Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOOOL
Francot csak ott...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pedig májusban rendeltem elõ..
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
anti hero
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
üzletek valamelykében pl :cdgalaxis
rendeled meg a normal verziót.akkor ahoz is adnak ingame itemeket és+3 nappal elöbbi kezdést
de ha ez már nincs akkor mindegy honnan veszed a
sima verziót
termék az ingame itemek?
mert akkor tök mindegy honnan veszem meg a játékot magyarországon csak a standard van +itemek nélkül.
akkor viszont spórolok egy 1000-est.
besétálok mediamarkba 18 án és veszem onnan:@
mivel 15.e hétfõre esik és utánvételes szállítás+1 nap de hétvégén nem szálítanak ezért holnap csütörtökön már fel kéne adniuk hogy péntekre kihozzák.különben a 3 napbol 1 nap lessz :@
viszont még nem jött meg a játék ...RGO headstart nuku
Amugy nekem elsõre letöltötte a betát is, és a régi accommal tok játszani már 2 napja :/
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
fuck mmo's..i.,
The War Team registration issue
Greetings
you code hasn't been registered.
click here to wiew the reason
the login you used is : "név"
the code you used is :"béta key"
please check your login,password and code
carefully before doing another attempt.
Na most ha a : clicl here to wiew the reason-ra kattintok behozza a war-europe.com-ot erroral
:Authentification failed please check your login
and password
mythic patcher-be hiába írom be a nevet a password-ot failed-et ír
elméletileg így kéne belépni nem? vagy én csináltam rosszul?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Érdekes még hogy fél órás eltéréssel regisztrált öcsém két kulcsot gmailes címekre, de õ még azóta sem kapott semmit Egy haverom meg én elõttem regelt be kulcsot és õ se kapta meg.
HP+
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
sigh
abban viszont igazad van, hogy atm túl sok csapatmunkát és szervezettséget kár elvárni, most mindenki ismerkedik a kasztokkal, skillekkel.
a kérdés inkább az, hogy vajon mi lesz a szitu 1,5 hónappal a start után...ha ugyanez, akkor az gáz lesz...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Triathlon for life
fuck mmo's..i.,
Én eddig csak a healer kasztokat próbáltam ki és szarrá healeltem mindenkit. Itt még viszonylag szórakoztató is, a feladatok közötti ugrálás miatt. Egyedül a zelot az amivel érdemes kizárólag healelni, legalábbis tier1-bõl eddig nekem ennyi szûrõdött le 😛
non potest pluere aeternum
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."