Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarországra csak ez a 150 drab érkezik hivatalosan és mindet az 576 kapja meg
nemtok se képet se linket felrakni ami képfeltöltéses lol

Sephi
"Collector's csak az 576-nál"

LOOOL

Francot csak ott...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nokolo
photoshoppp!!1

Tombi
nagy bullshit az 576. Tehát akkor nuku CE 😞
Pedig májusban rendeltem elõ..

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

nekem kurvára bejön a játék 😄

anti hero

s0n1c
balkán ftw
PSAV
"A normál kiadáshoz kapcsolódó PreOrder termék az EA legutóbbi tájékoztatása alapján egész Kelet-Európában, így sajnos Magyarországon sem lesz kapható.(Így cégünk hiába hivatalos partner, hiába szeretnénk tartani, egyelõre a kiadó nem szállít"

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

s0n1c
standard preorderhez is jár headstart szal ezt így igazából nem értem, hogy mi az, hogy ez nem preorder...
Jockey
simát rendeltem elõ nem ce-t..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

arról volt szó hogyha a felsorolt
üzletek valamelykében pl :cdgalaxis
rendeled meg a normal verziót.akkor ahoz is adnak ingame itemeket és+3 nappal elöbbi kezdést
de ha ez már nincs akkor mindegy honnan veszed a
sima verziót
PSAV
szerintem olyat elõ se lehetett rendelni onnan

a normál kiadáshoz kapcsolódó PreOrder
termék az ingame itemek?
mert akkor tök mindegy honnan veszem meg a játékot magyarországon csak a standard van +itemek nélkül.
akkor viszont spórolok egy 1000-est.
besétálok mediamarkba 18 án és veszem onnan:@
s0n1c
Najó, de mikor rendelted elõ, mert én márciusban bementem 576ba és ott helyszínen vettem meg a CE preorder boxot. Akkor még hegyekben állt minden polcon szinte.
Jockey
köszi, csak este tudok rászabadulni, akkor kipróbálom...

Jockey
cd galaxisnál simán elrendeltem és írtak egy email-t ,hogy nem preorder, így mjad ha megjött nekik akkor majd küldik, azaz nincs op-béta stb..ez van:-)

PSAV
a 3 kódból ami a papíron van az egyik ehhez kell

s0n1c
Egyelõre úgy néz ki, hogy nem a szállítókon fog múlni, hogy te 15én (bár én úgy tudom, hogy CE 14én Standard 16án kezd) elkezdhessél játszani 😄 De egyébként ha megvetted a preorder boxot, akkor megkellett kapnod már headstart keyt is.
Egy másik kérdés : aki a cd galaxis-nál rendelt elõ hogy 15 én tudjon elkezdeni játszani+ingame itemek.
mivel 15.e hétfõre esik és utánvételes szállítás+1 nap de hétvégén nem szálítanak ezért holnap csütörtökön már fel kéne adniuk hogy péntekre kihozzák.különben a 3 napbol 1 nap lessz :@
viszont még nem jött meg a játék ...RGO headstart nuku
Gondok vannak az acc névven meg a beta kulcsal azt írja nem?
Amugy nekem elsõre letöltötte a betát is, és a régi accommal tok játszani már 2 napja :/

PSAV

Jockey
asszem én leszarom ezt a fost és majd ha éles lesz vissznézek, mert vicc, hogy a kurba beat downloader egyszerûen 5ére sem szedi le nekem normálisan a bétát és kicsit meguntam..

Szaruman
Én se patchelni, se belépni nem tudok. 3 napja...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

MeoH
Fene tudja hogy mennek a dolgok. En a mostanaig nem kaptam 1 arva emilt sem, megis tudtam patchelni es belepni ingame tegnap este 11 kornyeken...

fuck mmo's..i.,

Na végre jött egy ilyen levél:
The War Team registration issue
Greetings
you code hasn't been registered.
click here to wiew the reason
the login you used is : "név"
the code you used is :"béta key"
please check your login,password and code
carefully before doing another attempt.

Na most ha a : clicl here to wiew the reason-ra kattintok behozza a war-europe.com-ot erroral
:Authentification failed please check your login
and password
mythic patcher-be hiába írom be a nevet a password-ot failed-et ír
elméletileg így kéne belépni nem? vagy én csináltam rosszul?
BEAST
Valoban nincs tul sok RP, viszont azt a keveset is nehez leverni, tegnap estefele kezdtek beindulni a dolgok, 2 RP kihealelt 10 masik orderest, ugy hogy kozben kettojuket kergette vagy 10 destructionos 😄 ... persze a mi zealotjaink is szortak a damaget heal helyett :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Az a vicc, hogy tényleg nem kell healbotot játszani, elég feldobálni pár HoT-ot. A WP-ek és Archmage-ek, ahogy észrevettem, inkább elvannak a satnya sebzésükkel, a RP meg elég ritka. Más classokról nem tudok nyilatkozni, de az én BW-m különösen igényli a HoT-okat, mert így állandóan 100 Combustion-ön lehetek, ami lvl8-ra boostolva 500-as criteket jelent, heal,nélkül meg tengõdhetek nullán, 150 körüli hiteket dobálva. Nem mindegy.

Nekem is ezt a felfüggesztve blokkolva szöveget írta ki, nem is ment másfél napig. Ma hajnalban végre beengedett a peccser.
Érdekes még hogy fél órás eltéréssel regisztrált öcsém két kulcsot gmailes címekre, de õ még azóta sem kapott semmit Egy haverom meg én elõttem regelt be kulcsot és õ se kapta meg.

HP+

Seithennin
király köszi szépen

s0n1c
ofc a "mindenki mindenhol" order vs destructionra értendõ
s0n1c
Lehet, warblog forumon nézd meg, fejbõl nem tudom most mik a guild nevek.
s0n1c
Kétféle pvp server van core és open. OpenRvRen mindenki mindenhol pofánvághatja a másikat, annyi megkötéssel, hogy ha elõjön belõled pistike of póver és lowlvl karikat akarsz lenyomni kapsz egy chicken debuffot (nem beszélhetsz npckkel, durva dmg és hp reduction), Core szerveren csak battlefielden leszel pvp flagged (meg scenarion értelemszerûen), de a tier4es területeknek már 70-80%a battlefield.
Avenger
Guildet lehet már csinálni? ha igen létezik már valamelyik oldalon magyar guild?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

PSAV
sry keresõ helyett ide ment <#banplz>

PSAV
shaman

Seithennin
srécok 1 kérdés, még csak a kezdõzónában csatangoltan, és érdekelne hogy 1 serveren is lesz nyitott pvp mint bárhol máshol? szal 1 serveren is pofánfognak verni questelés közben ugye?😄

Krinyo
egyik szemem sír, a másik meg vérben forog

s0n1c
"Contrary to our announcement earlier today, we never did get our account registration back online. Sorry about that. New ETA is Wednesday morning, although there are no guarantees for this, naturally."

sigh
Az normális, hogy account verificationre nyomva másodszor azt írja ki, hogy "account suspended, verification blocked"? 😄

az frankó, nekem ez kb. 10 mp-be került, ahogy végignéztem a mapon és az ui változásokon <#vigyor1>
abban viszont igazad van, hogy atm túl sok csapatmunkát és szervezettséget kár elvárni, most mindenki ismerkedik a kasztokkal, skillekkel.
a kérdés inkább az, hogy vajon mi lesz a szitu 1,5 hónappal a start után...ha ugyanez, akkor az gáz lesz...

Krinyo
van olyan aki nem kapott az elsõ acc regrõl mailt és megy a játék? 😄

antgecc
Most néztem az emaileket, még mindig nem jött semmi. Olvasom, hogy nektek se, de a patcher megy. na mondom hátha nekem is... És igen, megy! <#vigyor3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Innen nekem gyorsan lejött, nem tudom kell-e hozzá regisztrálni, vagy anélkül is megy.
Én healelek,és csodás modon a lv4-es disciplemmel,megelözök mindenkit a heal listán😄 Bár nem tudom van-e értelme😄

Triathlon for life

MeoH
Bar emilt meg mindig nem kaptam, de tegnap este elindult siman a patcher, es be is tudtam lepni a jatekba. Szoval delutan ram is szamithatnak a destrok, valszeg DoK szemelyeben, bar kb. semmi fogalmam nincs a jatekrol😊 Amugy kb 5perc jatek utan igazabol csak a kulcsirol tudok szolni, de arrol nem sok jot, ugy fogalmozok, hogy nem tul szep...

fuck mmo's..i.,

Lazarus
Habár aki kurzorral kasztol és jelölgeti az embereket a tömegbõl annak nem lesz túl sok sikerélménye
Lazarus
hm o_O
Én eddig csak a healer kasztokat próbáltam ki és szarrá healeltem mindenkit. Itt még viszonylag szórakoztató is, a feladatok közötti ugrálás miatt. Egyedül a zelot az amivel érdemes kizárólag healelni, legalábbis tier1-bõl eddig nekem ennyi szûrõdött le 😛
shala
nem várok túl sokat, de ha vki healert indit, igazán healelhetne, healerek vannak, csak nem healelnek 😄

non potest pluere aeternum

BEAST
Igazabol ami nagyon zavar closed beta utan, az az hogy az rvr zona egesz nap ures volt, estefele 10 utan kezdtek el emberek menni chaos tier1 rvr zonajaba... egeszen addig mindenki a pve teruleteken porgott es varta hogy behivja oket a scenario, sirtam. #6302 nagyon jol bemutatja a mai nap legnagyobb kihivasat... kidobosat jatszottunk egy lelkes torpevel, voltunk egesz 4en 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."