet ezeken a szervereken. Amúgy azt vettem észre, hogy a sok ratyi nincs tisztában az rvr területekkel és inkább a pve területeken várják, hogy behívja õket a scenario :y

Jockey
pls aki tudja irja be milye a pop eloszlás a két ajánlott magyar szerveren jelenleg, köszi

RatBaG
másnak is csinál oylat a játék, hogy letekeri a wave soundot 20%-ra?

Per Aspera Ad Inferi.

Pontosan ugyanitt tartok én is. Tegnap este próbáltam megadni a béta kulcsot, reggel jött a mail, hogy a usernév vagy a password rossz. Megjegyzem minden mmo-hoz ugyanazt a párost szoktam nyitáshoz használni.
De ok, tegyük fel én hibáztam. A mai nap folyamán átlag 2 óránként ránéztem és elküldtem a regisztrációt más jelszóval, azóta egy büdös emil nem érkezett. Ez a legbosszantóbb, legalább írnának vissza, hogy 'ne erõlködj már te marha, ha megszakadsz akkor se fogunk beengedni!' 😊
Azért ez már a bénázás csúcsa.
Gyongyhalasz
Tanúsítom

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

3TOMI3
3 szint-3 választahtó cucc. Csak egyet választhatsz minden szinten.

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

RatBaG
vki felvilágosítana pq-el kapcs? ugye a végén 3 reward szintbõl választhatunk. ha egyszer elvittem vmelyik cuccot a legtáposabból, akkor "visszatölthetõ" az inf ismét egy másik itemért, vagy már csak az az alatt lévõkbõl választhatok?

Per Aspera Ad Inferi.

0Fritz0
Mert az legalább online? 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

3TOMI3
Meglepõen nem laggol,nagyon jól megy.Csakhát az idõeltolódás... 😄 Délelõtt csak a hardcore gamerek nyomják,de addig jól lehet húzni az influencet 😄

TDC Geronimo
US szerver elmondom, hogy jobban megy, mint EU 😄

TDC Geronimo
"The most recent news I heard is that the e-mail server is down again (updating thread after this). Bad news, in other words. Magnus írta :d

Krinyo
azon én is csodálkoztam

0Fritz0
Csaló 😊
US szervereken gondolom szép lagok vannak.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ment kedvencek közé 😄

Reggel 8-ra beértem az irodába, egy régi accountomat próbáltam élesíteni ob-ra párszor, és most este 9 után küldte el az emaileket, hogy nem találtam el a jelszavam... A jelszó változtatás és az új account confirmálási része meg még mindig nem mûködik az oldalnak.
Mindezt csak fokozza az, hogy azóta volt pofájuk kirakni az új hírt a guild finances-rõl... 😄

3TOMI3
Én is itt tartanék ha nem lenne us open beta ahol tudnék játszani :Ð
(najó eltudnám magam foglalni mással 😄 )

0Fritz0

TDC Geronimo
Nekem úgy sikerült, hogy az acc regelésnél is 414es hibával elküldött a 4. lépésnél, de mégis kaptam mailt, amiben szintén hibával elküldött, amikor meg akartam erõsíteni. Ennek ellenére tegnap óta megy az accom <#idiota>

Nem!

Én csak egyszer küldtem el a keyreget, és igaz 2 napba tellett de patchelek<#zavart1>

Most ez teljesen komoly, hogy csak az tudott regelni ob-ra, aki folyamatosan elõtte ült és ilyen-olyan trükkökkel szpemmelte az oldalt? 😄

TDC Geronimo
ó baszki US helyett UCt írtam :d

Tombi
valaki tudna adni egy mukodo beta accot? aki megunta légyszi, továbbra se jó az accom 😞

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

BEAST
Elso eu pvp muvink, durvak vagyunk! <#idiota>

TDC Geronimo
Na felvettem, hogy mi is történek EU serveren rvr zónába <#hehe>

Kicsikiraly
a spore-nak miért nem volt kinn a topik megjelenés elõtt 9 nappal? 😞

mellesleg csak hogy hozzászóljak valamit: elõnézetben sem tetszik :S a warhammert magát szeretem, de ez így külsõre nem tetszik.

DFTBA &#3232;_&#3232;

BEAST
Meglepett volna ha a ket legnagyobb wow fanatiknak tetszene ;p

Lazarus
A 2 bétakulcs gazdára talált, ne írjatok
luminatar
A code menu mar masodik lepcso, elotte kellett csinalni hozza egy usert amihez linkeled, amit most mar nem tudsz, szopatogep ez a goa es mindenkin fut nehany kort. Egyedul meg uncsi bent ··

jah, úgy érzem nálam is elmúlt a varázs -.-
most léptem ki a gammából, nemtom, valahogy nem az igazi...inkább nézek tv-t...

3TOMI3
nekem nem küldenek mailt :/ (beta kulcs reggelése utáni stádium)

0Fritz0
Jött mél, de csak azt írták, hogy rossz a megadott jelszó és felhasználónév.
Azokat nem bétakulcs beírásakor kell elõször megadni?

Igen, voltam egy ideig még a kezdetekben.

Lazarus
Eddig nagyon bejön a játék 😊 PQ-k nagyon hangulatsak. Maga a lootrendszer és minden nagyon jól átgondolt.

maradt 2 fölösleges bétakulcsom ha érdekel valakit privizzen rám